DEPRIMERAD!!



Ni kan inte tro hur besviken och ledsen jag är att Portugal åkte ut. Hoppades verkligen på vinst där. Men Portugal spelade bra men kunde absolut gjort mkt mer. Jag är så sur oxå att jävla offside mål avgjorde matchen! SKIT!! Nu måste iaf Brasilien vinna!!!!!


Vet ej vrf går och nynnar på denna låt den har fastnat i skallen.

Nu: ska jag gå för att köpa en mobil hoppas jag. Orkar inte vänta på den där sega mobilen!
 
Sen: ska jag träffa upp några från jobbet och sitta nånstans ska bli mys!

Peace n Love

TOTEM TANTRA Visdomsord

LIVSINSTRUKTIONER:
 
1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...

2.
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja..

3.
När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...

4.
När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...

5.
Tro på kärlek vid första ögonkastet...

6.
Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...

7.
Förolämpa inte!

8.
Tala långsamt men tänk snabbt....

9.
Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'

10.
Säg prosit när du hör någon nysa...

11.
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...

12.
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...

13.
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler :o)

14..
Spendera lite tid ensam...

15.
Öppna din famn för ombyten/förändringar,
men släpp inte på dina värderingar....

16.
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...

17.
Lev ett bra och värdigt liv...

18.
När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång...

19.
Tro på människor, men lås alltid din bil....

20.
Dela med dig av allt du vet...
Det är ett sätt att uppnå odödlighet.....

21.
Avbryt aldrig någon som håller
på att visa dej sin tillgivenhet...

22.
En gång om året, åk till ett
ställe du aldrig varit på....

23.
Om du tjänar mycket pengar,
placera dem för att hjälpa andra
medan de fortfarande lever..
 
24.
Lär dej alla regler, och bryt en del...

25.
Närma dig köket och kärleken med djärvhet....

✫POOOORTUUGAAAAAAAAALLL ♥

YOOOYOOO!!
 
Igår va dunder!! Åkte till stan med Iva för att träffa upp Hen. Vi åkte ner till Boländerna och kolla efter ny mobiltel hos Media Market, Elgiganten och Onoff. EFter massa letande och fram och tillbaka kollande så hittade jag den perfekta mobilen för mig. TYPISKT va tror ni? SÅKLART ska den va SLUT!! Om d nått jag har svårt att få så är d när ja ska shoppa antigen slut lr fel storlek. Min mamma har oxå märkt den oturen med mig när jag berätta så gissa hon direkt på att den mobilen va slut hahaha! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Synd bara att jag inte har tålamod när jag ska få nått nytt blir som ett barn vill ha d på en gång! Men vi hade det ändå trevligt och blev en del bus. vi hamna på båda framfickan och olearys. Matchen tyckte jag va tråkig.


Kvällen sluta på en bryggas kant! Med massa snack. Precis en underbar sommarkväll


Idag: ska jag träffa världens sötaste Mar vi ska ta en glass vid ån lr fika kanske. Så sjukt länge sen vi sågs ska bli så kul. Sen ska jag och Iva bada och sola. Kvällen slutar såklart med Portugals match mot Spanien!! Jag ska sitta med ett gäng som alla kommer hejja på Spanien haha! KUL!



Önskar er minst lika trevlig dag!! PUUUSSSS

Fellin the gooood liiifeee

Lilla jag har blivit sjooook! buhuuu! Men det hindrar inte mig från att tralla ner till stan för lite bus och shoppiiing! Sist men inte minst Fuuzboool! Brasilien spelar idag mot Chile! Framfickan lr Olearys blire ikväll!



Like we always do at this time
I go for mine, I got to shine

Talk is Cheap

Ohh så otroligt trött på människor som inte kan stå för sina ord. Gud vrf ska man säga grejer sen inte uppfylla det. Va tyst bara det är bättre! Jag har tagit upp det här säkert förrrut. Känner mig så trött på d bettendet hos folk. SLUTA med snacket om att göra massa men inte gör ett skit ju! Dina ord tappar sitt värde hos mig bara. Hur ska man kunna lita på att det du säger stämmer och att jag kan lita på ditt ord? Trist! Mindre snack mer verksta tack!

