First keep peace with yourself, then you can also bring peace to others.

Heeeelliiuuu!!

Sitter hemma hos G o T. Precis ätit grymt god frukost. Efter långa natten behövdes en lång sovmorgon även om de känns jobbigt o sova när jag är här.
Igår va helt underbart. Kom rätt tidigt till sthlm. Det va grym dag min älskling överraskade mig me min favorit rätt som ja älskar när bara hon lagar köpt tårta o present för att fira min föddelsedag. Min fina vän s grymt tacksam!!  Sen gick jag och tjejerna gick ner på stan och shoppa en del. vart helt slut så mkt fint o så mkt folk. Jag är nöjd med mitt köp. Även om ja vill ha mer:p. efter shoppingen träffa jag M på en fika i stan. Vi satt på ett ställe jag kommer garanterat gå till igen. jag åkte tillbaka till tjejerna och vi börja fixa oss. de va korridorfest med massa olika människor. Det va riktigt trevlig stämning.
Nu ska jag träffa Z sen C och mot kvällen blire en till fest. Whiiiiii


Efter fika o shopping!

Jag o M på fiket

Mina fötter gjorde så ont att jag slängde av mig skorna och gick runt på både fiket o sista shopping stället utan skor:p

Godis färskt direkt från Kurdistan. MUUUUMS

Don't judge someone's Choices without first knowing their Reason

Heeeeeeeeeeeey!!

Sitter hos C som är förkyld puttinutt!! Har varit lång dag. Jobbat sen träffa min brukare på lunch. Gick direkt efter o träna va lite dumt innan jag lät matsmälltning komma igång. Fick håll riktigt snabbt när jag sprang på bandet så körde styrketräning. Hade ingen motvitation. Va trevligt o mer prata me bekanta man inte sett på alla. Sen träffa jag H över en fika. Det va de bästa på hela dagen vi behövde lite ensam tid o de va riktigt underbart. Nu ska jag strax till A en stund innan jag drar hem och umgås me familjen. Brorsan fyller 17 år så de ska firas lite. Kan inte förstå hur tiden går fort kändes som jag fick min bror nyligen. När jag va upprörd och glad. Han tog min plats men de va roligt o ha en liten bror. Nu är han längre än mig och grymt klok! Riktigt stolt syster. Även när ja vill spö skiten ur de när de busar.

Imorgon blir de tåget till sthlm wiiii med massa äventyr som väntar!

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.


 
Peace N Love

Words to be avoided: "Someday", "may be", "I will try", and "if"”

We need to take risks. We will only understand the miracle of life fully when we allow the unexpected to happen/ PC

If you must say yes, say it with an open heart. If you must say no, say it without fear./PC

If you live your life fully, you will die only once. But if you are scared of every step, fear will kill you day after day./PC♥♥♥ Paulo Coelho ♥♥♥


I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying

Heeeeeeeeeeeey!!


Jag känner mig helt slut. Jag har fult upp på olika håll senaste dagen drf sega uppdaten. Jag har inte fått någon riktigt egen tid mer än då jag sover. Jag gick direkt hem efter jobbet för jag tänkt ba ta de lugnt ikväll. Och ba ta hand om mig själv. Jag avbokaäven  alla kvällsplaner. Men icke! Fullt ös hemma. Fick till slut ryta till för ja verkligen fick nog. Kände mig hemsk men för att min hjärna inte ska explodera va de nödvändigt.

Jag har inte någon insperation och skriva just nu så har faktist inget mer att skriva. Imorgon ska jag jobba sen träna. Sen träffa A! Wiii!

Diggar att de försöker dansa till denna låt. Skön låt!

We need to take risks. We will only understand the miracle of life fully when we allow the unexpected to happen

Heeeeeeey!!

Ligger i min säng och tittar på serier och ba tar de lugnt. Jag har jobbat i helgen så är helt slut. Behöver vila och få nya krafter för veckan. Jag är jätte lycklig inte bara för att senaste dagarna har varit sköna och ja har underbara personer runt om mig. Men materiella saker kan oxå göra en lycklig hehe! Jag har fått ny mobil woopwopp och ny plattång:D, skönhets produkter för att ta hand om mig, skor , frukostkit och Massa annat!! Tack Tack och TACK för alla fina gratulationer!

Hoppas alla får en underbar vecka med nya möligheter !


There are 4 things you can never recover, The stone..after the throw. The word..after it’s said. The occasion..after it’s missed. The time..after it’s gone.

Heeeeeeeey!!


Jag är pigg som bara den! Jag sov en timma på dagen igår trots att ja la mig sent så har jag sovit ut ordentligt! Jag tror de pga träningen! Helt underbar känsla och träna! Jag är så imponerad att ja fortfarande försöker. Specielt att jag tränat utan min pt! Känslan e grym!! Jag lova mig själv att 2011 skulle va bättre än 2010 de va den och jag ger mig själv samma löfte detta år ska minst lika grymt om förra. Jag ångrar självklart lite saker från förra året som lät en orm komma in i mitt liv. Men va e livet utan dålig erfarenhet?? Hur än de är ska jag följa mitt motto LIFE IS WHAT U MAKE OF IT!

Jag ska ut nu och shoppa med mamma innan jag träffar min brukare. Sen blire fika med T som jag inte sett på länge wiiii!! Kvällen ska vi samlas några hos I o R.

Och Imorgon?? Stora dagen! Va jag än ska göra kommer de inte skrivas här iaf:p

Skööön träninsglåtA new year...a clean white page to write on

You can't change other people, but you change what you’re willing to take and put up with.

Heeeeeeeeeey!!

Jag är helt slut ligger i sängen gäspar som jag försöker slå rekord. Jag är sjukt trött. Ändå sov jag som en stock igår. Ska strax ner till stan träffa I och ha lite måndagsmys hade jag tänkt! Helgen har varit toppen. Bortsett från att jag jobbat. Jag har inte så mkt nytt och säga. Det är väldigt lugnt men jag är nöjd.. Självklart hade inte de skadat om nått nytt dykt upp men de skönt med lugna stunder oxå.

I veckan ska inte göra så mkt jobba träna och umgås med nära!

RSS 2.0