Sometimes it takes a good fall to really know where you stand

Hej..

Ligger i min säng och försöker sova men de går inte!! Ohh jag är inte arg eller ledsen men lite besviken. Real madrid åkte ut pga att tre av deras bästa spelare missa straff. Jag har svår och fatta hur de kunde bli så fel. Jag vet att allt kan hända inom fotboll och tog inte ut vinsten i förskott Hur bra än de gick i början men slutet va skamligt. De va en grym match! Har minst lika mkt kärlek och respekt för mitt lag men är besviken över resultatet.Aja nya tag nästa år.

Jag har ont i kroppen efter dagens träning. Dok blev de bara 7 km men hade hög takt körde lite styrke slut efter igår.. imorn ska jag köra en mil!

Två gamla bilder!
 Peace n Love

Everything has beauty, but not everyone sees it

Heeeey!!

Jag har varit riktig hurtig idag om jag själv får säga de! Jag har städat huset tvättat och bakat! Nu ska jag ner till Gränby träffa en vän sen till träna. Så lycklig igår gick jag på bandet och körde på den där mördar maskninen som jag kallar den för. Det blev sammanlagt en mil och de gick på 750 kalorier!! WOOPWOOP! Sen kunde inte kvällen sluta bättre när mina ögon beskåda bajcas förlust i CL mot Chelsea! Ikväll är det Real Madrids tur och spela! Längtar jag är riktigt nervös!!Så sugen på dansa!! Längtar tills fredag då blire utgång!

If you must say yes, say it with an open heart. If you must say no, say it without fear

Heeelluu!!

Idag är jag ledig från allt verkligen. Jag har inget inbokat vilket är verkligen skönt. Men har ändå som vanligt svårt att slappna av. Känner mig stressad som jag är sen eller som jag grejer och fixa. Ush riktigt jobbigt. Ska gå och träna sen så då skakar jag nog av mig all stress och tränar tills jag inte kan stå på bena typ.


Hittade dessa bilder i datorn nyss ojj va man kan ta bra bilder och oj va roligt man kan ha på en rulltrappa:DTvå låtar me skön flow

Vamos Los Blancos

Ingenting kan beskriva min kärlek, stolthet och lycka.  Jag har hållt detta lag i 12 år och de kommer jag göra efter döden också. Första matchen jag såg med Real Madrid va när Luis Figo (min favo spelare ) spelade där kommer ihåg att de mötte barcelona då. Jag hade sett Figo spela i Portugal och där börja mitt intresse för fotboll växa. Jag började egentligen hejja några år innan på Galatasaray vilket jag fortfarande gör lite vid sidan om. Ja ja jag hade slutat hejja nästa i ett år på RM för jag både tappa intresse för fotbollen samt pga dumt vad som jag fick hejja på ett annat lag. Men jag är som jag är slår jag vad står jag för det.

Matchen såg jag med riktigt grym sälskap på Oleary's och kvällen sluta på Terassen den jag snacka med minst 100 olika personer. Jag och Olearys ägare hamna nästan i krig pga de hade missat våran bords bokning vilket sluta mkt bättre för vi blev ett stort gäng där vi fick sitta istället och vi hejja på både lagen. Så de va i gott och ont. Men ägaren va riktigt skyst och försökte verkligen göra sitt bästa av de hela sitsen genom att hitta platser och låta oss gå före i kö etc. Sen fick jag inte nästan komma in på terassen för vakterna höll på busa....Jag hade på mig "fel" tröja.  Nästan varje människa som korsa min väg vare sig jag skulle upp o hämta nått eller stå i baren skulle komentera min tröja. De flesta som gratta o så fanns  de som skulle dryga sig men ingen och inget kunde sänka min humör. Denna kväll kommer jag nog aldrig glömma inte för bara bra vinst men även för de otroligt sköna människorna.

På onsdag gäller de då möter vi Bayern munchen. De blir spännande match.

Och de kallar sig inte för  fuskare?!?!
hehe tyckte videon va klockren. Visst har varje lag gjort sånna tabbar men de här va bara för mycket!


Världens Bästa Lag

WE ARE YOU

Don’t wait for someone to bring you flowers. Plant your own garden and decorate your own soul.

Heeeeey!!

Jag slutar om en timma och är ledig två dagar woppiii! Trots bristen på sömn har jag varit effektiv. Grymt skönt med sånna dagar.

Jag har umgåts med vänner samt haft en skön arbetshelg. Jag ska snart gå träna ev med Alex sen ska jag hem va barnvakt en stund innan jag träffar Goci som är i stan. Bra måndag.

Den här låten e dunder!!

Även denna är Grym skön låt

You have enemies? Good. That means you've stood up for something , something in your life

HEEEEY!


