Tired

HEEY!!


Ja ni! Jag har haft fullt upp senaste dagarna morgon till kväll. Min skalle är sprängfylld men ändå så tom. Svårt att förklara. Dessa dagar har jag iaf inte tänkt så mkt bara gjort saker som behövts göra för stunden. Men vet att d finn en massa saker jag behöver tänka över. Jag tar en dag i taget just nu.

Lördags: Jobbade jag på Pelle sen drog jag hem till Con som fyllde år fira henne och blev utgång sen. En kväll att minnas. Många frågor och tankar som dök upp. Men d va iaf en bra kväll. Blir inge mer festande för min del, inte på att bra tag. Jag är säker att ja kommer hålla mig så d känns bra.

Söndags: Gick jag och jobba efter några få timmars sömn blää. Men min prins hämta mig och gjorde mig pigg. Vi tog en fika och han lugna ner mina nerver:p efter jobbiga arbetspasset. Båda skulle upp tidigt så blev en kort träff. D va riktigt jobbigt att skiljas. Nu kommer ja nog inte se han förrän nästa vecka jag har mkt för att göra denna vecka ush.

Måndags: blev d massa telefon samtal till olika ställen som tex Graflunds, Dell, sjukhusen, ul, Telia osv. Men d kändes riktigt skönt när ja va klara med alla. Sen blev d mera jobbb.

Idag
Har jag haft fullt rulle med syskonen och hemmet och pendla emellan till sjukan. En i familjen är där just nu. D va d dåliga beskedet jag fick för någon vecka sen som spökat mkt i min skalle men nu är d på g och d gäller bara ha tålamod. D är inget alvarligt just nu som tur. Men d är verkligen tungt för mig. Jag är tacksam för allt stöd jag har fått från folk som vetat om detta nära som bekanta. Det betyder otroligt mkt för mig. Jag och syskonen va på deras skola som hade speciel dag och d va barn som uppträdde. Jätte gulliga. Vi gick runt och såg en hel del bekanta ansikten. En del fråga om ja va mamma till syskonen!!! Ja va skit sur ja ser fan inte ut mer än 20 och d tror ja är mamma till 10 åring halllååååå!!. Fast jag kände mig som en mamma ett tag men folk va impade d va kul. Hur mkt ja höll mig från att skrika eller få nervsammanbrott så va ja glad att ja va där och fick tid med syskonen. Under sån här tid känns d skönt och bäst att va med familjen.

Min data är paj nu. Sist va d för batterit men nu e den helt död. Så d ska komma nån hit och fixa den skööön slippa lämna in! Så ja kommer inte va så närvarande denna vecka för d och att ja måste ägna tid åt hemmet.





Annrs rullar allt på som d ska. Det är massa frågor i mitt huvud just nu tyvärr. Jag vet inte än hur jag ska gå till väga med allt. Jag vet att jag ska ett steg i taget bara. Jag har blivit mkt bättre på att inte bry mig så mkt hur konstigt än d känns att säga. Men ja måste lära mig att vissa saker får man bara släppa. Lämna d till ödet.

Peace N Love

Life is to short

Let Off Some Steam

Sheeena


Jag är sjukt nöjd börjar få lite färg. Solade igår och idag nämligen känt mig vitare än snön ett bra tag nu.

Sen är d lika kul att se sin lille bror nöjd. Köpte en ny gosedjur som han älskar. Han ällllskkaaar gosedjur mer än godis. Han somna med den i armen och vägra släppa den hela kvällen.

Annrs har jag bara jobbat idag 12-21. D va ganska rörigt med en ny patient. Så fick huvudvärk till slut. Men dagen  börjar bra ändå. Va på stan och shoppa lite och hälsa på pappa som jobbade. Han vart överaskad och glad. De va kul.

Imorgon ska jag jobba på pelle ser fram emot de väldigt mkt. Men skulle behövt ordentligt sovmorgon. Efter jobbet åker jag direkt till Con och förbreder innan fest. Ska bli dunder!!

