seventeen

Heeeeeeeey!!

Sitter hos I med R och chillar framför en skön film. Har precis jobbat..Jobbet va tufft på slutet men efter att jag fick massa possetiv kritik av chefen så gjorde det inte mkt. Va skönt att jag fick massa beröm över min insatts under veckan woopwoop!

Haft helt underbar dag. Dagen börja hos läkaren pga min järnbrist fick kolla upp värdet igen. Svaren får jag sen. Direkt efter hade jag tid på spa där jag gjorde min vanliga behandling som gick skit bra. Underbar kvinna som sköter mina behandlingar. Jag får alltid possetiv energi av möten.

Nu ska jag va social innan ja åker hem.


gammal från ny år 2009


It's Not Enough

HeeeeY!

Sitter på jobbet än en gång min andra dag ja jobbar kväll och får va utan d fina vädret men men snart så e d semester o ja som steker i Turket!!

Igår va d konstig min morgon va kaos för ja trodde ja tappa mitt kort o pass leta som en galning tills ja hitta. Satte mig på universiums segaste buss som ja höll på stekas som en kyckling av värmen. Va ja inte sen till jobbet hade ja fan hoppat ut från fönstret. Arbetsdagen börja bra men helvete va mkt som krångla o allt skede såklart samtidgt. Fy va stressigt. Men så sjukt stolt jag va över mig själv fixade det galant.

Efter att ja va så uppstressad så bestämde jag o U oss för att sätta oss på en uteservering blev Rest Alexander. Ett glas vin gjorde susen och mat från max. Min ögonsten åker utomlands två veckor ush va jobbigt o säga hejdå!!

Nu ska jag fortsätta jobba och sen får jag se vart kvällen slutar!


Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter

Heeey!!

Idag har vart en seg dag. Ja vakna pigg 6:00. Typiskt mig förstörde den fina morgonen genom att käka kakor till frukost så vart illamående!! Skylla mig själv visst?..

Annrs har dagen vart bra för att va måndag. Jag har vart på akadamiska med chefen o några kollegor för att kolla upp en ny respirator för en ny kund som kommer imorgon. D va kul alltid lika spännande o lära sig nya saker. Dock va d ganska pinsamt för ja va så sjukt trött att ja höll på somna flera ggr.

Så d första jag gjorde när ja kom hem va och ta en siesta hur skönt som

Nu ska ja hem o sova strax. Har en helvetes arbetsveckor framför mig. Jag jobbar fram till nästa fredag varje daaag!! Men ska ja nog lyckas göra nått kuligt under min lilla fritid.


Peace N Love

Been to hell and back

Heeeey!

Äntligen hemma borta bra men hemma bäst! Jag har haft en helt ok helg. Den börja bra va i gävle o umgicks med nytt folk och underbara gamla vänner. Saknat F otroligt mkt. Skönt o träffas igen.
Min fredag kväll sluta helt knäpp ja va för skör för att åka bort. Trodde d skulle bli bättre för mig att få nya krafter när jag får komma bort men d blev raka motsattsen. Jag fick massa ångest. Har stängt av alla jobbiga tankar o känslor men  d jaga upp mig. Så där tappa ja all motivation för att göra nått resten av helgen. Tyvär känns d riktigt surt för d har vart min enda lediga helg men ganska onödigt att ha ledigt när man inte kan njuta. Jag har vart helt splittrad och tom. Men d har vart lika bra behövt nog det. Ja har samlat ihop krafter och nu är d bara att försöka ställa sig upp. Det känns som ingenting kan få mig på riktigt bra humör känns riktigt idiotiskt men har inte vart helhjärtat även när d vart som roligast har jag kännt  90% när resten haft 110%. Känns otacksamt att jag inte kunnat njuta. Jag har iaf förstått tack vare I att behöver smaka på d jobbiga först innan ja kan tänka klart. Så nu gör ja d släpper min gard och pokerface låter mig dränkas i sorgens hav.
suttit på lite uteserveringar idag Med min andra halva! här på framfickan  och årummet va bäääst
Nu sitter ja dricker cola o äter dessa nya kakorna. MUUUMS
A har spelat sönder låten men så grymt bra så kan spela en gång till!

Glad Midsommar

Heey!

Nu är ja lite piggare. Jag försöker låta bli o sitta stil annrs kommer tröttheten i kapp mig. Jag har fördrivit tiden med att busa med kollegorna. Jag har hunnit passa på göra krans medans solen titta fram. Jag tänkte ha den ikväll. Längtar som fan o åka bort. Ska dit med skönt gäng o träffa underbara människor så kan inte bli annat än super!


Igår en av flera flum bilder!

Motivation

Heeey!


