SuperWomen

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman

When I'm breaking down
And I can't be found
And I start to get weak
Cause no one knows
Me underneath these clothes
But I can fly
We can fly, Oh

Jag har tänkt mycket på livet senaste dagarna. vad jag har och inte har och vad jag gjort och inte gjort. Jag kan inte säga annat än jag är grymt tacksam. Jag må ha lite i bagaget eller missat en del saker men oavsett så är jag väldigt nöjd. Jag är nöjd över den jag är och den jag utvecklas till. Den jag har varit för det är d som gjort mig till den jag är. Som alla har man alltid vissa saker man skulle vilja ta tillbaka. Men det är d som gör oss den vi är våra misstag b.la. Så länge ja lär mig av de och gör ej om de så är allt i sin ordning. Misstag måste alla göra. Det måste finnast brister runt om annars bör man va lite orolig finns inget som heter perfekt. Jag är tacksam att jag blivit stark psykisk , stor hjärta och så energisk. jag skriver detta inlägg också för att jag tycker folk ska verkligen kolla på sig ordentligt och va stolta för de är. va tacksamma för de har och uppskatta värdet av även småsaker. man ska va nöjd och glad att för livet. Inte ta nått för givet och inte glömma att
livet är det man gör de till


She'll put a smile upon your face
And take you to that (ah) higher place
So don't you under estimate
The strength of a woman
She can nag and be a constant pain
Tender lips that's so so sweet
Gentle words she softly speaks
Such an angel when we need
GOD bless the ground beneath her feet
She can take you on a high
Be your comfort when you cry
But if you look into her eyes
You'll see the strength of a woman


Jag är lycklig för jag har verkligen underbar familj, vänner och pojkvän. Jag är TACKSAM att NI finns att ni har vart del av den jag är. Ni som väglett mig när ja vart som mest ohanterlig när jag som mest behövt er att ni funnits där. Jag är glad som har er i mitt liv finns inget i världen ja skulle vilja byta ut er med.

Ooh there's somethin about
kinda woman that can do for herself
I look at her and it makes me proud
There's something about her
Somethin oh so sexy about
kinda woman that don't even need my help
She said she got it she got it
No doubt, it's somethin about her
Cause she work like a boss play like a boss
Her favorite thing to say Don't worry I got it
And everything she got best believe she bought it
Miss Independent

Den jag är idag är den jag alltid vill vara. Min syn på världen min humor mina tankar min smak, atetyd och för min moral o etik är det precis jag vill ha för resten av mitt liv. Det som får mig mest tänka på hur jag är idag är för att för nån år sen hade jag riktigt dåligt självförtroende. Va nästan påväg in i depression. Det va saker/människor som gjorde mig besviken men min största fiende va jag själv! Jag har verkligen förlorat mkt men jag har vunnit lika mkt tbx. Att känna att inget har värde för man inte vill leva eller tycker man inte duger för nått är d en av världens äkligaste känslorna. Jag är verkligen glad att jag öppnat ögonen och blivit den jag är idag. Jag vill påminna mig själv att aldrig tvivla på mig själv för vad det än vart har jag lyckats och kommer fortsätta så specoelt för d diamantvärda människorna runt om mig! Jag har saker jag behöver utvecklas med bättre men vilket som så är jag så fucking stolt och nöjd över mig!
PEACE
N
LOVE

I Miss U

Saknar verkligen dig. D går inte en dag utan tanken. 20 år har gått och ingen känsla har förrändrats.Change is inevitable, except from a vending machine

Heeeeeeeejj

Sitter på jobbet på min rast. Härligt att va inne när d fint väder ute. Igår gjorde jag inte så mkt spec. Dagens händelse va väl att ja jobba på Pelle och Com Hem killar kom o försökte göra reklam om deras bolag d va kul o se d försöka övertala päronen. Annrs händer inte så mkt kul under helgen heller får lön på tisdag!!! Har klickat hem ett par snygga skor m sista pengarna!!

Ouff detta va min lyckligaste kväll på länge! Real Madrid spela grym fotboll!!peace n love

Never tell evil of a man, if you do not know it for certainty, and if you know it for a certainty, then ask yourself, 'Why should I tell it?'