Jag känne att allt verkligen går min väg nu *pepparpeppar* Rädd att d är för bra och d vänder sig snart med grovt. vore typiskt. Men ja njuter så länge d varar. All the good things comes to an end hu?

Love Live Learn

Love is Blind



diggar denna bild!¨


Julstjärna

Awww!! Hur gulligt är inte d här! Häromdan prata jag med min kolega om blommor ochh att ja skulle vilja ha en mini blomma. Vad gör hon? Jo hon dyker upp med en! Hon är btw den ja går till när ja är sur och om ja behöver en kram! Haha fjant men d så värt d !



Här gjorde en annan kolega inbakatfläta på håret som skulle se ut som blomma! Bilden är orättvis!


Uturn

Heeeeluuu!!

Hoppas ni inte saknat mig för mkt har inte bloggat på några dagar. Jag har haft helt underbar tid. Jag är verkligen tacksam och väldigt nöjd hur mitt liv ser ut just nu. Har tjatat om d tidigare. Men jag har otroligt underbara människor runt om mig gör mig otroligt lycklig.

Här är lite kort om va ja gjort senaste dagarna. Lördags åkte jag till stockholm med Iva. Vi gick till stan en snabbis kolla runt för shoping. Sen blev d bråttom och vi skulle möta upp Gash. Blev fett stressad för vi hitta inte mötesplatsen och jag spriinger i högklackat och d tyckte Iva va roande så hon börja filma. När ja tittar bak och ser att hon inte hänger me skällde ja som en tok kärring. Vi båda på våra egna sätt lämna nog spår vart än vi va. När vi är ihop är vi galet flummiga men har alltid sjukt kul ihop. Vi mötte upp Gash till slut och åkte hem ihop. Där vänta vi på Jiji och laga mat ihop. D va riktigt kul. Sluta med att en skärde sig två som fick tårar för löken och fjärde gick runt och dansa. Men Middagen vart väldigt lyckad med good efterrätt och massa tjejsnack. Blev en kort promenad med Iva som va tvungen att gå hem *toffla* haha. Jag och tjejerna drack te och hoppa i pjamasen och myste till klockan va sent. Vakna sent på morgonen och blev lång och god frukost. Gud d skämde verkligen bort mig med god saker och ja fick fan inte ens lyfta ett finger. Hade saknat tjejerna otroligt mkt. Att ens när ja skulle hem blev så sent tt ja fick ta en taxi från d till tunnelbanan! Ville verkligen stanna kvar längre.

Men efter tjejernas besök åkte till min fina "lilla syster" Zah och Mog. D bor i sthlm i en riktig fin lägenhet. zah lagade god middag. Vi titta på deras semester bilder. D va riktigt trevligt. Längtar tills nästa gång redan. Gud så gulliga d är ihop. Båda passar bra ihop d fyller varandras luckor. D är helan och halvan. D va så fina på deras förlovning och bröllop. Zah såg ut som en prinssesa som fått sin prins båda lös av lycka. Sen tog jag sista tåget hem med ett leende på läpparna.

Måndagen va d återigen tbx på jobb. Hade otroligt roligt som vanligt. D har börjat en elev på mitt jobb. Kort svarthårig kurd pratar mkt kaxig rolig energisk. Hon kallas för mini Fidan  hahha!! Hon är som när ja va yngre! Efter jobbet åkte ja till stan för att träffa Hen. D va sjukt kul vi kolla på kläder mest för henne. Vi behövde en klänning och vi leta i minst 10 affärer runt 1000 plagg men denna brud va väldigt svårflörtad! Ja brukar hata att shoppa men jag verkligen gav allt att ens hon vart chockad. Ja visa olika plagg antigen för kort eller för stor för liten fel färg etc. Men skulle lätt göra om d. För vi hade sjukt kul ihop. D sjukt häromdan smsa ja henne fick konstig känsla och kom tänka på henne och just d ögonblicket skicka hon mig specielt sms.

