Varför???

Alltid!

När man fått d man vill man inte ha det men när man inte har det DÅ ska man vilja ha det!!!!!!!!!!!!!!

QUE?!?!?!?

Let's Get Loud

Ain't nobody gotta tell ya

what you gotta do

if you wanna live your life

live it all the way and don't you waste it

you gotta do it, you gotta do it your way

you gotta prove it, you gotta mean what you say

you gotta do it, you gotta do it your way

Let's get loud, let's get loud
Turn the music up to hear that sound

Ain't nobody gotta tell you
What you gotta do

Life is meant to be big fun


Off to work

Ska till jobbet nuuuu blöööö!! Hoppas det regnar idag önskar jag idag är en sån dag!

Bröllop

Om jag nånsin har det så ska d va förbjudet att ha på sig svart och vit kläning. CAPICE?
Ville bara dela med mig den info ok



Dikt

Fin dikt från Hamlet i min favo serie Ezel.

Did it again

I'm in trouble But it feels like heaven
Did it again, love
I got it all wrong
But it felt so right
I can't believe it

'Cause I always trip and fall
The same old rock and repeat and go Back

It may seem to you that I am in a place
Where I'm losing the direction of my life
But I'm sure that this is nothing but a phase
"Right back at ya," cause I'll survive...

And all the mistakes
That went on for too long
Wish there was a way
I could delete it

Frukost

Goooodmoorgoooon

Haft en en seg morgon men d får man ha om det är söndag! Jag har ätit frukost med bröderna o deras kompis.
De va riktigt skoj. Berätta lite historier om syskonen när d va mindre men tror ja kommer ångra d sen haha.

Nu ska ja städa lite sen ska ja bara ta det lugnt och läsa lite.

Önskar er en fin söndag



Får upp masa sköna minnen av denna

lööööördaa

Hej! Hoppas allt bra med er. Idag har jag jobbat och träffat min f.d fru Suz japp det är slut mellan oss. Träffa Ibr som är i uppsala äntligen! woooppii


Bild tagen 7 på morgonen vadå trött o utråkad??



Just nu sitter ja i sängen med en mugg choklad och lyssnar på regnet från fönstret så underbart ljud och lyssnar på lite musik. 

 



Every time you judge yourself, you hurt your own heart

Kalla Sverige

Hej Hej ! Tbx igen. Har vart så skönt att komma bort och det har gjort susen för hjärnan. Ni som inte vet har vart i Gran Canaria och åkt runt i olika städer. Både vädret och hotelen har vart super. Men digga inte vädret dessvärre här i sverige USH. Från steka i solen till att bära vantar o massa kläder jobbigt. Längtar tbx till värmen.

Ikväll träffa ja min fru Suz o myst med henne massa att ta igen så timmarna gick som minuter. Fick oväntat besök av en tele2 kille de va rätt skojigt o han va lite ögongodis så vi båda njut.
Ska träffa henne imorn me wiiiii

Sen påvägen hem träffade ja på två kompisar som drog med mig till o dricka kaffe. Hade väldigt trevligt blev mkt skratt o många djupa disskustioner. Vi prata mun på varran och innan ena ämnet e slut kom vi in på annat.

Imorn vill jag till sthlm but we will se about that! Och ska träffa Hen men hon vet inte om det än :p

Tills vidare ha d bäst!!





Trust No One

Tacksamhet

God morgon solstrålar!

Idag är fantastisk dag känner jag. Mår som jag förtjänar och det är jäkligt bra:p

Känner mig väldigt tacksam över d jag har idag och verkligen nöjd! Har sjukt underbara människor runt om mig som får mig att må topp! Jag är tacksam att jag har precis det ja behöver. Aldrig behöva oroa för ensamhet.

Ikväll smäller det rejält för mig ! Kommer bli sjukt spännande och lärorikt! Talar senare om vad det är hihi!!

Tills vidare får ni njuta av en av mina favoriter!!



LOVE LIVING

gagaga




The reward for our work is not what we get, but what we become.
Your work must take you close to yourself and to God /PC

AMOR

Iva JAG ÄLSKADE LÅTEN!!!!!!!!!
Tack det värmde hjärtat!!! Du är UNDERBAR
Fick världe s finaste låt från min pingla!! Gud d värmde hjärtat!!!


