The way you see yourself will determine how people see you

Heeey

Idag har jag tagiit lååååång sovmorgon och bara tagit d lugnt. Fan va skönt d vart. När jag vakna först kändes d jobbigt. Jag menar verkligen när ja säger tt d klia i mina fingrar ja vart stressad för inget och kunde inte slappna av. Hade svårt att förstå att idag behöver jag bara vila!! Senaste veckorna har jag nog inte fått sitta mer än 5 min ifred. Nu har hag ställt mobilen i sidan och bett pappa köpa massa gott. Har ringt lite samtal dock men d vart ett måste innan jag åker. Detta är bara lugnet före stormen har en del saker framför mig jag måste få gjort.

Helgen har varit otroligt skönt. Lördagen börja dagen väldigt lugnt på jobbet. Åkte till stan efter jobbet för att träffa M vi satte oss på Bryggan/Snerikes. Hade otroligt kul.




Sen givk ja ner mot Meze träffa upp Z plus gänget som firade Mi som fyllde år. När d va mätta och humöret på topp drog vi till framfickan. Där bord va bokad. Satte vi oss och hade verkligen urskön stämmning. Sen sluta kvällen på saluhallen. Vilket egentligen inte fanns på min karta. Men så värt det. Hade det otroligt kul på dansgolvet. En kväll att minnas för evigt. Söndagen spendera jag i sthlm!






Den här låten va favorit på dansgolvet!!

It's never gonna be the same

Heeeey Jag är på pelle huset inne på mobilen. D är ganska lugnt just nu. Det har vart lugnt idag. Behövs sånna dagar oxå. Igår gick jag hem efter jobbet. Det första jag gjorde när jag kom hem va och lägga mig för att vila en stund som blev fem timmars sömn. Jag är inte alls förvånnad haft tre hektiska veckor. Jag som även bad mamma väcka mig strunta i d för hon förstod att jag behövde sömnen! När jag vakna till ordentligt drog jag till I och hade fredagsmys med film och massa gottgott. Ad,R och A gjorde oss sälskap d va kuligt. Blev sent så jag somna på en gång. Efter jobbet ska jag träffa upp M på en fika. Mot kvällen ska jag plus några till gå på middag. Längtar wiiii  Fastna för denna sköön

It's Like That..And THATS How it is

Heeey!!

Sitter hemma nu. Idag har jag jobbat. Varit allmänt dryg mot kollegorna som hade sin sista arbetsdag innan semestern. Mitt sett och visa att jag kommer sakna de. Alla kanske inte vart riktigt glada och tog inte vissa saker som bara skämt hehe...Men jag är ju sån d vet hur jag funkar. Dagen blev lång för vissa så d blev massa busigheter i personalrummet som jag lovat att behålla d för mig själv.

Efter jiobbet drog jag till fyrishov och simma lite. Gud så kalt det va,. Men skönt och ta en dopp och avsluta det med bastu!! Yff de va tungt!

Åkte hem snabbis för att byta om och fixa mig innan jag drog tillbaka till stan och träffa upp lite kollegor och satte oss på smultron. Vi lyssnade på spansk musik. Riktigt härligt och se på människorna som va danspigga.

Nu är jag hemma väntar på att Z + gänget ska komma och plocka upp mig!

Igår jobbade jag till 21 direkt efter jobbet träffa jag upp mina andra kollegor som satt på Lingon. Kvällen va helt dunder. Skratta så jag fick verkligen ont i magen. Vårat bord lät nog mest över hela stället.

Imorgon är de sista arbetsdagen på svbg på 4 veckor. Jag längtar otroligt mkt. En väldigt efterlängtad semester. Kommer ju självklart jobba på Pelle några dagar under semestern. Tur det. Jag vet inte hur jag skulle annrs klara mig. Arbetsnarkoman som man är.

Imorgon slutar jag 1230 sen ska jag hem. Har en del samtal jag måste ringa. Men först ska jag  vila behöver de . Jag ska träffa min andra halva mot kvällen imorgon läääängtar.

Jag kommer ta bort min facebook inom riktigt kort tid. Skälet vet bara mina nära. Det är för  personligt drf utelämnar jag inte informationen.

Idag gjorde min älskade pappa min dag. Från ingenstans kom han och påminde mig om hur mkt jag betyder för han. Jag vart helt rörd. Min pappa är en av d få människorna ja verkligen ser upp till. Mest för att han är så stark som person och alltid possetiv till äventyr. Jag önskar jag va lika som han grym på att ta tag i nya saker hur lätt som helst!!



Never save the best for later. You don't know what tomorrow holds

Heeeeey!!

