When you wake up in the morning, you have two choices - go back to sleep and dream your dreams, or wake up and chase the dreams

Heeeeeeey!!

Sitter på jobbet! Har rast ska ner till gränbycentrum! Sen tbx och jobba USH! Efter det hem och fira med min UNDERBARA familj!! Natten tillbringar jag hos C med resten av gänget wooopwooop!!

Igår ...ja ni...jag jobba till 12 gick på stan shoppa hem käka lunch och skulle vila ögonen...För ja skulle ju träffa vänner träna och hem till I med A men ja lyckades somna och sov till nästan 22!!! Misslyckat??

Här kommer lite party låtar som ja försöker pigga upp mig sj med !!

You will meet two kinds of people in your life: ones who build you up and ones who tear you down. But in the end you will thank them both

Heeeey!!

Jag sitter på jobbet just nu. Sovit max 2 timmar då ja ändå sov riktigt skumt för att ja vakna till flera ggr under korta tiden. Har jobbat sen 7 och slutar strax. Ska mot stan för att träna och shoppa lite försöka hitta presenter inför nyårs firande. Men skönast blir att träna få ut lite av aggression Sen vet jag inte vart vinden vänder mig. Är grymt kraft och hopp lös. Försöker iaf lyssna på uppiggande musik. Som är mi8n bästa medicin under alla sits oavsett om de är sorg eller glädje.

Förra inlägget tog jag bort för ja kände att de va för mkt privat som jag skrivit upp så endast jag kan se. Jag hade så mkt blandade känslor och bara ville spy!!

I think it’s very healthy to spend time alone. You need to know how to be alone and not be defined by another

Heeeeeeeey!!

Nu sitter man på jobbet igen! Igår va en helt ofattbar underbar dag! Ni anar inte hur mkt ja behövde gårdagens ledighet och bara ta hand om mig själv!

Idag har jag inte haft de lika bra tyvärr. Men alla dagar kan ju inte va lika bra:p. Jag har vart med om en dilemma dock som va jobbig. Allt för att jag e snokare. Ibland är de värt de och ibland är de bättre att inte veta vissa saker. Sen att de kommer folk som är nertryckare gör mig inget ont för de är deras förlust. Men ledsen och besviken de blir man!

Nu ska jag fortsätta jobba! Vet inte va ja ska göra ikväll än får se!


If the past calls, let it go to voicemail. It has nothing new to say

Heeeeeeeeeey!!

Jag är ÄNTLIGEN hemma nu. Helgen har varit lång. Men denna måndag slog nog allt. Jag jobbade 7-21 med 45 min rast bara. Så överdrivet seeeeegt!!! Jag har inte gjort något mer än jobbat och sovit senaste dagarna faktist. Min kropp orkade inte med alla planer ja hade spikat.

Men imorgon..Det är då de vänder !! Min lediga dag ska jag tillbringa me A och den ska  innehålla Träning, solning, shopping och MASSAGE som jag fått i julklapp! Wii
Christmas is not a time nor a season, but a state of mind. To cherish peace and goodwill, to be plenteous in mercy, is to have the real spirit of Christmas. /Calvin Coolidge