Jag är så sjukt tröt denna vecka har ja minskat på sömnen mer o mer för varje dag. AHHHHHHHHH!!!! Påminelse sömn är INTE bara för d döda!! Fyfan va trött jag ärrr!!

Kvällen vart inte riktigt enligt mina planer. Efter tagit en runda på stan bestämde jag I, A och D för att sitta på Magnusson och kvällen där d hade bäst musik i Orange. Blev en runda till statoil för biltvätt på statoil för bilen va invaderad av fågelskit. Kvällen sluta på MCD drive in MUMS. Nu ska ja fortsätta kriga med att hålla mig vaken!! Wish me Luck!!

just a dream

Heey!!

Sitter på jobbet. Min data e sönder just nu så blir inte mkt till uppdate. Helt sjukt men även mina högtalre e sönder, min mobil och min favorit paraply gick sönder idag. Enda som fattas är väl att ja ska bryta ett ben eller nått. Verkar som allt går sönder just nu!!! Och vilket jävla pissväder även om under vissa tillfällen de är skönt men nu e d sommar o d får fan räcka!!

Idag har jag jobbat en stund på pelle och där kom min "son" N o besökte underbart han pigga upp mig ordentligt. Efter jobbet shoppa jag lite sen blev d bara o ta sig till min vanliga jobb. Jobbar till 21 sen ska ja försöka få nån o sitta ute nånstans känner att ja behöver det.

Imorgon äre ju midsommarafton inte för att d är värsta grejen för mig men ser verkligen fram emot det. För jag ska åka bort till Morgongåva en stund sen övernatta i gävle där vi ska fira B. Hade ju andra planer för midsommar men d sket sig.

Livet är verkligen fullt av överraskningar man vet aldrig hur ens liv ska se ut om två sek.

Lazy

Heey!!

Idag har vart sån otrolig seg dag. Fyfan alltså vakna till att grannarna höll på borra på min sovrums vägg. Jag hade sån lust att gå dit o skrika på de men jag är inte en ängel till granne heller med min höga musik. Så idag har jag vart helt seg o ba degat framför tvn med lillebror som inte va riktigt förstod att syrran vill ha lugnt så klart så va d extra kul att skrika o göra ljud!!!

När jag vaknat till liv efter redbull o massa kaffe så drog ja till stan o träffa S.
Vi sate oss på fågelsången och fikade. Helt underbart o se solen dyka fram o ba njuta av d fina vädret.



Nu är jag hemma en snabbis för att byta skor. Höll på dö med mina högklackade mygood. Ska på stan med I o kolla runt. Sen ska ja träffa G i gränby o fika.

Frozen

Det känns som jag tappar all kraft som jag försöker bära varje sekund .Kämpa att inte brista hålla upp humöret uppe oavsett vad.  Jag vill bli arg men kan inte jag vill älska men får inte. Jag vill slita ut mitt hjärta o frysa ner det slippa känna.

Jag kan inte hantera känslorna det gör mig galen. Jag har ju alltid kunna ställa mig upp efter varje fall. Jag vill skrika o skada dig så hårt för du ska känna en liten bit hur jag känna.Samtidigt som jag tänker du är inte värd en sekund av mitt liv längre.

Dina sjuka ursäkter dina "försök" spottar jag på. Äckliga. Och att du försöker göra dig själv till ett offer Hur kan du??!! Ahh!!

Beat it

Heey!

Idag har vart en väldigt lugn dag. Har tagit d lugnt på morgonen med låång sovmorgon. Jag hade en del planer för dagen men som jag dock fick avboka. Fick hoppa in på jobbet och fixa till lite saker innan ett sommarmöte. Efter mötet tog mina krafter slut. Jätte konstigt gjort mkt mindre än va ja brukar göra. Ja tror jag behöver sol de här vädret gör mig mer deppig bara. Avundas alla som åker utomlands.

Dockan i Lådan

Hej !!

Nu sitter ja på jobbet slutar om en timma va skönt d ska bli. Ska hem o sova en stund. Sen ska ja på stan med H för lite mer shopping hehe efter det ska jag till S vi ska ha spelkväll wiii!!

Helgen har vart toppen. Lördagen va helt otrolig jobbade o sen va ja hos C dit kom I , D o M senare. Vi gick ut ohh d va toppen stämning va verkligen helt fantastisk kväll både före o efter. Slog verkligen klackarna i taket. Djn va GRYM. Jag har fortfarande träningsvärk börjar bli för gammal haha! Hamna på donken efter så kom hem rätt sent. Blev 3 timmars sömn o sen gå o jobba hel dag. Va helt slut Men så Värt! Kanske kommer lite bilder sen oxå.

ändrade planer jag ska fortsätta jobba innan ja tar mig till akuten där en kompis e fick ja höra nu blää!!



