Judging a person does not define who they are....it defines who you are

Heeeeeeeeeeeeey!!


Sitter i mitt rum och sorterar lite ja de kanske inte bästa tiden för de men känner mig inte alls sömnig. Så tänkte göra nån nytta.

Idag har jag umgåts lite me lill brossan på förmiddagen sen drog han till skola o jag jobb. Kändes verkligen trist o gå till jobbet när jag såg att termometern visa 31+ !!! Men som tur hann jag sola under rasten lite. Kvällen sluta lite som överraskning bussen hemmåt hamna Hena, Ula och Concy på samma buss helt random. Vi hoppa på olika hållplatser en efter en.  Ula följde me hem och vi hamna i massa deaptalk de va skönt. Jag förstår inte hur ja kommer klara mig utan henne och Hena den här sommaren!! MARDRÖM!!

Igår va skönt att va ledig. Jag hann både ta sovmorgon och lååång lunchdate med Hena o Ula. Satt på Unico o njöt av fina vädret. Eftersom man satt så centralt träffa man på massa folk man inte sett på länge. Hur kul som helst hur alla kommit ur sina"grottor" efter vintern. Dagen sluta med hård träning. Kvällen tillbringa jag med familjen.

Imorgon har jag inte bestämt hur min fm ska se ut. Jag träffar antigen min brukare eller hem till Dalia för bakning och förberedelser inför Yasmins bröllop på lörd. Efter jobbet imorgon ska jag till Sussi för kubbspel o annat skoj wiiii!!♥♥


Peace N LoveKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0