For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness

Heeeeeeeey

Nu ar jag ı Alanya. Otrolıgt skont att vara har. Semestern har borjat rıktıgt bra. Hıtılls har vı hunnıt med utflykter shoppıng hamam fına resturanger och ute stallen. Traffat massa trevlıgt folk. Hotellet ar helt okej. Ska strax dıt o vıla ar helt slut! Sa blev bara lugn kvall ıdag.

Peace N Love

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

HEEEY!!

Lilla jag borde skämmas för min dåliga uppdate som vanligt buhuuu!! Jag har ingen bra ursäkt mer än att jag inte orkat. Helgen har vart väldigt skön. Jobbat på Pellehuset. Lördags kvällen spendera jag med I. Vi satte oss på Aperetif, Hijazz och träffa upp M på hans nya kontor mitt i stan! Sen drog vi vidare till flurran och träffa upp T plus tjejgänget. Hade en helt underbar kväll. Söndagen va lugnare. Jag gick hem och va med familjen efter jobbet. De enda roliga på söndan va att en kund ringde som jag träffa dagen innan när jag jobba och fråga ut mig på middag.

Igår jobbade jag 12-21. Som tur slutade kvällen med H på Hijazz. Idag Jobbade jag och drog hem sen. Har pluggat lite och nu ska jag hoppa i sängs. Riktigt trött!!

Imorgon ska jag jobba sen ska ja hem under lunchen fixa lite. Ska träffa upp min extra mamma på fika. Träffa E på stan och umgås innan jag går på bio med min brukare.

Här kommer lite bilder från veckan som gätt o lite blandat.

Mums trodde jag skulle aldrig fastna för öl!


Bild från lördags.


Oxå bild från lördags


Jag o busungen vinc på kulturnatten


Firade att föräldrarna vart gifta i 18 år!!

Hellt slut tidigt på morgonen


Gulligt sms:D


Färga mitt hår...


Blev helt misslyckat!!


Blev överraskad på jobbet av blombud vem är du???

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind

Heeelluu!!

Kommit hem precis från jobbet. Gick super bra. Skönt och komma ut i det fina vädret. Jag ska strax förbi An och umgås en stund innan jag ska gå o plugga med U. Mot kvällen ska jag träffa S. Vi ska va hos henne och mysa!:D


Här kommer lite kurdisk musik! Lite av mina favos!


Peace N Love

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

Heeeey!!

 
Jag har varit upptagen med små saker som tagit mkt tid senaste dagarna drf dålig uppdate. Men också för jag behövt plugga o vila. Hur skönt som helst. Jag lyckades färga håret morotsfärg. Så ställde in hela min dag igår tills jag fick hem nytt hårfärg! Nu är jag nöjd!!

Idag va jag Äntligen på läkarbesök jag längtat faktist efter. Jag sökte för min trötthet. De tog prover som jag får svar om en vecka så jag hoppas d visar nått!! Gick till U på en morgonfika innan jag drog till jobbet. Efter jobbet träffade jag Ad en stund! Det va trevligt!

Kan inte förstå att du inte är här hos mig längre!! Jag saknar dig varje dag! 20 år har gått och inget har förändrats inom mig!

Who cannot understand your silence, cannot understand your words

Heeeeeeeeeey!!

Idag har jag varit väldigt seg varit hemma endast. Haft tandvärk så jag fick sjukanmäla mig! Jag känner mig deppig idag. Jag vet inte vad det är. Börjar få en del konstiga tankar om att jag saknar en person i mitt liv. Det är knasigt.

Helgen har varit helt okej. Jobbat 35 timmar typ. Va helt slut söndags kväll så jag somna runt kl 19. Det va ändå värt det. Det va lugn helg med mkt buserier på jobbet. Fick kändis besök. Hunden dino som va med på filmen farsan! Haahah. Kolla lite på stan eftersom d va kulturnatten va helt slut så drog till concy. Jag va inte så bra sälskap för jag somna typ.

Jag vet inte ännu va jag ska göra idag. Borde plugga lite d vet jag. Kanske fikar me hen och u på stan.

