Uppdate

Hej kära blogg!!

Ser ni vilken fin design jag har fått på bloggen!!! Skönheten herself Iva som gjort allt detta. Grymt fint. En blandning av stjärnor och fjärillar de älskar jag. Det är vackert!

Annrs så är jag ute och fikar/lunchar/Shoppar eller nån mysig hemma kväll nånstans med kompisar eller hemma och umgås med familjen!Har fått bra balans på d nästan. Annrs har ja vart mkt hemma eller mkt ute mesta dels mest hemma ett tag va ja ju så trött! Äntligen uppe i sadeln!

Har gått på en diet nu sista dagen imorgon(äntligen)! Jag tycker den är bra för kroppen. Ingen svält dig diet och inte svår en enkel varriant som du går ner i vikt på! Jag vet inte varför men har inte lyckats gå ner i vikt som ja borde men alla kroppar är väl oroliga andra har gått ner mer. Nu ska ja vila och njuta av riktigt mat några dagar så ska ja starta se igen. Körde två variant av diet gick ner 3 kg på 10 dagar. Den första va min egna sen den andra lite nyttigare men skulle vilja gå ner ytterligare 3 kg. Så skulle ja va skit nöjd! Jag skulle kunna träna men orkar inte!!

Snart ska ja till jobbet. får se va ja gör efter jobbet slutar 21 vilket är tråkig tid här i uppsala om man ska ta en fika sen kan ja inte göra så mkt som ska upp rätt tidigt imorgon då jag börjar 7.

I helgen är d bröllop fredag uppsala lördag stockholm!! Nice!

Önskar er en trevlig dag puuuuussssssU'r Amazing

God morgon!!

Vakna nyss fan va ja har sovit! Känner mig helt utvilad. Ska till jobbet strax bläää trots att det är fredag!!

Igår när ja va på pelle och jobbade sent. Skulle va servitris så visste min babygirl Iva att de kunde bli långtråkigt så hon  va gullig och ville göra mig lite sällskap under tiden folk åt o så. Hon överraskade mig stort med en sak. För några veckor sen tappa hon bort en ägodel till mig och nu dök den upp igen framför henne. Helt sjukt ju. Att just hon hitta och att den ens fanns där. Det är nått mamma har fått från sin mormor och hon har gett den till mig. Så väldigt värdefullt för mig!

Jobbar imorgon med men då kommer min prins och sätter lite ljus på min långa arbetsdag.

Muzika

Sån dag baraA HAPPY HAPPY DAY!!!

p.s Cem GRATTTIS PÅ FÖDDELSEDAGEN Hoppas den blir topp älskling!!

och
  vrf är hela texten där nere rosa???

Quotesgarden


When you're chewing on life's gristle
Don't grumble, give a whistle
And this'll help things turn out for the best...
And...always look on the bright side of life...
Always look on the light side of life.
/Monty Python's Life of Brian

Never go to bed mad. Stay up and fight./Phyllis Diller

The healthiest response to life is joy/ D
eepak Chopra

In my life, better to be sorry than safe/Paulo Coelho

Fight for your dreams, and your dreams will fight for you/Paulo Coelho

Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down./Anonymous

It’s never too late to be who you might have been!/ George Eliot


This is...

Hej gott folk!!

Idag är en strålande dag med skinande sol! Härliiigt efter massa gråa dagar!! Behövs nu nämligen. Har vart seg med bloggandet spenderat mkt tid med familjen på sistonde hållt mig borta från datan.Igår avbröt jag kontakten med Can tråkigt men det behövdes. Och det här tråkiga valet 2010 om att sd kom in i riksadagen med så många mandat har kretsat runt mina tankar mkt men det återkommer ja till senare.

Idag har jag jobbat och mer jobb väntar ska nämligen träffa min brukare snart sen ska jag träffa Suz Mal och Emi för tt spela Okey wiii

I veckan händer inte så mkt Min älskling Ula och sötnosen Cem som fyller år imorgon kommer till uppsala i veckan tjooohooo!!ÖNSKAR ER TOPPEN DAG

Ett skepp kommer lastat med bilder


Mys hos frugan


Fest hos sjuan


In i dimman! Wii

Utsikt från jobbet! Tur tt man jobba en sån här dag


Barnvakt åt sötnosarna


Vadå dubbel vagn?  2i1


Sverige demokrat på jobbet visar vilka som vann valet! (bus på jobbbet )


 Utsikten hemmifrån igår

Bumpy Ride

Igår : Jobbade jag och va med min "lilla syster" Zah och kolla runt shoppa och käka chinamat. Hon gifter sig snart så det blev mkt snack om d och planer inför. Ska bli riktigt kul längtar.
Skulle till frugan efter men va så otroligt trött.