                                                         
Något som snurrat i mitt huvud idag är att jag inte förstår inte hur tiden kan gå fort. Imorgon är det Julafton kändes som den nyligen va. I mitt fall tänker jag på nyårsafton. I min kultur firar vi nyårsafton precis som julafton. Jag måste erkänna att jag kommer bli lite glad att julen är snart över. Jag har gått runt både och igår på stan och sett hur människor ser ut som robottar. Så tragiskt. de stressar och blir lätt sura samt säkert får dåliga hjärtan. Dessutom kör som galningar i trafiken. Beter sig hulliganer i butikerna. Nu får de va nog! Önskar att man kunde spela in de och visa de så de får se sitt galna jag. Folk verkar tro att julen handlar mer om att stressa upp sig och köpa så mkt det går än att visa kärlek och tacksamhet. Jag önskar att alla dessa människor som går ut och shoppar kan ge en slant till en fattig människa. Förstår ni hur mkt pengar folk gör av sig?!?! Jag tycker man kan åtminstone skicka ett bidrag till någon/någonstans eller Skänka en tanke också till dem som kanske av olika orsaker inte kan fira jul eller har det just lika bra som du har det. Presenterna är materiella saker. De ger man som uppskattning för att en människa nära dig gjort bra ifrån sig. Men överflöd av mat och julklappar mättar och fyller oss med tillfredställelse för stunden. Sen vill jag inte ens gå in på hur mkt folk dricker. Specielt föräldrarna som dricker framför sina barn. Och blir fulla av all vin och snaps. USH vika minnen barnen får. En hjälpande hand ibland kan vara så mycket mer värd än den finaste julklapp. Jag tycker man ska passa på att ta en paus i det hektiska vardagslivet, en paus där familj och vänner kan komma samman och umgås. Så man kan möta det nya året med ny energi. Julen handlar om glädje, att ge och att vara en god medmänniska. Varför firar ni jul? Kvantitet eller kvalitet?

                                       

Some people are only meant to stay in your heart, Not in your life...

Heeeeeeeeeeey!!

Sitter hemma och grubblar lite. Om olika saker. Tankarna bara ökar. Tänker på små saker till livets stora frågor. Ärligt talat så kommer jag inte fram till något än. Eller jo ...Det är de vanliga om man vill en sak kan man verkligen fixa det. Att inte ge upp och ha alltid hoppet kvar. Sen att jag är riktigt nöjd att jag bestämde mig för att inte göra något ikväll och bara vila. Jag är riktigt trött i kroppen. Medans mitt inre har så mkt energi och vill göra något utanför dessa fyra väggar. Jobbig kombination. Har varit många gånger nära och tacka ja till erbjudande om att träffa vänner. Men jag ska jag tända lite ljus och sätta på lite skön musik och försöka lyssna på min kropp får se hur de går.


Bortsett från tröttis Fidan så Ohh Jag har sån härlig känsla en pirrig underbar känsla. Lycklig är jag!!


When someone loves you, they don't have to say it all the time. You can tell by the way they treat you

Heeeeey!!

Jag har varit ledig idag hur skönt om helst. Jag har tagit lång sovmorgon och efter det gick jag för att träna! Grymt benpass! Mina ben darrade när jag gick därifrån! Så jag va riktigt nöjd! Sen har jag umgåtts m H och hennes syster vi har vart lite här o var för att shoppa lite.

Senaste dagarna har jag jobbat och sen tillbringat kvällarna hos I och R med olika sällskap. Det har varit grymt!

Och Nu ska jag gå för att ha mini julafton.


It's the little moments that make life big

Heeeeeeeey!!

Just nu sitter jag hemma! Fixar mig innan jag ska ner på stan för att möta mamma. Vi ska äta lunch tillsammans. Myyyss!  Sen ska jag ner till jobbet.  Ser att de kommit massa snö under natten ush!! Trodde jag skulle få slippa se i år. Hoppas de försvinner efter jul.  Vet ej än va ja ska hittta på ikväll!

Love is joy. Don't convince yourself that suffering is part of it

Heeeeeeeeeey!!

Paniken som uppstår när man står i handuk och de kommer personal som talar om att gymmet stängdes för 30 min hahah!! Gud så pinsamt! Efter fin utskällning fick jag jag göra mig klar i turbo hastighet!

Nu sitter jag hos I mf och chillar på busighumör får se hur kvällen slutar! För helgen innebär jobb och träning!! Ouff!!

Take what was meant to break you and let it make you! Turn your mess into your message!

Heeeeeeeeey!!

