New Year New Times

Hey Yah!!

Hoppas det är bra med alla där ute! Kul att d finns en del som har intresse för min lilla blogg. Synd att ni inte lämnar spår efter er:p Jag skriver ändå mest bloggen för att ja ska koma ihåg va ja gjort men d är roligt att se att ni är nyfikna:D

Jag har inte gjort så mkt på senaste. Jobbat, fikat och shoppat. Nu är jag på jobbet har lunch rast. Slutar 16 sen ska ja hem. Ikväll ska jag fira nyår som varje år med min familj. Efter tolvslaget kanske hamnar ja nån annanstans vi får se va magkänslan säger. Har fått en del inbjudan på olika fester men ej bestämt än. Alltihopa låter sjukt kul vill va överallt. Men vill även däcka framför nån film. Är sjukt trött! Mamma som håller på förbereder massa mat nu. jag kommer inte kunna annat än rulla nånstans. Förra året fick jag svårt att andas för jag åt så mkt ja skojar inte.. . *dreglar* Längtar tills jag kommer hem thihhii!

Jag hoppas att alla får en underbar kväll. Önskar er ett riktigt Gott nytt år och God fortsättning. Hoppas nya året blir ännu bättre än förra och att alla får se endast ljuset i livet. Mina tankar går till de som får fira ensamma och inte har möjlighet att fira. Önskar att d blir fred på jorden och allt svält försvinner. Hoppas på dessa förbättringar.

Nyårslöfte? Har inge faktiskt...brukar oftast inte hålla...Men tycker inte man ska sätta löften som sluta röka eller banta osv bara för d nytt år. Man ska göra d när man verkligen är redo!

Jag tänker försöka förbättra mig inom vissa områden. De som jag gjorde mindre bra och försöka göra mer saker. Jag tycker alla ska ta tid och tänka på förra året va man gjort och inte gjort va som kunde vart bättre och sen försöka göra om de!



Mix på massa låtar från året som gått. En hel del favoriter men mest Usher OMG och Rihanna Rude Boy

Fikat med


Min Bula! Fan va ja hade saknat henne! Hade hur kul som helst vi tog en fika för få krafter innan vi gick runt och shoppa som galningar. Saknat min ögonsten som fan!!


Dagen efter ficka jag med Mina älsklingar Hen och Mr x! De stackarna fick följa med mig runt halva uppsala för att shoppa och ja skojar verkligen vi va nog överallt. Sen va alla döda och vi försökte fika och va sociala men vi kunde knappt äta upp d vi beställde.
Tycker om denna låt! Den är super !
Peace N Love

Give me power

Igår va en full dag med noll krafter i kroppen. Hade inte lyckats somna så vet faktist inte hur ja tog mig igenom dagen. Men förutom att ja gick runt grinig och lite seg så mådde ja ändå bra. Dagen börja med jobb och sen träffa jag Jia plus 9 till och käka middag och fika. Det va hur gott som helst ja va helt proppmätt. Vi firade att Jia som fyllde 25 och kommit in på Pyskolog utbilningen! Min ängel har verkligen kämpat för d här från sitt hjärta. Lyckats under kort tid kämpa sig upp. Hon hade ett mål och gav inte upp. Jag ser upp till henne. Hon är så värd det här och mkt mer. De som är tråkigt att hon flyttar långt ner så jag kommer träffa henne dessvärre ännu mindre. De va kul och se henne igår för man såg lycklan i hennes ögon. Hon lös som en stjärna:D



Efter Middagen träffa jag Moh och fikade på Storken. Jag fick han smaka deras goda fransk chokladkaka som verkligen smälte i munnen. Båda va trötta och höga på socker och koffein blev massa prat (mest jag). De första Moh sa när han träffa mig va "Du har fått i dig för mkt koffein va?" Haha för ja blev aldrig tyst. Blev typ 7koppar igår! D som vatten för mig! När ja kom hem bråka ja med Mr X om massa onödiga saker. Vart jobbigt men vi löste de till slut. Och jag fick min sömn så ja va nöjd! 


Peace N Love

Whatever

Gamling

Heeeeeeeej!!