Idag: Har ja vart barnvakt sen tidigt men skulle på utbildning idag. Som ja såg fram emot men lille bror va sjuk så jag ställde upp för mamma som vart hemma redan hela veckan.

Snart ska jag till stan träffa Hen och shoppa lite till.

Ikväll ska jag på en hemmafest blir kanske utgång sen.Du kan inte hindra sorgens fåglar från att flyga över ditt huvud. Men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår.Peace n Love

Gäääsp

Shalom!

Jag är sjukt trött fan! somna tidigt igår inte likt mig och vakna övertrött. Jag är inte förkyld eller så. Även om d känns som att alla är d. Har nog inte vart förkyld på flera månader tack o lov. Men den här tröttheten tar kål på mig. Orkar inte med nått känner mig så tråkig!Så här kan en dag starta för att få liv på mig!!Change

Change. We don't like it, we fear it. But we can't stop it from coming. We eather adopt to change or we get left behind. It hurts to grow, and anybody who tells you it dosen't is lying.
But here is the truth, Sometimes when more things change, more its stays the same. And sometims, oh sometimes change is good. Sometimes change is everything.


-Meredith Grey

En ny dag

Hayhay!

Idag händer inte så mkt ska på utbilning i 3 timmar. Sen ska jag till jobbet försöka hinna ta en runda på stan först. Jag har blivit rätt seg på sistonde. Jag orkar inte med mkt saker på en gång. Jag mår lite konstigt oxå. Känner att ja vill va mkt själv. Som ja har nån slags tomrum i kroppen. Vet inte va ja försöker fylla i. Ja förstår inget iaf får se vart det leder. Hoppas ni har en mer händelserik dag än min höhö !

Peace n Love

U should know better

Hej !

Igår sluta kvällen på bj. Impulsivutgång så ej fixad eller taggad. Höll på gäspa hela vägen dit. D va helt okej vart med om roligare kvällar. Vi firade Ivas bror som fyllde 30 och va där med resten av hennes bröder. Sen träffar man alla där i "lilla uppsala".

Idag har jag vart på stan med lille bror och hans kompis på stan och shoppa. De ville dit så ja kunde inte neka deras valpögon. Jag är otroligt seg idag så jag har fått avboka en del planer men nu ska jag träffa Zah som ja saknat otroligt. Sen torr jag att  ja åker hem och degar.Peace n Love

Allways

Just nu håller ja på fixar mig ska träffa Mr x. Underbart! Vad vi ska göra har vi inte planerat men de dyker väl som vanligt upp nått. Ikväll ska ja träffa lite vänner gå på stan kolla på eldshow kanske sätta oss nånstans nånting dyker väl upp där med:D! Kommer bli sent idag de känner jag iaf!


Låten är till mig från prinsen haha:D


Have your freinds close but your enemies closer

Be You

Jag har märkt med tiden att d är som d är och så kommer det va. Vissa saker kan man bara inte förrändra på. Varken materiella eller människor. Även om du tycker dess betende är fel och frösökt vägleda de försökt ge pikar eller de själva sagt att d är fel men ändå gör d som är "fel". Det är som det är. Vi är människor. Jag tänker inte låta sånna saker komma in i min väg. Alla vi har våra viljor. Ibland när vi är svag så beter vi oss extra konstigt men tycker inte d en bra ursäkt varje gång. Jag vill inte förrändra någon från den är. Vi har ju olika principer även etik och moral. Jag är nöjd med mina. Jag tycker d är tråkigt tt vissa saker inte är självklara för alla men d får va.
Va dig själv låt ingen ändra på det så länge du trivs med det!

PeaCn Love

Fanfanfan

Jag vågar inte kolla neråt längre när ja går min kropp har växt. Ja har sen två veckor tror ja lagt på mig 5 kg jag kan inte fatta det. Hur ??? sa ja att d va Feeeeeeeeeeeeeem KG. Försöker va lika possetiv som Iva om min vikt men ja kan inte verkligen.