URF

Min fru vill gå till Uppsala Reggae festival med mig i sommar och det ska vi! Hon böna o bad gick ner på knä så till slut gick jag med på d! Ska bli kul hon vill se Gentleman och d vill jag med!
wiii




Midsommarafton

Oj va tog solen vägen? Massa moln d hoppas jag försvinner för d ska va sol idag ju. Det har vart tråkigt väder senaste gångerna hoppas det inte fortsätter så. 

Jag har inte alls sovit gott inatt känt mig lite förkyld men mår mkt bättre nu som tur.
Ska byta om nu och och hoppa på cykeln till jobbet wiii!



Tips för hud:

MOT AKNE : Jag tillhör dom lyckliga som sällan får finnar, men om jag får någon enstaka liten så lägger jag citronvatten på den så renar den upp på djupet och finnen är borta när du vaknar igen. Svider dock som in i helvete. 

MOT BRÄNNAN: Mandel. Får du i dig ca 20 mandlar varje vecka löper du mindre risk att bli bränd i solen enligt forskare.

MOT ÅLDRANDE : Tomater, det röda färgämnet lykopen i tomaterna hjälper till att bromsa hudens åldrande. 

MINSKAR RISKEN FÖR HUDCANCER : Grönt te, 2-6 koppar per dag minskar risken för hudcancer. Gillade inte grönt te till en början men man lär sig. 

MJUKARE HY : Avokado gör att du får en lenare och mjukare hy

It's all good

Gud va skönt jag som har varit så orolig. En stor sten har fallit bort från mina axlar som jag burit ett tag på nu tyvärr. En stor lättnad. Nu mår jag mkt bättre och kan slappna av lite mer iaf. Nu äntligen går livet som det ska. Har små betydelselösa bekymmer nu bara. *peppar peppar* Hoppas inge händer nu hehe ush!  Annars så trivs jag som fina fisken i vattnet. Idag har vart en Underbar dag sjukt skönt. 

Imorn + hela helgen jobbar jag. Känns tråkigt nu när alla ska grilla och hitta på roligheter. Men mest besviken för det ska va så fint väder. Tråkigt nog missar jag matchen mellan Portugal och Brasilien!!



Karma: What goes around comes back

Slutliga svaret

Ska ut snart o hoppa på min cykel för att få ett svar. Vad det handlar om kan jag inte  tala om. Allt jag kan säga är att det kommer sätta sina spår om det blir det jag inte hoppas på. Jag kommer gå under två tunnar den ena kommer vara väldigt ljust och kommer låta livet gå vidare den andra mörka tunneln vet jag inte hur jag kommer hantera ens veta hur jag ska gå ut ur den.

 

Carpe Diem

One day your life will flash before your eyes. make sure it's worth watching

OVER

Idag har vart en riktigt bra dag. Sommarvädret gör allt mkt lättare önskar det kunde vara hela sommaren!!

Jag har jobbat idag fast känns ändå inte, tiden har gått otroligt fort. Haft tidig midsommarfirande på jobbet och brolopp för en ny bro som patient på mitt jobb fick inviga. Käkade Kina med kollegorna på lunchrasten. MUMS saknat sushi rätt länge nu så jag va rätt nöjd.

Efter jobbet gick jag till stan för att möta upp Con och Ros som va här och hälsade på innan sin resa långa till Tunisien. Har inte träffat Ros på sjukt länge men d va ändå som det va igår. Vi käkade glass vid ån och snacka om gammalt och nytt. Helt underbart under skinande sol.

Jag träffade min brukare vid ån också sen. Vi satt med en varsin sallad och prata om det senaste. Det va härligt det med.

Imorn: LEDIG!! Har inte planerat mer än fixa lite saker sen gå på bio och käka med mina äldsta bröder. Ska träffa min fru Suz för lite mys hoppas jag om tiden räcker.



