Keca Kurdan

Nu ska jag till Suz för att höra lite detaljer om utgång från fredags missade ju lite grejer! Sen ett kort besök hos Con. Sen är mina 5 dagars ledighet slut ska till jobbet woooho.....

Hakuna Matata

Hej !

Haft en underbara helg! Vrf kan inte alla helger va så?? Annrs jobbjobbjobb!

Fredags: Fest med mina pinglor

Lördag: Umgicks jag med Mr X vi hade en hel dag. Vi hade inte setts på två veckor. För tjockisen va upptagen med plugget. Vi fika på mitt favo ställe cafe Linne konstantin! käkade mat från mammaz Meze som va otroligt gottt mummmmms!! En av uppsalas bästa ställen! try it! Sen gick vi på bio såg grown ups den va helt okej. Tiden gick sjukt snabbt.

Söndag: Va ja barnvakt till Ivas och Rics barn. Gud så underbara barn. De va lugna och lyssnade. Otroligt mogna för sin ålder. Grymt bra väluppfostrade. Skulle kunna haft d längre. Otroligt mysiga. Såg på lite filmer tillsamans och sen när d va slut så busades det. De är så otroligt kärleksfulla delar med vad de än har varesig de godis eller leksaker. Sen sov vi tre ihop och de va som frimärken kramade mig tills d somna.

Vi såg bl.a.


Peace N Love

Thank God It's Friday

Gööödmuuurgyyynn!!

Idag är det stressardag härligt känner på mig det! Nu har ja ätit frukost städat lite. Väckt en icke glad pappa haha. Tyckte va tråkigt tt äta frukost själv!! Ska ta en dusch och platta håret sen och alla vet hur långt tid det kan ta! Ska träffa tjejen jag är kontaktperson till på stan. Drar förbi Pelle en snabbis. Sen till Con. Sen till Frugan som ska ha fest ikväll. Hjälpa henne förbereda innan FESTEN!! Wii Ikväll går vi all in och dansar till klackarna inte kan hålla!

Salla Gitsin

Heeey!!

Vakna inte med tuppen imorse kan ja lova! vakna för en timma sen! Nu känner jag mig utvilad! Tvättar idag mindre kul. Som tur bara två maskiner. Ska hoppa in i duschen sen ska ja dra till stan med Hen. Jag känner mig lycklig och haft den känslan rätt länge nu. Önskar den kunde smittas. Jag gör inget annat än typ ler folk måste tro jag går på nått. Men jag är ändå nöjd. Hur min dag slutar vet jag inte än. det får helt enkelt visa sig. Gör inga planer helst tar dagen som det kommer. Spricker planerna känner jag inte besvikelse. Men självklart är d skönt tt ibland ha en struktur över sin dag. Men idag är inte en sån dag. Carpe Diem



Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det./ Nalle Puh


Peace n Love

I Never Said I was An Angel

eyy ja vet ja e tbx på fb. Jag väntar på en sak. Nån hacka sig in på min fb och väntade bara om ja skulle se nått annorlunda sen dök d upp lite annat va bra att veta om. Men den ska försvinna inom kort!!

Efter löning har jag bestämt mig för att dra till london nån helg bara vore kul! Om inte så satsar jag på en roadtrip till gbg eller malmö! Spännande blir det!

Har slutat röka wohoo! (får se hur länge de håller dock)

Ja d va väl allt!

Veni, vidi, vici
Jag kom, jag såg, jag segrade / Julius caesar

over n out

 

AKTA !


'
Vet ni vad? Jag ska börja på Thaiboxning wohooo!! Ska bli sjukt kul att få ut lite aggrestion samt få va lite aktiv. Har länge tänkt tt ja velat börja med nån kampsport så d här blir kul! Så U beter watch out! Hahaa:p Längtaaaaaar

Min ögonsten ♥

Tjenis!