Tisdag jobbade jag 15 timmar med en timmas rast först vanliga jobb Svbg 6:45- 16:00 och sen jobba som servitris på Pelle 17:00- 2300. Jag va helt död!!

Idag bara jobb oxå 14-21. Har umgåtts lite med mamma och äldre bröderna d va riktigt skönt.

Imorgon: jobb 7-12 sen ska jag träffa min brukare och efter d träffa upp Con & Hen.

På fredag + helgen är d massa jobb ska jobba 8 dagar i streck Skjut MIG!!!



Peace n Love

Rengarenk

Gothenmurgen Sweden!! Today is a good day!

Hade en underbar dag igår. Efter ett par dagars ledighet från jobb märks d att man har vart saknad. Arbets kollegor som kramar en som man nästan inte kan andas och andra som gör allt för att uppröra en för att få uppmärksamhet. Kolega som kom med undan lagda arbetskläder en annan som hade fyllt i alla papper som moi skulle göra eller en som jobbar på en annan grupp lagt undan kaka endast till mig från min grupp. D värmer verkligen alltihoppa att känna uppskattning. Jag har nog världens bästa kollegor. Helt unika.



Här är en kolega som städar mitt skåp för ja hade pms den dagen och behövde piggas upp!! Urgulligt ju


Helgen har börjat bra för Igår Jobbade jag och allt bara flöt på. Jag va på flum humör så fick personalen och garva så att eka i hela rummet 7 på morgonen. Sen åke till stan träffa upp min extra mamma även chef på mitt andra jobb på Pelle huset där hon ska sluta nu. Hur ont än d gör så är ja lycklig för hennes skull som ska börja på nytt. Det va riktigt skönt och träffa henne. Vi tog en fika och prata om alllt som har hänt. Sen träffa ja upp Prinsen. Tog en fika och cruisa i hans nya bil. Fick bli tyvärr tidigt avslut. Va helt död sovit dåligt så hem och sova.

Idag Har jag haft underbar sovmorgon. Kände nybakat bröd och äppelpaj. Mums. Nu är jag mätt och belåten. Ska börja fixa mig innan ja åker till sthlm. Ska dig med Iva shoppa och träffa vänner. Jag sover över hos några vänner kommer hem imorgon. Hatar de här tråkiga vädret ush för d.

Imorgon Träffa lite mer vänner sen hem till uppsala. För på eftermiddagen ska jag träffa Momo.

Shhleeeep

Hemma nu. Träffa Iva en stund vi satte oss på Terassen. Gud va lugnt d va ute för att va onsdag i stan...och en till sak fan folk sluta ta med mat på bussen eller äta på bussen ens. Luktar så sjukt stark! Antigen mår man illa av d eller blir man hungrig idag mådde ja väldigt illa av d! Nu ska ja i sängs blev sent ja som ska upp tidigt kill me!! Känner mig nöjd över dagen förutom dåliga nyheten då men d är som d är.


Skön musik lyssnar på ibland innan ja ska sova

I'm so Happy

Här krossar de
världsmästarna

BARCELONA. I sommarens VM-slutspel slog Spanien ut lillebror Portugal i åttondelsfinalen.

I kväll åkte spanjorerna på en rejäl propp, när Cristiano Ronaldo och hans vänner tog revansch på världsmästarna med 4–0 i vänskapslandskampen i Lissabon.

– Sämre än så här kan vi inte spela, säger Spaniens förbundskapten Vicente Del Bosque.

Världsmästaren Spanien ställde upp en ordinarie elva mot Portugal, men fick lämna Lissabon med svansen mellan benen efter det iberiska derbyt.

Precis innan paus gjorde Carlos Martins kvällens första mål för Portugal och några minuter in i andra halvlek utökade Hélder Postiga till 2–0 mot ett påtagligt blekt spanskt landslag.