Nu ska jag ut och busa med Hen! Jag och hon har förresten bestämt att vi ska fira våran vänskap. Vi har känt varandra nästan 13 år! Man firar förhållanden vrf inte vänskap kom vi fram till!  Så glad som har henne. Hon har alltid funnits där för mig. Aldrig gått bakom min rygg. Stöttat mig och tryckt upp mig oavsett vad. Under våran vänskap har vi inte heller bråkat så mkt som vi borde kanske. Vi är rätt olika jag o hon men vi har alltid stått på våra platser och så kommer det alltid vara!

Gammal vänskap är som gammalt vin, ju äldre desto starkare

Efter regn kommer sol I wish

Har en obeskrivlig lycklig känsla i min kropp! Ni som känner mig vet vrf haha! Jag säger bara 7-0! WOPWOP! Som jag skrev tidigare nu när både Sverige och Turkiet inte är med VM hejjar ja på d lag ja hejjat sen flera år PORTUGAL! Jag jobbade idag så såg matchen halvt missa första målet bara som tur. Hade intro igen med en ny tjej idag på jobbet och fick med på köpet 3 till som jag hela tiden skulle förklara vägleda svara på tusen frågor. Men som tur va alla duktiga och ambiösa. Men tro mig det va ändå inte lätt. Spec när jag ville se matchen. D va hyggliga och såg med mig och supporta mitt lag. D våga väl inge annat hehe. Mitt andra handsval i vm som ja sa oxå tidigare är Brasilien och de spela riktigt bra oxå igår. D vann 3 - 1 mot Elfenbenkusten! Vilket avslut på matchen! Herregud nästan skandal. Massa fusk och onödigt betende. Och Kaka som fick rött kort d va orättvist glasklart! Skönt att d finns lite ljus nu när allt annat känns meningslöst. Ja det är så jag känner. Känns som jag är bland massa mörka moln och fotbollen är mitt lilla ljus. Livet är inte helt katastroff nej men känner mig negativ. Jag har massa att va tacksam över men det händer så mkt skit runt om mig som överväger goda sakerna tyvärr. Men det här är snart glömt oxå som man brukar säga!
 
Imorn är det jobb Vårdstället 7-12 (SKÖNT) sen ska jag träffa min underbara chef Unn över en fika på jobbet. Kvällen slutar med fotboll med min fru Suz för då spelar Argentina - Grekland! Spännande. Denna månad kommer fotbollen spela stor roll i mitt liv. Så lär bli mkt snack om d för jag Älskar fotboll. Ska även boka tid för frisör imorn håret ska klippas och färgas! Längtar !



Fotboll är inget spel, utan ett revolutionärt vapen" - Che Guevara

Learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear." - Nelson mandela

GÖD NIGHT

Dagens: Gubbe kommer till jobbet vill låna toalett han är lite förvirrad efter toabesöket glömmer han bort vart han ska gå vi skickar iväg efter hans förklaring. Min kollega som följer me han ut en bit och vägleder så snäll som hon är. 10 min senare kommer en kvinna in och frågar vart hennes man är som skulle lånat toan för 15 min sen. Jag får en chock och ringer min kollega och ber henne ta in han. Tror ni hon redan lämnat han? Min kollega går ut för letande igen för frun talat om att han e förvirrad och får ej gå själv. Vi ringer polisen som hitta han andra sidan ån som tur. HAHA tänk vad toabesök kan leda till!


Sen måste jag bara säga OMG vilken match mellan Danmark och Kamerun! Har missat några matcher men detta va nog VMs bästa match! Riktigt bra anfall försvar och kontringar som va grymma. Spänning hög grad. D körde All in verkligen. Själv tycker jag att Etoos kamerun spelade bäst. Vart riktigt chockad och hoppades på att de skulle vinna. Men Danmark va värd vinsten lika mkt.

Nu ska lilla jag hoppa i sängs! Ska jobba imorn bitti.