              " Bad Girl, bad Girls"
    Whatcha gonna do, whatcha gonna do
           When they come for you"

 
hahahah

Tack för att du finns

2 days 2 go



Jag längtar

wiiiiiiiiiiiii

..................................



Idag: Jobb. Va på Blodgivningen sen Mys me Hen.

Nu: EZEL wiii


Imorn: Shoppa med Bästaste .Träffa Brukare och käka lunch. Hem till min wifey!

........................

ONSDAG VILL JA HA NU!!



Har en skön känsla!

Varma känslor. Känner mig nöjd.  Vill dela med den lite.




3 Days 2 Go woohooooo så ska jag få....!!

Skolskenen i mitt liv<3

Mitt hjärta hon vet hur man piggar upp en bitter Fidan. Va inte glad o på bra humör prata med min ängel i början av helgen och Hena ja om nån lyckas så lyckas hon alltid pigga upp mig! Mest drf min helg nog vart så ljus. Hon är den vän jag kännt längst. Helt otroligt våran vänskap blir bara starkare och starkare. Är tacksam som har haft henne vid min sida vått som tortt. Skulle kunna ge mitt liv och själ för henne och om det gick mkt mer. Vi är olika på vissa sätt och det är det som gör våran vänskap lite bättre. Jag är chockad att hon stått ut med mig haha. Hena du vet va jag menar. Hena är nån jag är 100% säker på oavsett vad så kommer ja aldrig tvivla på våran vänskap för jag vet säkerligen att hon kommeralltid stå vid min sida.  Fidosh <3 Bango !!







JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID  <3


Saknar Älsk!

Saknar sthlm och vad som finns i det. Saknar en speciel person väldigt mkt. Sågs i torsdags. Men det räckte inte. Ingen tid i världen kan nog räcka. <3 DcM



Helgen

Go kväll!


Har vart seg med uppdatering igen men ska bli bättre hoppas jag. Jag har jobbat hela helgen så e rätt trött nu. Har haft en bra arbetshelg. Fått äta bengalisk och afrikansk mat så min diet fucka sig. Jag som har varit duktig med både socker o fettintag. Träffa på en svensk man som tala turkiska med mig d va riktigt coolt. Jobbat med underbar personal. Så sjukt nöjd över mitt jobb just nu. Vi har busat o haft d riktigt skönt. Trivs riktigt bra med det ja gör och d ja gör d med. Och det finns inte ens nån där ja inte ogillar. Det är inte perfekt men jag är nöjd. Tyvärr blir d som käpp i hjulet för framtida utbildning. Vet ej va ska bli men ju mer tryggt o bra ja har det så svårare blir det att bli utåtriktad. Det enda dåliga va att lilla jag försov mig imorse fy på mig!

Har förutom jobb hunnit shoppa och sola. Sjukt skönt med solning känt med som blekfis och har smort lite brun utan solkräm. Har tittat på melodifestivalen. Missat deltävlingarna denna gång annars e ja en torsk för melodifestivalen. Finalisten sög så klart. Hejade på Salem för d fanns ändå ingen riktigt bra i tävlingen. Och även Turkiets finalist suger blir som fotbolls vm ungefär inget riktigt o heja på förutom att där tävlar varken Sverige eller Turkiet. BUHU jag som hade planer till Afrika (ja seriöst) men inge kul o va där o inte ha nån att hejja på. Så det blir andra planer som semester nu.

Umgåtts idag efter jobbet med familjen lite. Väldigt mysigt . Lille bror sa mitt namn idag för första gången underbart. Blev alldeles glad.



Gammal Men otrolig sköön bra vinnare!

förkyld

Ursäkta min frånvaro men e lite förkyld. Håller på bli mkt bättre men e helt seg i kroppen. Inatt sov jag 13 timmar. Jag känner mig inte piggare för d kan ja lova. Igår fika jag hos en kompis fst det blev en snabbis jag va helt slut efter halv kopp kaffe. Idag ska jag sola förhoppningsvis sen ska jag jobba på Pelle. Ska va servitris skit kul! Det slutar sent så d blir hem o sova sen för arbets helg väntar på mig!