Idag har jag inte riktigt hunnit med dagen känns d som faktist! Idag har jag jobbat sen träffat frugan och handlat en massa. Åkte hem och umgåts lite med päronen som va otroligt mysigt. Hen kom förbi och snacka massa d va härligt. Nu vet jag inte om jag ska träffa några som väntar på mig om ja ska med de ut på krogen eller gå på middag hos en annan kompis. Hatar att välja ush! Min kropp är helt död! Jag är så trött. Ögonen går nästan i kors. Jag vet inte vrf men på sistonde är d en tyngd över ögonlocken. jag är nästan jämt trött!! Hoppas d är bara för vädret.

Nu ska jag ringa min ögonsten som fyller år idag



Ha den äran min vackra afrikanska prinssesa! Må du leva tusen lyckliga år med massa kärlek och bra hälsa! Hoppas ditt liv ser ljuset bara och att alla dina önskningar går i uppfyllelse! Och att ja fortsätter att orkar stå ut med dig!! ÄLSKAR DIG ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Is there?


Shoohooo!!

Idag har det hänt så mkt spännande. Dagens Höjdpunkter va nog att jag träffa på Tho och snacka om massa.  Saknat han så otroligt. De va ett tag sen Fy mig borde hälsat på för länge sen. Fick träffa på hans son. Helt underbart. Sonen va otroligt gullig. Jag ville kidnappa han men d gick inte Tho med på tyvär. Han somnade i min famn. D va riktigt skön känsla faktist. haha Jag och Tho pratade om det här med barn för länge sen och då va han helt övertygad om att jag självklart skulle bli förälder före han och ja trotsa emot. Titta vem som hade rätt:p. Ja va nog mest glad och se hur lycklig Tho såg ut va. Han sken som solen och verkade trivas som fisken i vattnet. Detta är han värd och kommer va otrolig bra pappa!

Sen hörde Jiji av sig och hade planerat en resa till sthlm imorgon!! WIIWI längtar. Det va länge sen jag och hon gjorde nått äventyrligt. Jag ser fram emot det riktigt mkt faktist. Känns nästan pirrigt!! LÄÄÄÄNGTTAR.


WHY???WHYYYYY? Haha askön video


Nu har jag en dejt med sängen!! Den har vart efterlängtad! Nattinatt

The best way to predict the future is to invent it.

Trasiga skor

Underbar låt



När botten är nått kommer lyckan tillbaka

I hear the haters hatin I got superman ears

HÄY!

På jobbet nu 2,5 tim kvar räknar min. Hur mkt än ja e nöjd med mitt jobb så orkar ja inte idag. Även om ja gick i sängs tidigt igår så vill inte kroppen. Säkert vädret fortfarande så kvavt. Pat har inte vart riktigt lugna idag heller.




haters cant bring me down if you want do it not chu fixin to see me now all in face yea ! I swear i aint rich but i feel like a billionaire hustle to i die yea

Hide !!! *asg*



HAHAHAH Asså ja dooog hahahah så ffuuugly Homeboy1!!

Good Bye

Som inte många vet har jag avbrytit kontakten med en av mina vänner nu sen 7 års vänskap. Jag har tänkt och blivit arg! För min "väns"  bettende har inte vart "normal". Vi gled från varrandra och jag fråga varför om det är några problem så va min "väns" svar nej absolut inte. Sen får ja höra från höger och vänster saker som sagts av min "vän". Sen efter tar jag upp detta igen och jag får höra att orsaken till att vi inte ska va vänner är hur jag behandlar folk. Det är faktist lite otroligt att detta ska komma från min vän. Men jag tänkte jag kan ha missat nått så ville veta va som va så fel. För att om jag gjort nått fel vill jag veta så jag inte upprepar felet eller rätta till det. men nej min "vän" svara.. Jag orkar inte med det här tramset. Skulle jag skriva resten skulle ni inte tro det ni såg..Jag stör mig om på nånting att även om detta är falska anklagelser att min vän efter 7 års vänskap inte har krage att komma till mig och säga detta till mig. Säga vad problemet är men gå runt och öppna munnen för folk.