Visst ja har fått mer former ska inte klaga så men vill tbx som ja såg ut innan. Blir sjukt irriterad över folk som inte kan förstå att alla har olika kroppsideal. Ja skulle säkert tycka att min form kanske passar någon annan. Men inte på mig ja mår mer eller mindre dåligt av det. hatar när folk säger tt ja är fjantig som tycker d jobbigt tt ja gått upp i vikt. Att d aldrig kan förstå tt d ser inte d igenom mina ögon. Vänner som kollegor klagar och ja blir besviken. De tänker på hur d ser ut ibland och klaga på mig sen. Men fan fatta ja e jag. Jag vill inte gå upp inte för att ja ser mig som en tjockis men ändå.

Jag älskar mat och har inga ätstörningar men ibland blir de för mkt av d goda!

Vad säger ni?

Läste detta på en blogg förra månaden lazandrita hade gjort en ankät tror ja iaf och ställt några frågor som d tyckte va oatraktivt hos en kille/tjej

Tjejerna sa:
¤ Killar som är snåla
¤ Killar som går på steroider
¤ Killar som tar droger
¤ Killar som inte klippt navelsträngen med sin mor
¤ Våldsamma eller aggressiva killar
¤ Svartsjuka killar
¤ Arbetslösa killar eller killar som inte har några ambitioner i livet
¤ Killar som inte kan hantera sprit eller dricker för mycket
¤ Killar som inte kan hantera att hans tjej ser bättre ut än han själv
¤ Ohändiga killar med tummen mitt i handen
¤ Kvinnoförtryckande killar
¤ Killar som inte släpper ens förflutna
¤ Killar med långa naglar eller alltid skit under naglarna

Killarna sa:
¤ Kontrollernade tjejer
¤ Osäkra tjejer
¤ En tjej som inte har ett eget liv
¤ Svartsjuka tjejer
¤ Tjejer som inte kan laga mat
¤ Tjejer som har körtkort men som inte kan köra bil
¤ Tjejer som alltid beställer in en sallad när man är ute och äter
¤ Drinkluder
¤ Fulla tjejer är riktigt avtändande
¤ Tjejer som inte kan gå i högklackat
¤ Håriga tjejer (även "svenska" tjejer har kroppsbehåring, fjun och mustach som behövs ta bort!)
¤ Tjejer som försöker dansa sexigt men som är helt taktlösa

Ja tyckte de stämde väldigt bra faktist!

Ojojoj....

Nu tror ja nästan ja tappar andan ! Fått besked med stor CHOCK!!
Ni kan Aldrig gissa vad d är ens över mina förväntningar!! Jag vill tala om det till hela världen men jag håller andan ett tag till detta är min hemlighet! När tiden är inne ska ja nog gapskrika om d !! Life is crazy

L Ä N G T A RÄr han inte söött??

Sleeepp Me

VARRFOOOOOOORRR!! Ja vill sova god dame it!! Men nej ja e pigg som en lärka! jag har pratat massa i tel ja har försökt läsa bok sätt på tv men nejnej! Imorn ska man jobba hela dan och upp tidigt. Nu har seb även slutat ingen som kan pigga upp mig med busigheter. D är lättare än ja trodde att det skulle faktist va men ändå jobbigt. Jag är glad för skitungens skull men saknar han. Hans sista dag blev en del busserier vi gav han ett fint avslut med två stora hinkar vatten fick en ren dusch! Haha önskar ja hade bild!
Efter jobbet ska ja till con som har hemma fest. Under helgen ska ja träffa massa vänner som ja saknat!  ÄLKSAR LEDIGHET!Eid Mubarek

God mörgon!

Igår va helt underbart stressigt dock! Träffa inte Hen hann inte så blev en snabbis på stan med Mar.
När jag åkte buss hem till uppsala sen träffa ja på en sjukt snäll chaufför! Fick leka hans pyskolog han berätta om hela sitt privativ! En snäll gubbe på 50 års åldern men tyvärr lite för mkt otur i livet! Men önskar att de fanns flera sånna människor man såg tt d va en bra person! 


Idag vill ja inte ens tänka på denna dag efter tre sköna dagar ska ja jobba hela dan när det är bayram! Ska sitta och deppa medans alla äter massa gottgott hemma!! Mamma är redan i köket och förbreder för massa maträtter och bakelser!! Ni som undrar vi följer efter turkiets datum vissabörjar fira ju ramadan imorgon.
Önskar er en toppen dag !!!

From the truth, you can't escape

Wazzaupp!!

