There smites nothing so sharp, nor smelleth so sour as shame

Hellu!!

Jag e så glad! Äntligen är solen här!! "Snälla kära sol stanna kvar du har varit oerhört saknad" Jag blir piggarw gladare och snällare. Solen är min energi! skönt att få gå runt i vårjacka äntligen.

Igår va en härlig dag. Tog en välbehövd sovmorgon. Jag tog i massa massa grejer som jag skjutit upp b.la ringa samtal som behövdes göra sen ett bra tag. Påminnelse till mig sj om jag inte vill sitta i tel två tim nästa gång så är de bäst att jag gör mina ärenden på en gång.
Jag åkte ner till blodcentralen igen för ge blod. Jag fick sällskap av Richard som oxå gav. Vi va där drygt två timmar. Men de va riktigt kul m personalen o alla andra. Mot kvällen tog jag en fika m Ivonne. Lika mysigt som vanligt. Va helt slut så åkte hem o mös m familjen.

Nu ska jag till frissan o klippa mig. Ska bli skönt o få det gjort.
Sen ska jag träffa Goci för att träna. Efter träningen blir de direkt hem till Sussi. Och sen ska jag möta Ivonne. Kvällen ska jag tillbringa m Hena o se skräckfilm hihi. Det blir en lång men rolig dag. Får passa på att göra massa när jag kommer ändå ha fullt upp med jobb i helgen.mumsmums! Efter blodgivningen behövde jag näring!

Don't raise your voice improve your argument

Heeeeeeeellu!!
 
Jag har jobbat klart äntligen. Jobbade hela dan idag men inte så trött konstigt nog. Jag hade lång rast idag så jag hann ta en fika med min underbara extra mamma Unn. Jätte härligt. Blir alltid så pigg och glad o se henne för hon är underbar på så många sätt som ord inte räcker till. Ska strax ta mig till concy som har fest hemma. Får se hur länge jag stannar med tanke på att de blir jobb imorgon också. Uhhh!! Men de kommer inte hindra mig från att ha kul ikväll!!
 
 
Grymt skön låt!

Let yours dreams be bigger than your fears & Your actions louder than your words


 
 


 
 
 
 
 
 

If You Don't Stand For Something, You'll Fall For Anything

Helluuu!!
 
Varit vaken sen ett par timmar tbx. Sjukt skönt o vakna tidigt och va pigg. Jag har ätit frukost i lugn o ro samtidigt som jag hunnit göra en del grejer som jag skjutit upp. Riktigt bra start på dagen. Jag ska städa mitt rum sen ska jag bege mig till träning strax. Sen blir de jobb. 
 
Igår va jag ledig. Det behövdes efter en tunga helg på jobbet. 
 
Jag börja dagen med lunch med Mama!
MUUUMS! Friterad banan med glass o sipar till efterätt!!
 
Efter allt gott o onyttigt jag stoppa i mig drog jag till gymmet med min brukare. Vi tränade i ultuna på friskis o svettis. Gick hur bra som helst. Körde hårt. Blev 9 km crosstrainer 20 rod masking och sen massa styrkeövningar.
 
Kvällen tillbringa jag hos Hena med Ula. 
Super Mys!

Sometimes you gotta tell some folks..."Either back me up or shut the fcuk up"

 

Heellllu!

Nu va d länge sen jag va in här igen! Jag försöker komma ihåg att jag har en blogg och jag försöker ta tid o skriva men av nån anledning rinner de ut ur sanden. Även om jag får tusen tankar om va jag borde skriva o inte skriva.  Jag har haft fullt upp senaste två veckorna. Jag vet inte längre vart tiden tar vägen. Nu är de ny start på veckan iaf och de är skönt att de börja med sooooool. Jag är på jobbet slutar om en timma. Då ska jag ut o njuta av fina vädret.

Började dagen så här. Klockan va typ 5:30...Men tog de bara lugnt innan jag tog bussen till jobbet.
Mina favo macka nu keso med avocado och citronpeppar på MUMS!
Avundar lille bror som är uppe i järvsö!!
Förra helgen! Grym helg! Jag o mina pinglor!
 
Lycklig! Real Madrid i mitt <3 för evigt!
 
Peace N Love
 
RSS 2.0