Tydligen gillade "vännen" inte mitt betende mot en av "vännens" vänner. Och då är min fråga hur ska va trevlig och respektera nån som inte respekterar mig och jag gjort så gott ja kan och mkt mer för att inte d ska bli dålig stämning. Ska ja då efter allt ändå ta hänsyn till en person som inte gör d för mig? Ska jag gå efter den personens regler? Jag anser inte att jag gjorde nått fel men det va ett misstag.

Min "vän" Som nu har fått nya vänner oxå gillar att vända kappan efter vinden! Det är inget nytt faktist märkt detta tidigare. Min "vän" har förrändrats så enormt. Nu är man "cool" så ska man bete sig hur man vill. I början visste jag inte vem ja skulle tycka synd om att min "vän" som en vacker dag skulle göra samma sak mot d nya människorna eller att d skulle tröttna på min "vän" När de sätt riktiga jaget och vad min "vän" går för.

Idag kan jag säga att jag förstår min "vän". Hur min "väns" otroligt barnsliga och äckliga stil har förekommit. Synd att detta är hur du visar det bara. Jag hoppas du inte gör om nått sånt här. Att du kastar skit på mig som du byggt upp. Det är inte ok. Det fanns så många andra sätt. Jag tar inte in vem som helst i mitt liv. Men jag håller inte i folk om de inte är värda För mig finns det två chanser som man kan göra fel på sen är det kört och du har sabbat båda två. Du har gjort ditt val.  Detta är allt och de sista ja kommer säga.  Jag stänger detta kapitel för gott nu.


Take a chillpill

YOYOYO!!!

SLOW DOWN!! Nä nu ni vettnivad? Jag stannar inne idag har solat lite och kände hur länge sen d va då ja bara tog  de lugnt och hand om mig! Ska lägga ansiktmask läsa en bok se på film! Har fått lite erbjudanden att göra lite saker men nej idag får bli Ta hand om mig själv dag ! Jag har inte haft annat än stressigt på sistonde! De har slutat med att jag fått ta göra saker í sista sekund och blivit sen och sur!! Ni skulle sett mig igår på min lediga dag jag va nog över allt för att hinna med saker som ja missat och behövde göra. Så enough now! Plus kan inte riktigt njuta av kvällen ska upp och jobba imorgon och då jobbar jag 07-21 KILL ME!

Nu är jag hemma från affären oxå ska baka kladdkaka så sjukt sugen! Sitter och ser på mina vackra blommor jag fick av min prins! Fick d för flera dagar sen men d lever fortfarande otroligt! De får mig att må bra men oxå sakna han. Btw helt sjukt han kan läsa mina tankar!! HAHa han skulle gissa va ja tänkte på 2 av 3 hade han helt rätt !!

Helt otroligt beroende av denna låt!!

WTF

Nyvaken blev sent igår! Kvällen slutade hos Frugan! Jag va sen som vanligt!

JobbJobbJobb Så ska alla jobba idag eller? Alla ja umgås med typ jobbar idag !! Vem ska jag nu leka med??

Gammal men sköön


Peace N Love

Destorm

Så sjukt bra! Killen gör låt om filmnamn! Han e så duktig!




Be hard to get, but easy to be with

ICA

Så Klockren Video Haha!!



Sunny day

Fikar med Hen på Un!co underbart väder ska till gränby C för att hälsa på en kompis därefter till frugan och fika sen hur kvällen slutar fär bli en gåta! Fan va underbar dag solen skiner rikitigt nöjd.