Didn't u know??..What goes around ..comes backs around

Heeey!!!

Idag har jobbat och d vart ganska lugnt på jobbet. Jag slet som fan för att få så mkt som möjligt gjort för ja skulle till Rs match i valsätra men tyvärr fick ja reda på att vi skulle jobba en extra timma för nya tider. Ja ni kan förstå hur mkt energi d sögs ut från mig. A som fyller år idag(GRATTIS) kom förbi en snabbis så bjöd ja han på pannkakor för vi inte skulle ses ikväll. Arbetsdagen sluta med trevlig sälskap iaf min favo vakt från bj va där med sina barn båda fick en överraskning haha. Skit underbar som försökte få mig tt gå ut ikväll och ville skriva på mig på listan urgulligt.

Men kvällens planer är att ja ska strax lyfta på min tynga rompa över till C för mat o förkrök innan vi drar ut till Saluhallen! Ser fram emot det som fan.

Just nu sitter ja leker med lillebror som är tjurig. Mamma har klippt hans hår. Han går till badrummet flera ggr o skriker hår o är rätt upprörd. Han går runt med mössa inne. Hans fina lockar är borta känner knappt igen han. Ush mamma fick förvarna mig för hon vet hur mkt ja diggar hans långa hår men hon skrämde upp mig som fan först hehe.

Aja nu ska ja fixa upp mig ja ser hemsk ut just nu...baaaaah

Stop Talking N Start Walking Boy..

Heeeeeeeeeey

Idag har jag jobbat och fikat med A som hämta mig efter jobbet. Det va trevligt. Efter fikat drog ja hem böt om till chillmode och träffa upp C på stan för färd hem till henne och vänta upp H o I. Vi handla massa onyttigheter  o ba tog d lugnt vilket verkligen va grymt skönt o bara vara.



Haha efter all tjat på radion såg ja denna sköna video! Önskar att förra fredag sluta NÄSTAN så här för mig hmm.

Drop The World

Påminna mig själv att INTE göra d Vad som än Händer! Att inte ENS tänka Tanken


 texten i denna låt har stor mening för mig

Tramped

Hey o ho!

Sitter på jobbet nu. Känner mig ivrig o konstig fattar inte vrf.  Just nu väntar på att tiden ska gå inte för d jobbigt eller tråkigt på jobbet men känner mig väldigt rastlös. Jag har hand om en feriearbetare och en ny vikare som ska läras så ja har o göra vilket e skoj. De har bakat och d vart helt misslyckat. Hahah nåväl ska inte klaga d försökte iaf och d va roligt. Jag brukar va van med att handleda grupper för jobb men idag e ja helt lost.

Fick bra motivation efter att ha vart hos S igår. Vi snacka massa tjejsnack. Efter träffen  kändes d som jag  fick tbx en stor del av mig själv igen.

Idag ska ja till Ikea med A d ska bli spännande d ska inredas o handlas en del. Sen tror jag vi ska gå o käka sushi troligtvis mums!!

Give Me Everything

Heeey!!

Ja nu är man tbx här. Kände att jag sakna lite bloggandet så ja tänkte ge det ett nytt försök. Men med min egen takt utan känna press att ja måste uppdatera hela tiden så ni får inte klaga att ja e för seg:p!!

Iaf livet e lite annorlunda nu än sist ja blogga. Jag har inte vant mig än och är förvirrad mesta dels över hur ja ska känna. Men just nu tar ja en dag i taget. Har otroligt fina människor som hjälper mig på vägen.

Senaste tiden har ja tok jobbat men försökt hinna med att ha ett liv också. Spec nu när d har varit fint väder.

Idag regnade det och d va skönt men d känns väldigt dystert att två veckor frammåt kommer vädret va grått o regnigt. Jag vill ha sol jag behöver bli lite brun känner mig blek o tråkig.

Jag shoppade idag och fikat med min brukare. Känns så jobbigt tt ja inte riktigt kan njuta av nånting längre. Shopping som alltid lyft upp mitt humör men inte ens d funkar längre ja har denna vecka gjort av m ett par rödingar inte för tt skryta men ja borde va glad nu när skattepengarna e inne o ja får möjlighet att spendera på roliga saker. Jag ger d tid och hoppas ja tbx min motivation igen. 
Kanske tiden läker såren ja hoppas på det verkligen.


Har fastnat helt för denna låt. Jag gick loss på denna i fredags tills..

Nu ska jag iaf äta dolma och baklawa till efterätt inte ätit nån frukost så e ganska hungrig !! Sen ska ja till stan igen träffa H o I för en fika sen ska ja till S o mysa!!

Peace N Love
RSS 2.0