Sitter på jobbet på min rast. Jag börja dagen med skön sovmorgon utan massa stress. Umgicks med mamma en stund och åt frukost i lugn o ro. Det är verkligen heligt för mig. Jag tycker d viktig att böja dagen med god frukost och utan massa stress. Dock vakna jag lite på fel sida. Jag hade en konstig dröm där de onda försökte ta över d goda i mig. Fick skjuts av A som gjorde min resa mkt snabb och enkel.

I måndags jobbade jag och dagen sluta med att jag va med A och tog en runda på stan.

Igår var jag barnvakt åt min yngsta lille bror nästan hela dagen. Jag och lillebror åkte till stan för att möta upp S och hennes son. Vi åt mat, matade fåglarna på svandammen, lekte i stadsparken och avsluta dagen med att gå på museum och fika. Kvällen slutade hos H. Vi mötes upp i centrum för att hon skulle visa vägen dit hon bodde. Omg jag trodde jag bodde långt från stan. Vi degade framför So You think you can dance och en film. D va gött. Eftersom jag inte orkade ta mig den långa vägen tbx kom A som tur och skjutsade mig:D

Kvällens planer är inte satta än. Kanske hakar på några kollegor som kommer vara på stan.

Layer Layer Pan't`s On Fire!!!

Ey Eyy eyyyy!!

Känner mig som en ny människa just nu. Tagit lång dusch ätit mammas goda mat och slappar till skön musik. Efter en lång dag är detta perfekt avslut på dagen!! Tror mamma läst mina tankar idag bokstavligt talat. Imorse läste jag tidningen såg körsbär vart sugen senare på dagen disskutera jag med en kolega om Turkiska maträtteten lahmacuuun! Och när ja satt på bussen kom jag på min stökiga rum jag inte rört på mer en vecka.

När jag är Hemma ser jag att mamma har lagat lamacun och har köpt körsbär!! I was freaky happy redan där. När ja ska byta om ser ja mitt rum ...alltså ja ser mitt rum på varken säng, bord eller golvet är d täckt av massa saker! Så den tiden ja fick över spendera med att leka med lillebror som uppenbarligen saknat mig. Vilket rum jag än va givk han tätt bakom mig. Han kom o åt mat med mig och tog tugga o klunk samtidigt som mig såg underbart ut!

Nu ska ja sätta mig framför nån film och ba vila!!

ser ungefär ut så här

Det är så..

Nu är jag åter på jobbet. Blev en stund på stan träffa på roligt folk och träffa upp I som följde med mig snälla Älsklingen! Så grymt stolt över dig med det du gör för din framtid!!

Nu såg jag hur långt jag hade skrivit på d tidigare inlägget mkt mer än va jag vanligt brukar skriva. Det fattades lite bilder. Så Här kommer d jag hittat på mobilen. Jag är sämst på att komma ihåg att ta bilder. Men detta får duga iaf!


Gänget från jobbet som jag gick på blodomloppet med!


Grekisk middag MUMS!!


Jag halvsomna i köket då ja snacka med mamma


Underbara lillebror som sitter på mina ben och vägrar somna


Kollegans underbara dotter!!



Nöjd och överlycklig efter en dag med massa shoppning


Muuumms Burger på Fridays Detta va Ms hamburgare


jag och M på C fest


Jag och min andra halva I oxå på Cs fest


Jag och C gud va jag saknar henne!! Alltid lika kul o fiesta hos henne!

Hypad


Höhö


En helt underbar kväll!!


På bryggen med min brukare


Museum


Museum


 Sjukt vacker bil funnits i mer än 100 år! Älskar gammeldags bilar. Ska lätt köra en sån en vacker dag


En väldigt gammal piano orättvis bild. Den va sjutk vacker!


Jag skulle vilja ha sånm hemma!

You can never break my stride

Heeey!!

Sorry för den sega uppdaten fy jag skäms nästan lite. Men jag är rätt glad ändå att jag prioterar  annat än att sitta framför datorn. Jag har haft fullt upp senaste dagarna. Jag kommer inte ihåg exakta datumen jag gjort saker. Men jag har haft fullt upp med mycket jobb nu när jag jobbar över 100 % innan semestern.

Sist jag skrev va förr förra fredagen och då va ja på stan shoppa lite innan jag träffa frugan på en runda på stan vi satte oss på lite olika ställen som Magnusson Aperitif Framfickan på kvällen sluta vi på flustret. Blev tidig kväll båda va slut. Tråkigt nog har vi nog blivit för gamla höhö

Lördagen var jag på P & E förlovningsfest. Båda såg helt underbara ut. P såg ut som en riktig prinsessa. Blev ingen dans för min del men jag njöt ändå av härliga sällskapet med nya och gamla ansikten. Efter festen plockade A upp mig o I vi tog en runda i hans riktigt fina nya bil.