Peace N Love



Bästa Frugan

Idag är ingen vanlig dag för det är Frugan Suz föddelsedag! Min ängel du är utan tvekan en av de underbaraste starkaste med sjukt skön personlighet. DU är helt Amazing! Så glad att jag fått chansen att va delaktig i ditt liv! Tacksam att du är som du är och står ut med mig Du gör mörkaste dagarna till ljus som solen! Du har sån otrolig possetiv energi! Finns inte ens tillräckligt med ord för förklara ditt värde för mig! Jag ÄLSKAR dig och kommer alltid göra det min skatt!!!


If and Only

Igår va dunder hurni! Åkte hem till frugans mamma alltså min svärmor och drack kaffe. Såg på Gab när han spela för han vägra släppa mig ett tag! Kvällen slutade hos Frugan med Emi vi spelade Okey. Ni vet förstås vem som vann! Drog 6 raka vinster inte dåligt! Emi berättade om sin helg i Norge där han spelade. Han sjunger riktigt bra. Förvånar mig om han inte går vidare fan vilken röst!

Min Ula ringde från USA hon ska ta flyget snart hem! Äntligen wiii!!! Saknat min ängel!
På jobbet nu wii not...




Peace and love

Let it rain

Gud va underbart väder!! självklart kunde detta åskregn väntat till hösten och en varm solig dag hade inte vart helt fel. Men det är bara att gilla läget nu. Som d heter finns inga dåliga väder bara dåliga kläder:p Okej ibland kanske d finns men ja skulle kunna gå ut i regnet o njuta ändå med dåliga kläder!

Jag skulle vara barnvakt idag och päronen skulle till stan men vädret ändrade planerna. Så ja har vart hemma med mina päron. Mamma har gjort så god dolma så ja har ätit att ja nästan inte kan andas!!

Nu ska till min fru Suz som jag saknat så otroligt!!! Vi ska mysa framför en film har ja bestämt men hon vill sitta o snacka! Huvudvärk typiskt kvinnor bara prata!

En sköön perfekt låt just nu




och för er som inte förstår Turki


Peace N Love

Notice


Impossible isn't a fact, it's an opinion.
It's not a declaration, it's a dare.
It's potential, it's temporary.
Impossible means nothing.


The more attention you pay an enemy, the stronger you make him. Be attentive, but don't be paranoia

If you aren't pushing your limits, you aren't going far enough, and you still don't know who you are

If you want to be faithful to someone, start by being faithful to yourself ''

If your mind remains unchanged, you are re-creating every day the same world and the same devils. To see angels flying around, use your wings. Sometimes change perspective.

Sometimes you need to lose your old self to find yourself. But when you find yourself,
don't lose yourself again....

Close some doors today. Not because of pride, incapacity or arrogance, but simply because they lead you nowhere

There is suffering in life, and there are defeats. No one can avoid them. But it's better to lose some of the battles in the struggles for your dreams than to be defeated without ever knowing what you're fighting for

It Wasn't Me

HäY!

Idag har jag jobbat och det har gått väldigt bra! Massa trevliga kunder! Jobbade med en ny tjej! Hur duktig som helst! Därimot klantig exakt som mig. HAha som kopier. Chefen visste inte om hon skulle skratta eller gråta. Kaos i köket! Ena stunden olja som rinner ner på golvet som spilldes upp i från ner på vårt hår sen kaffe som rinner  överallt utan kanna..

Efter jobbet drog jag med Ibb som hämta mig och käkade! Sen blev det raskt hem! Sjukt trött!




Igår va dunder! Skulle ut o sätta oss på skeppet men sista sekund ändra alla sig i taxin och ville på krogen! Och det blev inte mer än lyckat! Det va dock konstigt väder spöregn med massa åska. Mysigt men läskigt. Vi hade sjukt roligt. Träffa underbara människor. Och Folk man inte sett på år! Blev mer mingel än dans ovanligt nog! Om nått så går ja bara ut på krogen för dansa ja bara därför! Ja är glad att jag inte går ut varje helg. Jag skulle nog inte uppskatta d och d skulle tappa värdet. Förstår inte hur folk pallar att va ute o slösa massa pengar varje helg. När d kämpat dag efter dag sen ut och slösa på massa alkohol. Nåväl alla har olika syn på hur livet ska levas. Kvällen vart minst sagt minnesvärd.
 