Idag har jag tagit sovmorgon och bara degat. Jag ska strax ner till stan för att träna. Jag har behövt den här lugna dagen. Jag har jobbat 5 arbetspass på 3 dagar. Senaste dagarna har mitt liv innehållit jobb och träning. Bortsett från igår när jag träffa H för shopping på stan och mot kvällen träffa I och myste. 

Det känns konstigt att jag ska ner till stan nu och träna själv. Det blir tredje gången jag gör det nu. Helt olikt mig. Har aldrig varit fan av träning och verkligen inte göra de själv. Jag som många inte vet har lite socialfobi. Tycker de är jobbigt med större sällskap om de är folk jag förstås inte känner eller ens stå vid Åhléns t.ex. och vänta på nån. Sjukt va? Det är nog inte många som skulle tro om det om mig. Jag som är så social och stark utåt. Men alla vi har våra svagheter.


Den sista gilla jag så mkt för de stämmer. Varför är vi människor sånna som släpper inte taget om när någon gjort något fel. När de gör något bra ifrån sig har vi svårare att komma ihåg de eller ens lägga märke till det. Konsitgt de där!!

Never regret. If it’s good, it’s wonderful. If it’s bad it’s experience.

HEEEEEEEEEEY!!

Jag ligger i min sang och försöker somna. Kroppen är slut men min hjärna vill inte slappna av! Så jag har försökt läsa bok och sett film vilket verkar funka lite. Gäspningarna börjar attackera munnen.  Jag har inte gjort mer än tränat med A idag och sen fikat hos min extra mamma. Sen har jag gått hem och umgåtts med familjen. Pappa berätta om mig när ja var några år gammal att jag var riktigt knubbig. Han berätta de för muntra upp mig och påpeka att jag va väldigt smal nu. Jag tacka nej till baklawa då trodde han att jag gick på diet eller nått. Men förklara att jag hade inte ätit middag ännu. Sen berätta han att jag någon försökt klättra upp för träd och så hade jag brutit min arm. Jag hade fått gå runt med plankor runt armen som de man fick på gamla tiden. Jag som alltid trott att jag aldrig brutit ett enda ben.  


Jag har haft konstig helg gjort lite för många besvikna. Missat se ett uppträdande, avbokat träffar och de jobbigaste va när jag va så arg att RM förlora att jag lämna sällskapet jag titta med utan att säga hejdå. Jag vet fjantigt och känsligt men ja skulle inte göra nytta o va kvar va så suur. Så mina underbara föräldrar fick ta hand om mig hemma.  Annars har jag allt från fika med vänner till hälsa på en på akuten och myst med tjejerna på tredje advent och annat bus så klart. Jag har tränat en gång per dag vilket är otroligt skönt. Ska försöka hinna imorgon också. Bättre än och sitta o deppa under vintermörker.


Jag vet att det är säkert någon slags stavfel men orkar inte rätta nu. Skriver på bara just nu.

Och lite citat nu förstås! / Peace N love

Don't explain. Your friends do not need it, and your enemies will not believe you

Jag är hemma och vilar just nu. Tog lång sovmorgon lite för lång dock. Hade bokat upp mig på lite grejer som ja missa. Dagen börja jag med träning. Jag är stolt över mig själv för jag gjorde verkligen så mkt ja orkade. Min kropp är helt veck just nu men så värt de. Efter träningen blev de lunch med A på java. Nu har jag varit hemma och städat lite. Jag städa mest min garderob som ser ut som andra världskriget varit där .  Jag har tvingat lille bror senaste halvtimmen att mysa med mig. Men han är mer på bushumör än va jag är.

 

Här är en lista på 5 vanligaste sakerna man ångrar innan man dör! Gör inte de misstaget.

http://paulocoelhoblog.com/2011/06/23/regrets/


Nu ska jag fixa mig lite innan jag åker till O’learys för att titta på fotbollsmatch.   Se elclassico med stort gäng när Real Madrid Spöar skiten ur Barcelona!


