Love The Life You Live, Live The Life You Love

Heeeeeeeeeeey!

Mygod! Vilken fin start på veckan!! D här är verkligen mitt år ju. Jag må haft en kort svacka men nu är jag uppe på sadeln igen! Livet är ju va man gör d till?

Igår va jag med med min underbara Cem som jag inte sett på länge. Berätta för han om mina tokigheter under resan och han fick sig gott skratt ja va urtrött. Jag lyckades ramla nästan på en gammal tant mitt i tunnelbanan som tur blev hon räddad av en kvinna som hjälpte mig upp. Fick ju en del sura blickar haha. Älskar min vän som har verkligen så stort hjärta. Han låna mig sin lägenhet som ja fick sova hos och hur sällan vi än ses hittar vi alltid tillbaks till varandra. Lyckades försova mig tyvärr till Iva som skulle test sminka mig på hennes skola. Men jag åkte dit och mötte upp henne. Tack vare min kära vän blev jag erbjuden att få gratis att klippa och färga håret som ja vill värd 1500 på en frisör sallong närheten! När Iva och jag shoppat färdigt åkte ja mot en av guds vackraste änglar Goc som lagat sjukt god mat och massa fika.Vi har pratat mkt om vår tid som barn och många minnen frn hemlandet. Skönt att dela sådana tankar från nån som har samma rötter. I'm in heaven! Ja känner mig otroligt bortskämd på sjukt fina vänner!

Saknar min underbara familj som ja inte hunnit ha kvalitets tid med på ett tag!


Bjuder på en bild där jag ser sliten ut men väldigt nöjd med kurdiska maträtter ja inte kan sluta äta tjocka mig på! Life Is Good!!

Kurdish Rap!

Till mina fina vänner You Rock My World!

Me Myself and I

Heeeeeeliiuu!!

Börja dagen idag med att hjälpa Unn och handla till Pelle huset. Fick jobba idag med det är rätt lugnt vilket är väldigt skönt för jag är inte på topp humör. Jag hade dunder kväll igår. På olika sätt. Man bestämmer hur man ska ha d. Ja va oförbered för kvällen. Jag gav inte mig själv in i riktigta matchen men ja fick en del bra "passningar".  Tack gud för en lugn kväll. D behövdes. Jag behövde va och ha min ro. Jag blev förälskad i en brud som öppna mina ögon för en hel del. Och jag är säker på att jag kommer träffa henne fler ggr. Hon va som jag önskar vi alla tjejer kunde va. Bara att vara och njuta av d livet ger och göra d bästa av allt. Inga fula fasoner eller dryg. Jag vet att jag skriver som enk kråka har ingen ork alls och rättstava. Har upptäckt från tidigare inlägg som ja blivit förvånad över hur ja stavar att ens om ni förstår min skrivstil ibland. Men jag behöver förstå d räcker för mig. :p

Hopppas tiden går fort för jag ska på barnkalas. Tro d eller ej men jag ser fram emot d. Jag saknar Gab som är underbar pojke. Jag älskar och diggar hans stil. D ska bli ett nöje att fira sötnosen. Efter massa busandet ska jag ge mig iväg till sthlm. Ska träffa vänner och föröska rymma iväg. Bort till där jag kan bara släppa allt.

Jag behöver nog ta itu me d här annrs lär d aldrig förändra situationen. Storstaden löser oftast mina känsloatacker. För jag känner en grym blanding av lycka och sorg. Mest av allt saknad över nått stort. Jag har mkt men långt ifrån allt. Jag ber till gud att smärtan kan lindras. Jag hoppas att med tiden helst kortast tid att dessa sår läks för jag vet inte hur mkt mer jag kommer hålla emot. Jag har aldrig känt mig så här okontrolerad. Jag hoppas iaf att d stannar här min kropp och själ kommer inte tolerara mer d finns inget mer och slitas ifrån jag blir i stort tömd snart.Låter säkert jätte dramatisk men mår pyton just nu bara.

Jag kan inget mer än att hoppas och göra d bästa av d sämsta just nu

Turn Around!

Nu är jag pigg igen efter massa hinkande av kaffe! Ikväll firar vi Ant som fyller år! Ska bli dunder förfest med middag på en urcool restaurang som ja inte kommer på namnet. Ja tror ja lär kasta in handuken efter middagen jag lär inte fixa hela kvällen för seg. Men ska bli dunder den saken är säker. Jag är lite oklar i mina känslor fortfarande. Jag försöker inte känna så mkt faktist. Jag vill bara vara och fly lite nu. D får komma när d kommer sen. Livet är inte alltid som man tänkt sig eller önskat den tanken följer med mig enbart just nu.