Här är lite flumm bilder från igår början av kvällen men tyvär togs d inte mycket kort jag ska skärpa mig.


Jag och Big Big Mic !





Ej berred men cool bild




Försöker slå Ton för han lyder inte!

Iva och Mic Fint kort!


Toni fick en 8:a HAHA

GÄSTBLOGG: toni in da house!!! aka reaggetoni aka tonilicious

he he så det här är hur man bloggar.fest hemma hos micke aka baldspot micke. Det finns många förväntningar i luften, stora planer gillras. Mest hur man ska få en ragg hem eller bara att ha en dunder kväll. Både vin och öl flödar ikväll slag och sparkar har utdelats mest mot mig från min kära syster och eran bloggvärd fidan. Little fist of fury kalla vi dom

SECOND TOUGHT

Hos Mic nu med några chillar pratar gamla minnen! ska ut strax. Började klättra nästan på väggarna hemma! bilder kommer imorgon.
Känner mig lyckliglyckligareLYCKLIGAST!!!
tills vidare...

Nöjd Kund

Gud va på Ur och Penn igår för att ja skulle ändra storleken på en klocka. Så var d två tjejer som hjälpte till en ny börjare och den andra som var van. Båda va otroligt duktiga hjälpsamma på alla sätt. Jag fick ta en annan klocka för den gick inte förminska som jag hade. Mina arm va för smal haha! Så ja fick pröva ny och med deras hjälp hitta jag den perfekta. Efter kollat olika på olika så de tog en från lagret den perfekta! De va massa folk som stod i kö men gav mig den tid ja behövde. Egentligen borde ja vart bytt klockan för mer än 1 vecka sen men de acceptera även det. Undantag för ja fick klockan i present. Jag skämdes över att ja fick byta klocka och de försökte hjälpa mig med bra ursäkter till vrf ja fick byta haha och de gav tips om klockan och verkligen skämde bort mig. Det är svårt att förklara mer med ord men gud önskar att service på alla ställen va så bra! Har gått till Ur och Penn flera år aldrig vart missnöjd faktist!

     

iF YOU HAD MY LOVE

Idag har d nog inte hänt så mkt faktist. Jobbat på Pel sen har ja kommit hem. Prinsen kom förbi en snabbis och överasskade mig ordentligt.

På jobbet hittade ja en gråtande unge utanför och lämnad i en barnvagn ensam. Så ja tog den och leta efter anhöriga. Alla ja fråga såg chockad ut o skratta typ. Kan ni tänka mig gå runt me en liten unge och fråga är d här eran? HAHA annan sak att fråga om en tröja eller nycklar. Folk precis som ja tycker rätt skaka på huvet och fråga hur man kan bara lämna unge. Ja fick leka mamma ett tag för de dröjde innan ja hitta farmorn. De gjorde min dag. Ungen på typ 1 år va en av d sötaste ja träffat. Sjukt lung och vacker. De har inte hänt mer idag. Ikväll ville några kompisar att jag skulle på middag men sjukt trött och nu är ja hemma börja bli rastlös det är ju lördag!! Men får se kanske degar framför en film bara!

På tal om barn så har jag bestämt faktist vem som ska va första gudmor till mina barn ! Hen! Tycker hon är bra med barn ansvarsfull och massa andra skäl!  Jag är riktigt nöjd! Mr X har oxå gått med på det hehe! 


Till Mr X

Take a deep breath and let it go

As time passes you realize who really matters, who never did, and who always will. Love what you’ve got. And remember what you had.


- People change - Things go wrong - Shit happens - Just hold on - Life goes on -

Augusti?!?!?