SUPER STOLT MADRIDISTA!!

If you do what you've always done, you'll get what you've always gotten

HeeeeY!!!

Nu är jag hemma! Mätt som bara den! Har jobbat sen direkt efter gick vi till planeringsdag på hotell Linne. Åt jätte god middag. Det va jätte trevligt. Men jag är helt slut efter vistelsen i sthlm. Som btw va helt fantastisk! Tiden gick bara för fort fast ja va där mkt längre den här gången. Vill tbx NUUU!!

Ikväll vet jag inte än va jag ska göra ska träffa A om en stund iaf.

Här kommer en blandnig av bilder.

Fika med lilla syrran!

vackra Matta hos G ! Digga den fett!

Östermalms godaste rest och jag kommer ej ihåg namnet! Tre tjejer på 12 rätter vi va helt slut!!

Planeringsdag !

Söta mamma som försöker hjälpa mig plugga!!

Lilla jag

When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen!!!

HEEEEEEEEEEY!!

Nu är man lyckligare än lyckligast!! Har gjort provet och klarade mig! Fick massa beröm av läraren också som gjorde min dag. Blir ytterligare ett prov om två veckor om ja vill ha högre betyg! Vilket ja förstås vill.
Efter provet träffa jag min andra halva och fikade i Waynes. Mysigt med nått varmt och dricka inne när de är så kallt ute!!

Nu ska jag börja fixa mig för ja ska till Uppsala Konstert och Kongress på vintermys med kollegorna. Där efter ska ja sätta mig på tåget till sthlm! Äntligen nu va d så länge sen ja var där så ja inte ens minns sista gången. Ska träffa vänner och umgås fram till ons eller tors får se.
Peace N Love

If you live your life fully, you will die only once. But if you are scared of every step, fear will kill you day after day

HEEEEEEEEEEY!!


Jag är hemma just nu och försöker plugga till stor tenta imorgon! Jag vart så trött i huvet att jag somna. Så missat tre timmar av plugg!! Jag hoppas innerligt att jag klarar mig imorgon får ingen annan chans annrs! Efter provet ska jag till UKK på vintermys med kollegorna käka julbord. Sen tänkte ja ta tåget till sthlm där annat kul väntas.

Jag har inte gjort annat än sist då jag jobbat tränat umgåtts med vänner.
Den här veckan vet jag inte hur jag kommer hinna med saker får avboka en del så blir det nog lättare!

Nä nu ska jag fortsätta plugga cya!Lies run sprints, but the truth runs marathons

Jag slänger upp till citat som ja hittat. Jag gör de bara för ja har så tråkigt just nu. Alla sover de är sjukt trist. Jag har gått runt och gjort massa små pyssel som packa upp grejer i förråd, vattna blommor, torka runt lite etc men tiden vill inte gå fortarare. Eftersom det är första gången ja jobbar me nattpersonal vågar ja inte heller va me henne så mycket för ja rädd att babla ihjäl henne pga min övertrötthet!!


'


Och min favrit
'

Think before You talk. Observe before You assume, and Never judge a Book by its cover.

Heeeeeeeey!!

Sitter på jobbet just nu. Jobbar natt. Tänkte pröva o se hur de är. Förutom att de är sjukt segt så är det helt ok.  Försökt fördriva tiden med att göra saker som går att göra utan massa ljud och babla i tel me de som är vakna! Nu har jag slut på fantasi och rullar tummarna tills jag får sluta. Jobbade 7-12 imorse också. Även om ja sov lite på dagen är ja seg i skallen. Har hört att de finns fönstertittare. Ush! Det är lite läskigt.

Förutom jobb har jag varit hemma och degat både igår och idag. Imorgon ska jag först sova ut. Sen träffa min brukare. Sen Shoppa. Mot kvällen ska ja på UFC fotbollsträning!

Diggar en del av deras låtar ! Grymt att de blir större och större!


Peace N Love
RSS 2.0