Helgen har vart kaos men bra. Festen va dunder sen gjorde vi kaos med BJ haha . Träffa skönt folk under den kort variga kvällen. Söndagen umgicks ja med Mr X en stund men sen resten av dagen dega jag framför filmer. Idag har jag jobbat 12-21. Fick ett sim kort av min kollega så ja ska försöka simma så mkt som möjligt nu. Sjukt gulligt!

Btw en Kund gissa på min ålder och chansa på 35. Ja ba WHAAAAT!!?
Fick mig att känna så här!!

Peace N Love

Envy is ignorance - Imitation is sucide



Live Tonight

Nu efter all stress ska jag äntligen få slapna av. Ska på hemma fest innan utgång. Hoppas ni får underbar juldag. Ps. Saknar min Iva fett puss älskling

All I Wan't For Xmas

HO HO HO!

Jag måste vart lite snäll förra året eller gjort nått bra från mig. För att inte fira jul eller fått massa pkt. Så har ja nog allt annat ja önskar mig. Underbar Familj, Vänner, Pojkvän, Kollegor och även hälsan välbåll. Jag har mkt att va glad över och det är ja enormt tacksam över. En Sak bara som är kvar som fattas i pusselbiten d är KÖRKORTET! Har misslyckat med att ta d men ska försöka ändra på d tills sommar! *håller tummar*pepparpeppar*Nazar degmesin Inshallah* Förutom d så är d väl va ja ska plugga till jag inte kommit underfund med. Jag gillar inte plugget men när nått intresserar mig kan ja hela vägen för att lära mig. Mkt pga min nyfikenhet förstås.


Hade den här snygga rosetten på mig under dagen. Ja va en julklapp hehe.

Dagen gick sjukt snabbt idag känns självklart på kroppen men fattar inte att ja jobbat så länge. Imorgon är d juldag. Får se hur ja gör. Ska ta sovmorgon och sen behöver ja få lite saker inhandlat har ja tur hittar nån butik som är öppen. Ska träffa prinsen han ska köra hoppas ja haha ej frågat än:p Sen blire fest med Ibra.  Annrs får dagen bli som d bäst vill. Har ej stora förväntningar går lika bra med en lugn dag. Är helt ledig helgen vore skönt och bara koppla av oxå.

Här är mina tre favo jullåtar:

Nu är d Jul Igen

Sitter på jobbet just nu. Har mina 45 mins rast. Haft vädligt rolig dag. Pyntat fint och ställt fram massa mat. Fått dansa med en kollega och blivit utsatt för bus. Hur som helst haft massa att skratta åt. Inte minst sagt sjuksköterskan som kom med blått hårfärg. hade blivit miss i hårfärgningen.. :D! Är nöjd än så länge. Tror ja klarar resten av timmarna bättre än ja trodde. Hoppas alla där ute får en toppen och mysig jul med dina nära och kära ! ♥ ♥

★God JUL★




Dukat bordet själv NÖJD!!


Okej fick lite hjälp...


Pepparkakshuset


Fina korgen med gott o blandat från chefen

Nu ska jag fortsätta titta på Kalle Anka o co wiii Ovah n Oute

I Asked

Just smile and let the world wonder why

SHouuuUUooOO!!

Här händer det inte så mkt. Känner ingen inspiration att skriva just nu. Vet ej Vrf. Även om ja får höra titt som tätt "vrf skriver du inte det till bloggen?" osv.

Livet är ändå ganska lugnt just nu. Men tyvär känns det lite som lugnet före stormen som vanligt. Dock har det varit lugnt och fridfullt väldigt länge. Jag mår bättre än bra. Nöjd och Tacksam. Jag har underbara människor som förgyller min tillvaro. Hoppas det här är ett bra slut på året och bättre fortsättning på nästa. Livet är väldigt mkt va man gör det till och jag vet att jag är värd att ha ett bra liv!

Kom inte på piggare låt

Senaste dagarna: så har jag inte gjort så mkt tagit d mest lugnt. Mest speciella för mig så har ja vart ute med mamma och bjudit henne på middag. Själva. Det va helt underbart. Vi fick chansen att prata om massa olika saker. Hon berätta lite saker om min barndom iaf. Det hon fick vara med om. Hur busig jag va, haha. Sen fick ja henne att prova på sushi och det gillade hon.

Jag har vart annrs med lite vänner och jobbat för d mesta. Umgåts med prinsen oxå ja fick vantar av han. Jätte fina. D va en speciel symbol i d hela som ja behåller för mig själv men d va verkligen gulligt. Ja lär alltid minnas det.

