You've only got three chocies in life. Give up, Give in or Give it all you've got.

Hallå! Jag har haft bloggtorka och inte vetat va jag ska skriva om. Jag har varit hemma mesta dels. nu när jag även jobbar helgen har ingen ork mer än bege mig direkt efter arbetspass! Slutar snart kanske träffar Can. Sen har jag har ju en tendens att gå ide när höstmörkret träder fram. Nu när alla mina favo serier b.la SOA, Bing Bang Theory o Criminal minds nya avsnitt är ute fastnar jag i mitt rum! De som kommer få mig ut mest nu är träning! ÄNTLIGEN! Jag har köpt ett årskort!
 
Fredags med flickorna! Efter hundra försök vart bilden bäst när ingen va berred! Bild är som bäst när ingen är redo på tycker jag.
Torsdags när jag va barnvakt åt mitt hjärta!

Don't facebook your problems. Face them!

Exakt som statusen säger ja lägg ner folk! Sluta skriv era privatliv o lös de stället! Omg känns som vissa glömt sin självrespekt o vad facebook handlar om o att man kan skriva vissa saker så öppet ens. Sen så skiter jag plus 3/4 av dina fb vänner fullständigt i om du nyss druckit en kopp kaffe lr du gått på promenad!!!  Jag har stoppat min sida visa nya händelser från d som e mest dryga men vissa har ibland vettiga inlägg o vissa vill man inte ta bort helt enkelt så d här är va man få stå ut me! Skriv en blogg lr twittra istället!
 
Jag har kollat igen om min blogg lite. På gamla inlägg. Mitt skrivande va mkt bättre då och synen på livet va lite
anorlunda. De va sjukt kul o intressant för mig att läsa inlägg från förr. Riktigt glad att jag har blogg ibland. 
 
En liten påminnelse för nya sjuksköterskan glömde nästan alltid logga ut. 
 
Lilla jag idag hitta fin plats o meditera på. 
 
 På tal om meditation omg denna låt e så bra! Älskar pianomusik.

You have to know what you stand for, not just what you stand against

 
 
 

God, bless our week. We are what we do, and not what we think we must do

Jag har haft en helg fylld av mys. Fredag efter jobb film kväll hos Toni med Alex, Ivonne och Martin . Lörd till måndag morgon va jag i sthlm! Nu är jag redo för den här veckan!
 
Har fixa instagram nu. Jag är ny där men försöker lära mig. 

If you are torn between staying and going, maybe it's time to go. Because if you were meant to stay, then you would not be thinking of going

I Do it Because I CAN. I can Because I WANT to. I want to Because you said I Couldn't

MUSIC IS MY DRUG...
 
Finns inget i världen materiellt vis som kan få mig på bättre humör än musik. För cigg lr choklad brukar inte heller vara en besvikelse:p Eftersom jag har varit under stor press och varit på "torra land utan vätska" har jag tappat bort mig nästan. Jag ger mig och de som sker just nu lite mer  tid. Det verkar som de är bästa just nu. Jag är tacksam för erat tålamod. De här är vad som kickar igång mitt humör just nu.
 
 
Gå på hennes konsert?? ViLL ViLL ViLL
Skitungen e GRYM! Skulle inte banga att dansa m han för han kan! omg...i know hört den tusen ggr senaste veckorna nu men inte helt trött än Blir alltid så glad av att se den här musikvideon!

Either you run the day or the day runs you

Nu tar jag en paus härifrån. Behöver de. Åter när jag klarat upp en sak.

Sometimes good things fall apart so that better things can fall together


Oj vilken dag. Vakna rätt tidigt så jag hann ta en lugn morgon. Satt njöt av  god frukost på balkongen. Nu när de va så härligt väder var jag tvungen o passa på. För jag ska ju sitta på jobbet ändå resten av dan. Och sen jag har kommit har de varit otroligt mkt. Känner mig stolt som hunnit med så mkt! Om ni bara visste! har haft en liten Superwomen i mig!
 
Igår försökte jag varva ner jobbiga känslorna med varmt te, tända ljus och film. Blev riktigt skönt. Känner mig bättre idag. Nu när jag är mer säker på problemet. Jag vet bara inte än hur jag ska fixa de men det är inget omöjligt iaf.
 
Nu ska jag fortsätta jobba klart de här passet sen hem och vila inför morgondagens arbetspass! 07-18!!!
En av mina favorit ljustake i mitt rum!

Underbara vädret innan himlen blev blå och vacker
Lunch med älsklingen. Innan jag o mamma fick gå äta china så mata vi älsklingen som är besatt av max burgare o mjölk?!
Avskedmiddag (MUMS) m Goci dagen innan hon åkte utomlands! Saknar min ängel redan otroligt mkt!

