Your worst battle is between what you know and what you feel

Senaste fem dagarna har varit uttmattande. Så idag skulle jag va ledig. Som jag verkligen sett fram emot. Ville hinna göra saker som inte jag hunnit men först o främst såg jag fram emot att ha en lugn sovmorgon. Men nej typiskt så ringde telefonen konstant och de va allt från jobb till vänner o kusiner. Så till slut gick jag upp stängde av ljudet åt lite frukost i lugn miljö. La mig igen på sängen för att vila en stund men lyckades somna o vakna sent så halva dagen förstördes. Enda vettiga är väl att jag tillbringat halva kvällen me lillebror o hans läxa. Lära han matematik! Lyckades till slut! Min kropp e utvilad men inte hjärnan. Så efter det har jag bara varit o degat. Telefonen ringer fortfarande o ja e så tröööttt! 
 
Här kommer iaf lite bilder från senaste dagarna.
Lille Theo som kom o hälsa på mig me Mamma Eva Lena på jobbet! Helt underbart jag va helt såld. 
Här håller föddelsesessan o killen på att smider planer! Urgulliga!
Hehe Husse upp o ner! Efter alla nypningar han utsette mig för va jag lycklig medan Iva försöker få stop på de
Nu va de dags för Adi o få lite stryk! Ingen kom undan! 
De höll på riva ner hela huset men ingen gav upp! 
Annie och Husse! Helt slut efter allt kaos
Me and Rico! Fotbollskväll igår kväll! Då vi bevittna underbara matchen mellan Sverige o Tyskland b.la.
Med jobbet på utbildning! Hade träsmak i rumpan inte van o sitta 9 timmar! Som tur hade vi iaf lite raster!
 
 

Don’t Just Talk About It, Be About It

Här kommer lite citat bara. Den här helgen består av jobb och sömn..Har solat för mkt så jag har lyckats bränna mig...buhu. Så har ingn lust lr ork o göra annat.
 

Friendship is one mind in two bodies

Grattis Min Stjärna!!
 
Du är min stjärna
Du leder mig när jag är vilse
Du finns alltid där för mig
Du är min glöd
Du får mig att le
Du är min detektiv
Du ser om nått är fel
Du gör mig trygg
Du är min andra halva
Du gör mig hel

DUDUDU!! Det här är Tio av Hundra saker du är för mig. Jag är tacksam och enormt lycklig att just idag för 26 år sen skänkte gud en av sina änglar till jorden. Jag kan inte med bara ord beskriva mina känslor för dig önskar du kunde se via mina ögon va du har för värde för mig. Oavsett vad kommer jag alltid stå vid din sida. För du har ett värde för mig som inget kan mätas med!!Tack för att du är DU baby! Jag älskar dig!!

 

Be careful of over thinking, that only leads to making problems when there was nothing wrong

 
 

A Person’s Actions Will Tell You Everything You Need To Know

Oufff! Vilken dag! hatar måndagar verkligen. De ska va början på en ny vecka o nya tag. Men jag är helt sliten nu. Kaos dag på jobbet. Hundra grejer o göra. En timma kvar sen är jag fri. Jag har planerat att gå o sola. Men känns som jag kommer nog ba gå hem o vila upp mig. Som tur har jag haft de riktigt bra helg. Det börja redan tors kväll då jag tillbringa kvällen med min pärla Iva. Fredag va jag på afterwork med kollegorna. Middag, bowling och barrunda. Lördag efter jobbet träffa jag mina pärlor Hena och Ula. Vi satt på terassen och tog igen massa. Söndag jobb och på kvällen tittade jag på fotboll me Goran, Honar och deras tjejkompisar. Nu tar jag djupt andetag och andas lugnt o går o försöker jobba igen!
 
 
 

Your life is a result of the choices you make

Ohh vilken lycka. Va riktigt kul att RM vann igår! Skrek som galning! Då jag fick se matchen åtminstånde. Jag fick skjuts av Keiwan som tur igår och tack vare kollegor som släppte mig tidigare skulle ja hinna se matchen. Men lille bror som hade tråkigt o rastlös vägra låta mig va ifred. Han ville att ja skulle va med. Han börja asgråta när jag bad han gå så de sluta me att ja fick se små glimtar av andra halvlek. Ljuset i mitt hjärta de är han.
 
Jag vakna på rätt sida idag pga fina avslutningen igår kväll. Så allt rullar på bra. Jobbar dock enda till fyra..ush. Ska efter jobbet träffa brukare sen ska jag sola. På kvällen ska jag till Iva. Lugn och skön torsdag!
 
Kanelbulledagen Mums! O dessa är rosa som stöd för Rosa Bandet!
 
 

We are what we do, and not what we think we must do

Göd mörning!
 
Kan inte fatta att de ons redan och 3 oktober!! Tiden ba flyger iväg! Har börja dagen väldigt lugn ätit frukost m pappa. De va riktigt skönt. Länge sen vi fick egentid.Nu sitter vi framför egen data. Hehe nya tider verkligen. Snart ska jag mot stan strax o fixa lite ärenden b.la lämna in mina skor för de ska klackas om! Slitit sönder de!! Sen blire jobb!
Utsikten från jobbet Vackert med höst men drygt att sommaren är över.
 
Igår gorde jag inget va hemma bara. Jag hade planer men ställde in va helt slut. Vart piggare mot kvällen så ja drog till Toni o kolla på fotboll m Martin, Micke o hans vän. Idag spelar RM och typiskt så jobbar jag kväll IGEN!
Så missar första halvlek som vanligt.
Här går de bra för Chelsea och Martin va as lycklig.
 
 
Schöööön 
Schöööön
RSS 2.0