Can't Be This..?!

HeeeeeJJooohÅÅÅ!!

SÅÅÅJA! Hemma äntligen! Huh så skönt och va hemma. Sov hos Tess urmysigt. Somna två timmar innan ja skulle upp lyckat:p Blev jobb idag på Pelle.  Nu är jag  hemma efter sköndag på jobbet. Haft otroligt trevliga kunder. Så possetiv energi har ja inte sett på så mkt folk under en o samma dag som vart verkligen vart långvarigt. Jag stod b.la skoj bråka med en äldre man och ja e och han kom fram till att vi båda är för kaxiga för vårt bästa haha. Mina kollegor blev chockade när vi höll på käfta!! Folk jag har sagt d förr säger d igen jag Älskar när folk bjuder på sig och själv och har självdistans. Dagen blev inte bara bättre av att kollegan dök upp med sina ur söta barn men oxå att min son Nar jobbade och berätta att han enbart skrivit upp sig idag för min skull. Han jobbar aldrig lördagar annrs. Han ändra sin schema för min skull my good !! Så söt. Sen så har min son som knappt är 19 fått jobb som timanstäld på en skola där d fråga han om han ville jobba. Hur stolt mor tror ni jag blev?? Hehe

Det har vart ett underverk att ja orkat genom denna dag och att ja fortfarande klarvaken efter gårdagen. Kvällen blev impulsiv utgång som följdes så klart av massa flummigheter med mig och chicksen. Folket ute var oxå på dunder humör och d blev dunder stämning. Träffa otroligt trevliga människor. Blev bästis med en polis så vi höll på bli utslängda för vi tappa bort tiden. Jag och Tess släppte loss för hela slanten verkligen. Mar va så sjukt underbar och orka stå ut med oss. Resten av gänget blir bara större och större och ju fler desto roligare:p. Jag upptäckte en sak igår att ja avskyst en person efter en händelse tidigare i helt onödan för ja hade blandat ihop fel pers. Jag har alltså bråkat skrikit på en person för en väldigt nära vän för inget människan gjort. Bra där!!!Bad förstås tusen ggr om ursäkt! Kvällen va alltså helt lyckad sist men inte minst blev max förstås där vi fick gå vip för kön av vakten som är bekant. HAHA! Inte dåligt d !

Jag hade en väldigt minnesvärd händelserik kväll med två av d mest underbaraste människorna jag känner. EN hel del släpper jag inte fram på bloggen d som hängde igår få folket som va där ha som minne för gott istället. Vi gjorde kvällen till den bästa kvällen man kan ha helt enkelt! Känsloladdat kväll men oxå inga känslor alls!

Bjuder på lite bilder enjoy!


Husssh Baby Don't Kiss and tell

Buhu But I will..I Wan't to Whole World to know;)


Yeah Let's Call Them ..Them Bastards..Woops

Now They are welcomes to the darkside!


Question is can u handle it??

We will not take care of the Consequences

In the End It's All About this...FOREVER

Renunion

Heeeluu

Efter en låång fika befinner jag hemma hos Tess med Mar. Vi ska ut och sätta oss nånstsans bestämde vi oss för. Med oss vet man aldrig hur denna kväll slutar. Vi har alltid sjukt kul oavsett va vi gör. Vår komunication suger vi pratar i mun på varran. Myser just med Tess fina katt Klös. Som tyvär bet hennes hamster när d "hälsa" på varandra började gulligt men stckarshamster hehe. Mar fick d på video vet tyvär inte hur man sätter upp videon.
Ha d bäst!!

>peace N Love

Don't Wait. The Time Will Never Be Right.

Hellu!!

Nu är jag helt utvilad. Tog extra sovmorgon idag. Har tränat lite hemma på morgonen har ju cyckel och sen gjort lite sittups och armhävning gjorde sussen. Nu ska ja ner på stan för att träffa min Brukare. Efter d ska ja träffa mina sessor som jag saknat så otroligt. Enda som fattas bland oss är Lin. Sen ska jag träffa Hen som fyller år idag. Kvällen får bli en överraskning ej planerat in nått.

Älskar Robyns stil och musik!! Underbara texter.
Peace N Love

A friend loveth at all times.

Some friends are for a reason and others just for a season but a true friend is a forever friend. They have your back no matter what!

