Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile

 
Heeeeey!!
 
Haft underbar dag idag. Vakna till de fina vädret. Ätit frukost i lugn o ro med mamma. Jag va i stan o mötte min brukare. Vi tog årets första glass vid ån och sen fika Guntherskas uteservering i de fina vädret. Grymt skön känsla att sitta ute o solen o bara njuta av de fina vädret. Jag träffa Hena vi tog en promenad och va i Gottsunda centrum. Hon va nyfiken på Sats. Så vi kolla runt lite där o sen handla vi lite. Nu ska jag gå o träna. Äntligen! Jag har varit sjuk och haft fullt upp på sistonde så jag har verkligen inte haft tid över.
 
Fotbollskvällar som vanligt! Satt på restaurang som vi hade för oss själva!
Satt me dessa grabbar b.la (bild från en annan kväll)
Sthlms bästa kebab!! MUMS! Så här ska en kebab tallrik se ut!
Va på kryssning! Underbart att komma bort och de enda de du ser är havet! Grymt skönt!
Med bästa sälskapet!
Underbar kväll!
 
Mee!!!

Forget what has hurt you in the past, but never forget what it has taught you

Helluu!!
 
 
Nu hände de jag har slupit undan senaste två åren typ. Förkyldningen slog mig. Ligger hemma febrig. Har inte haft feber sen jag vet inte när. Har varit små förkyld två tre ggr men inget som fått mig så pass att jag måste ligga hemma i sängen:(
 
Jag har knaprat halstabletter, te Cvitamin, värktabletter och massa vatten. De vägrar släppa sig. Min fina familj är grymt gulliga. Mamma som handlat de jag behöver och brossorna som hämtar minsta lilla. Iva o Ric va även förbi och lämna lite grejer jag behövde så jag skulle slippa ta mig dit. Underbara kollegor som ringt o kollat hur jag mår.
Tittat på lite filmer o lyssnat på massa musik. Köpt nya högtalare. Mina öron njuter som bara den! Dock tycker jag synd om grannarna. Men idag är jag sjuk och då får jag va lite jobbig :p
 
Jag har haft bra vecka. Jag har hunnit me att luncha med mamma, Fika med Tess, Träna m Goci,Myskväll med Concy och Mariell, sitta i sköna solen då den va uppe iaf och fotbollskvällar me de bästa! Passat på göra massa för skulle jobbat hela helgen, Hann bara jobba fre o lörd. Gick tidigare igår och idag fick jag sjukskriva mig. 
 
Nyttiga varianten av efterätt. Turkisk yoghurt, honung och massa nötter! MUMS
Och sen mindre nyttig efterätt o jävligt god!
En av fotbollskvällarna på allstar! Champions League matcherna.
På träningen! Älskar Fitness24de har tjejgym och de har öppet dygnet runt. 
Hos hena kolla på skräckfilm. Mysigt och läskigt
Tröttis på jobbet!

The most important thing in communication is hearing what isn't said.

 
 
Hellu!!
 
Jag känner mig helt sliten! Ouff! Förstår inte hur tiden går så fort. Jag har varit ute o gjort massa och de blir ingen vila hemma heller. Vet inte om de för de blivit bättre väder eller om de träningen som sätter sina spår. Men känner mig otroligt energisk!! Va så uppstressad igår så jag kunde inte koppla av så jag somna alldeles för sent. Blev max tre tim sömn! BUHU!!  Jag är på jobbet nu och slutar om ca en timma. Efter jobbet ska jag träffa min brukare på en fika. Vi ska sitta på fågelsångens uteserverin! Lovly!
 
Har haft rast så jag har druckit en kopp te o blädra bland tidningar. Skönt o kopppla av lite.
Åt en nyttig och god frukost imorse! MUMS
Min bästa vän under träningen! Rekomenderar varmt om man inte har ork så ger dig den massa energi! Jag har använt den ett tag nu men ska försöka utan o se hur de går.
Helt slut här om dan körde två timmars pass non stop.
Umgicks me nykära paret helt underbart! Blev en hel dag av middag fika o biljard!
Underbar dag m underbara människor!
Haft kuliga fotbollskvällar med b.la dessa grabbar!
RSS 2.0