Sön o Mån va ja helt slut efter massa jobb så va mest hemma för att vila och va med familjen.

Tisdags jobbade jag sen träffa jag S och fikade med massa gottgott. Kvällen slutade att jag träffa Mr X och prata igenom det som ha hänt för första gången. Fast jag beslutade mig för att aldrig se människan men visste att d rätta är att iaf sitta ner och prata om det. Det känns mkt bättre nu iaf men d är inga större förändringar på mina tankar eller känslor.

Onsdags så jobbade jag som vanligt. Efter jobbet träffa jag min brukare. Vi satte köpte med massa fika och satte oss på bryggan och njöt av d fina vädret. Riktigt skönt. Mot kvällen åkte jag hem till frugan  för att spela okey. Som vanligt hade vi alla lika trevligt som vanligt. Blev mkt snackande än spelande dock hehe.

Torsdagen började med jobb. Efter jobbet åkte jag till min extra mamma f.d chef på middag. Inte nog med goda maten så va d väldigt trevligt sällskap. Vi prata om allt mellan himmel och jord från geografi till politik. Allting flöt så bra på. Min favorit av sällskapet va Ts son på 5 mån. Så grymt gullig och harmonisk bebis. Tiden flög bara iväg.

Så det blev snabb träff med H innan jag tog tåget till sthlm. Träffa C en kort stund vilket va underbart eftersom vi inte setts på mer än ett år tror jag. Eftersom jag vart på så koko humör fick han mig skratta tills jag fick ont i käkar o mage.

Sen fick jag skjuts till Cl. Vi såg på film och uppdatera varandra om vad som hänt på sistone.  Jag fick två fina armband och en grymt fin nyckelring. Som han hade köpt till mig från Istanbul. Tyckte om nyckelringen som bara den. Den kom så lägligt min hade nyligen gått sönder. Jag har dessutom alltid fått speciella nyckelringar med olika innebörd från olika vänner.

Fredag skulle jag träffa upp I som fick förhinder. Ush va sur jag vart även om jag förstod absolut men jag som hade sett så mkt fram emot att spendera tid med henne. Så fick ändra lite på planerna.  Jag träffa upp M på stan som visade mig runt på Museum. Efter den underbara visningen satte vi oss på Fridays om jag va lycklig?? Fy va underbart ställe älskar personalen och stämningen där. Åt en FETT GOD hamburgare den ba smälte i munnen.

Sen åkte jag mot Upplands Väsby där Z & M plocka upp mej. Vi drog mot Enskede och satte oss med ett gäng av deras vänner där grillning och vattenpipa va fullt igång. Utsikten över vattnet och stämningen va bara dunder. När vädret tog över med kylan så drog vi mot Mcd och käka innan vi drog hem till Jakan.

Det va en av d roligaste kvällarna jag haft på så länge. Jag hade planer på gå ut egentligen men hemmakvällen va tusen ggr bättre än 100 utgångar. Jag skratta så ja låg nästan på golvet(på riktigt). Mr S va så grymt härlig. Inte nog med härliga kroppsspråket eller riktigt smart kille men vilka dansmovs och tunga av guld. Jag menar jag kommer inte ihåg sist jag träffa en så grymt trevlig och energisk människa. Somnade så pass sent så jag försov mig nästan så blev stressig morgon.  Blev raka vägen till jobbet. 

Igår jobbade jag. Eftersom d så lugnt på jobbet nu för tiden tvinga ja min arbetskollega be hennes man hämta hennes underbara barn. Så istället för jobb blev det spel, kurragömma palla äpplen, leka med vattenslang osv. Efter jobbet träffa jag Hr. Vi satte oss på Aperitif. Blev väldigt mkt snackande. Eftersom vi inte ses så mkt tyvärr så hade vi rätt mkt och prata om. Sen hände det lite grejer den kvällen som vissa människor chocka mig med men d stannar hos mig hihi. 

Och nu sitter jag här sliten men så JÄVLA NÖJD! Haft en helt underbar vecka med massa underbara människor som bara förgyllt mina dagar. Det har vart behövligt efter hur konstigt jag mått. Jag har haft helt underbar vecka. Nu kan jag möta vad som helst igen.

Nu ska jag ner till stan för att köpa en present och lämna nycklar som tillhör Pellehuset. HA D BÄST


RSS 2.0