I'm real

Analysare

Hitta fin bild på mig! Hhaha det där e så jag!
Jag vet ej vrf men ja kan omedvetet analysera folk. Ja gör d ganska ofta o d har nog gjort mig till en bra personkännare ja har 90% rätt när d gäller av första intrycket av människor lite läskigt.
Men dömmer inte folk tack o lov!

Tog bilden från UNT.se

Onsdag 10/3

Heelluu !


Min dag igår: Jag åkte till sthlm blev lite sen ankomst så hann inte exakt med det ja ville men fick en del gjort iaf. Blir så när man vill hundra saker samtidigt och lite dålig planering. Men vi hann träffa Ben och äta middag tsmns. Det va riktigt kul. Prata om allt mellan och jord. Gymnasie tiderna spendera vi våra tider mkt på fyris skolan och titta bl.a. på Bens o hans grupp när d träna breakdance. Massa fina minnen. Ben är så otroligt duktig, Han o hans grupp har vunnit massa sm och nordiska priser. Han har bl.a. uppträtt på fotbollsgalan och i Turkiet för stort
basket lag och massa annat. Beundrar verkligen folk som kämpar för nått de älskar och kommer långt.

Sen tog vi en fika i stan med Ula. Hade massa att ta igen när vi inte setts på länge . Vi gick i lite affärer och medans ja går i högklackade ner för en trappa håller i massa påsar o ska läsa sms samtidigt som ja pratar så tror ni ja ramlar fint på skylt fönstret eller? HAHA lite pinsamt? Typiskt så va d en skit snygg kille som jobba där hhaha vadå falla för nån ”bokstavligt talat”?!?!


Åkte hem till Jiji och fastna lite där. Hon hade det så mysigt hemma vi satt o fika o d blev massa tjejsnack. Så tråkigt när alla bor i sthlm!Hemåt träffa vi Ism en snabbis som mötte upp oss på centralen. Den jäveln hade kommit precis hem från Spanien ! Blev tyvärr en kortis bara. Vart lite ledsen att jag inte han träffa Cem . Men man kan inte få hela kakan alltid. Va fotbolls match som vi skulle gå titta på tsmns men tråkigt nog räckte inte tiden!


Har inga bilder än på  Ivas kamera sätter upp några kanske senare.




Karma: What Goes Around Comes Around

Ett fint minne

Ett gott skratt förlänger livet

Gud va jag ÄLSKAR denna låt! Känner igen mig och Iva så mkt i den!!


Estockholmoo

God morgon Sverige!!

Härligt väder I like! Men hörde att det skulle inte hålla länge snö på fredag eller något? Det har börjat snöa i Barcelona? WTF! En kompis som jag träffa på i bussen igår sa att i sommar ska det bli jätte fint väder här eftersom vintern vart kass. Njaa jag vet inte om jag ska lita på han. Det är trots allt Sveriges väder vi talade om men jag sa till han blir det inte d så förvänta dig mig utanför din dörr! (jag skojade inte)

Woopwopp idag blire sthlm hoppas jag om inget annat dyker före ! Hälsa på mina favoriter som jag saknat som f*n!


Här är något annat att skratta åt eller tycka synd om ja gjorde båda helt sjukt!

Födelsemärket
blev ett... horn



http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6747422.ab







Close some doors today. Not because of pride, incapacity or arrogance, but simply because they lead you nowhere / PC

confusion

Har haft en kokoloco dag fy. Morgonen börja med att jag stressar som vanligt till bussen. Sätter mig i den kalla bussen och försöker hitta min mp3 för vakna till liv men till min otur så har jag glömt att jag lämna den hos kompis igår. När jag kommer till jobbet kollar kollegorna förvånat på mig och frågar "börjar inte du 14?" ohh nej tänker ja och tittar på schemat jo visst ja ska börja 14 men där stod jag 7 på morgonen!!!! Jaha då vare att glida hem igen sova några timmar. Men sen såg jag faktist att internet sidan som vi kan titta på schema på hade strulat och visat fel! Tacka o ta emot fick sova lite extra iaf När jag kom tbx till jobbet Hittade en fin affisch på mitt skåp som skulle föreställa min framtida man. Föreställ er en indisk mullig och hårig man ush ja. Fick mig ett gott skratt iaf. Har inte gjort mer än jobbat idag. Nu ska ja försöka sova e helt slut.


Nattinatt Dröm sött om mig!