Rejäl revansch

För bortalagets åskådare bar matchen en tydlig prägel av säsongens första Clásico, supermatchen mellan Barcelona och Real Madrid, som spelas måndagen den 29 november på Camp Nou. Spaniens, och Barcelonas, defensiva mittfältare Sergio Busquets och Portugals, och Real Madrids, fixstjärna Cristiano Ronaldo möttes i ett par dueller som renderade gult kort för båda parter.

Hélder Postiga utökade ledningen halvvägs in i andra halvlek och i slutminuten slog Hugo Almeida in 4–0 för Portugal.

För Portugal betyder det en rejäl revansch för förlusten i VM-slutspelets åttondelsfinal i Sydafrika då Spanien slog ut grannen.

– Det är väldigt svagt. Vi var sämre än Portugal och det finns inga ursäkter. Vi öppnade oss bakåt och gav möjligheter till motståndaren. Vi kan inte spela sämre än så här. Vi spelade dåligt, säger Spaniens förbundskapten Vicente Del Bosque till spanska TV1 efter matchen.

”Måste försöka resa oss”

Arsenals kapten Cesc Fábregas ville inte heller leta bortförklaringar till Spaniens största förlust i modern tid.

– Vi måste försöka resa oss nu. Det var inte vår match alls, men vi måste lära oss förlora. Jag hittar inget annat positivt med den här matchen. 4–0 känns väl mycket, men vi spelade dåligt, de var bättre än oss. Det finns inga ursäkter, vi får be om ursäkt bara, säger Fábregas efter matchen.

Källa aftonbladet!!

It's so goood! I'm glad!

Bite The Dust

Ohh Blir galen skrev  massa och internet dog sen fastna d och allt försvann. Idag har jag tagit d lugnt igen. Skönt jag som vart en stress person ens fått damp av att sitta korta stunder har börja vänja mig äntligen. Jag somna sent igår så ja vakna lite senare idag. Åkte till stan efter snabb frukost. Mötte upp mamma. Vi gick runt och shoppa lite. Skönt och få ensam tid med mamma för d blir så sällan av. Ens denna gång varade d väldigt kort. Lille bror kom och mötte upp oss i stan. Han skolka för att få va med oss men d skulle bara vara denna gång. Vi alla tre hade d riktigt kul men ibland när jag och lillebror höll på flumma oss stod Mamma och skaka på huvet haha! Sen åkte vi för att hämta lillen från dagis alla tre. Lillebror vart glad. Fick träffa hans flickvän på dagis haha sjukt söta han och hon kramades innan de sa adjö! 

Men precis som allt underbart slår verkligheten som en smäll på ansiktet. Fick ett besked nyss. Det gör ont i mig. Känslan går inte att beskriva om det är hat räddsla aggresion men vet iaf att det är smärta. Jag kan inge annat göra än och vänta nu och be. Be att allt kommer bli bra.

Butterfly


Jag ska stan och träffa Mar över en fika nu. Imorgon blir det jobb till 16 sen hem till wifey och myysaa!! I Helgen åker ja förhoppningsvis till sthlm sover över där. Träffa Jiji Goci Zah Ula Cem som jag har Saknat som fan!! LÄNGTAR


 


Peace & Love

The Time

Hey !!

Äntligen lite finare väder. Lite solsken! Det är ju eid trots allt idag. Igår när ja vakna va vädret inget att hurra för. det va snö med regn ush! Så ja tog d lugnt hemma bara tills lugna ner sig. Tyvärr med detta väder känner ja verkligen att ja kommer va mer eller mindre hålla mig inne. Men mot kvällen när d äntligen lugna ner sig åkte ja till Iva och chilla. Man märkte verkligen att ja hade vart inne för min mun gick i 180 haha så blir ja om ja inte snackat med många på länge haha.

Idag ska jag mest va med la familia vi ska fira eid och äta gott. Mamma är i köket och lagar för fullt jag ska gå och hjälpa till snart innan hon skriker igen haha. Senare på eftermiddagen ska jag med lillebror och kolla på en gymnasieskola han vill börja gå på. Pappa ville gå men ja vill hellre gå ja är så nyfiken av mig som ni vet.

