It's easy to stand with the crowd it takes courage to stand alone

HEEEEEEEEEEEEEy!!

Sitter på jobbet just nu. Vi har en liten fika paus. Har solen som skiner i nacken just nu. Det är riktigt härlig känsla. Sovit skumt inatt halvsov mesta delen. Nu försöker jag piggna upp med en kopp kaffe. För ikväll behöver jag alla krafter jag kan få. Ska fira min andra halva min underbara ängel som blir 25 år!

IVA DA DIVA
Som blir bara vackrare o vackrare för varje år!! Kommer ihåg när jag träffa henne för ca 8 år sen hon vet ej om de men fick jävligt bra intryck av henne så ja blev nästan småkär hahaha!! Hon tyckte jag va jobbig för jag va sån pratkvarn men jag vart nervös juuu!!  Sen dess har vi umgåtts och hon har stått ut me mig i mina värsta och bästa stunder. Vi har mkt historia bakom oss och jag är säker på att vi kommer få ännu mer i framtiden. Jag är så tacksam som har henne i mitt liv. Hon är  som adrenalin man blir så pigg av henne och hon själv är så pigg och alltid för roligheter. Samtidigt som man kan hamna i djupa disskutioner om ALLT och dela tankar. Jag älskar att vi har båda mkt gemensamt men vi kompenserar våra tankesätt så bra. Hon är en av mina väldigt stora stoltheter för hennes intelligens, moral, ärlighet och mest av allt att alltid se de goda hos människor oavsett bakgrund eller deras beteende. Som vi brukade säga i yngre åldern kliche citat ”We ride 2gheter and die 2gheter to the End”  


En kväll av MASSA Buuus


MITT ALLT!!


Och lite party musik inför ikväll!!

Anger is never without reason, but seldom with a good one

Heeeeey!!

Önskar jag kunde säga god morgon när jag somna klockan 7 imorse. Jag har haft för mkt tankar för mkt känslor. Och jag önskar jag kunde säga att de va värdefullt vilket egentligen va mest onödigt men inget ja kunde kontrollera. Jag ska försöka skaka av mig skiten nu och göra mitt bästa att den här dagen blir bättre. Nu ska jag ska fixa till mig innan jobb. Sen Hem och plugga.

Ett gott skratt förlänger livet..Sometimes you have to let go of people you care about in order to do what's right for yourself

Heeeeeeey!!
 

Jag sitter och pluggar just nu fick reda på idag att jag har tenta på tisdag på ett helt ämne som är 200 poäng! Min hjärna blöder känns de som av plugg. Så förutom jobb och festen på lördag kommer jag bara plugga.

Idag har jag städat lite hemma sen har jag träffa S på en trevlig fika! Efter fikat gjorde jag inget spec mer än shoppa som jag längtat. Sen träffa jag U käka sushi mums. Sen satt jag U,I Och H på Terassen. Jätte mysigt.

Imorgon har jag avbokat alla mina planer så blir bara jobb och plugg enbart!!

Jag Älskar melodin och deras röster i låtarna så grymt härliga !

When you like someone, you like them in spite of their faults. When you love someone, you love them with their faults

HEEEEEEEEY!!

Jag befinner mig hemma just nu är barnvakt. Päronen är bortbjudna. Idag har varit lång dag. Vakna tidigt för ja va även barnvakt lite smått imorse. När jag tänkte somna om fick ja mess om att A o J va på akuten. Så klart skyndar jag mig dit. J hade gått i sömnen och försökt ta sig igenom fönster och nästan ut om inte A hade varit där. Tack o lov!! Akuten och deras underbara väntetider. Va där tills två tiden. Gick till A och försökte fixa till där innan de skulle komma hem. De såg ut som ett mord skett ush!! Så mkt blod överallt. Ja fick förklara för fönsterkillarna som va där heheh stackarna fick chock. Sen har jag varit hemma tagit en siesta. Funderar på dra till I snart för lite mys.

Igår va ja med A. Vi fixa massa ärenden som va skönt och få gjort från båda hållen. Vi va runt nog i hela uppsala kändes de som bokstavligt talat. Kvällen sluta med grekisk middag när båda va helt slut. Sen gick jag till R och kolla på fotboll med A och J i heidenstam. De va trevligt. Ensam tjej va inte de smartaste att va. Men de va roligt och se macho killarna kriga om Ben n Jerrys glass som tjocka kärringar.

Imorgon som senaste dagarna har jag tänkt faktist shoppa så hoppas verkligen de blir av. Om inget annat impulsivt dyker upp. Jag Ska träffa S kl 14 och M kl 16 iaf:)


When something bad happens, you have three choices. You can either let it define you, destroy you, or you can let it strengthen you!

Heeeeeeyyeeey!!

Har varit off på sistonde! Jag har jobbat en del och umgåtts me vänner. Haft de underbart. Dock ej hunnit umgåtts med familjen vilket känns lite jobbigt. Men i veckan kommer ja ta de igen för jag kommer va ledig i hela tre dagar. En del av mig blir orolig hahah lilla arbetsnarkonamen i mig kommer klättra på väggen.