Har även gett blod. Men besviken på mig själv hade tänkt jobba som volentär nånstans under jul men ja fick inte tag på nån efter som ja ringde sista minuten idag. Om nån känner till nånstans hör gärna av er! Väldigt intresserad!

Imorgon: Då ska jag jobba 7-21 med 45 min rast BARA! Aja får tänka på OB och hur nöjd ja blir nästa månad. Jag firar ju inte jul. Så missar inte mkt. Men lär bli lite extra lyx för kunderna imorgon. Ska pynta och till d lite. Resten av helgen är ja ledig men ännu inget bokat, får bli en överasskning.



HAHA ja bjuder på en bild på mig själv självklart lite redigerad. jag med ansiktmask!

Peace N Love

I Made My Luck

Efter att jobbat 7-21 idag kom prinsen hämta upp mig. Han överraksa mig med en stor buket rosor! Sjukt vackra. Mobilen är på laddning har inte hunnit ta kort än. Jag hälsa på Pelle huset och kolla läget för ja skulle ha jobbat ikväll. D va några som hyrt stället och hade personalfest med grymt bra musik. En kille kom till disken där ja stod och höll på servera en snabbis så börja han sjunga för mig och haha utan och ens prata me mig innan. Jag fick en askchoklad av min underbara chef som tack bara. Hur fint är inte d ?? Ja blev nästan tårögd.

Imorgon: Jobbar jag 7-16! Sen om jag har tur blir d hemgång och sömn som gäller.

Ögongodis!!

My Life

Heeeyyy

Guuud ja är trött som satan orkeslös och seg allt som gör en kraftlös helt enkelt. Har sovit enbart 2 timmar ush. Men absolut värt d !

Gårdagen va en av bra dagarna på länge. På förmiddagen tog ja d lugnt med sovmorgon..Behövligt..Åt en underbar frukost som mamma hade fixat. Sen tog ja lite ansiktmask och slappna av till Yiruma. Gudomligt jag kände hur annorlunda kroppen va efter åt. Läste såklart Harry P. Umgicks med bröderna och vi småslogs enbart ja som gjorde illa mig tre apor som hängde på mig. 

På eftermiddagen åkte ja ner till stan och hade ett möte innan julbord med jobbet. D va riktigt kul. Hade underbar sälskap även om alla satt olika håll gick ja runt och mingla lite. D va underbar stämning. Träffa på en gammel patient som ja gick fram till och hälsa han kände så klart inte igen mig. Men d va uppskattat av han och hans fru och dotter. D blev till sig och använde ordet tack tusen ggr..så ja fick svara hela tiden nej inget o tacka för mitt nöje etc. Ja trodde d skulle bli sura för d va på middag men ja kunde verkligen inte låta bli chansa och efter att d visa en jätte stor uppskattning gjorde d allt värt. 

 

Efter julbordet drog några till en scotts pub. Jag och Hen blev hämtad av min Prins och vi satte oss på Terassen. OMG Vi had esjukt kul skratta så ja nästan fick kramp i mage och höll på ramla av stol. Träffa på en jätte trevlig tjej som verkligen bjöd på sig själv inte alls blyg. Sen drog min Prins till några kompisar som han va utlovad till. Sen kom Ibra o gjorde oss sälskap. Jag kände inte att ja va nöjd än så tvinga med mig Ibra till BJ!! Vart dansugen efter all skön musik d spela.

Vet ni min sessa är väldigt kräsen ibland vilket är bra egenskap hon är svårflörtad man får kriga för att få henne nöjd ibland men när man lyckas vet man att man gjort d bra. Hon smsa mig idag och va skit nöjd över kvällen. WIII!

Jag och Ibra hämta upp Jos som va fest sugen oxå!! På BJ hade oxå otroligt kul. Ska Rompa och minglade. Vet inte om d stod kom och prata me dmig på min panna men vet inte hur många olika ja prata med haha! Massa trevliga tjejer. En kille som ja skulle driva med för nån anledning låtsades som ja prata spanska när han försökte ha konversation d sluta med att den svenska killen hade pluggat spanska i tre år och knäckte mig rakt på plats haha!!