Annrs händer d inte så mkt mer spännande i mitt liv. Vilket är ändå lite skönt med tanke på hur stormigt d va ett tag.


En låt som är till Iva och Mig. Påminner om vågra galna kvällar ihop. förra året vid den här tiden typ. Crazy!

Blogg ya later

BABA

Hey U!

Sitter på jobbet just nu har lång rast och så ja slutar sent idag. Ska Ner på stan nu för köpa farsdags present! Får fira pappa när ja kommer hem sen. Annrs händer inte så mkt mer än jobb idag! Är ledig sen tre dagar Längtar!

Hoppas alla har en lugn och skön söndag!



Fathers are Wonderful People
Fathers are wonderful people
Too little understood,
And we do not sing their praises
As often as we should...

For, somehow, Father seems to be
The man who pays the bills,
While Mother binds up little hurts
And nurses all our ills...

And Father struggles daily
To live up to "HIS IMAGE"
As protector and provider
And "hero or the scrimmage"...

And perhaps that is the reason
We sometimes get the notion,
That Fathers are not subject
To the thing we call emotion,

But if you look inside Dad's heart,
Where no one else can see
You'll find he's sentimental
And as "soft" as he can be...

But he's so busy every day
In the grueling race of life,
He leaves the sentimental stuff
To his partner and his wife...

But Fathers are just WONDERFUL
In a million different ways,
And they merit loving compliments
And accolade of praise,

For the only reason Dad aspires
To fortune and success
Is to make the family proud of him
And to bring them happiness...

And like OUR HEAVENLY FATHER,
He's a guardian and a guide,
Someone that we can count on
To be ALWAYS ON OUR SIDE.


Älskar min pappa av hela mitt hjärta! Jag är tacksam att han finns här för mig och alltid funnits här för mig oavsett! Jag älskar att han inte dömmer mig för mina brister. Vi har våra upp och ner gångar bråk. Men vi har alltid funnit åter till varandra. Jag älskar att du får mig skratta och vet exakt hur du ska reta upp mig för få liv på mig. Alla våra fika stunder. Alla stunder du orkar stå ut med min jobbiga humor, när ja flippar för småsaker eller har min jobbiga höga musik på. Du har aldrig nekat mig saker jag verkligen velat ha. Oavsett hur mkt ja säger ifrån och nästan skäms tt du fortfarande kallar mig för din lilla prinssesa fast ja inte visar de me ja älskar att va d! Du är Bäst Jag är stolt att vara din dotter Baba!!

Don't Forget..

Capice?



 Där har jag nått jag ska tänka på. Hoppas ni tar till er. Jobbar imorgon också tyvärr så nu ska ja sova riktigt trött! Sov två timmar inatt.Ska försöka se på nån film alltid skönast att somna så. Sömn är fan underskattat. Glöm mitt motto som jag försökt i mina "yngre dagar" följa sömn är för döda!


Peace N Love

Get back up



[T.I]
I’m only human dawg

ay, ay, ay listen to me
And when they push you down,
you got to get back up
And when they push you down,
you got to get back up

[T.I]
Push the dirt off your jersey than go for the cup
or the trophy or the ring, champion no matter what
cause when you got the belt and the ring
people with ya poppin bottles, taking pictures look around
as soon as you fall down all the haters pass a judgement
surprise, i’m here to show that I’ma rise above this

Ay, what it is World
yeah it’s me again, back before you, at your mercy
don’t bend your knee again, no running from the truth
as much as we pretend, that it aint what it is,
apologies to my fans and my closest friends, (I’m sorry)
for letting you down, I wont take you down this road again
most of you now saying whatever, here we go again
I gotta say you f-cking haters is hilarious
how dare you sit right there and act as if you holier than thou
never mind my imperfections this is fact, remember that
no mistakes too great to recover and bounce back