HEeeelllluuuUUuu!!

Sitter i sängen. Känns verkligen hur skönt som helst. lyssnar på skön arabi musika vill lägga upp nån men svårt o bestämma vilken så ja skiter i! Jag är hungrig men orkar inte lyfta på en fena! Jag är helt slut. Börja dagen med att jag försov mig. Förstår inte hur trots att jag bara va hemma igår efter shoppingrundan i gränby. Köpte en varsin väska till mig och Hen som tidig present inför hennes examen. Ja börja bli shoppinggalning tror ja fyfan va ja vill köpa allt känns d som!! Ni som ser detta snälla se till att ja inte handlar mer på ett tag!! iaf till första maj.

Efter jobbet träffa ja min brukare vi satte oss på fågelsången efterlängtat!!! De ja älskar me d stället är att man kan gå dit o äta frukost och deras uteservering men hatar att d stänger tidigt!!

Trixa med kameran! D va otroligt skönt o sitta där orkade inte ens fika!! Ba njöööt

Efter fiket drog jag med lillebror som skulle klippa sig. Ja tröttna på hans frilla tvinga me han till frissan. Nu är vi båda nöjda:D

Nu ska ja ta o fixa mig innnan Min Prins kommer wiii. Vi ska till Iva o se på när Real Madrid visar hur man spelar fotboll!


skicka denna till prinsen och fråga om han kände igen sig hehe!


It is only in sorrow bad weather masters us; in joy we face the storm and defy it. / Amelia Barr

We can sell our time, but we can’t buy it back again

Heeeeeeeeeey!!

AHHHHHHHWWW!! Jag verkligen smälter av sköna vädret gör mig otroligt lycklig. Mitt namn Fidan betyder Planta d passar verkligen mig. Ja funkar bäst under sol o värme d e min näring! Även om jag inte är nöjd med mitt namn av vissa skäl så gillar ja d för d ovanligt ändå och fått tusen smeknamn så får d duga.

iaf..Idag har jobbat och d har gått skit bra. Jag har vart på hugget med massa energi. Efter jobbet åkte ja hem tog en dusch efter all damm som blir på gatorna nu och jobbat som en tok i värmen. Jag tog med lille brorsan till Pelle Svanlös Hus. Tyckte d va dax nu när lillebror e lite större. Han hade kul och busa runt där.

Btw ja ska börja cykla om några dagar. Ja kommer aldrig klara av att åka buss i den här värmen ska bli kul hur länge ja orkar denna sommar.

Nu är jag hemma och väntar på Hen som ska hämta mig efter hennes jobb för vi ska till gränby C för lite shopping. Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. Jag hade tänkt va hemma idag men fina vädret lockar ut mig.


Den här låten kom på radio i lördags när ja satt i taxin påväg hem fick en sjukt skön känsla! Tråkigt nog missa ja henne på BJ i lördags!!

Peace N Love

Save your energies! Bitter people hate to be reminded that joy exists.

Heej!

Gud äntligen är den hemska helgen över. Denna helg va inge vidare. Jag är inte gladare för att d måndag. Jag försöker undvika att tänka på hur mkt ja har o göra och hur mkt jobb det kommer va denna vecka samt min magont som vägrar ge sig. Tror jag fåt magkatar *hoppas inte*! Helgens några få bra händelser va att ja va barnvakt till Gab o d gick riktigt bra. Cem va i uppsala igår så fick hänga me han innan han skulle åka utomlands idag! Iva som vart fint stöd och försökt iaf få mig på bättre tankar. Baby som va delvis skälet min lörda fuckades men ändå vände på den stort på söndagen.

Iva m Cems MC hjälm


Idag har jag tagit lång sovmorgon och nu ska ja strax ta bussen till jobbet.Can you save me from this hell?

Oufff!! Jag har haft en helvetes dag kväll natt d blir inte bättre!!!! När ja tror att d är droppen så tar d inte slut. Alltså en olycka kommer verkligen inte ensamt. Jag har inga krafter kvar. Hur mkt än ja försöker svälja blire mer och just nu är jag bara illampående av allt.