 

You have 2 choices in life: a] to find a way b] to make one / PC

Peace N Love

Uploaded

Nu är min lata vecka tyvärr slut. Jag avsluta kvällen med ett låååångt bad med ljus och Mozart. Ja va på rosa moln så sjukt skönt va d. Igår hade mamma gjort massa gott så jag åt som en häst d va dolma baklawa vattenmelon godis nötter och glass. Omg ja kände mig i paradiset. Ni som känner mig vet vilken torsk jag är för mat. En av mina största svagheter! Min "diet" har vart på paus under denna vecka nästa vecka börjar jag om. Sen har jag som jag sagt tidigare bara slappat denna vecka så inte gjort så mkt och det har inte blivit cyklandet. Jag har nog lagt på mig 2-3 kg.

Jag har samlat ihop en del tankar och hoppas på lite förändring i min tillvaro. Jag har fått massa krafter nu och se till att göra det bästa av allt. Jag känner att vissa saker får ja släppa spec om jag vet att det gör illa mig bara trots dess höga värde för mig. Jag ska försöka att inte heller angagera mig i det som inte ger nått tbx. Orkar inte springa ifrån eller till saker. När slutändan visar inge bra resultat ändå. Ni vet nog inte vad jag pratar om. Men jag skriver ner det här själv till mig som en påminnelse. Det har nu skett massa förändringar i mitt liv. Jag tar det mkt bättre än jag trott men det är ändå väldigt tungt. Jag lyckas alltid förvåna mig hur stark jag är. Det finns nog inget jag inte skulle klara av känns d som nu. Men livet är fullt av överraskningar. Man vet aldrig hur det kan gå till.

Nu till ännu tråkigare nyheter fick höra i veckan att Seb som jobbar på samma ställe som mig ska SLUTA! Det känns verkligen tungt. Han är nu borta från jobbet pga semester vi lär nu inte jobba ihop på typ 5 veckor. Sen slutar han efter sommaren. Vi kommer absolut ses privat. Men det kommer inte vara samma sätt på jobbet. Han gör saker och ting mkt lättare. När jag är tjurig eller på bushumör kan jag alltid gå till han och han finns där! Vi har gjort en del tokigheter ihop och ska inte klaga va glad för så länge d vara för han skulle enbart annrs jobbat bara i somras. Nu ska han till akiss på akuten ja lär hamna där ofta har ja en känsla av:p. Jag har redan avbrytit kontakten med några i mitt liv och sen kom det här. Jag har seperationssvårigheter ush! Så detta är en jobbig period för mig! 

Fick denna låt av Seb för några mån sen när vi båda kom fram till att vi tycker om Elvis. JA jag brukar lyssna på Elvis:p
Det är på skoj lyssna på refrängen hehe.

xoxo

Den stora dagen! ÄNTLIGEN

Gud äntligen har d visat bröllopet! Nej absolut inte för tt jag har längtat utan för att jag e trött på det. Absolut det är stort kommer vara med historia men come on behöver inte va så här mkt tjat om det. Varje tidning radio lr tv har d talats om d sen d förlova sig vilket va för mer än ett år sen. Är det bara jag som tycker att Daniel ser sliskig ut? Haha han såg ut o svimma vilken sek som helst stackarn va för nervös!Jag har vart nyfiken på klänningen idag men resten inte. Jag tycker våra skattepengar kunde gått åt finare klänning men smaken e som baken! Men Victoria lös riktigt mkt och det gjorde henne vacker iaf. Hon skulle kunnat haft på sig vad som helst. Nu åter det att se hur länge efter snacket kommer pågå. Sverige är ett händelselöst land och nu när d inte är inte med VM lär d här pågå säkert pretty long time!!

 

För den du e

Keep Up

God morgon alla underbara!

Idag skiner solen oxå underbart!! Idag är en lite jobbig dag. Den börja lite dåligt. Men hoppas på förbättring under dagen. Känns som motgångarna inte tar slut och kommer från ställen där man minst anar. Jag ska äta frukost strax gå ner till stan och fixa lite ärenden samt köpa mig en stor fet gigantisk enorm kaffe! Det är nämligen slut här och jag har sovit dåligt senaste nätterna så d är min bästa vän just nu. Senaste dagarna har jag bara fortsatt ta d lugnt. Inte gjort mer än jag behövt. Känns skönt men ändå jobbigt. Kanske för jag inte van så har svårt tt slappna av riktigt.