Det va en av d bästa ungångarna på länge sjukt bra kväll! Kvällens bästa.. min kära vän Ibra lyckades putta ner mig på dansgolvet..d såg helt sjukt ut...En brud som ja försökte fixa åt en kompis kysste mig istället...eller att när ja gick in till Max sen och skulle skämma ut Jos som prata me några brudar och ja tröttna på vänta ute så ja ställde mig framför han o ba *Hallå va står du här med dessa brudar hur kan du när ja är i tredje månaden med vårat barn din skitstövel* Alla ba stirra och va tysta sen fick ja skuldkänslor och sa att ja skoja och sprang...men tydligen va d en räddning för Jos hade försökt dissa d ....

Lite bilder..Dålig på ta kort fy!...Men en del bilder visar ja helst inte hihi!

Jag och min Favo dricka


Min Älskling alkoholfria drink som tog ett år och dricka

I LOVE U

Haha Sjukar mig


Vi busar efter massa roligheter

Sen fick vi fin fint sälskap av Ibra som förgylla resten av kvällen med mig

Japp en helkväll helt enkelt. Idag har jag jobbat 11 timmar och ja ha krigat för att hålla mig vaken. Oavsett hur mkt ja gjorde bort mig säger inte att ja gjorde men vet vilka dömmande människor d finns där ute men hur som helst är verkligen nöjd över mig själv att ja ba släppte loss och hade d otroligt roligt bara av att va och ta vad livet har att ge. Synd verkligen att d finns pryda människor där ute som tänker inte på sitt egna liv att leva uuuuttt än o bara tänka på ens rykte hela tiden. En vacker dag när allt tar slut vill jag inte kolla tbx och känt att andra styrt mitt liv. SÅ länge ja har självrespekt kvar och respekt för andra är jag nöjd!

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just wanna live while I'm alive
It's my life

This is for the ones who stood their ground
For Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder make no mistake
Luck ain't even lucky
Got to make your own breaks

Grym låt!!

Hold Hands

Chooo!!!

*Ändrade om inlägget innan de va inte alls som ja hade tänkt mig fick skriva nästan om allt hade gjort d mesta via mobilen gick inte som ja ville...

Ja ska väl tjata på samma som alla vilket väder?? Ja ska platta håret snart och har en känsla att d inte kommer hålla länge!! Men ja är bestämd snön ska inte vinna!

Igår va ja hos en vän och försökte visa stöd som har nyligen förlorat en son. Va där för att beklaga sorgen. Helt otrolig kvinna vilken stark själ hon har. Jag vet inte hur ja skulle va om nått sånt hände mig igen. Efter att min mor gick bort har d följt mig varje år som ja levt. Ja beundra min vän verkigen. Hon är enastående kvinna! Tänker på henne varje dag. Önskar ja kunde göra nått som gjorde d enklare för henne vet att d omöjligt men vill va mer än ett stöd.

On the way


Heey !!

Sjukt trött vet att jag suger på blogga men hinner verkligen inte. Och när jag har tid är jag för trött.

Igår jobbade jag och allt gick på en räls så de va riktigt skönt fick mkt gjort. Efter jobbet hämta Hen mig och vi åkte till gränby centrum för att shoppa och leta praktik plats åt henne de va kul. Hon fixade ett. Det va skönt och se min ängel som jag saknat mkt. Men som tur ska ja träffa henne idag med.

Efter att ja träffa henne träffa jag tjejen jag är kontakt person till. De blev lite till shopping hitta jätte bekväma skor månadens bästa köp varma och snygga dessutom. Sen tog vi en fika på cafe Linne. EFter träffen fixade jag lite saker på stan. .Kände mig väldigt produktiv helt underbar känsla när man verkligen får mkt gjort.

Sen åkte jag hem en stund umgicks med familjen och åt middag ihop sen åter till stan. För att träffa upp Iva. Vi tog ett glas på
Magnusson jätte mysig stämning men vi bestämde oss att se läget på Terassen sämre musik men hade väldigt trevligt. Moh och hans underbara kompis gjorde oss sällskap.







Peace N Löve

Lucia


Idag är d Lucia! Inte för att ja kunde bry mig för ett öre men d är tradition och d ska firas. Uppsalas Lucia och tärnor va på jobbet och uppträdde.



Förutom nybakade lussebullar som chefen bjöd på fick vi tårta av kund som flyttade =).