Om du tänker för länge på nästa steg 
kommer du att tillbringa livet stående på ett ben

Batsin bu dunya

Älskar hans låtar och denna e fin!

SO HARD

Japp så e d me livet när ljusets sticker fram måste mörka molnen täcka för.
Men det ska inte sänka mig oavsett! Som tur har jag förmågan att kliva upp när d största smällarna slår mig hårt.  
Det har gjort mig till den är och väldigt stark o övervinnig! Idag är en jobbig dag. Men det tänker jag skaka av mig!
"Det som inte dödar mig gör mig bara starkare" 



 

Ezel

Ezel är den serien jag följer konturnerligt underbar serie!
Obeskriv bra. Har nog inte sett så bra turkisk serie förrut.
Serien kommer släppas ut på lite andra språk och då kommer ja tvinga folk se den!
Den ska jag se på idag *längtar*



Sadakat ya birine koşmaktır ya da birinden kaçmaktır…
Sadakat, erdem değildir esasında sevgiden kör olmaktır…
Hep kaçtığın şeye, Eninde sonunda yakalanmaktır, sadakat…
Yemin etmeden bir daha düşün…
Çünkü,
Sadakatla başlayan herşey ihanetle biter..
/ Ramzi Dayi

Besvikelse

Besvikelse är en av d värsta känslorna jag känner till. Hatar ordet och hatar allt som har med det att göra.
Vet ej vilket som är värst att vara det eller att göra det. Vilket som är jag ledsen att jag utsatt en nära person för det. Vi delar på den känslan men jag har nog utsatt henne mer för det. Vilket gör mig egentligen så arg att jag vill slå sönder nått. Försöker inte agera efter den känslan men fy jobbigt det är. Hatar det att inte kunna göra nått.Jag ska försöka göra upp d på nått sett men vet att det kommer ändå inte vara samma sak. Så otroligt ledsen gumman verkligen för det som har hänt!

I, Love DCM




A Woman's Worth

God morgooon!!!

Har haft en obeskriv underbar morgon! *long time no se* Blivit varken väckt av barnskrik eller larmklockan och def inte nån som ringt o väckt via mobil/hemtel/dörren!! Och absolut inte jag som vaknat och sen inte kunnat somna! Sån här dagar har vart sälsynta på sistonde så e tacksam och sist men inte minst käkat frukost i strålande väder satt i balkongen och njut bara av solen. Mums så nu e ja mätt!

Idag: Skulle jag ha jobbat men orkade inte slut efter helgen. och vill unna mig själv lite tid idag så har inte gjort några planer ska bara vila! Och göra det jag känner för ! Det är trots allt kvinnodagen hehe! Till alla kvinnor där ute ni är underbara och låt ingen få er tro annat spec inte några män iaf:p Vi kvinnor är starkaste skapelsen på detta planet.





Helgen: Har vart inte så händelserikt men den har gått så otroligt snabbt. Har jobbat på Pel det va jätte kul! Har vart med Lin så d har vart helgens höjd punkt! Min Älskling bor för närvarande i borlänge så hinner knappt ses. Det har vart så otroligt skönt och va med henne för Blondie och jag hade en del o ta igen.



Bild från våran tid i halmstad 08 ! Underbar resa med Mar och Tes! Saknar våra tider!

Jag är duktig!

Hey u ! Ohh så underbart väder!! Detta har jag gud och Ibr tacka för bad han förr igår att ta ett snack med gud för jag va så trött på usla vädret. Enligt Ibr är han en ängel och då står man nära gud så jag fråga han om han kunde be gud om en tjänst ! jag vill ha sol och det fick jag igår och idag.TNX

Idag är jag på Pel och jobbar lite drygt när det är fint väder ute och jag inte får njuta så sitter man på ett kontor inomhus! Men det är alltid trevligt på fiket som tur! Vad jag ska göra efter jobbet är det oklart hoppas på att Dcm ska komma hit! Idag är det exakt två månader sen jag bestämde mig för att fimpa ciggen! Stolt ? Som fan! Önskar er en fin dag ! PUSSS

Fredaysmys!

Heeelliuuliiuu! 

