Onsdag 10/3

Heelluu !


Min dag igår: Jag åkte till sthlm blev lite sen ankomst så hann inte exakt med det ja ville men fick en del gjort iaf. Blir så när man vill hundra saker samtidigt och lite dålig planering. Men vi hann träffa Ben och äta middag tsmns. Det va riktigt kul. Prata om allt mellan och jord. Gymnasie tiderna spendera vi våra tider mkt på fyris skolan och titta bl.a. på Bens o hans grupp när d träna breakdance. Massa fina minnen. Ben är så otroligt duktig, Han o hans grupp har vunnit massa sm och nordiska priser. Han har bl.a. uppträtt på fotbollsgalan och i Turkiet för stort
basket lag och massa annat. Beundrar verkligen folk som kämpar för nått de älskar och kommer långt.

Sen tog vi en fika i stan med Ula. Hade massa att ta igen när vi inte setts på länge . Vi gick i lite affärer och medans ja går i högklackade ner för en trappa håller i massa påsar o ska läsa sms samtidigt som ja pratar så tror ni ja ramlar fint på skylt fönstret eller? HAHA lite pinsamt? Typiskt så va d en skit snygg kille som jobba där hhaha vadå falla för nån ”bokstavligt talat”?!?!


Åkte hem till Jiji och fastna lite där. Hon hade det så mysigt hemma vi satt o fika o d blev massa tjejsnack. Så tråkigt när alla bor i sthlm!Hemåt träffa vi Ism en snabbis som mötte upp oss på centralen. Den jäveln hade kommit precis hem från Spanien ! Blev tyvärr en kortis bara. Vart lite ledsen att jag inte han träffa Cem . Men man kan inte få hela kakan alltid. Va fotbolls match som vi skulle gå titta på tsmns men tråkigt nog räckte inte tiden!


Har inga bilder än på  Ivas kamera sätter upp några kanske senare.




Karma: What Goes Around Comes Around


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0