A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow. / William Shakespeare

An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast; a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind./ Buddha

It is one of the blessings of old friends that you can afford to be stupid with them.

Never abandon an old friend. You will never find one who can take his place.

Friendship is like wine; it gets better as it grows older.

Associate yourself with men of good quality if you esteem your own reputation; for 'tis better to be alone than in bad company./ George WashingtonHate it or Love it

Tjeenaaaheejsaan

Nu äntligen är jag i min säng. Vilken dag. En helt vanlig dag för kanske en del men d här va mer än mina krafter orka kämpa med. För några år sen skulle ja orka mkt längre. Jag e helt slut som artist Men otroligt nöjd! Vakna tidigare än trott idag så med knappt öppna ögon gick ja runt i längheten grinig och mamma som försökte förstå sig på snurriga mig.

Samtal med mamma: Fidan de kommer stänga av bredbandet på förmiddagen till kl 11 på torsdag...Jag -ok då vet jag...Mamma igen Fidan glöm inte att internet är avstängd imorgon..Jaja mamma...Idag...Mamma Fidan va gör du bland modemet??...- Men mamma internet funkar ju inte!!! Mamma....tyst en stund...Kom och ät frukost...

Ibland har ja så sjukt dåligt minne. Jag glömmer att ja presenterat åt samma person ex antal ggr och berättar samma saker. Eller får reda på saker som ställer till d för mig för ja glömmer bort och blir chockad själv.

Iaf..Efter frukosten drog ja till stan. Mötte upp Iva som hjälpte mig shoppa en del. Handla mest presenter många som fyller år nu. Lite smått till mig själv. Med tack vare Iva fixa ja d bra. Fast jag har sån ångest när ja ska handla present. Svårt och välja helt enkelt. Hursom helst två timmar senare gick ja på behandlingen på Spa. Kändes verkligen skönt efter. Bonus att kvinnan är nästan blev min psykolog ju så blev mkt snack oxå. Handla lite ansikts produkter oxå. Ska bli sjukt kul och pröva på.


Sen drog jag direkt till frissan och klippte mig. Ingen frisyr utan mest toppa och lite uppklippt framme. Jag ska färga d snart så då kommer ja va väldigt nöjd.

Sen åkte ja hem böt om umgicks med min minsta lilla bror som ville busa lite. Hans söta blickar och luriga leende kan inte nån komma undan från. Så blev en del busande och springande hemma.

Sen tog ja bussen till Hen och tjejerna som väntade på sena lilla mig "ovanligt nog" så beställde vi mat. Förräten blev meze en blandning av allt men huvudrätten blev bara en sallad inte ok. Men så är d ja går ju på dieten så får tyvärr inte fuska hur mkt som helst..Ska ju på middag lördag oxå!! Middagen va jätte trevlig. Så sjukt och sitta me d vi hamnar i alltid olika disskutioner från helt sjuka till helt djupa seriösa ämnen.

D fick äta mat som typ dessa
 
Och så här va min mat!Efter Middagen gick jag och träffa Jess som jag inte sett på år och dar.

Helt underbart. Sötisen har fått nytt jobb och även att hon ska köpa en villa med sin kille. Hon är lika gammal som mig !! Ja är otroligt glad för hennes skull!

Sen träffa jag Ehl som gjorde mig sälskap hem.

Jag ska sätta på ett par avsnitt av solsidan få lite skratt innan ja somnar.Älskar den här låten och texten! YEAH!

Peeeeaaacce en Lövee

Trust no one

Hey!

Jag har långdag idag eller vrf säger man långdag...dagar blir inte längre för man har mkt att göra aja ja säger fulldag bättre. Jag ska mot stan nu träffa Iva för lite shopping Sen ska jag till spa och få lite behandlingar. Efter d ska jag klippa mig. Borde träffa min brukare men lär inte hinna. Mot kvällen ska jag med Hen och nägra till äta på nån restaurang som hon får välja eftersom hon ska fylla år. Jag har planerat in massa men glönmmer och blandar ihop allt. Så har fått boka om grejer.  Men d blir nog bra till slut. Jag vill så mkt ibland mer än va ja orkar med tyvärr!