Har ej planerat nått särskilt i veckan mer än sthlm ev och 25 års firande på lördag. Idag ska jag hem efter jobbet vila upp mig efter denna hemska måndag som börja kl 7 med jobb efter 3 timmars sömn!!!
PEACE n LOVE

When you build bridges you can keep crossing them.

Heeeeeeeey!!

Igår lät jag bli plugget tyvär. I kom o plocka upp mig sen hamna vi runt halva uppsala på olika ärenden, trots jobbiga vädret gick de super och slutet av kvällen va vi hos I o R umgicks lite. Sen hamna vi på Tilltugg! Bra ställe om man bara vill ta d lugnt med ett glas rött.

Idag har jag jobbat och sen har jag bara varit hemma. Min effektiva sida är på 0 just nu. Ska strax börja fixa mig för jag ska sitta med tjejerna ute nånstans! Så de blir bra slut på denna dag iaf.

Här kommer lite Quotes som jag diggar verkligen!!Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly.

Heeeeeeeeeeey!!

Sitter hemma och försöker plugga. Hittar ingen motivation om jag ska va ärlig så de går piss dåligt. Hade tänkt att dagen skulle bestå bara av plugg idag. Men får se hur länge ja håller mig. Ska strax ner till stan och träffa min brukare för fika. Sen får ja se vad ja ska göra. Om de blir plugg eller bus.


Hur kan vi vänta i timmar på en sällsynt fågel, men vända bort blicken när vi möter en udda människa?
Hur kan vi värdera ett feltryckt frimärke till flera miljoner, men en kantstött människa till ingenting?
Varför behandlar vi ömtåliga glas med silkesvantar, men låter sköra människor hamna på gatan ....
Vi kanske inte kan förändra världen ... bara oss själva.
För att få respekt så måste man ge respekt .
Tänk lite på dina medmänniskor - börja idag
Peace N Love

The more crap you put up with, the more crap you are going to get.

Heeeeeey!!


Sitter på jobbet ska strax sluta. Blir hemgång. Men min kropp skriker efter dans och musik. Lyssnat på radio under tiden ja jobba my good va massa bra låtar många med riktigt roliga minnen. Trist att det är måndag idag. Messa I om de och hon tipsa om utomlands resa till grekland för 1200 Fy va sugen ja blev på det istället..Det är väldigt lockande må ja säga...

Tog en lugn och skön sovmorgon efter helgens jobb. Träffa M en stund som ja lämna min Iphone till i hopp att de ska fixas. Sen har jag bara jobbat. Nu märker man verkligen att det är nya tider när tanterna på jobbet beställer pizza och dricker öl! Riktigt kul o se.

The journey of a thousand miles begins with a single step

Heeeey!!

Sitter på jobbet nu på min rast. Jag huvudvärk som får mig villja skjuta mig själv. Jag har sovit bra så kan inte ens klaga på det. Igår blev en lugn kväll satt med H på Terassen. Blev tidigt även om jag började kl 12 idag. Det va jätte mysigt!!  Efter jobbet ska jag kanske träffa E.

Hade jag haft en diestist hade hon mördat mig för min "mat"intag. Äppelpaj till frukost..Bakelse + chokladpudding till lunch och karamelkungen o ja har en dejt till middag hihi!

Här kommer lite Quotes bilder som jag tyckte va bra som motivation typ..


Peace N Love

Never look down on anybody unless you're helping him up

Heeeeeeeey!!

Jag sitter på jobbet. Jag har jobbat hårt denna helg 14 timmar igår och 14 tim idag. Men sjukt nog har jag massa energi. Jag har inte gjort så mkt mer än och jobbat denna vecka o vart hemma. De enda sociala jag gjort i veckan är att jag varit på marknad med I, R och barnen jätte mysigt verkligen. Vart med S på en fika i stan. Träffat A och ätit sushiii. Annars har jag bara jobbat.  Det har varit behövligt. Jag är ju arbetsnarkoman så ja trivs som fisken i vattnet. Spec med mina underbara kollegor.


Jag har haft pms humör på sistonde. Jag har från att må super till där ja vill ba krypa till fosterställning och böla. Väldigt påfrestande och jobbigt. Kan bero på massa dåligt energi från folk. Vet inte va det är för fel på dagens människor. Om det är höst humöret som kommer upp. Nu när det är trist o mörkt ute. Eller om de bara är pantade i huvet. Hur kan folk sänka människor för de inte vill se andra glada för de har dystert liv. Det känns som man bara ger o ger o folk bara trampar och spottar på det. Jag menar när man beter sig som en åsna mot folk och visar ingen omtänksamhet verkar man tjäna mer på det. Då tofflar folk mer och tycker de bättre. Jag förstår mig inte på mänskligheten längre. Försöker man tala vett me de så gör de en höna av fjäder. Jag är trött på er folk där ute som inte uppskattar vänlighet och föredrar hat framför kärlek. Är ni sadister eller nått? Vill ni lida?!?! Och kan ni fucking uppskatta att man försöker vara skyst mot er än att bli divor o tro ni är nått för man ger er handen så ska ni ha hellre hela armen och sen försöker ni bryta den?!?!! JAJAJA jag är arg och de som känner mig vet mkt väl till att jag har rätt till det!!