[Chris Brown]
and when they push you down, you got to get back up
and when they push you down, you got to get back up

[T.I]
I admit, yeah, I done some dumb sh-t,
disappointed everybody I know
try not to hold that against me though
my road to redemption has no GPS
so guess the time must be invested for this to be manifested
yes it’s hard living life in the spotlight
trying to dodge the haters same time as the cop light
the bible say “let he without sin cast the stone first” (stone first)
the sinner or the one who judged him, who was wrong first?

my good outweigh the bad, God, aint that what really matters, nope
a matter of fact I’m wrong but after that the good i’ve done in your hood
should it overshadow that?

even if you so legit that you get a house with a dog and a picket fence
the people with you then but when they turn on you remember this

[T.I]
I accept full responsibilty for the all the wrong I’ve done
If y’all thought I were perfect
I apologise for being human man
but never again partner
you can put my life on that

[Chorus]
And you can love me, or you can leave me
before you judge me, just let me be me
and you can love me or either leave me
before you judge me, see life aint easy


Texten är grym! Håller med en del av texten!

WorkworkWork

Hey Ya!

Äntligen är d fredag men tack vare jobb får jag inte njuta fullt ut. Har haft seg morgon vakna tidigt för jag gick med lille bror till dagis sen hem försöka sova lite till innan jobbet. Annrs har dagen vart underbar. Som tur va d ganska lugnt på jobbet så ja skicka hem folk tidigare. Okej ja kom lite sent idag fick bli min kompensation! Efter jobbet åkte jag till eriksberg där Sus hade fest med massa trevliga brudar. De blev dock inte så sent för ska upp tidigt imorgon! Men imorgon blir d iaf lite kul  efter jobbet ska jag på bio med två av bröderna! Nu ska ja hoppa i sängs innan jag ramlar av stolen sjuuuukt tröötttis!!

Hoppas alla får en trevlig helg!!



Kan ni förstå att jag uppträtt till den här låten på parksnäckan i uppsala med dramaklass när jag gick på gymnasium! HAHA Alla uppsalas ungdommar va väl typ där då!!

Peace N Love

The one

Lilla jag har vart inne bara idag inte orkat med annat. Haft en lång sovmorgon och vaknat med huvudvärk ush. Men d har vart otroligt skönt ändå. Sitter och läser Harry Potter just nu med en kopp cay. D mys. Är på sista boken läst alla 6 böckerna otroligt bra när man börjar kan man inte sluta.

Nu ska ja hoppa in i duschen innan jag tar mig till stan för träffa Iva på stan. Mot kvällen ska jag träffa Mar för en fika som jag inte sett på ett tag han har haft fullt upp med plugget i sthlm som han kämpat mkt för! So we like!



Peace N Love

No more Snow

Fyfään!! Vilket vädet vet inte om ja ska älska de eller hata d. Först va jag lite bitter efter jobbet när ja hade bara skinnjacka och d va slaskigt ute men sen när ja gick hem och böt om va jag nöjd. D va fan fint vet inte om d va friska luften eller nått i snöflingorna som gjorde mig pigg. Trots hur våta kläderna blev, väntan på bussen eller snygg vurpan jag gjorde innanför porten. Men jag kunde inget göra än att skratta faktist. Finns ju inte dåliga väder bara dåliga kläder...hehe vet inte om ja alltid håller me d men oftast. Jag hoppas och ber att snön håller sig till jul och sen får d gäääärna försvinna. Jag saknar sommaren som faaaaaaaaaaaaaaaan!!! 


Men d som gjorde min dag mest idag va att store bror va här idag. Fer med frugan och sin son. Så grymt söt han va. D va riktigt skönt och träffa stor bror saknat han grymt mkt. Men mest saknar jag våra kvällar på basket planen d va tider d. Vi va ett gäng som samlade och spela i svartbäcken för skoj skull. Hela jag blev varm när Fer kalla mig för faster på turkiska för sin son så sjukt gulligt. Haha nörd jag är men jag är sjukt nöjd!