Jag har tänkt på d här med förtroende på morgonen och känner mig nöjd. Jag är en sån person som kan anförtro mig ät folk lätt. De flesta jag öppnat mig för har hållt i saker utan att sprida saker. Men har förstås lärt mig på hårda vägen att man inte kan lita på vem som helst. När fölk lovar saker och säger en hel del saker som d inte kan hålla sen gör mig enormt besviken. Jag har blivit besviken få gånger men d få gångerna har satt sitt ärr. Jag tar inte in vem som helst i mitt liv idag. Lite jobbigt ibland. Men när jag väl släppt in vet jag att d har vart värt d. Jag tycker förtroende har med respekt att göra om en person litar på dig och du ger massa löften. Om du inte kan hålla till detta så tycker ja d respektlöst att inte hålla d man lovat. Nog snackat om detta för nu börjar jag få ont i händer och jag måste jag fixa mig lite till.PEACE N LOVE

Anatomi is the shiet

Dagen har blivit lite bättre men ändå ännu sämre. Iva kom förbi och vi satt och snacka massa skit. Medans städa ja mitt rum. (Jag får lite städmani när jag inte är på humör) Upptäckte en löjlig sak på morgonen...Jag åkte till jobbet och Iva till relaxen/spa på Fyrishov! Vissa har d bra:p Ja fick gå till jobbet och lära mig om Anatomi och track med kuff. Inte sårvård som ja trodde. Helt vimsig de hade ja redan gått på förra veckan:D! Hur som helst när ja va där kom d två chefer och fråga om ja inte kunde jobba extra först sa ja nej och sen så svag som ja är övertalades jag. Klippning får bli imorgon!

En favorit just nu!

Nu ska jag fortsätta jobba. Efter jobbet ska jag hem och bygga hylla! Tvinga pappa vänta på mig älskar sånt!

Hoppas ni har en underbar Onsdag kväll..

P.s Jag får skriva om va  ja vill och inte vill min blogg mina känslor mina tankar!

Be faithful to that which exists within yourself.Happiness will never come to those who fail to appreciate what they already have.

Bring Me To Life

Hey!

Gud vilken underbar dag att vakna till så vackert när d så soligt ute. Synd att jag inte har nått glädje av d när mina tankar är långt bort och mina ögon är slutna för all lycka just nu. jag har sovit dåligt med massa mardrömmar inatt. Hopp om att denna dag ska vända vet jag att ja snart ska på utbilning som ja lär somna till!
Detta ska va min lediga dag men icke får ja njuta. Ska på sårvård som ja vart inbokad utan att ja visste om d!

Efter utbildningen ska jag klippa mig d lite mer att hurra för.

Vad ja ska göra efter det är oklart än. Jag har så många känslor som krigar inom mig just nu att jag vet vad som är bäst. Hatar och vara så här.

Ya Tutarsa

Hellu !

Hemma igen nu.  Vi bestämde oss att sitta på Bullit. (Terassen  vägra servera för jag inte hade legg. HAHA okej visst fick mig känna mig smikrad men hade lust att slå servitrisen!) Hursom helst träffa vi Sam där så vi alla tre umgicks. Jätte trevligt va d. D ville att vi skulle vidare men jag hade ingen kraft så blev bussen hem. Jag börjar nog bli gammal vart sjukt trött efter korta tiden ja va på stan.

Nu ska jag iaf se på denna film och försöka sova!


Peace N Love

Senden Cok Var

Hey There!

Nu drar jag ner till stan för att möta upp gumsan Iva Vi ska sitta nånstans och prata massa. Behöver rensa skallen lite. D har dykt upp en tråkig sak. But hey thats life. Nya tag gäller d nu. Berättar mer sen när ja kan hantera d bättre.

There is only one happiness in life -- to love and to be loved

Never Say Never

HEEYYEE

Idag har jag haft urskön sovmorgon.  Jag tog faktist en sömntablett igår för jag haft lite svårt och sova. Jag börja dagen med långdusch och tagit hand om mina fötter och håret med inpacknig.  Kände mig som en ny människa! Jag brukar oftast ta snabbdusch för ja brukar ha bråttom till jobb eller annat. Fick dock äta äcklig frukost pga dieten jag kör nu. Soppa och grönsaker inte min drömfrukost. 

Idag har jag sorterat mitt rum och städat en del. Sen har jag vart på

Royal Spa

Hade tid där idag för lite info om deras behandlningar. Jag ska bl.a bli masserad där.

Har denna vecka som Ta hand om mig själv tid. Jag ska bara ta d lugnt och göra d ja mår bäst av. D gör jag annrs oxå. Men nu har jag tagit ledigt från jobb semester i 7 dagar. Så ska passa på göra massa roliga saker. Då ska ja bla klippa mig sola fixa någlarna träna. Får inte nån riktig semester förrän sommaren. Vilket jag längtar mest efter. Jag ska på två utomlandsresor!