And it's breaking me down
Watching the world spin round
While my dreams fall down
It is breaking me down
If I could do it all again
Have just one more chance


Allt ja hoppas på är att d här äkliga molnen ska försvinna så solen kommer fram. Cuz I Realy Need It!!
It's over and done
But the heartache lives on inside......


And where are you now, now that I need you?


In the words of a broken heart
It’s just emotions

The secret of discipline is motivation. When a man is sufficiently motivated, discipline will take care of itself

GOD kväll!

Jag har precis ätit mammas goda turkiska köttgryta (Guvec) och chokladkaka till efterätt. Så jag proppmätt och nöjd.

Det va mycket på jobbet idag men de kirra ja väldigt bra trots huvudvärk som vägra ge sig!!! Efter jobbet hälsa ja på Hag på hennes jobb dock va bussy så ja fick ingen attention förstår inte hur hon kan tycka jobbet e viktigare än mig nåväl ja ska lära upp henne höhö!

Medans alla Myser eller Festar ska ja sätta på nån film innan ja somnar. Imorgon ska jag jobba på Pelle sen ska jag va barnvakt åt Gabbe riktigt mysigt längtar!!


Gårdagens skönaste komiker!


Grym låt om man hatar nån. Finns bara en person jag hatar tycker d är nått man inte kan känna för vem som helst. En människa som verkligen satt sina spår eller en nära person som svikit en annrs att ogilla kan man göra.

Peace N Love

A person's abilities are tested best when defending rather than attacking.

Heeeeluu!!

Förfan för och vakna till detta väder och veta att man ska jobba heldag!! Inte nog me det vakna jag med världens huvudvärk! Och de går inte över förrän jag får i mig kaffe! Hej jag heter Fidan och jag är beroende!! D e min största drog efter musik kan verkligen inte leva utan det!!

Hur som helst nu är man på jobbet och läsewr allas statusuppdateringar på fejjan hur d njuter av d vackra vårvädret blääää!!! Nej ja tänker inte va glad för andras skull!! Va tjänar ja på d?? NADA

Igår va helt okej drog me Mr X , Iva, Hen, Ann, Hag, Far, Car o Ant till Kick ASS d va inte lika roligt som det brukar vara. Hade en favorit bild på han dyker upp senare. Finns på kameran som e hemma! Efter stand upen drog vi till Oasia och tog d lugnt sen hamna vi på en studentkorridor.

Ikväll är från om jag ska göra nått efter jobbet!?? Känns som jag vill hem och bara ta d lugnt men får se vart vinden för mig!


Blev haffad på kort när ja pröva olika outfits digga bilden!

Peace N Love

Faith is taking the first step, even when you don't see the whole staircase.

Göööd Mööörgöön!!

Jag är på jobbet nu och försöker hinka kaffe i mängder för vakna upp. Blev lite lättare än vanligt att vakna upp imorse för jag samåkte med Ula som skulle till skolan i sthlm. Blev massa skratt hon berätta bla om hennes bussresa i veckan då änderna vid svandammen hade ställt sig framför bussar o bilar mitt i gatan och vägrat flytta på sig så passagerare och bucchaufförer fått gå ut jaga bort de.

Jag slutar om ca 2 timmar idag va d väldigt kort pass som tur. jag ska hem och ta en siesta!Morotskakan jag fick av "Hollywood" muuumssss

Nä nu ropar kollegorna måste jobba säger d men d saknar bara min uppmärksamhet höhö!!

Peace N love


Gray skies are just clouds passing over

Heeeeey

Idag känns verkligen som d vart oändlig dag. Jag har inte gjort så mycket mer än va jag är van med men kan inte fatta att d fortfarande är onsdag.  I vanlig ordning har jag jobbat sen var jag  på en kort vårdutbildning. Efter jobbet träffade jag min brukare över en fika på Cafe Årummet.