If you think adventure is dangerous, try routine. It is lethal.

Heeeeeeeeeeeey!!


Sitter hemma nu efter 14 timmars arbetspass. Hade dock 1,5 timmes rast och va sen en timma...Tog tåget från sthlm imorse nämligen. Jag missade sista igår och missuppfatta tiderna imorse. Men har så sjukt fina kollegor som va helt förstående. Chefen va hur förstående som helst och d första en av kollegorna va sa va stressa inte ta d lugnt d du inte hinnner med hjälps vi åt! Men pga dåliga samvete att ja va sen så jobbade ja häcken av mig. De ledde till att de tyckte jag borde komma sent oftare. Jag trodde jag aldrig skulle orka med dagen men d gick riktigt bra. Sov under rasten så d förenkla mkt. Jag haft väldigt roligt med patienterna idag. Dem har så härlig humor. De bland annat..kladdade på tavlan dr jag skrivit upp matlistan, gömde undan saker och kalla mig för turkiska ord. Jag vet att d låter kanske inte så kul. Men jag skratta så jag fick tårar. Det va helt enkelt en härlig dag idag. Jag sakna min lille bror så mkt så ringde o prata i tel så börja han sjunga för mig lät så sjukt gulligt. Men d absolut bästa på hela dagen va när ja kom hem till familjen och lillebror som sprang till min famn.

Igår på fm åkte jag till sthlm. Jag va i god tid så jag tog en kopp kaffe (själv för första gången). Jag va nästan dyngsur. Mitt platta hår jag gick ut me va stora lockar när ja va i centralstation. Sen när ja gick mot tåget träffa jag städare som prata spanska och gav massa koplimanger. Fick en tjejtidning som jag kunde läsa under min resa. Skit gulligt! Jag träffa G och vi drog till hennes studentkorridor lagade mat tsmns. Sen fika vi me några som bodde i hennes korridor.  Jag åkte vidare till Z och M umgicks med de och lilla bebisen. Ms systrar kom så d blev tjejmys! När jag förstod att jag missat sista tåget så satte M på film så vi alla tre chilla i soffan.

Imorgon....Jobb jobb jobb har dubbelt pass igen. Jag kanske går ner på stan under rasten och tar en runda. Sen efter jobbet får jag se vart jag hamnar ej planerat nått.

Hur söt får man va??!??!

Jag igår!


Jag ska försöka plugga lite nu om jag inte somnar. Hoppas ni andra har en roligare fredags kväll:p!

Peace N Love

Forgiveness means letting go of the past...and i forgive you much

Heeeeeeeey!!

Idag har det varit lång dag känns d som. Jag har jobbat. Det va konstig stämning på jobbet snurrigt o grinigt. Vet inte om d va d för konstiga vädret. Men det kändes inte som en vanlig arbetdag iaf.

Efter jobbet gick jag ner till stan för att fika o shoppa lite med min brukare. På köptet fick vi en dusch.

Sen köpte jag med mig lite fika och åkte till Mo som va förkyld stackarn. Det va d minsta jag kan göra för Tack vare Mo o Ar blev min Iphone äntligen fixad!!

Jag hade planerat att åka till sthlm men mår lite illa så jag stannar hemma. Lika bra får lite plugg fixat. Åker imorgon istället.

Kommer ni ihåg?? FETT

Never give up on thing if you think you can fight for it..REMEMBER: It's difficult to wait but it's more difficult when you regret ..

Heeeeeeeeeeey

Idag har jag inte gjort så mkt faktist. Hade sovmorgon och vakna på rätt sida av sängen och kände för skippa frukost o ta lunch på stan. Så ringde min andra halva som trots sin förkyldning tog hon sig ner till stan för en dejt med mig! Det va riktigt skönt uppdatera om senast och tog en promenad till mitt jobb från stan. Efter jobbet åkte jag hem. Va för trött för att göra annat.

Just nu har jag inge mer o skriva om tyvärr. Livet rullar på i sin lugna takt. Familjen är d bra med, Jobbet har d minskat med så har mer fritid, Plugg segt men bra, Kärlek singel och väldigt nöjd Vänner jag har de absolut bästa man kan önska sig. *Peppar peppar* Jag har det riktigt bra har inget o klaga på.

