To heal our wounds, we need courage to face them


Heeeeeey!!

Idag har jag tagit mig en välbehövd sovmorgon. Om man nu kan kalla d för d när ja blivit väckt av tel fast fler ggr den vart på ljudlöst hörde jag vibbet men för trött för att stänga av. Nu sitter jag med en redbull för att vakna till. Jag måste piggna till för har en hel del samtal att ringa..bla ringa mitt gamla abonemang Tre där ja fått inkasso brev fast ja betalat räkning sen ska ja ringa min skola o be de förklara om deras system på internet igen, ringa jobbet och fråga vrf d ringer mig 8 på morgonen? , min läkare som jag aldrig får tag på och måste ringa till d som ringt mig på morgonen/natten. Hoppas jag inte glömt nån..

Nu väntar jag på att pappa ska komma hem för vi ska fika jag har satt på kaffe (även om den absolut inte e lika god som hans) så tänkte ja passa på o få lite tid m han ensam mest pga jag saknat o umgås me han och som kompensation för ja köpte blommor till mamma bara igår så tror pappa blev lite sur hehe.  

Denna text såg jag på en kompis facebook status som är riktigt bra.

"I don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me..."

En jätte gullig kort film ni borde se.
http://svtplay.se/v/2502559/svensk_novellfilm/bekas?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2508190/sb,p110998,1,f,-1


Jag och min sötnos! Fy vad ja kommer sakna han. Han flyttar till Frankrike! Kommer vara värt att åka ända dit för hans skull. Igår när ja kom börja han gråta och ja vart helt förstörd han har aldrig gråtit av alla ggr ja sett han. Han har Alltid ett stort leende på sina läppar! Men hans mamma förklara att d för han säkert känner av att d sista gången ni ses nu. ush va d gjorde ont !

Don't forget: beautiful sunsets need cloudy skies...

Heeeeeeeeeeeeey!!

D lite segt med uppdaten igen I know! Men d lite bussytimes just nu. Hinner inte riktigt med d så mkt som händer hela tiden. Men glad för d skulle inte orka me att ha d bara lugnt! Förstår inte hur denna underbara helg är snart över!!

Imorgon ska jag jobba på Pelle till 17 sen träffa upp S på stan snabbis innan vi åker till Lilla sunenrsta för Ts avskedsmiddag innan d åker till Frankrike buhhuuu!! Mot kvällen ska jag va M wii!! Underbar slut på kvällen!

För trött för att skriva så här kommer några låtar från min mp3!

Så het hon är blir sugen:p


Iam confused sen när börja Steve Urkel sjunga
Uppigande låt


Vacker text! Älskar den
 

Word
 

Diggart

It's always too early to quit.

Heeeeeey

Jag sitter och försöker hålla ögonen öppna. Jag tar hand om lille bror just nu. Hans förskola hade stängt idag. Nu springer han runt och varken mina ögon eller hjärna hänger med. Jag är helt slut. Ska till jobbet senare väntar tills pappa kommer hem. Mot kvällen har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra än. Om jag orkar göra nått är som sagt riktigt trött.

Igår va jag med J till em. Hon o jag åkte ner till gränby centrum för lite shoppning. Blev lite stressigt på slutet vi missa nästan hennes tåg! Jag träffa min brukare på en fika som jag fick avbryta för J skulle ha nycklar som ja hade fick bli snabb resa hem o tbx. För jag skulle träffa mina underbara flickor som jag inte sett på länge! M, Ma o T. Det va dunder mysigt verkligen.

Gammal bild från 08 våran resa till halmstad. (tyvär hitta ja ingen bild på Ma)

Mot kvällen åkte ja o A till R o titta på fotoll. Galatasaray och Real Madrid mötte varandra. Vart inte så mkt spänning för båda är mina favoritlag. Men hejjade mest på RM som jag senaste åren haft mest koll på.



Peace N Love

Work saves us from three great evils: boredom, vice and need.

Heeeey!!

Igår åkte jag hem till S och umgicks en stund. Inte hunnit träffa henne sen hon kom hem från sin långa resa och nu åkte hon bort igen ! Avundas stort! Hämta nycklar hos henne ska låna hennes lya under tiden hon e bortrest wiii! Plocka upp J på station och vi gick åt mat direkt båda va hungriga. Pröva d nya spanska restaurangen. Maten va god. Fatta inte riktigt inte nog med att iranier ägde stället o inte spanjorer så hade d elvis presley på istället för spans musik?!?!