Jag tycker Fer och Eminems röster är väldigt lika när d rappar

BUSIS

Jag har skrattat så ja fått ont i magen och kinderna! Mamma berätta just om sin dag!! Min två och ett halv åriga lille bror har under tiden mamma dammsugit hallen så har lille bror klättrat upp på soffan i vardagsrummet med ägg pkt på 15 ägg i handen och kastat alla på golvet bara 5 hela va kvar ni kan tänka er hur d såg ut. Sen springer lille bror och ropar på mamma och säger titta titta med försträcka ögon som han visste inget om d. Under tiden mamma står och torrkar upp d redan rengjorde rummet springer busungen till köket och häller ut en hel kastrull soppa från kylen! Haha och mamma blir sur och torkar så förstår inte lille bror vrf mamma är upprörd och klappar mamma och säger Aj lav Yo!



Edis är den kurdiska versionen av Emil i lönneberga !!

Tik Tok

Hey yoh!

Nu är ja frisk igen va en liten förkyldning bara som tur skööönt! Liten uppdate om vad jag sysslat med senaste dagarna. Lördag: Blev hämtad av prinsen vi åkte till barkaby outlet i järfälla hitta inget så vi drog till kista c istället där träffa vi några av hans kompisar sen gick jag och prinsen käkade middag entrecote muums sen åkte vi till uppsala och tog en fika. D va riktigt kul och ja diggar hur vi är med varandra. Vi är grymt envisa och sjukt lika men ändå olika. Vi fyller varandras luckor. Efter prinsen jag drog hem och böt om för fest hos Toni. Sen drog vi alla till BJ. Där började Kaoset fick veta tråkiga nyheter innan jackan va av hehe! Trots masssa onödigheter blev kvällen bra för jag märkte grejer ja aldrig märkt förut. Träffa på massa underbara människor synd tt ja inte fick chansen att prata med alla. Mn vissa jag inte annrs vågar prata med prata ja med haha inget jag ångrar alls dock. Flippad kväll helt enkelt! Söndag: umgicks jag med familjen hemma bara. Idag: jobbade jag sen har jag bara vart hemma och dega nu går jag typ i ide hatar kylan va -10 imorse ush!! Imorgon: Jobb sen träffa brukare kvällen ej planerad.




C u Soon

Sjuuuukis

Ja ush stackars mig!! Vakna imorse av att ja knappt kunde andas halsen va så tjock och huvet bara värkte. Jag har klarat mig länge nu utan att bli sjuk för d känns som verkligen ALLA är sjuka vart jag än vänder mig hemma jobb vänner! Så idag har jag vart inne hela dan och försökt bara vila! Min kropp är gott som död så ja har sovit redan mer än halva dan. Det är så skönt och gå i mjukisar och se på massa tvserier och äta gott! Förstår inte vrf alla klagar på att vara sjuk haha!


Har lust och åka till detta gatu kök så sjukt skön människa! Tittar på Anagina show bara för han haha klockren!

Nu har ja så dåligt minne att ja glömmer bort saker och ting lätt har sagt hundra ggr ja d ska ja skriva i bloggen men glömmer alltid bort d så d gör nog min blogg lite trist för jag skriver inte så mkt personligt. Så ja missar att skriva mkt om min vardag och speciella händelser tyvärr.

Men veckan uppdate: Måndag Jobb sen shoppa lite och sen hem till Suzzi prata massa och drack några glas rose MYS. Tisdag hade jag som vilo dag behövde d så ja tog lång sovmorgon och pyssla bara om mig själv och tog d bara lugnt med lite filmer. Onsdag: Jobb Stan med Hen fika på mitt favo ställe och sen hem till Iva och mös med hennes familj och nykomligen.

Imorgon om förkyldningen lagt sig vill säga: Jobb och utbildning Hot och våld spännande! Sen träffa Prinsen som jag saknat otroligt mkt






Peace N Love
RSS 2.0