Nu ska jag läsa lite. Ej bestämt vilken bok än men ska bli skönt.

Promise

HEJSAN!!

Måndag nu nya vecka nytt hopp. Länge sen men nu har jag längtat som fan till måndag. Jag har nämligen tagit semester 8 dagar . Under dessa dagar ska jag ta hand om mig själv. Behöver nya krafter om jag ska vänta några månader till sommaren.

Idag: Har jag jobbbat kort pass så sjukt skönt. Har hunnit simma lite. Jag ska sluta med simningen och börja träna konditonen. Har svårt och simma när ja blir trött lätt pga andningen. Har börjat på en diet och under tiden jag går på d ska ja försöka jogga.

Igår: Jobbade jag hela 7-21. Som tur börja dagen bra. Kolega hade fixat scones och stekta ägg etc. Va nöjd dagen eftersom den hade bra början och bra slut trorts ja va o jobbba när alla va hemma vila.

Lördags efter jobbet kom prinsen och hämta mig tog en fika. Vi skulle bowla och sen utgång. Men efter fikat va ja sjukt trött blev hemmåt för mig. Prinsen blev lite tjurig så sjukt gulligt.


Nu ska jag se på lite filmer. Ja hoppar  nog i säng tididigt ikväll.

Har tittat på dessa och tycker d verkligen är ur snygga. Min favorit designer har designat dessa diggar hennes stil. Elise Rya

 

Kill Them With Kindness

HeeeeeeY!!

Hemma efter jobb. Helt ok dag idag med. Dagens höjdpunkt va nog när ja tvinga kolegan be hennes sambo komma med barnen så d blev lite bus. Jag mata d med massa kakor och läsk så d va taggade och inte ett dugg hungriga när d gick hem. HAHA ja lär någ få höra ett och annat imorn känner ja!

Har firat bror mer idag med tårta och massa annat gott nu är ja proppfull så ja kan knappt andas! Jag ska träffa Mr X snart och hitta på nått blir kul.

Men tyvärr inte allt för sent kommer d bli för ja ska upp 5:30 imorgon WOOPWOPP.


Haha skön låt!

Baby

Aw! Fått reda på att Hib har blivit mamma till en prins. Gud va kul. Hon kommer bli riktigt bra mamma och en sjukt snygg Milf hehe! Känns kul verkligen fler o fler av mina vänner blir föräldrar. Jag känner mig inte ett dugg pressad.Peace n Love

Irreplaceable

Hey!

Igår va d hur skönt som helst. Middagen med syskonen vart lyckat. Vi hade d skit roligt. Glömt bort att jag är inte den enda i familjen som har kaos humor. Ja glömde bort maten flera ggr.

Hos frugan va d väldigt mysigt mkt snack eftersom vi inte setts på länge. Ja lyckades glömma bort flera bussar och d blev lite sent. Men så värt!

Idag har jag jobbat men d har mest vart lugnt som tur för jag somna extremt sent igår. Sjukt jobbigt. Såg några filmer för att bli trött. Såg bla The Town sevärd. Sjukt kul såg att vi har fått plattskärm tv på typ 50 tum och xbox med wi !! I love! Perfekt när jag har långrast!

Efter jobbet drog ja till Sus o Con som skulle ut med Lil som inte vart ute på 2 år pga barn. D va riktigt taggade. Dansa och hade massa energi i sig. Blev dock hemgång för mig och utgång för de tyvärr. Ja ska upp och jobba imorgon BUHU! Ilandsproblem jag vet. Men orättvist ändå!

Två låtar som kan gå i repeat ja diggart!!


Sov sött!!

Swimswim

God morgon!!

Börja dagen rätt segt idag. förutom när ja blev väckt av lillebror som tvinga mig fixa hans hår haha! Min sista lediga dag innan jobb inför hela helgen så vill passa på och njuta stressfri morgon. Tog mig tid och göra god frukost. Va sugen på Sucuk (en turkisk kryddig korv) så blev mackor och ägg med det. MUMS! Nu är jag mätt och redo för dagen. Ska ta en kopp kaffe först sen blire simning idag. WOOPWOOP.


Har kollat på den här videon nu som alla tjatat om. Den va faktist rolig. Seg början men sen händer d grejer. Deras engelska är fan nästan värre än min haha!