Efter middagen träffa vi upp I satte oss på Magnusson. Sen kom M och vi satte en stund på Terassen. Sen chilla jag o J resten av kvällen!

Nu har vi ätit frukost ska ner mot stan snart och visa uppsala lite. Mot kvällen vet jag inte hur d ser ut än.

Every saint has a past and every sinner has a future

Heeeeeey!!

Jag vakna rätt tidigt imorse för jag skulle följa med lille bror till tandläkaren. Ush kunde inte startat måndag morgon på värre sett. Jag har tandläkarskräck. De va mer lillebror som fick trösta mig än tvärtom haha. Lille brors halva tand hade gått av så d fick fixa inlägg typ. Helt grymt såg så äkta ut!

Efter d hemska morgonen försökte ja ta en kort tupplur som slutade med att jag sov bort hela förmiddagen. Just nu har jag ringt lite nödvändiga samtal till skolan , bredband och jobb. Hade en hemsk mardröm som jag vakna av drömde om bla min extra bror F som hade skickat ett mms på sig själv. Han såg helt hemsk ut d va inge vacker syn hehe!

Idag lyckades jag med en sak jag strävat efter i veckor ! Tummen upp för det! D är bevis på att man aldrig ska ge upp verkligen!!

Jag har tänkt på det med förlåtelse igen och kommit fram till att det är ingen ide att spilla tid på någon som inte har något betydelse i mitt liv längre. Även om de skulle finnas fortfarande i mitt liv så skulle jag lika väl vara berred på att förlåta. Alla är värda en andra chans. Jag kommer inte glömma men jag kan acceptera att vi är människor och alla gör fel. Ibland gör vissa lite större fel men d är väl inte deras fel att d inte har samma gränser d lär lära sig med tiden. Jag mår bättre som jag aldrig gjort förr och det här året har verkligen gett mig så mkt! 2011 har verkligen varit mitt år. Men min garderob är inte helt rent heller så ja har gjort mina misstag.
 
Nu ska jag fortsätta fixa mig o mitt rum! Får fin besök av J som kommer ända från hänösand! Wiii


mmmm hottstuff jag och J diggar Mr T allot

If opportunity doesn’t knock, build a door

Heeey!!

Jag börjar bli lite orolig för mig själv. Vet inte om det är med åldern att göra men jag är konstant trött. Igår under min lunchrast på jobbet somna jag , efter jobbet sov jag några timmar och somna innan tolv på en lördag?!?! Kanske bara tantvarning vet inte!

Så har absolut inget intressant att berätta idag. Jag jobbar 7-21 på rasten har jag bakat kaka och pluggat lite. Ikväll ska jag träffa Mo! woopwoop!



Helt fantastisk låt verkligen! Älskar musiken texten och innebörden. Jag håller med att om man ger ett löfte ska man stå för det oavsett. Det är bevis på respekt När man säger nått ska man inte ta tillbaka d bara för saker o ting inte slutat som man tänkt sig.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life / Muhammed Ali

Heeeeeey


Jag hann inte blogga igår vart för stressig dag. Jag vakna tyvärr sent igår också så fick stressa till lite olika ställen. Jag åkte till skolan och träffa lärare och syo. Satte upp en plan för mina studier. För första gången träffa jag en riktigt bra syo. Som jag fick bra vägledning av. Så denna gång kommer plugget gå riktigt bra känner jag! Träffa på E på stan umgicks en stund innan jag fick skynda mig till middag hos underbara T som ska flytta till Frankrike inom några dagar. Hon bjud på Belgisk mat. Riktigt gott. Jag fick umgås med min extra mamma som fick ge mig massa kloka råd som vanligt! Och umgås med Ts son som jag är helt kär i världens sötaste bebis. Kommer nog åka o hälsa på d till nästa vår eller sommar. Längtar redan. Mot kvällen träffa jag S en snabbis. Det va skönt eftersom vi inte setts på veckor. Kvällen tillbringa jag med U bara tog d lugnt d va så sjukt skönt framför en film bara. 

