To live doesn't mean you're alive. Everybody dies but not everybody lives.

Heeeeeeeey!!


Nu sitter jag på jobbet och har rast igen. Har inget o göra nu när de bara 30 min. Så jag har sysselsatt mig med annat fix som man inte hinner med annrs. Jag slutar om en timma då ska jag till min brukare och äta lunch innan jag fixar lite ärenden på stan och sen ska jag träna. Mot kvällen ska jag träffa Ömer på en fika.

Min helg har varit full rulle. Jag har jobbat och försökt hinna med annat kul. Lördag blev lite inte riktigt som jag hade planerat. Jag skulle ju till bröllop men pga min socialfobi och eftersom jag va lite nere kändes inte bröllop så lämpligt. Det blev sent på lördagen eftersom jag träna först sen åkte jag tll concy och tjejerna för grill, kubbspel sen kolla vi på eurovision finalen. Några gick vidare men jag åkte hem. Men ändå lyckades jag försova mig på söndagsmorgonen. Jag va så slut på söndagen. Så jag bestämde mig för att bara sola och sova under min långa rast. På kvällen kom jag hem och fira morsdag med min underbara mamma och familj. Eftersom vi inte fick så mkt tid ihop bestämde jag på måndagen en träff så vi shoppa o luncha ihop. Spendera nästan hela dan ihop. Efter shoppingsturen va ja slut och decka i sängen...Fy på mig hade bestämt att träna men får ta igen idag. 

Nu jobbar jag bara torsdag sen är jag ledig till sönd! Wohooo! Imorn hoppas jag på fint väder för då ska jag luncha med mamma och hinna med nått mer innan jag går med kollegorna och ska va med blodomloppet!


Nobody can take away your pain, so don't let anyone take away your happiness.

Heeeeeey!!

På jobbet och har rast. Jag känner mig helt slut. Igår va lång dag pga sömnlösa dagen. Jag träna och de gick hur bra som helst. Sen skulle jag träffa min brukare men blev strul me tid så haffa upp mamma på  stan o tog en shoppingsrunda. Vi hade ombytta roller istället för att jag drog me henne runt i butikerna fick hon mig o går i varje butik i stan nästan. de sluta me att till jag fick be o böna om en paus för fika. Sen begav jag mig till jobbet och drack mängder av kaffe. Kvällen sluta hos Sussi. Planen va att vi skulle spela kubb men vädret hade en annan plan. Det va nästan bättre så. Träffa massa roligt folk och de blev massa bus. Efter jobbet idag ska jag träna en snabbis sen inte riktigt bestämt än hur kvällen ska sluta. Jag känner mig helt påköööörd! Sliten deppad och träningsvärk ingen bra kombo.

Peace N Love

Usually when people are sad, they don’t do anything. But when they get angry, the bring about a change

Så sant så sant

It is common sense to take a method and try it. If it fails, admit it frankly and try another. But above all, try something.

God Morgon!

Sömnlös ush ej fått gnutta sömn. Tror blev för mkt koffein igår eller nått. Jag har sett filmer sorterat massor av kläder som ja ska slänga vilket e ju bra och har även sorterat i datan för att bli utråkad men har inte hjälpt alls!! Sen är de en gåta hur jag kommer överleva denna dag!Jag förstår verkligen inte hur min kropp funkar ibland..vissa dagar kan jag sova bort massor av timmar och sen sån här dagar jag inte får sömnen jag förtjänar! Så nu tänkte jag bege mig till gymmet faktist! Hoppas jag inte somnar på bandet bara hehe:p

Här kommer en skön låt till lite mer Quotes och lite annat
Peace n Love

Judging a person does not define who they are....it defines who you are

Heeeeeeeeeeeeey!!


Sitter i mitt rum och sorterar lite ja de kanske inte bästa tiden för de men känner mig inte alls sömnig. Så tänkte göra nån nytta.

Idag har jag umgåts lite me lill brossan på förmiddagen sen drog han till skola o jag jobb. Kändes verkligen trist o gå till jobbet när jag såg att termometern visa 31+ !!! Men som tur hann jag sola under rasten lite. Kvällen sluta lite som överraskning bussen hemmåt hamna Hena, Ula och Concy på samma buss helt random. Vi hoppa på olika hållplatser en efter en.  Ula följde me hem och vi hamna i massa deaptalk de va skönt. Jag förstår inte hur ja kommer klara mig utan henne och Hena den här sommaren!! MARDRÖM!!

Igår va skönt att va ledig. Jag hann både ta sovmorgon och lååång lunchdate med Hena o Ula. Satt på Unico o njöt av fina vädret. Eftersom man satt så centralt träffa man på massa folk man inte sett på länge. Hur kul som helst hur alla kommit ur sina"grottor" efter vintern. Dagen sluta med hård träning. Kvällen tillbringa jag med familjen.

Imorgon har jag inte bestämt hur min fm ska se ut. Jag träffar antigen min brukare eller hem till Dalia för bakning och förberedelser inför Yasmins bröllop på lörd. Efter jobbet imorgon ska jag till Sussi för kubbspel o annat skoj wiiii!!♥♥


Peace N Love

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop

Heeeey!!


Jag har ätit haft seg morgon för jag har inte orkat göra något. Jag ska strax ta mig till stan för att träffa Hena för shopping och lunch. Kvällen har jag inget alls bokat. Kanske passa på umgås med päronen.

Igår sov jag bort hela dan efter jobbet. Va så slut efter måndagens busigheter. Träffa Ivonne och de blev lite sent på måndagen men de blev en grym renunion. Vi har inte snackat på mer än tre månader. Men nu är vi vänner igen och de känns bra.Vi träffa på Hussein som vi inte sett på fleera år så de blev en till glatt överraskning!


Blir alltid så glad av den här låten!
Den här låten med Justin Bieber e riktigt nice

Who cannot understand your silence, cannot understand your words

Här kommer lite citat som vanligt. Dessa är inte bara till för ge er insperation för er som tittar här utan för mig som påminnelse och få tankeställare ibland. "När jag hittar inte vägen"

Under tiden kan ni lyssna på den här låten som jag fastnat för grymt bra!

Some people come in your life as Blessings, other comes in your life as Lessons

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!

Jag sitter i min säng och tittar på fina solnedgången. De har sina för o nackdelar att ha sängen vid fönstret. På morgonen då solen skiner  rakt i ansiktet och jag behöver sovmorgon och sovmasken ramlat av vill jag ba gråta för ibland e d skit svårt o somna om.

Nu är jag hemma efter långt arbetspass. Skysta kollegorna släppte mig tidigare hem och innan baka en kollega kladdkaka för min skull mummma!

Jag har totalt glömt och komma in o skriva. Snart är de en månad sen helt sjukt. Jag önskar jag kunde skriva oftare för jag vill verkligen kunna skriva ner allt ja gör för mitt dåliga minne. De är de bloggens syfte är. Jag ska i framtiden kunna komma in o kolla här!!

Sen sist har de varit valborg har haft de underbart blev en del äventyr. sen har jag varit i sthlm nästan en vecka förutom de har jag haft upp o ner dagar. Vissa dagar har jag fullspäckade dagar till dagar då jag sovit bort eller latat bort tiden. Igår shoppade jag och mamma hela dan nästan sen drog jag till O'learys och kolla på fotboll med Några kompisar. Tråkig match men bra stämning ändå. Nu kommer en ny vecka och jag har faktist inge som jag riktigt ser fram emot. Jag har inte tränat på över en vecka snart. Längtar tills jag får åka bort snart. Tre veckor kvar. Ska bli så sjukt skönt.peace n love
RSS 2.0