Forever and a day

Hejsan!!


Fan va glad ja ääärr! Borsett från att jag sov 16 timmar idag ja ni såg rätt 16 omg hur sjukt är inte de ?!?! jag skulle vart i sthlm idag men efter den långa sovmorgon så tar ja d lugnt idag eller ahh vi får se dagen slutar.. oftast brukar d ändå inte sluta som ja planerat hehe:p

Jag är glad över átt min data funkar nu! Laddaren är död men får en ny på tisdag! D gött d!

D som gör att jag lyser bäst om dagarna är pga min prins! Mr X har varit helt underbar! Dessa tre månader vi har vart ihop har gått så sjukt snabbt men alla tillfällen vi setts har vart fantastiska! Han har varit fint stöd under jobbiga tiden och verkligen visat mitt värde för han. Stått ut med mig när jag vart som värst! Även om framtiden för oss är oklar än så är jag ändå lycklig med tiden jag haft med han! Tack för att du är du!

Iy geceler/God natt

Hey Kom hem nyss från en myskväll med bästisen Iva! Hon hade gjort så fint med massa ljus och choklad med jordgubbar och lite vin! Blev massa tjejsnack och titta på Dhw. Detta ska försöka bli regelbundet minst en gång per vecka! D va riktigt skönt!



Nu ska ja sova ska upp tidigt imorgon för jobb Goood natt!

Loca Loca Loca

Nu drar ja till jobbet igen diggar till denna låt medans ja fixar mig!


Uff vilken kropp hon har ser ni magrutorna?

She wips her hair


När ja hörde denna låt för nån vecka se tänkte ja wow d e ju Iva! Hon sprider färg i vilket rum hon än går i. Hon får folk glada och sätter ett leende i deras läppar. Även om d innebär att hon ska bjuda på sig själv. Så glad att ja har denna kvinna i mitt liv. Hon finns där när ja än som behöver henne. En av få änglarna gud sent till jorden! Och tro det eller e jmen hon viftar håret exakt så! . Te amo !

Blessed

Heeeheeey!!

Ja nu har man ingen data och tror ni ja klättrar på väggarna eller jag kan inte kolla mitt schema bussar mejl skriva här eller tanka ner serier/Filmer. Jag vet att d kommer bli skönare sen när ja blir van. Men d känns faktist redan lite bra slippa va beroende av datan så mkt. Jag hittar andra saker att underhålla mig själv med än bara sitta vid datan. Det som hindrar mig mest är just nu är min trötthet som gör mig lat. jag har som tur kollat upp nu hos läkaren och väntar på svar. Så drygt att va trött bara hela tiden.

Denna vecka har gått så sjukt snabbt så inte hängt med alls. Jag har iaf mått bättre och saker och ting löser sig. Jag har haft fint stöd av familj och vänner även arbetskollegor. Allt det betyder så himla mkt för mig. Jag må inte va rik på pengar men ja e verkligen rik på helt fantastiska människor. Jag är grymt Tacksam för det.

Jag har jobbat en hel den nu. Har hunnit fika och umgås lite med vänner och familj i veckan iaf. Men fredas va ja ledig som tur då träffa jag tjejen jag är kontakt person till en stund. Sen träffa jag Ibbe och fikade. Sen drog vi och spela biljard med Hen och Iva. Vi drog vidare till Oasia och tog nån drink sen digga vi inte musiken så blev de Terassen istället. Där blev vi lite taggade och hamna till slut på Bj. My gooch vilken helkväll! Hade sjukt kul fast vi inte riktigt haft förfest eller fixat upp oss. Träffade på några bekanta ansikten som ja inte sett på länge d va kul. stackars Ibbe som fick nästan stå ut med oss vi va överallt och kunde inte sluta dansa till slut fjanta vi oss och dansa på han och larva oss på dansgolvet. Folk tyckte väl vi va koko men vi hade kul och de va hvudsaken. Sen har jag bara jobbat hela helgen och umgåts med familjen.


Så här kul hade ja d haha

Peace n Love

Det går inte bra nu

Just nu har jag ingen data den dog juppjupp känns sunket men skönt!

>Fin låt bara



P.S Inte alls på humör jag är en tickandebomb har nog bråkat med varanan person ja träffat d som vet vrf d som inte vet lika bra. Ingen bra tid just nu allt är bara skit helt enkelt. Men som vanligt ska ja stiga upp igen. Det tar sin lilla tid bara.

It's Like This

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." / Marilyn Monroe

Ja jag skäms



HAHA så jag! nej ja skäms faktist men orkar inte har blivit så lat men snart så nya ryck nya tag!

Klättrar upp igen

Don't forget to pay attention to the omens that are guiding you to your dreams


nej har ej nått med sprit att göra digga låten lo!



För The botten is nådd, hur långt kan man gå
Hur lågt kan man sjunka hur kass kan man må
Kändes fördjävligt illa men de börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ned ska jag klättra upp igen

Nu tar jag detta beslut får se vad konsekvenserna blir men d är ett måste för mig! Jag behöver d här!

Haters you can kill yourself

Check It Out

Every good things comes to an end

Hey!

Så trist allt gott måste ha ett slut efter en skön helg börjar jobb igen! Nåväl ska inte klaga d är kul att jobba oxå!
 