Idag har varit en konstig dag. Jag har mått fysiskt riktigt dåligt. Jag har vart mer trött än vanligt. haft illamående och huvudvärk konstant. Men jag klagar ändå inte för jag har haft en jätte underbar dag. Dagen börja med att jag fick höra väldigt bra nyheter från skolan dock inget jag vill nämna här vill va klar först. På jobbet flöt allt på verkligen bara på. Fick ett trevligt samtal om en bekant som ringde för att vilja jobba och starta företag med mig. Kände mig lite hedrad men ska tänka vidare på den saken. Efter jobbet när jag sprang till bussen i d regniga vädret fanns d ett paraply på hållplatsen som nån glömt. Så jag tog den när jag va ny sminkad passa d perfekt. Jag träffade min favorit busschaufför som gjorde mig extra pigg. Kvällen sluta hos S som hade föddelsedags fest. Hade hur trevligt som helst förutom att alla drog ut och jag fick åka hem eftersom jag börjar 7 imorgon. Och självklart andra småsaker som förgyllat min dag men det håller jag för mig själv:p

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra efter jobbet. Det får visa sig.


Visste inte att Linkin park va så bra! Blivit lite beroende av d.


Peace & Love

Life is what we make it, always has been, always will be.

Heey!!

Har just kollat på fotboll. Real Madrid mot Barcelona. Vilken underbar match. Jag är glad trots förlusten. Det va bra spelat av real Madrid. Jag kolla första halvlek hos C. Hon hejjade på motståndarlaget. Vi hoppa o skrek som galningar. Det va nog bäst för oss bådas skull att jag va tvungen o hinna med sista bussen. Vet annrs inte hur våran vänskap hade sett ut annrs haha.

Har inte gjort mer nytta annrs idag. Jag somna klockan 7 imorse så jag sov resten av dagen. Missade min FÖRSTA skoldag. Hur lyckas man!!!?!?! Så jag har spenderat min kväll hos C med filmer , gottgott och massa snack.

Morgondagen består av en middag kl 18 hos T. Och träffa S en stund mot kvällen. På dagen har jag inga planer än. Skulle träffat min brukare men hennes tel funkar ej. Så får se va jag hittar på. Tänkt träffa min ögonsten iaf.  


GRATTIS PÅ FÖDDELSEDAGEN MIN ÖGONSTEN!!

Jag hoppas att du lever tusen lyckliga år med framgång. Må du rikstas mot bara ljuset och alla dina önskningar går i uppfyllelse.Du är en av d bästa sakerna som gud sänt mig. Tacksam som har dig i mitt liv. Jag kommer ihåg första dagen jag träffa dig som det vore igår. Hur våran vänskap börja med bråk och idag 14 år senare skulle jag kunna ge mitt liv för dig. Jag älskar dig för din godhet, din envishet och mest av allt din ärlighet. Hur du kan få ett helt rum lysa av din charm. Hur du aldrig dömmer någon hur du har så mkt förståelse. Du är verkligen en på tio milioner. Jag är stolt att ha dig som en vän och syster.

Everyday God gives us a moment to change everything that makes us unhappy. Use it.

Heeey

Vakna för några timmar sen. Jag har bara degat igen hemma. Blir besviken på mig själv att jag inte gör mer nytta. Så jag har lovat mig själv att göra mer nytta resten av veckan. Jag ska försöka iaf.

Igår jobbade jag sen träffa jag A som va hemma från Ryssland. Fick se massa bilder och videor från resan. Vi år sushi på Mey Wang Sushi ett gott tips om ni gillar sushi. MUMS uppsalas bästa.

Idag ska ska jag jobba till 21. Sen ska jag träffa Mo.

Yeaaayy
 

Harmony makes small things grow, lack of it makes great things decay.

Heeeeeey

Gooodeenmuuurgeeen!! Ska strax till jobbet och jag har inte sovit alls inatt. Fråga mig ej vf. Jag har prövat d mesta så som dricka nått varmt, läsa, se på film, lyssna på lugn musik och även tagit en biltur me en kompis på stan. Inget hjälpte!!buuhuu.. Druckit massa kaffe nu så ja håller mig pigg ett tag till.


Min helg har varit helt underbar trots att jag inte gjort något alls! Jag har Vilat och ätit massa onyttigheter. Måste erkänna att d kändes konstigt innan jag förstod att jag inte skulle göra nått alls. Första helgen på månader jag bara tagit d lugnt för mig själv. Jobbade lördagen 15-21 men d va inte så farligt mest kul.

Trotts min trötthet som annrs brukar leda till att bli grinig så är jag på väldigt bra humör.


"I feeeeeeeeeeeeel sooo gooood sooo goood"

I'm willing to admit that I may not always be right, but I am never wrong.

Heeeeeeeey

Jag är väldigt seg idag. Legat i sängen sen tio har druckit kaffe utan resultat. Även prövat nya tugummin Vigo som ska göra en piggare..skitsnack funka inte.