Idag ska jag: Träffa jia och umgås. Fika med Goc. Träffa Hen på stan och ev våldgästa Ric för fotboll. Även om fotboll vm i år inte vart särkilt spännande tyvärr. Sen får vi se hur dagen slutar!




Gud så länge sen jag festa! Början av vintern typ tror jag! Jag är väldigt danssugen.

Fuuuuzzbööööölll

En lugn måndag så sjukt skönt! Bara pysslat om mig själv. Hunnit med en powernap. Har tagit ledigt idag från jobbet behövde vila. Nu ska jag dra till Ric för att umgås med barnen och se fotboll tsmns! wiii!!
Italien - Paraguay solklart att Italien vinner va? Hoppas iaf. Har inte sett Italien spela än ska bli spännande. Ohh Holland mot Danmark spelades nyss fy stackars danskarnas självmål. Jag tar rött kort men självmål fy vilken tabbe! Förstår ni hur bleka och tjocka alla kommer bli i sommar ba inne o se på fotboll!! D ska finnas alltid nått ont i d goda! Jag kommer hejja i år på Portugal igen och Brasilien som andra val.

BTW  Jag vet att jag vart dålig på svara på mobil och sms men jag är otroligt trött och känner att jag behöver vara. Jag är ledsen för att jag är seg på svara på tel och sms. Är så trött på telefonen och denna vecka kommer jag bli ännu svårare att få tag på behöver lugn o ro.



I feel like I can’t miss
I know they want me to fall
But ain’t nothing bigger than this
So just pass me the ball
You know you looking at a winner
I can’t miss, Can’t lose, Can’t miss
You know you looking at winner
`Cause I’m a winner
Yeah I’m a winner

I ALWAYS Get WHat I Wan't

 xoxo

Trött på att va trött

Heeeeeeeeey u!

Jag har vart så trött senaste dagarna så haft lite bloggtorka.Jag har haft så dålig energi på sistonde allt jag orkar göra på sistonde är pga mkt kaffe eller energidricka.
Sjukt seg. Äter bra sover bra rör på mig men inget funkar. Trött på att va trött! Iaf haft en underbar helg. Dem lediga helger helger får jag passa på och göra d ja tycker bäst om annars jobbar jag ganska ofta helger. 

I fredags fick för mig att jag skulle vara snäll och bygga upp en våningsäng som köpt för nån vecka sen till personalen när man vill sova på rasterna. Så jag satte så klart två på de tänkte två starka killar d kan inte bli fel och lär gå fort. Det gick segare än seg Men sen när det börja närma sig slutet så ska vi flytta in sängen tror ni de går in i rummet neeeeeeee. Haha vart så lack har suttit där innan påbörjat jobb och förklara att det inte kommer gå om vi inte börjar i samma rum. Men envis som en kollega är gick han förstås inte med på d. Så jag lät d va och byggandet börja. Sluta med att vi va sura o lät d va medans resten av personalen stod och skratta så klart! Men söta Seb som jobbade helgen har nu fixat det och sängen är på plats. Sjukt duktigt helt själv!

Gick till stan efter jobbet shoppade lite med min underbara Jia och tog en promenad.

Träffade Ibra och fikade. Hen och Kad joina oss innan vi gick för att möta upp Suz och Ann +2 för att sätta oss på Saluhallen. Tog några drinkar och vi gick vidare sen till framfickan. Bättre musik där och skönare stämning. Emi mötte oss upp där. Hade urmysigt. Älskar sommaren och uteserveringar! Träffade på en underbar brud som jag inte sett på mer än 1 år då våran samtal inte var mer än 30 sek. Hon kom ihåg mig och vi klickade så otroligt bra. Så öppen och söt. Borde finnas fler såna människor!

Igår: Firade jag lillebror som fyllde 10. Va hemma och umgicks med familjen nästan hela dan. Dav hämta mig och skjutsa mig till stan för lämna grejer och tbx. Så skjuts snällt umgicks en kort stund med han. På kvällen träffade jag Ibra.

Idag har jag vart lat och tagit det bara lugnt. Har myst lite med min fru Suz. Fikat med Can och nu ska jag träffa Dav snart för en promenad.