Allt jag har att säga är FUCK YOU som är själviska egoistiska envisa Mongos!!!!

Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice.

Heeeeeey!!

Jag har precis ätit frukost gud så mätt jag är! Kan knappt andas ju. För mkt av de goda. Ska strax ner mot stan innan jag drar till jobbet. Lugn början på veckan. Precis vad jag behöver.

Jag är helt slut efter helgen. La mig rätt så tidigt igår. Innan små syskonen ens sov. Jag jobbade på Pelle och efter så träffa jag vänner och umgicks. Både fre o lörd slutade på BJ som jag inte varit på flera månader. Det va trevligt. Men allt va som vanligt.

Har haft svårt med ett beslut så jag frågat kära vänner efter råd och fick till svar av en " gör du det så kan du glömma mig ditt val" (blev rörd av min söta vän och den andra " Gör det du vill står vid din sida även om jag inte gillar det" Oxå riktigt sött! Blev rörd hehe!


Bild från alanya när jag va på turkisk bar me live band (älskade det) fick rosor från olika håll blev smickrad..

You can easily judge the character of a man by how he treats those who can do nothing for him

Heeeeeeey

Jag vakna för några timmar sen. Känner att jag verkligen fått sova ut. Har inte känt så på lääänge. Men la mig rätt tidigt också igår. Ska försöka bli bättre på de. Jag har inte gjort nått spec sen jag vakna. Läst tidningen, tittat på tv och ringt lite samtal. Jag borde igentligen bara pluggat. Men känner ingen inspiration alls till det. Ska snart bege mig till stan snabbkis innan jag ska till jobbet.

Igår började dagen med jobb. det va verkligen en toppen dag där jag allt gick väldigt smidigt och bra. Jag va själv imponerad av min efektivitet.  Efter jobbet åkte jag till fyrisborg för utb om ny system för dokumentation via data. Fick skjuts av kolega dit som tur. Tog en drive in för jag va rätt hungrig. Och eftersom vi båda va på koko humör så är jag säker på att personalen där kommer aldrig glömma oss. Hon lekte bla att hon va min kontakt person!! Efter jobbet pluggade jag lite sen träffa jag H och U över en fika. Perfekt slut på kvällen. Jag va på verkligen bushumör igår så humöret va på topp.

Ikväll blir de nog lugnt bara. Jobb imorgon.


bra låt men dålig video kul de gör reklam för Efes min favo bira.

One moment of patience may ward off great disaster. One moment of impatience may ruin a whole life

Heeeeeeeey!!

Back to life back to reality huh!!! Kom hem i söndags och inte gjort mer än jobbat och umgåts med vänner. Haft ångest över att vara tbx. Även om jag saknat alla nära o kära så har jag haft det super där med värmen och utan massa rutiner!

Bortsett från massa fina minnen jag fått därifrån så har jag fått fin bränna som jag kan njuta av tills vidare. Jag funderar redan på att ta en till resa åtminstånde en weekend innan min föddelsedag! Hade jag inte varit så gammal hade jag börjat jobbat som resevägledare! Ja fick jobb erbjudande av våran resevägledare till nästa sommar. Men lär säga nej tråkigt nog:(

Det har varit mkt solande och ätande av god mat. Efter massa shoppande på dagarna vart vi nästan helt slut mot kvällarna. Mkt pga värmen oxå. Det blev inte så många sena kvällar. Men när vi väl var ute hade vi de riktigt roligt!


Försöker trösta C som lite flygrädd!


Träffa på en trevlig farbror som hjälpte oss mkt.


C försöker va i våran längd höhö


En av d finaste moskerna jag sett.


En av d få ställen i staden man verkligen får frid.


våran privata chaufförer som skrattar åt tre tjejer med beslutångest som vet eh vart d ska ta vägen


De här är strax innan H drar in mig i iskalla vattnet ! Ja vakna till iaf höhö


Tre musketörernaMuuums denna va riktigt good!


H funderar på om hon kanske är turk...Alla frågar ju henne de


My love lyckliga efter dunder dag!


efter Underbar dag o ba njuta av solnedgången


Färsk juice av olika frukter MUMS


Underbart middag med speciell dukning och spec service under hela kvällen!När jag tillslut fick C på bild så förstör ja den!!


Love !


Vilar upp oss innan vi ska mot stan!Kommer sakna balkongen mest av allt på hottelet så stort och fint!


sötnosen min!


Orättvis bild! utsikt över hela staden helt underbar.

Mobbas för jag har flippflopp till klänningen! Men de va hur skönt som helst.


underbar bild!! WOOOPWOOP

Mer bilder kommer.

Nu ska ja göra lite läxor och sova! Imorn äre jobb och utbildning via jobb så blir låååång dag!!

Peace N Love
RSS 2.0