A lot of problems in the world would dissapear if we talk to each other instead of about each other

Här kommer lite instapics till som jag gillar!
 

Some people will never realize they have everything, until they have nothing

Woho äntligen lite snö! Lagom mkt för de behöver inte komma mer o kan va så här till nyår. Inget plask o inge snöstorm Tack! Idag har jag gjort lite ärenden på stan sen har jag träffa lillebror över en lunch! Nu är de dax för jobb igen! Jag vet inte hur jag ska klara mig har sån träningsvärk!! Skulle ta de lugnt men va så ivrig när jag såg alla maskiner så tog i kanske för mkt!!! Längtar redan tbx!!

 

 

     Lycklig pojke när han såg all snö imorse!

    Pizzabuffé mumms! Broshan va för fin för att va m på bild !!
Min ängel som äntligen är tbx från Canada! O snart reser hon igen buhu!
Lilla jag
 
UNDERBAR låt! Får grym känsla av den

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again

Ska sluta jobba snart. Känner mig inte ett dugg trött..Kan bero på långa sovmorgon jag haft och latat mig i soffan innan jobbet.Jag tog med mig träningskläder ifall jag skulle få lust o träna. De har jag inte men min vilja skiter i lusten så jag ska ta mig till gymmet testa.Ska in dit o pröva lite försiktigt se om jag får motivationen tbx.
 
Här kommer lite instagram bilder jag digga!
Hur coolt är inte de?
Så SANT ju!
Rätt skööön!
Så braaaa o sant!!
Håller me ibland vill man ba säga så vissa blir så oatraktiva pga de!
De här är jag varje dag!
Me Like!
Den här så jag börja köra mig passar så perfekt!
Katt Williams i so wise!
Händer mig varje gåååång:p

Don't let days become just a time you pass

ohh så oresklös. Känner mig konstant trött. Fattar inte va de beror på om de vädret lr brist på vitamin i kroppen. Sover rätt mkt om dagarna vilket suger! Känns som jag ödslar tiden mer me min säng än att leva livet! Det har inte hänt nåttt nytt. Förutom tröttheten har jag de bra *pepparpeppar*, Inga större bekymmer lr så,
Bara vanliga ilandsproblem. Imorn ska jag göra nytt försök att träna får se hur det går. Här kommer lite bilder från helgen iaf=)
 
 
Lunch med min brukare! Hon kallade denna för bitchbild men ja va mest nöjd över att få maten
Solat försöka på mitt favo ställe kameleonten försökt få D vitamin o lite bränna när de inte blir riktigt sol förrän ett halvår
Shoppat me min sessa! Lovly day på gränby C
Fika som jag gör mesta dels under vintern
Me n mah gal! Impulsiv kväll vart sugen ut o busa o fick fixa oss snabbare än ever.
 
Mongos
Hotstuff
Underbara människor
Duck Lips !
 
Underbar kväll! Synd att jag inte fick bilder på alla! 
 

Do not chase people. Be you and do your own thing and work hard. The right people who belong in your life will come to you, and stay.

 
Sitter på jobbet en fredagskväll! När jag kan göra hundra andra saker med vänner de svider lite ja men försöker tänka possetivt de kommer löna sig me pengar iaf och va ute åtminstånde igår. Imorn innebär mindre ångest och lite rikare...=)
 
Påsistonde har jag inte orkat göra mkt jobbat mer än 100%. Så mestadels har jag tillbringat min fritid hemma. Inte orkat mer så jag har ställt in massa roligt trist nog. Dock har de innebärt att jag spenderat massa tid med familjen vilket är otroligt värdefullt för mig. Ja får träningsvärk i hjärnan och ångest av tanken på träning. Har köpt årskort en månad tbx och inte ens gått dit en gång!!
 
Till mina nära o kära tack för ert stöd för att ni funnits i den tunga perioden för mig. Tack för att ni haft tålamod fast jag vart super dålig att höra av mig och att ni funnits där jag när jag behövt. Ni vet vilka ni är! Ni är diamantvärdaƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
 
 
Här kommer lite bilder på senaste tiden!
Jag nyss! Sliteeeeeen sheeej!
Lillebror försöker hjälpa mig plugga! Viktig uppsats som jag fick VG! WOOPWOOP
Hembakat baklawa från zizi på jobbet MUMS!
Härlig bild i trapphuset! Nån granne e tydligen konstnär!
Hahaha känner mig inte träffad!
Ljuslinga jag tog hemmifrån! Kände att de behövde lysa upp lite trädgården på jobbet me hjälp av Ing för lilla jag fick ju inte upp den:D!
 
RSS 2.0