Igår jobbade jag. Det gick jätte bra. Lite skönt är det att vara tbx. Tråkigt att alla sommarvikarier slutar. Efter jobbet träffa jag C skit skönt. Det va länge sen vi sågs.  Sen drog jag och jag köpte en NY DATA!! Wii äntligen. Sommaren är ändå över så behöver nått att underhålla mig med hemma. Senare mot kvällen drog jag till Plock och satte med ett glatt gäng. Jätte trevligt va d.

Idag ska jag jobba efter jobbet är jag inte ännu säker på vad jag ska göra.


Brukar inte lyssna på sånt här men blivit lite beroende tack vare Ad

A man can't be too careful in the choice of his enemies

Heeeey

Sitter hos U och surfar lite under tiden hon pratar med släkt från utomlands. Ja kunde inte hålla mig. Jag hade tänkt bara vara hemma idag för att vila men blev rastlös mot kvällen. Jag träffade Ad en stund och fick skjuts till Mo. Sen kände jag mig fortfarande inte så trött så jag kom hit en stund. Ja vill nog bara inte att dagen ska ta slut för imorgon är d dax för jobb usssh!! Hur kan 4 veckor gå så snabbt?? Jag kan verkligen inte förstå det.

Jag har hunnit tänka på mkt olika saker idag under tiden jag bara degat i mitt rum. Om förlåtelse mest. Det samtalsämnet har dykt upp i olika tillfällen och jag har fått höra väldigt olika sorters tolkningar. De flesta säger att man ska förlåta och låta ödet/gud ta hand på den saken. Men jag blir så arg över vissa människor som jag har lust ibland att slita sönder. Jag har försökt vara trevlig, förlåtande och förstående men fan vissa människor är ju helt pantade och smärtan man ändå har kvar går inte att sudda bort med ett leende och meningslösa ord. Jag känner mig splittrad, en del av mig säger ha dina vänner nära och fiender ännu närmare och ge tillbaka. Men andra sidan av mig säger skitsamma d är inte värt det och alla gör fel. Va förlåtande så som du vill bli förlåten. Jag vet att karma tar hand om saker och ting men jag är tyvärr en person som vill ta saker och ting i egna händer. Även om vissa har erbjudit sig att ställa upp men fortfarande vill jag skada så som jag sj blivit skadad.. Jag vet inte bara trött på allt skit som händer från olika människor. Ingen är perfekt men fan kan folk inte använda det som finns bakom pannbenet! Jag tänker mest på en sak som skedde för ett tag sen men samtidgt andra små saker som gör att man ba vill spricka av ilska.


We all get burned
Those who survive are the ones that learn (learn, learn)
If it dont kill ya, make you stronger
Mama I know what you went through was hard
But the biggest bitch is karma, let her do her job (thats right)
Dont even stress these clowns, baby you a queen, heres the crown
Enjoy yourself, you independent now (thats right)
They lose, and you winnin now (Thats right)
Youre a shootin star, now let them know who you are
Cause now Im that bitch,
Youll never get to uh,
Cant get what you want, so youre acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown.


If you can't be there be here

Heeeeeeeeeey!!

Jag vakna för några timmar sen, sen dess har jag bara degat. Min första dag på jobbet imorgon efter semestern så idag ska jag bara ta d lugnt för att vila upp mig. Så inga planer alls idag sköööönt.

Igår hade ja en mer hel dag. Träffa min brukare shoppade lite innan vi gick och åt lunch på thai village. Super gott. Båda hamna i matkoma och typ kunde knappt röra sig. Efter lunchen träffa jag S sen gick jag massage. Det va dunder idag känner jag mig hel igen. Mot kvällen träffa jag Mo o Ma vi titta på filmer och tog d ba lugnt. >D bästa jag vet m Mo är att vi kan va från att va skit fjantiga till skit seriösa. Träffa U en stund innan ja drog hem. Fick ett samtal igår som satte ett stort leende på mina läppar! D gjorde dagen mkt enklare oxå.  

Lyssnat på denna låt hela morgonen! Bra låt och börja dagen med!

Alanya 110721


utsikten från hotelrummet


Pide mums!!


izmirköfte min favo köfte


utekväll med personalen från hotellet


lillebror som verkligen inte gillar när ja tar kort mest drf ja jag så lite


magdansös från hotellet som fick massa killar o klä av sig o börja dansa


godaste nargile nånsin


mmm Pirzola


tjockissen är riktigt nöjd


utsikten från båten


åkte runt en hel dag helt underbart

fick hoppa av och simma brorsorna försökte få mig och hoppa ut



Dim cay en av alanyas finaste ställen att hänga på för att ba ta d lugnt. Vattnet här kom från bergen iskallt.


chillin


när vi åkte till flygplatsen...va sjukt sur!!