Idag har vart en riktig bra dag. Solen har skinit riktigt mkt idag då menar jag inte jag mig själv ...utan vanliga solen d har vart varmt o skönt. UNDERBART fick nästan ont i ögonen men så värt d. En del snö smälte .TACK gode gud! Inte för att jag hatar snö d e skönt, älskar vit vinter o fint ute men d får gärna va under dec o jan sen är d nog! Trött på tjatet om vädret men d kommer inte sluta förrän snön slutar rasa ner. Men väntar man på något gott väntar man inte för länge...eller jo oftast.


Min dag: Jag har jobbat på fm och det har gått bra allt flöt på idag konstigt för att va fredag. Busa som vanligt med arbetskollegorna. Skrev bl.a. med märkespenna på en arbetskollegas kopp mitt namn m stort hjärta nu kommer hon alltid tänka på mig medans hon dricker sitt kaffe yeey Kaffet kommer förmodligen smaka bättre dessutom nu. Hälsa på Iva med barnen riktigt mysigt. Ja handla åt Iva lite grejer bland annat godis. Jag åt bara två godisar *stolt* mkt mindre än va jag annars brukar äta. Tyvärr ska Ivas dotter va så givmild så hon fråga mig stupi kvarten om ja skulle ha godis försökte stoppa i min mun och hennes son V satt på min mage o käkade framför mig dregla samtidigt så d sänkte suget som tur hehe. Han o ja har blivit ganska fäst vid varandra. Han förgyller mina jobbiga dagar. Han känner  nog detsamma för han vägrar släppa mig när jag är där bokstavligtalat. Men han förstår inte riktigt tt jag är för gammal för han:p. Iva e så underbar fattar inte va ja gjort för förtjäna henne. Återigen överraska Iva mig med en present fick riktigt fin klänning av henne. Får skuldkänslor ju ska se till o överasska henne med nått fint oxå! I love mah babygirl!

                                         

Kvällen sluta hos Suz med massa mys. Det blev många timmar men tiden gick så snabbt så märkte inte ens det. Hade riktigt kul med Suz o hennes son G. Jag o G lekte lite. Han har det härligaste skrattet ja hört!  Imorn ska jag få träffa han igen wii!! Vi prata om allt verkligen mellan himmel och jord detta va oxå nog ett steg närmare till brätte vänskap. Hon fick bla hjälpa mig med ett dilemma. Har beslutångest över en sak som kommer påverka mitt liv rejält. Så skönt och ha hennes possetiva energi. Blir alltid så pigg med henne.

                     
                      Me and Suz


 

Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Min Blogg!

Jag trodde aldrig skulle starta en blogg men nu när min älskling gjort en åt mig så får ja ta mig i kragen o börja skriva. Iva vet alltid hur hon ska göra mig glad och överraskar mig när ja minst anar. Tänkte sätta upp lite citat på bloggen förhhoppningsvis en för varje dag tycker om citat får en tankeställare sällan man stannar upp o tänker på livet ja tycker om det o se att jag inte missat nått. Om mig själv nu idag e ja förkyld och stannat hemma hela dan trodde ja skulle slippa undan men nej springa ut me nyduschat hår sätter visst sina spår. Dock har jag inte kunna låta bli pussa på två små raringar som smittat mig lite S Ivas dotter och E min lille bror. Medans ja bloggar hjälper ja lill brorsan R m sina hemläxor man skulle tro d lätt men nä! Men vi fixar det jag o han. Strax ska jag börja läsa boken Tätt intil dagarna med Mustafa Can. Det är en av mina hobbys att läsa som jag tyvär inte hunnit göra på sistonde mycket tid har gått åt jobb istället. Dagens: Iva son V kissa på hennes rygg hahah förlåt gumman men kan inte låta bli skratta. Jag sa faktist nej till Choklad Ingen älskar choklad mer än mig. Min söta mamma tänkte på mig och köpte nu medans jag är sjuk men har ingen aptit. Blää för att va sjuk

Bild tagen hos Cimp för nästan ett år sen


Life Is What U Make It

nu är de bara att o öppna ditt hjärta och börja skriva om dina äventyr!

är de inte menat att du ska blogga?"funkar aldrig", hur ser du de nu när din vän har gjort en blogg åt dig. inga problem ingen trasel, de bara att låta orden flöda ur din själ.





ITS UP TO YOU NOW







Älskar dig <3




RSS 2.0