Tung Text


The greater the effort, the greater the glory..

Heeeeeeeeeeey


Nu har jag pluggt lite och fy va d e inte lätt. Men jag kämpar på! Ska strax fortsätta se Horrible bosses. Den e bra faktist!

Idag har jag inte gjort mer än slappat hemma mest. Vaknat av smärta i örat. De kändes ett tag som örat skulle sprängas. Så vart bara hemma o vilat. Va hos C en stund och dega där. Berätta om våra två skilda kvällar. Hur hon tappa bort allla på krogen typ igår och jag åkte hem för ja mådde super dåligt direkt efter hemma festen. Jag drack ett glas vin och två drinkar?!?!? Pinsamt nog kom polsen och kolla upp mig och erbjöd skjuts hem när jag vänta på bussen. Trist verkligen. För kvällen börja så bra vi hade så sjukt kul med lekar och olika danser osv. Vi borde stannat kvar. 


Nu är resan bokad blir Alanya igen! Fy va ja längtar!!


Let the beauty of what you love be what you do

Heeey!!

Jag vill skrika just nu fått stor rund grej under ögat ser ut som någon smällt till mig. Fast jag bara råkat gå in i nått bara. USH! 

Jag är barnvakt en stund just nu. Ska strax till C o fiesta. Vi ska skaka galler hennes sista mess stod nånting om att kvällen skulle slutas  med magpump i akis...Hahah

Igår vart verkligen konstig slut inte riktigt som jag tänkt mig men d va nice ändå. efter tre glas va ja nog slut va så trött så söta Ma kom o skjutsa hem mig!

Imorgon e jag LEDIG!! Så ja behöver inte känna mig stressad alls! 

Hoppas ni får en underbar kväll!

Yes U CAN!!

The butterfly counts not months but moments, and has time enough.

HEEEEEEEEEEEY!!

Idag hoppas ja på en bättre dag. Jag vakna med huvudvärk dock men d ska inte hindra mig från att ha kul idag. Igår somna ja sent så d ledde till att jag vakna sent idag. Jag såg två underbara filmer igår Bride Maids och Something Borrowed.

Det är ju FFF idag Freaky Friday Finaly!!
 Idag är jag äntligen ledig! Jag har städat mitt rum lite idag lite såg inte så bra ut. Man märker att ja verkligen vart stressad. Hittat lite kaffe koppar här o var. Vissa fulla?? Ska försöka plugga lite nu vart lite slarvig med det. Sen måste jag hitta en outfit för ikväll. Nått som passar middag drink oh ev utgång?!?

Sen ska jag ner till stan träffa några från jobbet. Först vikarierna på Palermo sen ska jag till Hijazz med arbetskollegorna. Sen tänkte vi ta några drinkar på  Stationen nya stället som öppnades igår tror jag. D ska bli spännande o se för d har tre olika tema Rom, London och Paris längtar! Jag har inte druckit på flera veckor nu så lär ta d lugnt. Sist jag drack va innan ja drog till Turkiet.  

Imorgon jobbar jag på Pelle. Efter ska jag nog till C och boka resan. Kvällen vet jag inte hur d slutar har trippelbokat mig! Typiskt Mig! Jag vet inte om jag ska på Kräftskiva m T, Spelkväll hos S eller Hemmafest innan utgång hos C. Får se va som händer oftast blire d inte alls som jag tänkt mig ändå.

Just when you think it can't get any worse, it can. And just when you think it can't get any better, it can

AHHHHHHHHHHh

Idag är en hemsk dag hemsk hemsk hemsk! Det är som någon lagt onda ögat på mig! Jag har försökt att vara optimist men för varje gång jag är d går d skepp åt helvete!! SKJUT MIG!!

Jag skiter i den här dagen lagt mig under täcket nu och ska sova! JAG GER UPP! Jag ska vakna imorgon och låtsas som denna dag aldrig funnits!!

RSS 2.0