D har vart en bra måndag! Nu ska ja träffa Ibr! Wiii

Peeaacce NNN Lööövvveeee

Baka en kaka


Vart sugen på något gott. va gör mina snälla kollegor om inte bakar en kaka!!! Wiiiii


Toarulle


Askön! Den där toarulle mkt bra låt ja sväääär!!



Hahahah!!


Klockrent!

Harry Potter

ALoo!!

Jag kom hem nyss från bio med två av små bröderna. Vet inte vrf ja ska försöka va snäll syster. D va inte lätt och sitta i biosalngen efter sömnlös natt. Jag är glad att ja hann ta en liten powernap innan. D va för att ja fick iförsig ställa in träffen med min brukare men så värt det. Vi såg på Harry. P. Biosalongen va nästan tom så d va skönt. Filmen va bra men hade lite mer förväntingar. Jag har blivit så nyfiken att jag bestämt mig tt läsa ut boken så fort jag får tid. Lär ju va mkt hemma under vintern så får massa tid. D andra böckerna läste ja ut väldigt kvickt den här kommer ja va säkert klar med nästa vecka. Mina syskon kan vara ren plåga för mina never ibland. Spec när vi ska ut och göra nått så blir de helt till sig. Men idag va d helt otroliga. Ja behövde inte höja rösten eller upprepa nått av orden ja sa under tre timmar. D va urgulliga. På bussen drog d alla Sean banan och lilla Al fadji skämt som ja aldrig hört förr. En av bröderna gjorde imitation S.B och L.A.F. Ja skratta så fick ont i magen. Folk trodde vi inte va kloka men vi hade asroligt! Nu ska jag trakassera min älskling!

Fredagsmys


MYSSS på jobbet

You n Me



Underbara älsklingen! Tack för att du är du!! Kan inte förstå vilket kap ja har! My good ju mer jag öppnar ögonen och du krigar över min envishet desto lyckligare blir jag! Min prins syster har verkligen rätt du är värld mer än guld ....mkt mer än diamanter rubiner och platina tillsammans du är obeskrivlig dyrbar min prins!

When u least expect

Heeeeeey!!

Jag är slut som artist!! Helt slut vart vaken hela natten. Efter jobbet trodde jag att ja skulle hem men åkte och träffa Iva. Vi drog ner mot stan träffa Toni och Fer. Vi hade d riktigt roligt. Våran humor alltså den enna värre än den andra. Vi drog ner till stan en snabbis och satte oss på Bullit och vidare till Max. Jag skulle vilja dra upp tusen grejer som hände ikväll är för trött för d och minns inte allt men har på video sätter upp d men måste klippa lite vissa saker först för d är inte för allas ögon:p.... Får se om några timmar för ja ska jobba 7-12 om ja ångrar men just nu skulle ja kunna köra repris på denna kväll tusen ggr om. Men nu måste ja bara hålla mig vaken innan deckar. D va en sjuk torsdag kväll kan ja luuugnt säga mygoood :D!!!


Vi va riktigt hungriga d va minst 10 dippar där haha!! Vart kom glaset ifrån????

Shake up

HEEEY!!

Kan inte fatta att det är onsdag idag 8 december gud va tiden flyger förbi!!  Igår va ja ledig hur skönt som helst. Tog en lång sovmorgon. Behövdes kan ja verkligen säga. Efter en lugn förmiddag åkte ja ner till stan träffa Moh som ja inte sett på för länge. Vi spelade biljard men d blev mer snack än verksta så vi gick och leta efter ett nära ställe och sitta på. Vi satte på Brasseri otroligt fint ställe ja kan verkligen rekommendera



Idag ska jag till Iva som ja inte sett på ett bra tag ska bli kul. Sen ska ja åka och träffa Mr x.

Imorgon är d dax för jobb igen och träffa dessa galningar ...


Peace N Love

Butterfly

I Float Like A Butterfly But I Sting Like A Bee!

Fjäril:

Det här är ett starkt tecken på en

ny början på ett högre plan.

 Precis som fjärilen

 kommer fram ur sin kokong,

 kan det betyda att du träder fram

med en ny skönhet och en ny medvetenhet

 att du går in i en period av

pånyttfödelse och transformation.

Fjärilen är en mycket gammal symbol

för själen och till och med för själva livet.

En fjäril kan också symbolisera glädje

och lycka.