There are two primary choices in life: to accept conditions as they exist, or accept the responsibility for changing them./ Denis Waitley

Peace N Love

Get Ready

Helllullhuu

Känner mig frisk från så kallad förkyldning. Ja har egentligen inte gjort annat än hosta inge feber inge nysande osv. Så ska inte klaga men d har hindrat mig från att göra annat som jobb träning socialt umgänge. Tagit cocillana så har känt mig hängig och seg när ja inte hostat. Detta tackar ja för min astma.

Idag har jag inte gjort mkt...färga mammas hår d va kul och samtidigt få kvalitets tid. Vi hade huset för oss själva.

Fick reda på att min pärla Iva va på ackis så självklart skynda ja mig dit. Även om hon vägra låta mig. Men d va kul även om vi fick utskällning av nån läkare att vi va högljuda hehe. Sen typiskt otur så dog deras system. Elen och datasystemet. Så d tog längre tid med proverna och svaren.

Idag fyller min lillebror år. Ja förstår inte hur mina syskon växer så fort. Ja får ångest för d får faktist mig och känna mig gammal!! Ja har tidigare längtat att se d när d börjar på gymnasium jobba ha körkort och ta studenten men nu vill ja vrida tbx tiden den går för fort. Bebisarna är inga små gullungar längre och inga små pojkar d börjar bli ungdommar. Jag är verkligen lycklig lottad som har så underbara syskon. Självklart är d jobbiga och trampar hårt på mina nerver och d tycker jag är för hård syster med massa regler men i slutändan vet vi att vi älskar varandra. Jag är så stolt över min bror oavsett vad.  Jag vet att han iaf växer på rätt sätt. Vet va innebörden av respekt och kärlek är! Vet vart gränser går vet hur man lever. (bortsett från allt spelande) Jag vet att han vet att han kommer alltid ha mitt stöd i vad som helst!.

Imorgon blire China mat jag och han och en till bror. Märks att han är brås på sin syster mellan spela bowling biljard köra lasergame eller gå på bio valde han MAT!! Hehe

Sen ska ja ha en träff med frugan wiiii längtar! Peace N Love

No Challange No LifeOnly those who risk going too far can possibly find out how far one can go." T.S. Eliot

Patience is bitter, but the fruit can be sweet

When you find your path, you need to have sufficient courage to make mistakes/ Paulo C

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover./ Mark T

The important thing is not to stop questioning. Curiosity has its own reasons for existing. One cannot help but be in awe when he contemplates the mysteries of eternity, of life, of the marvelous structure of reality./ Albert Einstein

Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world. /Harriet Tubman

What is important is not if others accept you, but if you accept yourself. /
R. Sharma

You're not obligated to win. You're obligated to keep trying to do the best you can every day. / Maria Wright Edelman

To enjoy the rainbow, first enjoy the rain

Locking for a reason

Heey

Äntligen är jag hemma i min sköna säng och kan bara slappa. Haft stressiga dagar på sistonde mkt jobb och varit mkt ute på äventyr. Mina känslor har vart upp och ner på sistonde. Kan bero på att jag försöker hårdare lägga av med rökningen och fått för lite sömn. Jag har dessutom inte blivit av med förkyldningen än! Imorgon ska jag jobba 7-16 urk. På kvällen blir det roligare för jag ska med jobbet till uppsala konsert hus för att lyssna på föredrag. D ser jag fram emot iaf. 

Idag har jag jobbat på Pelle då ja fått städa som en tok för miljökontoristjäveln ska komma. D kommer på så dryga saker. Men d är väldigt rent åtminstånde nu. Min prins hämta upp mig från jobbet. Har inte setts på TRE veckor! Helt underbart har d vart. Vi har så sjuk humor och våra samtalsämnen tar aldrig slut eller har nån gräns. Älskar att vi kan driva med varandra utan att nån av oss blir sura eller sårade. I realy like!

Här kommer lite random bilder

Igår Con och sina underbara flipp och vägra le på kort så Hen O Sus fick hålla upp hennes mungipor


Jag och Sus drygar oss med kameran. HAHA


Middag med tjejerna som sluta kaotiskt att folk verkligen blängde och vi tror en gammal tant la vodo på oss. SÅ trist med dagens människor ingen humor. En fullsatt restaurang där enbart våran röst hördes även om vi inte alltid va hödljuda. Vi tala om allt mellan himmel och jord. Skratta så fick magont. Vi glömde nästan bort maten. Mina serveter gick mest åt att torka bort glädjetårar haha!