Efter en snabbresa hem hämta Mr X mig och vi åkte till Gränby C och shoppade loss till honom. Hitta en del fina saker. Trots små tjaffs om våra olika smaker osv så blev d en bra slut.

När Prinsen va nöjd åkte vi till Ric O Iva för att kolla på när Real Madrid spelade. Alla hejja på motståndar laget Tottenham för att irritera mig så klart även min bästa vän och pojkvän! Men d rörde mig inte ryggen d va ändå ganska självklart att d skulle vidare efter deras förra match! Han jag inte är så förtjust i Christano Ronaldo gjorde matchens enda mål äntligen lite action från hans sida. Så blir spännade vecka från med söndag då d blir El Classco fyra omgångar då Real Madrid möter Barcelona både La Liga o Champions League!

Imorgon
har jag inte planerat in så mycket mer än jobb och shopping med Hen. Resten av dan får visa sig!
Peace N Love

Give light, and the darkness will disappear of itself.

Heeeeeeeeellliuuuu!!

Nu sitter jag på jobbet tar d lugnt efter stressfull dag/kväll. Börja kl 12 så fick lite sovmorgon. Efter jobbet ska jag träffa Ula som är i uppsala o hälsar på wiii!!


Den här låten har fastnat i min hjärna

Peace N Love

Sikta mot stjärnorna men ha alltid fötterna kvar på jorden

Nu är jag hemma efter en jätte trevlig kväll med Suz. Vi har inte setts på ett tag så de bliev massa uppdate.

När jag kom hem såg jag att Mama gjort våfflor Mumsiiigt!!

Nu ligger jag i sängen alldeles proppmätt. Ska se på lite tv nu skönt och bara ta d lugnt.Peace N Love

Laughing at our mistakes can lengthen our own life. Laughing at someone else's can shorten it.

Heeeeeeeeeej

Just nu sitter jag på jobbet tar det lugnt. Skönt med en kort paus. Känner mig riktigt trött efter en stressig morgon. Som tur har jag haft Con på jobbet idag. Hon har jobbat som sjuksköterska så har gått in till henne när d behövs nya krafter:D! Efter jobbet är planen att gå förbi Suz och mysa lite!


Jag o Con

Helgen
har varit skön. Jag har jobbat en hel del men hunnit med att göra roliga saker som b.la träffa Zah som va i uppsala o hälsa på, Varit hos Con kolla på filmer och ätit massa onyttiga saker. På lörda kväll när jag hade precis hoppat i sängs ringer prinsen och tvingar ut mig. Va på BJ m han o hans sköna kusin + några kompisar. Kvällen va helt underbar blev mkt skratt och fick se lite drama tyvärr. Men ja va nöjd. Min helg har varit toppen mest tack vare min Prins ! Jag är verkligen överlycklig som har en sån fantastisk Pojkvän!


Dunder skön låt me bra text!


 Peace N Love

The time you enjoy wasting is not wasted time

HejsanSvejsan

Sitter på jobbet just nu och har min 45 mins rast. Min dag har börjat lika segt som senaste tre dagarna. Jag har massor ja behöver få gjort men skjutit upp. Har lust att sparka mig sj i götten!!!

Hur som helst börja dagen bra iaf. Fick samtal av Baba som fråga om ja va hemma för han hade köpt hem mina favorit bakelser. Så jag har verkligen stor hemlängtan. Igår kom min Mummy med två kockböcker till mig en med BARA kakor med chokad och den andra me olika maträtter. Ja som annrs inte gillar o laga mat ska försöka lära mig d. Så kommer blrja exprimentera i köket massor nu.

Igår gjorde ja inte så mkt tog d lugnt på dagen. Mot kvällen gick jag på bio med kollegorna sen drog ja till Iva o Ric och titta på fotboll. De va kul o sitta m Ric o mobbas för ja hatar Barca. Underbara Iva baka godaste kladdkakan så hon gjorde två omgångar och fick handla mer tillbehör. Men d straffa sig ja fick ont i magen resten av kvällen höhö FATTTSOO ja e!!!