  
                                
Pic Made by Mr X


 En bedårande liten fjäril ensam i denna grymma värld
En fjäril så ömtålig, men målmedveten i sin långa färd
Hon sprider sin skönhet med varje vingslag
Så otroligt stark och så väldigt svag
Den stormande vinden vill få henne ur kurs
Men inget stoppar henne, inte ens en regndusch
Hon flyger längre, högre, bättre än något annat
Och nu har hon lyckats. Världen har äntligen stannat

Peace N Love

Evolution

Skadestånd för mordet på Engla: 75.000 kr. Skadestånd för våldtäkt på 14-årig flicka: 50.000 kr. Skadestånd för Pirate Bay: 46 miljoner kronor.

En svart man går in på en bar. En vit man säger "Färgade människor är INTE
välkomna här!" Den svarte mannen säger "jag är född svart, när jag är
kall är jag svart, när jag är sjuk är jag svart, när jag är död är jag
svart. När du föds är du rosa, när du är kall är du blå, när du är sjuk
är du grön och när du dör är du ...
...lila och du kallar mig färgad?!



Så sjuka saker som händer i världen folk som blir rikare och folk som svälter mer och mer. På mitt jobb och massa andra jobb tänkte jag på hur mkt mat som går till kompost och saker som slängs för utgångsdatumet när folk får dricka smuts vatten och knappt får mat mer än 1 måltid på en vecka om d har tur. OHHHHH  Och sen människor som svälter sig till döds när folk krigar med sitt liv för mat. Ta folks liv för avund/svartsjuka, hämnd, att hon är kär i fel pers eller har fel hudfärg eller från fel land osv Jag tjänar inte på att sitta grubbla på d här men ja tycker man ska skänka en tanke på vad man har nu och uppskatta d och inte känna så jävla mkt hat hela tiden och sluta tänka bara på sig själv. Önskar världen kunde bli en bättre plats. Ändå är d bara vi som kan ändra på det. Jag har lovat mig själv att försöka göra volontärjobb och ge blod. Jag tycker inte framtiden ser så ljust ut om d kommer fortsätta så här.

Lite smått irriterad på världen!!

Hold it don't drop it

HEY Yohhh!!

Ouuuffff orkar inte!! Nu börjar d sjunka igen. Min pigghet. Jag fick energi ett tag men nu är jag bara seg och trött. Ja orkar inte göra så mkt på en gång. Sen mina humörsvängningar ska vi inte ens gå in på. Men tackar ändå så länge som d höll så att jag fått så mkt gjort. Bäst av allt är att min data funkar fick den fixat för ett par dagar sen. Jag som lär vara hemma mesta tiden under tiden bortsett från alla fika stunder och skridskoåkningar lär ja gå ide. Blir mkt framför datan under vintern. En man från dell som kom hem till mig och fixa. Där satt jag med en gubbe och drack kaffe och snacka massor. Vi hade sjukt kul ihop. Bådas sjuka humor och livserfarenhet. Älskar att träffa nya människor man lär sig så mkt nytt av varandra. Älskar folk som bjuder på sig själv.

Annrs har jag ägnat mest tid med familjen och jobb förstås. Jag har ätit massa onyttigheter så jag har mått  illa till slut haha. Idag jobbar jag 7-21 vi är en mindre på jobbet så ja stanna kvar här på rasten och försöker hjälpa till när det behövs.

Juste måste komma ihåg att ladda upp bilder från Con fest.


Bild tagen efter planeringsdag med jobbet. Dåligt tagen men engligt mig uppsalas finaste gran.

Imorgon ska ja jobba och direkt efter kommer min prins och plockar upp mig. Saknat min älskling så sjuukt mkt! Han gör mig gladare än gladast. Han är unddeeeeeeerbaaaaaaaar. It's so gonna be worth it in the end even it means that it won't be us. But still U rock my life!!


To you


Nu ska ja gå rota efter alladinask mums.

Peace N Love

UL Ofta

Heeey!

Har vunnit ett ul busskort så jag kan åka en månad i hela länet och på stadstrafiken utan kostnad. Sjukt bra. Kortet kostar annrs 1300. Jag visste inte ens om att jag va med i någon tävling blev en ren överrasking när d ringde.



D har en bild på mig på deras hemsida i nån video.

http://upplevelser.ul.se/
RSS 2.0