Heheh bild från kulturnatten! Stod i stora torget o posera! (Jag vet borde inte haft solbrillorna men glömde)
Kulturnatten satte nog sin spår på djuren me igelkott o kissekatt dela på pizza hihi
 

There Comes A Time When You Have To Choose Between Turning The Page And Closing The Book

Jag är lite smått deppad. Jag har ingen motivation idag. Jag har ställt in min dag. Bestämde mig för att bara vara hemma idag. Läst lite fina citat och försökt få upp humöret. Jag försöker tänka på de bästa i mitt liv. Koncentrera mig på min underbara familj och att gud välsignat mig med fantastiska vänner och har ett toppen jobb där ja trivs riktigt bra. Och imorgon är en ny dag o får ta nya tag då. Även om jag innerst inne vet va de som tynger mig så är de inget jag vill gräva upp..får se vart allt leder..mmm
 
 

What You Allow, Is What Will Continue

Jag har brist på insperation att skriva just nu. Jag har ju mina perioder som ni märkt. Sen beror de mkt nog på att jobbat väldigt mkt. När jag fått tid över har jag spenderat tid med vänner eller familj. Jag kan inte fatta att det är redan lördag. Hänger inte med alls. Jag jobbar heldag idag tyvärr. Jag har hunnit iaf vara på stan me en kolega och kollat runt och shoppat. Ikväll har jag inte planerat nått än. Beror på hur jag känner mig. Jag slutar sent och börjar 7 imorn. Men man vet aldrig med mig är jag inte för seg kommer jag ändå hinna med mkt.
 
Här kommer lite bilder från veckan..
 
 
 
Luncha med min brukare på Tacobar för första gången väldiiigt gott!
En skön hemma kväll med vänner! Adi spelar trumma typ o vägrar bli fotad!
Min älskade afrikanska drottning. Vilken balans!
Några ungdommar börja slita av sig kläderna o bestämde att ta en dopp tidigare idag!
Fika me busfröna!

igår unna jag med en ordentligt frukost! Ni anar inte hur nöjd jag va efteråt:D! Välförtjänt för jag ej ätit riktig frukost på veckor nu!
 
Peace n Love

Lord Bless Our Week. Don't Allow Anyone Steal Our Joy
Nu är jag tbx igen! Har haft mini semester. Jag har varit i sthlmo tors-sönd. Jag som båda älskar sthlm och har umgåtts med mina underbara tjejer har haft de dunder! Jag har tillbringat tors o fred hos Goci. Jag har hjälpt henne att  packa för hon ska bo utomlands också några månader! Don’t Like! Eftersom de varit trist väder har vi varit inne med hennes korridors vänner och chillat. Det har varit riktigt mysigt! Lörd-Sönd Var jag hos Zahra O Mogge. Även där har vi varit bara inne men de va skönt och behövligt. På lördagen förberedde vi inför Zahras födelsedag och fira henne på kvällen. Vi var bara tjejer och lilla Ali va me oss firades en stund för han fyllde 1,5 år. Det var riktigt kul. Blev massa dans, snack och grymt god vattenpipa!

 

Men nu är man tbx till verkligheten. Jag har inte sovit en blund inatt vrf vet jag inte!? Efter 752 försök av vändningar i sängen för att somna gav jag upp runt 3:30 skulle ändå upp 5:30. Så då gick jag upp och börja fixa mig. Jag tog ansiktsmask, hårinpakt, manikyr och smink. Jag skulle sluta fyra idag och njuta av det fina vädret. Men eftersom det var brist på personal får jag jobba över…

 

Så ikväll blir det hem och sova sen upp o jobba köra samma vända imorn igen=)! 


Vackra ballongerna


Lilla Prinsen


Min Ängel

Vackra flickorna


Maten! (Jag gjorde bålen stoooolt riktigt gott första gången jag gjort)


Jag stod för dekorationen!!

Mina hjärtan!!

Jag o älskling flummar!

Fråga grannen om folie...De va generösa:D

Älskade Alawi ledsen för de dags lämna festen för att sova!


Älskling flippar!!

Önskar jag fått mer bilder glömde ta som vanligt! har inte fått resten av tjejrna med! Men de va en kväll och minnas för alltid!:D

 


Imorse klocklan 6:30 hoppar på bussen m Zizi och de första busschaffisen gör när vi ska hoppa på är att ta ut en cykel från bussen och cykla iväg?!?! Haha såg inte klokt ut...

Nä nu ska jag ta rond två o jobba vidare! Peace N Love

RSS 2.0