Ikväll
ska jag försöka hinna till Kick As Comedy igen. Längtar! Men ska nog bli tidig kväll har en hel del saker ja måste göra imorn spec innan helgen.Peace N Love

If Heaven was a mile away, I would pack up my bags and leave this world behind

SHHHULLLLULUUU!!

Jag ja sitter i min säng och försöker lugna ner mina nerver just nu! Ja va inne på fejjan och fick vänförfrågan kände inte igen namnet och kolla på loggen så ser ja att d nån idiot som tagit profilbilder o namn på en del tjejer inklusive mig och lagt upp d. Först skicka jag in en anmälan och sen kontaktade resten av tjejerna. Efter massa tjat o fix så togs profilen bort. Fyfan va arg ja vart. Men nu när d löst så mumsar ja i mig kladdkaka som ja baka av sötsug!

Idag har ja inte gjort så mkt. Haft läkartid och träffat min brukare. På kvällen tittade jag på fotboll med bror. Så klart vann Real Madrid  me 4-0!! Lyckliiiiiiiiigast just nu! Annars har d varit en lugn tisdag.

Nu ska ja titta på nån film innan ja somnar!Peace N Love

The face is the mirror of the mind, and eyes without speaking confess the secrets of the heart

Heelluu!!

Jag fattar verkligen inte hur tiden kan gå så fort ja hinner inte med. Denna helg hann jag inte med alls. Den kom o gick bara. Och nu är det redan Måndag!! Jag har sovit många timmar vågar inte ens skriva antalet helt sjukt. Jag har tagit igen all sömn ja missat och nu är jag pigg som bara den. Fått i mig stor kebab rulle med massa cola GOTTiGottGOTT!!

Torsdags efter jobbet och mina söta kollegor som släppte iväg mig tidigare drog ja till Oleary's igen för att se på stand upen. Lyckad med massor av skratt. Kvällen slutade på Oasia och Agave börja bli en vana nu. Vi hade sjukt roligt. Dansa som tok och träffa på nya och gamla ansikten. Beroende på vem jag va m från deeptalk till om politik och till masssa fjantigheter och massor av dans. Det va verkligen gott o blandat.

Fredags eftersom ja missa tåget på tors så blev d en tidig tåg till sthlm. Jag åkte till Goci för att hjälpa henne flytta. Blev massor av skratt och konstigheter men vi lyckades jävligt bra. Kvällen slutade med massor av tjockismat och myspys. Sen drog jag vidare till Cem o hans kompisar vi satte oss på Sturehof och GK. Det va Awsome! Jag fick tyvär ta sista tåget hem.  Träffa på urskön par på tåget som ville att vi skulle vidare efter resan men jag fick tacka nej med tanke på att ja skulle börja 7!!

Lördags blev tidig morgon följt av jobb till kl 16. Drog hem o tog snabb tupplur. Sen träffa jag Prinsen som ja va väldigt sen till. Fick en fin utskällning. Jag va så trött att ja orkade inte ens äta upp min chokladkaka som ja annars älskar blev massa kaffe. Efter fiket drog ja o Mr X till Zar.  Jag Zar halvsov men efter massa skön musik börja vi vakna till. Efter att Prinsen övertalat mig till att gå ut så va d ba fixa sig snabbt och kvällen sluta på BJ. Hade urkul och dansa massor vet ej vart ja fick krafterna ifrån men ja o Zar gick All In!

Igår efter knappt två timmars sömn va d dax åter igen för jobb. Som tur sov jag under mina tre timmars rast hade dubbelt pass. Kvällen sluta med arg mamma som inte gillade mina äventyr. Fick smöra efter massa utskällning hehe.

Idag: Har jag inte gjort nått annat än bara gå runt i pjamas och haft mobil på ljudlöst! Imorgon blir d nya tag verkligen. Har en del saker jag måste ta tag i som ja tyvär ligger efter med.

P.s Ja vet att bilder säger mer än ord men ja har verkligen inga bilder glömmer alltid o ta. Har bara videos men d långa och ja vet inte än hur man sätter upp. Blä!!


Gammal sköönnniiing


Grym låt älskar mannens röst mest! Får sköön känsla.
RSS 2.0