FredagsMys hos Con älskar hennes ljushållare!!

Nu ska jag försöka sova. Inatt som ja verkligen konstigt och drömde massa mardrömmar. BUHU!

Peace N Love

Annem

Jag har tänkt mkt på senaste tiden på min bilogiska mamma. Jag har tänkt alldeles för mkt på dåtiden senaste dagarna. Nu när vi inlett de nya året ha jag funderat hur mitt liv vart och vad jag gör nu och vad ja kan ha missat. Många av mina tankar har cirkulerat runt min mor som gick bort när ja va liten. Nu har det gått 20 år sen hon gick bort. Hur mkt stark person jag har blivit hur mkt mitt hjärta har utesetts för andra sorts smärta så är d inget som verkligen kan ta mig tbx och göra mig svag på sekunden jag kommer tänka på min mamma.

Idag har jag en mamma som jag delar med mina halvsyskon. Jag älskar d mkt mer än va man älskar sina riktigta syskon. D är d jag värdesätter mest av allt på jorden. Jag vet att hon gör allt och mkt mer än vad än mamma alltid gör för sina barn men det blir självklart inte samma sak som ens biologiska. Jag älskar henne och hon är verkligen mer än en mamma för mig ibland. Hon har stått ut med mig i mina värsta stunder. Alltid funnits där och väglett mig. Hon är verkligen en av d människor jag ser mest upp till. Hennes styrka och tålamod specielt.

Men idag har det gått 20 år senare och jag minns som det vora igår min biologiska mamma gick bort. Det som gör mest ont med att tiden gått långt är att alla de minnen ja kommer ihåg har blivit färre jag minns mkt mindre än va ja gjorde förr. Det gör ont i mig. Jag saknar verkligen min mamma jag skulle kunna ge flera dagar i framtiden och en arm för att va med mamma en dag bara.

You were born an original. Don’t become a copy

This instant

Heey!

Min lediga dag och jag har lyckats bli förkyld. Ingen bra dag idag för mig! Trots hur bra ja har tagit hand om mig själv. Har sluppit bli sjuk under hela vintern. Vart små förkyld men d har försvunnit snabbt. Men denna förkyldning är nog här för att stanna ett tag. Så jag har fått underhålla mig själv med massa filmer för jag inte har ork och göra så mkt. Hela min kropp värker och jag är helt seg. Nu ska jag ner till stan fixa lite saker sen hem till sängen igen.

En av filmerna jag såg igår va Step Up 3! Filmen i sig va sämre än jag förväntat men alla dansmove gav mig kick! Jag Älskar att dansa. Jag säger inte att jag är bra på det men det är ENBART därför jag går ut med vänner. Inte för mingel eller supa utan för dans och inget annat. Exakt som många beskriver i filmen att man känner sig fri och släpper ut känslor och själen mår bra utav d så känner jag med dansen.Just knowPlay


Nått ja aldrig tröttnar på eller aldrig blir mätt på är musik. Kan lyssna maximalgt mkt även om öronen blöder stoppar d inte mig från att lyssna. Vakna med världens huvudvärk som nån slog mig med stekpanna innan ja somna men d första ja gjorde va sätta på musik. !!


Nu blire snabbis på stan fixa lite ärenden sen jobb! Urk!

PEACE N LOVE

Cyclone

Oh Ye!

Äntligen hemma! Efter en lång och slitsam dag på jobbet. Har möblerat om på personalrummet som ja vill ha d. Satt och titta runt fick iden och starta igång. Mina kollegor söta som d är börja d hjälpa till och även städa. Blev perfekt! Får se restens reaktion imorgon. Annrs har d inte hänt så mkt mer än att jag och en kollega ramla tack vare en annan kollega i snön på gården när ja skulle ta "frisk luft". Sen sluta det med snöböllskrig i korridoren.

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli varm

Turkisk maträtt Manti som jag inte ätit på år och dar mums!

Efterätt chokladrutor! Sen nötter och te!

Sitter med familjen nu ska se på film

Exakt söndag som d ska va mysa och äta sig tjock!! Så ja är nöjd topp till tåDigga till den här låten i bussen på väg hem! Scchööön!

Peace n Love

Our greatest glory is not in never falling but in rising every time we fall

Acisa da öldurmez

Halllööö!!

Senaste dagarna har jag inte gjort så mkt märkvärdigt. Har haft ett drygt arbetschema som gör livet tråkigare. Jag jobbar och går hem och sover. D enda som är possetivt med det hela är att jag får tillbringa tid med familjen. Vilket jag uppskattar enormt.