I could care less

Heeey

Jobbat på pelle senaste dagarna så har inte haft så mkt fritid mer än på kvällen. Då har jag tillbringat tid hos kompisar eller ute o suttit på uteservering eller som igår bio. Jag försöker fasta nu under ramadan. Så ja vaknar till liv på kvällarna när jag fått mat i mig. Dock missat några dagar men ger inte upp än. 19 timmar per dag i streck utan mat för en matvrak som mig är helt otroligt om ja klarar en månad. Jag har även tränat och jag säger bara omg. Det märktes väldigt mkt tt d va länge sen sist. Jag hade träningsvärk i tre dagar. Gick runt som pigvin. Men efter ramadan ska jag troligtvis börja träna igen.
Nu ska jag sitta med familjen och umgås lite sen ska jag till min ögonsten och se på filmer och äta tsmns innan för morgondagens fasta.
GRYM MAN GRYMT BRA TEXT
I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
(If You Wanna Make The
World A Better Place)
Take A Look At Yourself And
Then Make A Change

SÅ GRYM RÖST! JAG ÄR HELT SÅLD PÅ LÅTEN
There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark
Finally I can see you crystal clear
Go ahead and sell me out and I'll lay your ship bare

See how I'll leave, with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do
There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark
Baby, I have no story to be told
But I've heard one of you and I'm gonna make your head burn
Think of me in the depths of your despair

Det vart inte så juuu

Heeeeeeeeeeeej

Jag har inte bloggat på  ett tag för jag ej använt datan så mkt på sistonde. Vilket känns riktigt skönt.
Jag har fortfarande semester så jag försöker bara ta det lugnt. Jag jobbar lite då o då på pelle men det känns skönt skulle aldrig kunna slappna av jobbnarkoman som jag är.

Jag har vart i Turkiet i en vecka. Innan den här resan var jag väldigt orolig och rädd för hur det skulle gå. Jag åkte ju med två av mina yngre bröder. Men alt gick över mina förväntningar bra. Åkte med en jätte snäll taxichaufför som lugna ner mina nerver och väl i arlanda träffa jag på en bekant som gjorde d mesta enklare. När jag gick ut från antalya flygplats fick jag en stor chock kändes som jag hamnat i en hamam. Visste att d skulle va varmt men inte såååå varmt. Jag klagar inte va bara skönt. Träffa på skönt folk på bussresan till alanya. Som gav bra tips om alanya. Vi hade ett väldigt bra hotell. Det va som en dröm. Personalen va helt underbara på alla sätt och vis.  När vi inte va på stranden, shoppa eller ut på äventyr så spela vi biljard pingis minigolf eller satt vid  dator i hotellet. På kvällarna när syskonen sov satt jag vid baren och umgicks med personalen. De va hur skysta som helst. Jag fick även pröva o jobba. Det va riktigt roligt. Eftersom jag fick bra kontakt med de så gick jag ut några kvällar till stan med personalen så hade både väktaren och receponisten koll på syskonen. Jag måste haft änglavak eller nått men resan gick prima inte ett enda bekymmer dök upp. Träffade även en jätte trevlig tjej som jag umgicks med sista dagarna med.

Nu när jag är tbx har jag bara vart deprimerad negativ. Jag har inte haft lust till att göra nått. Har umgåtts med Vänner och bara tagit d lugnt. Idag rymde jag till Sthlm för lugna ner mina nerver. Vilket va helt underbart träffa S.
Jag vill verkligen tbx och leva i den världen. Helt underbar befolkning varma och trevliga. Jag älskar Sverige men jag hör hemma i Turkiet. Jag skulle utan tvekan flytta dit om jag inte hade familj och vänner här. Jag åker snart igen till utomlands men vet att d inte kommer räcka. Får se om jag börjar jobba inom resor att göra.
Nervös innan planet ska lyfta
Underbara efterrätter
Stranden helt underbar men för mkt vågor
Brorsan som aldrig lät mig ta kort
Utsikt från bergen som man kunde se över hela staden kallades terassen
en av deras underbara maträtter
Jag flummar mig!
Fler bilder kommer.
RSS 2.0