Just nu sitter jag med kopp te och lite kakor ska se på min favo serie EZEL! wooppwopp!! De har börjat ny säsong har inte haft tid att titta innan men ska bli spännande! Tyvärr va serien bättre innan men kanske vänder!

Idag har jag vart med prinsen och umgåts en hel del. Vi har promenerat i stan och ätit middag och sen fikat!  

Igår va d fest hos Iva och Rich Fira Iva och Car! De va kul! Blev Mkt skratt och skrik. Dock lite jobbiga händelser som gjorde mig besviken men sånt händer finns väl inga felfria kvällar.





Life is the art of sometimes holding on, sometimes letting go.

Tänk

Släpp taget och låt "Gud" ta över.
Ta det lugnt , så ordnar det sig.
Lev och låt leva.
Det viktigaste först.
En dag i taget.
...Gör det enkelt.
Tänk.
Lyssna och lär.





P.S Vi är inte vi längre...

Fucka ur

JÄVLA PISSSPRÅTTA*!! fuck fuck fuck!!


Så fucking förbannad!!! Skulle kunna slå sönder va som helst just nu!!!!! OHHHH

HOPE


Life takes us by surprise and orders us to move toward the unknown -even when we don't want to and when we think we don't need to

Look around. And don't get close to people who make you suffer

Don't try to be brave when it is enough to be intelligent

Tell your heart that the fear of suffering is worse than the suffering itself. And that no heart has ever suffered when it goes in search of its dreams

Instead of preaching the importance of happiness, be happy and people will follow your example

/Paulo Coelho

If you are patient in one moment of anger, you will escape a hundred days of sorrow." Chinese Proverb

Never tell your problems to anyone ... 20% don't care and the other 80% are glad you have them." Lou Holtz

My most brilliant achievement was my ability to be able to persuade my wife to marry me." Winston Churchill

I don't have to be what nobody else wants me to be and i am not afraid to be what i want to be." Muhammad Ali

Determine the thing that can and shall be done, and then we shall find the way -Abraham Lincoln

There is no time to leave important words unsaid

ShooShoo!!

Har kommit fram till att jag älskar bowling ska fan bowla en gång per månad!! Sjukt kul igår! Inte för att jag är bra på de då men ändå så kul!! Kastar klotet som d vore basket ett par ggr chefen såg orolig ut ett tag haha! Efter bowlingen gick vi och käkade väldigt mysigt. Vårat bord hördes nog mest mkt skratt o skrik och massa planer gjordes. Ett perfekt exempel på oavsett ålder kan man ha kul ihop. Sen drog jag och mötte upp Iva satte oss på Terrassen och prata om massa gammalt och nytt! Jag är så sjukt stolt över mig och henne trots allt som händer runt oss hur vi lyckats ha huvet högt och kämpat för de vi verkligen vill ha. Träffa på Jos som bjöd oss till hans bord med hans kompisar vilket va trevligt och blev massa skratt där med. Och fick träffa Hollywood skoj! Sen drog vi vidare till Bullit där vi träffa Far och massa skumt folk men de va ändå fint slut!

Ikväll fira Iva och Car! Ska bli dunder!!



Peace N Love

Från hjärtat

God morgon?!?! Jag kan inte klaga idag haha sovit i hela 14 timmar hur vet ja inte!! Hatar de nu har hela min förmiddag försvunnit ush! Så allt ja skulle göra idag får ja göra på måndag! För nu är de helg inte för att ja klagar men gud inte mänskligt tt sova så länge! Nu ska ja fixa mig för ja ska ner till stan träffa kolegorna för vi ska äta och sen bowla!! woopppwopp



Gud denna låt är underbar! fastna för den helt

FRUKOST

Göd Möörgöön!! Ni anar inte hur lycklig jag är jag får äta idag igen! Normalt vill säga utan någon diet. Jag är kräsen person när d kommer till frukost. Middag och lunch är jag inte lika mkt för. De är för jag är uppväxt i Turklandet. För där har de frukt (melon) ägg grönsaker vitost sucuk(salami) oliver etc på bordet. D är va min frukost här kan nästan innehålla dock inte nybakat bröd från bageriet som de har där då. Idag blev de baguetter MUMS! Nog snack om min frulle hehe!

Igår jobbade jag sen träffa jag min prins vi tog en fika och tog en promenad. Hade saknat han så sjukt mkt märkt att vi båda har sjuk humor haha folk skulle gapa om d såg vårt betende! Sen fick ja skämmas lite oxå. Jag hoppa in i bilen skit tjurig och trött efter träff med min brukare som vet hur man trampar på mina nerver ibland och prinsen försökte lugna ner mig medans ja ba tjura och gapa sen bad han mig typ ställa undan saker i lådan och va hittar jag där om inte en present!!! Haha kände mig som världens sämsta flickvän!! Jag blev extra snäll resten av tiden!! Även om ja otroligt trött så han fick skjutsa hem mig tidigare buhuuu för trötthet!

Idag: Ska strax till stan köpa lite grejer sen drar jag till min sötnos Zah som har Hennakväll typ förlovningsfest! Imorgon är de bröllop i sthlm!

RSS 2.0