Har lunchrast nu så tänkte passa på skriva lite här. Skönt och sitta här i grupprummet. Det är lugnt och fridfullt. Har fönstret öppet så allt jag hör är fåglarnas kvitter. Ska sätta på mig hörlurarna och lyssna på nytt fräsht musik jag lagt in. Sen blire att fortsätta jobba 3 timmar till. Sen ska jag hem och fixa den där deklerationen som jag inte blir klok på.

Kom på nu fan att jag inte rökt på hela 8 veckor idag! WOHOOO Jag brukar ha dåliga vanan att jag suget tar över mig när jag feströker men ska försöka klara mig. Har inte varit på krogen sen november nångång så se hur de går nästa gång jag går ut. Åker kanske till Turkiet i några veckor i sommar så då kommer jag nog inte kunna hålla mig. Men är nöjd över att jag hålt mig så länge utan!

Igår va hade jag och mamma en heldag ute. Vi va och shoppade så jag va verkligen helt slut när jag kom hem.

Här är lite bilder jag tog.


Brorsan som åkte på bilen och helikopptern hundra ggr och tröttna inte förrän jag muta han att blåsa bubblor ute!


Han vart helt överlycklig över de.


hahah vi ser inte kloka ut men ja gillade den ändå!

A bad attitude is like a flat, you can't go anywhere until you change it.

Helluu!

Sitter på jobbet nu. Väntar på att tiden ska rulla jobbar me jobbigt folk...hmm..men ska väl överleva...hehe nejdå de är sköna...*hosthost*

Igår jobbade jag sen träffa jag upp min brukare och vi åkte till Ikea. Va med om olika öventyr och åt mat där. Grymt god kycklingfilé.

Sen gick jag hem och va helt slut. Skulle tränat men mina ben sa ifrån. Åt middag och decka. Skulle til Concy men de försov jag mig till..oj märks att man börjar bli gammal hihi!

Här kommer lite skön musik från mina hörlurar..

Problems should drive us into action and not into depression

Lite "citat" Jag gillar!!=)I only ask to be free. The butterflies are free / Charles D

HEEEY!!


Just nu sitter jag på jobbet. Har lite tråkigt så surfar lite på nätet och lyssnar på musik för att försöka få tiden att gå. Jag har idag vaknat me tuppen och gått och tränat tidigt...(skrev jag precis de där??!) Helt chockad va jag när jag starta på bandet och såg klockan ett tag tveka om jag inte drömde. Men när jag väl va klar va jag riktigt nöjd. Kom till jobbet tillräckligt tidigt för att hinna äta lite innan. Nu har jag ätit massa kakor eftersom vi fira en kollega som fyllde år. Så blir extra hård träning imorn! Fan va jag älskar att träna!!!

Sen senaste jag skrev har jag inte gjort nått mer än jobbat och träffa vänner. Jag har mest hållt mig inne vilket  oxå har varit skönt.

Jag börja ju skriva en ny blogg men eftersom jag ändå hade så mkt skrivet här kändes de lika bra och fortsätta här. Fick kämpa för att få tbx bloggen men så värt de!

så nu kommer de lite bilder jag satte upp på den gamla som jag vill ha här.

Tyckte självklart om bilden pga av fina texten:p


På Zoul med mamma

Fotbalje med varmtvatten en underbar känsla jag aldrig kännt kan bero på kalla fötterna som jag doppa i.

Fotspa med mamma

Fiskar som jag trodde ja skulle klämma sönder me tårna som kicklade super mkt i början men så grymt skööönt


Lilla jag på köksgolvet efter att jag proppat i mig överdrivet mkt av mammas goda mat


Jag och min pärla


Toscakaka som jag baka inte för länge sen


Fiesta hos Miss C i fredas häääärlig kväll


Bästa bilden hehe!

Pain of yesterday is the strength of today

Heeeeeeeeeey!!

Ska strax bege mig till jobbet. Jag skulle varit och tränat just nu. Men bestämde mig för att ha en stressfri morgon och ba njuta. Har ätit frukost med mamma o pappa. Sällan vi hinner det så ville passa på.

Jag har jobbat nu 13 dagar i rad men ändå har jag massa krafter kvar helt sjukt  de är två dagar kvar sen är ja ledig EN dag. Jag klagar inte. Ni som känner mig vet vilken arbetsnarkoman jag är. Jag tror träningen gör mig extra pigg. Jag har haft trist period ett tag nu men nu ska jag ta tag i de.

Jag har varit på ansikts behandling och tränat upp mig de två sakerna gör så mkt för mig. Enda som saknas nu är lite sol. Men de kommer snaaaaart. Jag blir ju borta några veckor wooopwopp.

Efter jobbet har jag inte gjort några planer troligtvis hem och chilla...trist men sant.

Den här helgen innehåller bara jobb blää!!


Fick dessa fina blommor och fina asken av Gunilla och Inez på jobbet igår. Blommorna är till mamma. Hon lagade dolma åt de!!


Jag diggar den här låten fast jag hört den i flera veckor tröttnar jag inte:DPEACE N LOVE
RSS 2.0