Vakna alldeles för tidigt idag. Lämna syskonen på skolan vid 8 sen när ja kom hem kunde ja inte sova så har fixat lite här hemma och ätit frukost. Jag ska till stan och gränbycentrum idag med Hen för lite shopping till. Ska rösta idag oxå. Sen ska ja kolla upp en danskurs som lille bror vill börja på breakdance. Sen ska ja träffa min prins får se va vi hittar på. Lämnar uppsala idag d blir iaf skönt och komma bort lite.Sikta mot stjärnorna men ha alltid fötterna kvar på jorden

Val 2010 - Rösta Gör Skillnad

Då ska man rösta idag. Har ingenting att riktigt vänta på. Jag hoppas att alla verkligen röstar och röstar på nåt parti de tror på. Inte rösta för att man "tror " att detta är bra eller för att en vän tycker d är d "rätta" partiet. Jag tycker de mest synd att folk är för lata och röstar inte. Egentligen är d olagligt alla ska rösta men tycker man borde få betala böter så sånt här inte dyker upp. Allas röster räknas. Alla kan göra skillnad. Vi har olika viljor men nu spelar d roll hur många som tycker jobb tex vård skatt miljö jämställdhet är viktigast. De är nu vi får säga va vi tycker. Det finns gott om vallokaler så jag tycker om man ska angagera sig!

Här är bra sidor jag läste fick bra info från.

Ni som inte vet hur man röstar:
http://www.val.se/

Och lite fakta:
http://www.val-2010.se/

http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Love Kills

Hejohå!

Gud vilken underbar dag solen skiner! Än finns d lite hopp om att hösten inte riktigt kommit än! Även om man känner ibland att man skulle vilja dra på vinterjackan! Brrr!! Men d sjukaste e nog hur snabbt d kan vända från hett och svettigt till kyligt och iskallt!

Jag har jobbat sen fredags med helhektiska pass!!Gud denna helg vill ja inte uppleva igen! Så ja va helt slut på måndagen! Jag tog de bara lugnt! Brukar ha en sån dag i veckan "Vilodagen". Alla borde pröva! Me my self and I! Jag köpte massa gott hem lgjorde våfflor för typ 30 pers och d tog slut ganska snabbt sen massa annat gott som läsk chips godis munkar etc. Hur trodde ni ja mådde slutet av kvällen? HÖHÖ! Passade på att stänga av mobil och internet och bara va. Ja meddela de som står mig närmast såklart tt jag kunde nås bara via hemtel! Och idag sov ja ut ordentligt så ja mår prima idag!


Nu ska ja på stan och skämma bort mig lite mer! Shoppa lite och gå runt med min fina Iva. Sen träffar jag min brukare vi ska på middag eller bowla!! Kvällen slutar hos min underbara fruga!

Denna vecka jobbar ja bara tors och fredag sen masssaaaa ledighet! Så jag åker nog till sthlm och sala! wiii


Won't drown

Kan man ogilla denna låt? Så grymt skööön!!

Come on

GOD MORGON!!

Idag känns som en bra dag! Är d fel och känna så att idag kommer bli bra dag fast man inte kan förutspå nått? Aja slutet av kvällen får visa sig iaf. Jag mår bra och hälsan mår bra. Har inga stora bekymmer *pepparpeppar*.
Så idag är d en dag man bara kan le åt saker och ting!

Igår träffa ja Iva som kommit från spanien brun och fräsh inte okej när ja e blek! Hade inte sett henne på ett bra tag så d va skönt mkt tt snacka om. Saknat min ängel! Sen drog ja till jobbet skulle jobba extra och ha övervak på en pat. Dubbelt så lång som mig fick verkligen ha snabba reflexer och va berred. Fick ett par slag i magen och arm och händer som höll på brytas och d va röda som tomater sen. Men tur tt man har bra smärttröskel och va effektiv så man fick snabba slut. Sen åkte ja hem och umgicks med familjen. Jag och mamma bestämde oss för att vi ska ut och käka bara hon och jag. Det va så länge sen vi gjorde det. Vet inte vart vi ska käka än e sugen på att pröva oasia men hon vill till Tzasiki. Får se vart vi hamnar men längtar iaf grymt mkt. Blir i början av nästa vecka.

Nu ska jag till stan med frugan för hon ska pierca sig. Ska bli sjukt kul ju! Sen blir det en snabbfika innan ja drar till jobbet!


RSS 2.0