Fotbolls VM 2010

Shitpomfritt! Gud va tiden går fort! Kan inte fatta att det redan är vm 2010!


 
Äntligen det har vart så efterlängtat! Ja ni för några år sen när förra vm tog slut besluta jag och Iva att vi skulle till Afrika och se på vm oavsett vad inget skulle stoppa oss! Whatever! Ingen hade kunnat förutspå att Varken Sverige eller Turkiet för den delen skulle inte gå vidare!!! Hur tråkigt är inte det? Det finns andra fantastiska lag att heja på som Brasilien Portugal osv men det är inte samma känsla. Så får väl sitta framför tvrutan o stirra i år. Nästa år hoppas jag det blir närmare landslag som vinner och att Sverige är med!

Vm låten 2010

Här är spelschema för de som är intresserade
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/vm2010/vmlive/article7258044.ab

Allahim Cok Sukur

Gud så trött jag är! Har ont i benen så jag lämna cykeln på stan tills imorn får se om den är kvar. Fick skjuts hem som tur kunde tagit bussen men lata jag orka verkligen inte.

Utbildningen gick bra. Blev diskussioner om bemötande och konflikthantering. Blev en repetition på mkt men fick lära oss lite nytt som va riktigt intressant.

Träffa Hen på stan och shoppa kläder. Jag hatar att shoppa tycker d drygt att kolla runt och oftast brukar jag inte ens orka pröva saker ja köper innan. Men idag va helt sjukt ja lär nog vart på flesta butikerna i stan och prövat massa nya stilar och köpt en del kläder. Känner inte ens att jag är klar! Hen stod som ett frågetecken fatta inte va som hade flugit i mig hehe.

Dagens: Hen hostar så jag frågar henne om hon börjar bli förkyld och hur det va med henne Hon svarar nej då jag svalde min egen luft bara....
HAHHAAHA jag dog av garv!

Träffa Ibra wii så länge sen!! Vi fikade först sen satte vi oss vid ån och snacka massa. Vi snacka om rätt olika saker men vi hade nog samma syn på det mesta. Jag och han är väldigt lika. Enda skillnaden e nog våra kön och utseende. Han bor äntligen närmare och har paus från plugget så vi lär ses oftare wii!

Imorn jobbar jag 12-21 so boring orkar inte så trött! Men idag har vart sån dunder dag så imorn kan jag nog bita ihop!
Jag är tacksam över det jag har och fått i mitt liv för den jag blivit. Är nöjd på många sätt. Har bra känsla i mig.



Jag har beslutångest. I helgen har jag två roliga saker att välja mellan. Antigen Jes föddelsedagsparty som kommer bli så kul eller två kompisars inflyttningsfest för deras nya arbetslokal som är i sthlm. Nyfiken på lokalen som man kan se över sthlm och d har jacuzzi på festen. What to do?!?!?!

Nä nu ska jag sova är slut som artist!
Blogg ya later

Beautiful

Yoyo!

SItter på jobbet har lunchrast ska på utbildning strax. Ska ha föreläsning om etik.

Senare ska jag på stan med Hen och sen träffa Ibre Wiii han kommer äntligen till uppsala

 


There's only few people who have strength to honor someone's achievement without envy." Aeschylus

Most folks are about as happy as they make up their minds to be/Abraham Lincoln

 Unless you change how you are,you will always have what you've got." Jim Rohn

Vissa saker kan man hålla tyst om

Tala är Silver Tiga är GULD

Studenten

Gud jag e så sötsugen!! Har vart alldeles för mkt av d jag har vart hård med sånt nu för vill äta nyttigt och känner verkligen skilnad så sjukt stolt att ja lyckats uppnå det. Jag äter dåligt med mat när ja äter sötsaker så skärt ner mår mindre illa och mindre trött. Ska inte röra magnumglass i frysen eller chipsen på diskbänken. Jag har marshmallows i väskan nånstans i rummet som missades när ja skulle grilla. Ja kanske kan trösta mig me d för ja fick inte min grillning! Ni anar inte vilken kamp det är mellan magen och hjärnan.