Nu ska jag till jobbet och tillbringa nästan hela dagen där. Tur att jag jobbar med Kaktusen.

Jag har fortfarande harmoni känsla efter min föddelsedag så får leva på det. Kan ni förstå att en patient köpte tårta och choklad för min skull?? Helt underbar dam! D är bara en 1/10 av va mer som gjorde dagen magisk för mig!Önskar er en skön söndag!

Wonderchild


HEEyYYyyeeEEOmg vilken underbar dag. Hur mkt ja beskriver ...oavsett hur ja förklarar de här kommer ja inte kunna sätta ord på hur magisk dag jag haft. Jag är helt enkelt lycklig lottad med helt fantastiska människor runt om mig. har fått uppleva saker över mina förväntningar i mina drömmar nästan ens. Tacksam som har så underbara människor runt om mig.

Jag har tillbringat dagen hemma med familjen med goda tårtor. Jag jobbade för första gången i mitt liv på min föddelsedag. Kollegorna va gulliga och ja slapp undan rätt mkt jobb. Jag bakade muffins till personalen och alla va nöjda. Fick present från personal och kund.

Bortett från de har jag tillbringat dagen på fyrishov simmat, suttit med vänner och prinsen på Apertif och nu övernattning i
stockholm.

Och sen självklart massa underbara gratullationer och fina presenter massage behandling presentkort smycken högtalare osv..WOOPWOOP!


Mamma som baka åt mig muuuummss


Peace N Love

Mahsun Kirmizigulum


Äter detta medans ja lyssnar på min allra favorit artist!
Vadå nöjd?!?Ja har så många till favoriter men d kommer ta evigheter/plats att sätta upp. Turkiska språket är grymt vackert när d kommer till musik. Ja är verkligen all ätare när d kommer till musik. Men inget slår turkisk musik. Älskar musik som ger gåshud och behag i kroppen vilket ja ofta ja får av sån musik.

Peace N Love

Only God Can Judge Me!I Love my life and romours got me laughing
No matter where i go i know where i came from
I know i'm going and i know where im from you hear
Put god first and can't forgot
to stay real n jus keep it real wit the ones you came in withMuuuunddääähh

Ush idag är d måndag hatar mååååååndagar! Jag behöver nog inte ens förklara varför! TVÅ timmar kvar tills ja e klar på jobbet!! Vill hem och sovaaaaaaaaa!!!


Känner att ja behöver semester nu! Komma bort! Kan nån kidnappa mig snälla??

Fear of failure leads to failureWhen you go after what is important for you in life, Don't take No for an answer!!Never give up. When your heart becomes tired, just walk with your legs - but move on.

Sweet dreams

Gud vilken skön helg! Ja har fått ta ut alla krafter på nyårsafton och resten av helgen bara slappa och va! Jag har degat som bara den. Har blivit otroligt rastlös emellanåt. Man skulle tro ja har adhd för ja e så energisk och stress människa annrs. Inte van att ta d så lugnt. Har vart en underbar vecka överhuvudtaget. 

Denna vecka har jag inte så mkt planer. Har min föddelsedag och tänka på ska fylla 23 ej planerat nått inför d kanske dra täcket över huvudet och hoppas dagen går riktigt fort!! Har tidigare vart för föddelsedags firande. Tycker det är en dag i året man fyller år och då ska man firas men nu när åren går så fort och ju äldre ja blir känner ja att d värd mindre att firas! Ja kan fan inte fatta att de är 2011!!

Imorgon innärbär de d bara jobb!! USH morgon till kväll! Blev övertalad till ett extra pass skjut mig!! Börjar smått ångra mig Kom på hur mkt ja egentligen har att fixa imorgon höhö!!:/


Vet inte vrf men jag är verkligen en människa som älskar att drömma. Vissa säger att d inte drömmer ja kan inte tro de alls. Men ja tror på drömmar och att d kan förverklas och har en betydelse. Ja har vart med själv om att drömmar har gått i uppfyllelse. Jag hade en dröm inatt kommer inte ihåg allt men en alledeles speciel dröm med speciella människor i de. Jag kan inte säga mer d är nått bara ja kommer ha kvar inom mig. De är ingen dröm som tyvär kommer gå i uppfyllelse men en del saker kan ske.  

Just nu drömmer jag mig hit

Playa del ingles mars förra våren!PEACE N LOVE
RSS 2.0