Vakna nyss och såg ut och såg regn igen! Så trött på mörka molnen och regnet nu! Inte under min semster typiskt!! Asså fanfanfan!! Vart tog sommaren vägen?!??! Jag känner att min sommar har vart värdelös ! Jag har knappt gjort nått helt otroligt! Trist verkligen!!! Ska försöka göra nått vettigt denna månad iaf.

Igår slutade kvällen att mr X kom och vi tog en fika på Landings efter min träff med brukaren. Sen gick vi på bio jag han och Hen. Såg inception! Sjukt bra film fick massa kick men fatta NADA typ! Va nog inte ensam om d för man märkte hur alla på bion va helt inne i filmen för att förstå. Alla va tysta annrs är d nån som ska snacka. Även när d drogs skämt skratta inte alla folket för d va så koncentrerade.Jag kommer se om den garanterat!

Idag ska färga håret hann icke igår och sen ska det bli okeykväll med min fru Emi och Mal. Skit kul!


Så SJUKT bra låt fastna för den helt!



Slow Motion

Goood daaaay sir!

Igår va en riktig slödag! Sov ca 14 tim vakna runt 17 tiden. Hade dock inge ångest över d lite jobbigt att dagen bara gått åt så där. Men som tur va inte vädret värt att vakna för. Istället blev det bara handling med mamma sen dega hemma bara. Hade inga krafter till annat.

Idag: Ska jag träffa tjejen jag är konakt person till sen färga håret igen äntligen! Just nu är håret så flummigt att det är blandat med tre färger!! Sen va kvällen visar återstår!

Har tagit bort min Anziktsbook! Fingertopparna kliar men kunde bry mig mindre! Får se hur d blir senare hoppas ja håller mig! Så som d kännns nu lär ja inte öppna alls mer.

Gammal Goding!!
 

Ismail yk




All wrong-doing arises because of mind. If mind is transformed can wrong-doing remain?/ Buddha

En olycka kommer inte ensam

Hääääääyy!!

Idag har inte vart min dag kan man lugnt säga! Man ska aldrig ropa hej förrän man är på andra sidan bron stämmer korrekt!! Jag som sa att tiden på pelle har vart problemfritt är bara att glömma o stryka!!! Dagen börja med att jag kom till jobbet med huvudvärk efter två timmars sömn! Jag är först på plats och låser upp och från ingenstans börja det skjuta från ett larm ingen nånsin använt! hela två timmar skjöt de men som tur kunde man sänka ljudet på larmet. Kund efter kund frågade om d va brand nånstans och fråga om larmet. Efter att svensk fastighets service ringt halva uppsalas säkerhetsgrej fixades det. Men nej då ska plötsligt kortautomaten sluta funka! Så klart är det stängt på kundtjänst så d kan inte hjälpa mig! Så Mar fick ta alla kunder på en kassa och vi försökte göra d bästa av d hela med beställningar och annat köp. Sen så klart lyckas jag spilla halv liter grädde i kylskåpet så d fastnar på sidan för d så kyld. Fick rensa HELA kylen och göra rent om det ja fick göra för två dar sen!! Från ingenstnas dyker en fin sträckning i ryggen! Så d gör ont ens när ja andas ! Har fortfarande den smärtan alvedon hjälper nada kan ja säga!

Men som tur sluta dagen med att jag och Mar gick till svandammen och mata änderna o andra fåglar! Det va lite läskigt d vart galna som d aldrig sett bröd! Men d va asmysigt! tack vare söta Mar överlevde jag denna knasdag! Hade hennes stöd hela dan som tur så ja inte skulle freake ut!


Och Kvällen slutade med att jag låg i päronens säng med mamma och lille bror och titta på gammal turkisk film med Shaban min absolut favo turkisk skådis. Så skönt precis det ja behövde efter en kaosdag! Ska upp riktigt tidigt imorn så nu ska jag hoppa i renbäddad säng! GOD NATTT!!

Peace N Love

One of A kind



HA HA HA!
RSS 2.0