Det här en av 6 tårterna o massa annat som serverades i fredas när jag va servitris på Studentmottagnig för 90 pers på jobbet. D va kul men samtidigt lite tråkigt när man hörde alla studenter skrika och man ville hoppa på deras lastbilar!! GRATTIS alla som har tagit studenten! Ni e riktigt duktiga som har klarat det här och inte gett upp!! Men hälften av er kommer nog ångra att ni gått ut hehe! Nu börjar riktiga livet! O ni tyckte gymnasium va tufft?? Höhö..

Påtal om bli äldre två av mina bröder ska ut på fredag då d blir deras senaste kväll hittils. De är ett stort kompisgäng som ska på Fett me kärlek. Jag tänkte gå dit och följa me de. Nej d fick ja glömma för d kanske ska haffa brudar!! Skämt eller inte skämt vet ja inte. Vill inte veta nog. D tyckte d kommer bli skämmigt om ja kommer! Ja förstår absolut inte vrf!! Men ja övertala att jag fick komma förbi och säga hej! Tack lov vann ja på den disskutionen efter massa skrik och kuddkrig! Inte lätt att va äldst! Jag älskar mina syskon och vet att jag kan va för hård ibland men de kommer förstå vrf sen. Tiden går fort förbi märker knappt hur stora de blir ibland. Mina änglar!!

Sluuuuuuuuuuuuut

Gud så trött jag är! Idag har jag jobbat på vård och som kontakt person. Sov otroligt dåligt och oroligt inatt och va så slut i kroppen redan när jag kom till jobbet. Så har tagit en omedveten siesta. Vakna nyss efter drygt tre timmars sömn.



På vårdstället har d vart busigt värre på sistonde. Haft ientejpat på mitt skåp x antal ggr med klissterlappar som står tvätt på bla. Vart trött sista gången så ja tog min vatten flaska o hällde ISKALLT vatten längst min kolegas rygg hahaha!! Hämnden e ljuv. Käraste Seb sjuksköterskan på jobbet  måste haft alldeles för lite jobb idag så han gömde min kopp och fixa så ja fick gå på skattjakt! Han hade gjort små klisterlappar som ledde till olika ställen fick bla klättra på skåp och sen så sluta det hela med att ja skulle till alla chefer på jobbet och fråga alla gav mig stort leende och vidarebefodra mig till en annan men d ledde såklart till INGENTING.  SÅ där stod ja skämdes att ja gått på Seb dumma lek samtidig med ett leende på läpparna. Lite roligt va d och fiffigt men jag fick ju inte koppjävlen! Som tur har han gått samma längd som mig innan. Innan ja gick hota ja han att koppen ska finnas plats imorgon bitti för få min morgondos om ja ska vakna o va trevlig.

Så här kan mitt skåp se

 &



 Den här schööön


WOOPWOPP

Hej arbetsnarkomanen i mig är back in town. Jag hade d ganska lugnt ett tag. Men de 2 sista veckorna har jag bara jobbat som en tok. Har så klart haft tid med vänner. Men lyckats träffa alla snabbisar för att hänga med. Trist. Idag tar jag chillpill och är ledig . Haft en lång sovmorgon sovit 12 timmar. Skönt.

Igår jobbade jag på Pel. Sen drog jag till tivolit med Hen och när fötterna sa ifrån efter allt gående så käkade vi mat jag kebab gud så gott och hon åt pizza. Jag drog till Wifey Suz och drack lite vin och snacka massa urmysigt i hennes balkong. Min fru va oxå sugen på kebab så hon beställde hem. Jag hoppa sen på cykeln till min Bula och mös med henne innan hon skulle åka. Fick reda på roliga nyheter igår jag ska få bo ensam i min chefs lägenhet i stan 12-20 juni så sjukt underbart.



xoxo

2 år!!!!!

Helt jävla otroligt! Hur kan man låta ett barn göra så här som mor eller far? Kan inte tro mina ögon! Vad är det värsta en 2 åring kan göra om man tar ciggen bara och låter han böla en kort period! Det är ju omänskligt ju ! Stackars unge! USH!
RSS 2.0