SOLSOLSOL LÄMNA OSS ALDRIG

Gööööd möörgöön!!!

Gud vilken härlig dag sitter i balkongen tar en kopp kaffe och njuter av värmen!
Ska mot stan om nån minut. Cykla i de här härliga vädret life is good!!

Visste ni att jag är en pianoälskare? Jag tycker det är riktigt härligt att sitta bara lyssna avkopplande.

En av mina favo
 

Eurovision

Förvånad? Nej!

Jag brukar se på eurovision varje år med mamma tyvärr hann jag inte i år. Jag är inte ens närheten av en chock att Sverige inte gick vidare tyvärr. Årets bidrag var ju otroligt tråkig. Hela Anna ser ut som en torrboll. Inte för att hon hade så många bra utmanare. Men det det skrek om att Sverige skulle kyssa årets euorovsion stort Hejdå!


Sverige hade så många bättre deltagare tyckte jag som min favorit pianisten Salem al fakir. Tysklands bidrag va inte så farlig den va annorlunda och helt okej. Turkiets va oxå lite annorlunda för att vara Turkiet men föredrar ändå deras låt för tysklands.

2010 vinnare i Eurovision Tyskland


Andra plats i Eurovision Turkiet


2006 vinnare Eurovision Grekland
 
Helena va en väldigt värdig vinnare! Tyckte om att både hon och musiken va så grekiskt!
Riktigt bra låt!

Ett Löfte

När man ger ett löfte är det viktigt att hålla. Om det blir en omöjlighet i slutändan är det fullt acceptabelt under speciella omständigheter att bryta. MEN jag hatar när folk ger löften och inte håller. Hatar att bli besviken det är en av d värsta känslor jag känner till. Varför ska man ge ett löfte och sen inte hålla det? Hellre att man inte ställer sig i den situationen än en person inte som kan hålla sina ord. Och vilket leder till tt man blir stämplad som lögnare. Hatar folk som ljuger vilket man gör om man ger ett löfte man inte håller eller lovar göra saker man inte gör. Jag är otroligt besviken på en person som gett mig massa löften i flera år sen inte kunnat hålla. Det fick mig att avbryta kontakten hur ont det gör och hur mkt ja än saknar personen är inte den människan värd att finnas i mitt liv. Jag har inte tid eller ork för folk som inte håller d lovar.

Jag har tre krav på människor i mitt liv:
 
Ha Respekt
Va ärlg
Va dig självDet ska väl inte va så svårt???

And på besök

För nån vecka sen när det va suz sista arbetsdag stod vi utanför köket på jobbet och tog en cigg fick vi ett oväntat besök. Det kom en and från ingenstans mot oss. Kände som den skulle attackera oss. Ja d va lite läskigt hehe men den anden stod o stirra ju bara på oss. Jag gav den lite bröd och den vart nöjd och gick sen.

Cykelvärd ?!?!?

När jag och Mar va på fik i fredags såg ja dessa. Jag visste inte att det fanns nått som cykelvärd? Jaha d väl bra att finns folk som ställer upp cyklar i ordning o fixar plats. Jag är inte så impad av jobbet. Visst är det bra men samtidigt lite onödigt känns d väl.

Morsdag ♥

Hej bloggen!

Jag har haft fullt rulle med jobb i helgen. Idag har jag iaf hunnit med lite annat.
Jag och syskonen har städat heeeela hemmet för morsdag. Sen åkte jag ner till stan med Hen för hitta present till mamma. Köpte en jätte snygg tröja som hon älskade och skrev ett fint kort till henne. Hen gick vidare till jobbet hon börja innan mig. Sen kom Mar vi åkte runt liten stund och sen va ja tvungen o gå till jobbet.Jag är förkyld blä cyklingen går inte så bra så igår fick Dav hämta mig igår för ja inte orka cykla hem o ja trodde d skulle regna. Men det går egentligen mycket bättre än jag trott. Jag lär nog cykla hela sommaren om jag kan.

Imorn: är jag ledig wiii. Jag ska träffa min fru har ja planerat och vi ska laga tacos hos henne. Mer har jag inte planerat resten visa sig.Iriterande att d ska va så..

Jag har tänkt på en sak. Även diskuterat det med andra och de har haft samma syn. När man hamnar i ett nytt förhållande så förändras mycket. Ens relation med familj vän jobb etc. Som person förändras man som mest. Plötsligt får man större självförtroende och inte har tid med ens nätverk. Jag kan inte begripa vrf samma sak inte händer när man får en ny vän. Jag säger inte att d händer alla eller aldrig hänt mig för det har d gjort tidigare. Jag fattar inte vrf man inte har lika mycket tid för ens vänner och beter sig annorlunda. Det är som man blir en annan person. Man går över sina gränser gör grejer som man vanligt vis inte skulle ha gjort och ens velat göra. Och blir "tofflig" så det nästan blir patetisk. Jag blir nyfiken vad i hjärnan gör så att man inte stoppar känslorna.
Har vi för lite självförtroende eller självrespekt att säga ifrån eller känns det bara rätt för tillfället? Och när vi dissar våra vänner är det bara för vi tar d för givet eller tror vi d kommer stå kvar där efter alla dissar vi gett.

I början kan ja förstå att det är så man är på "rosa moln" men ändå att sånt kan hålla på i flera månader.
Vrf blir vi så? Jag diggar inte det. Men d ska väl finnas biverkningar med allt även kärleken.Hard

Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for. -Bob Marley

Njut och va tacksam

Livet är en gåva jag tycker man ska verkligen njuta av varje sek. Och va tacksam för det man har och sluta sträva efter det man inte har. Njuta va glad och uppskatta alla små saker som har mer betydelse än man tror.

Den här videon berörde mig. såg den för nån månad sen och den har jag fastnat för. Bevis på har man viljan så kan man. Livet är det man gör det till 

Feelin so good

God morgon solstrålar!

Jag har sovit som en bebis så jag är riktigt pigg nu. Jag har vart förkyld tror den håller på försvinner nu *håller tummarna*. Nu har jag ätit frukost och ska till jobbet. Köpt med mig lite kakor så blir lite mys där. Får se vad jag gör efter jobbet.

Jag har bestämt mig för lite ändringar i livet faktiskt. Jag kommer ta två stora beslut idag. Det kommer förändra mitt liv så att d inte kommer va på samma sätt men det kommer löna sig i framtiden. Men livet är ju fullt av överraskningar så får se hur d blir.

When I opened up my eyes today
Felt the sun shining on my face
It became so clear to me that everything is going my way
I feel like there's no limit to what I can see
Got rid of fears that were holding me
My endless possibilities has the whole world opened for me

That's why I'm feeling...

I'm feeling so good
I knew I would be taking care of myself
Like I should
'
Cause not one thing can bring me down
Nothing in this world gonna turn me round...
Now the day is turning into night
And everything is still going right
There's no way you can stop me this time
Or break this spirit of mine

Like the stars above I'm gonna shine
Anything I want will be mine
Tonight I'm gonna have a good time
Call a few friends of mine
'Cause
I'm loving life
And tonight's for feeling...

sees the day

Ohh ibland e livet så härligt. Cykla hem nyss md riktigt fin utsikt. Fulmåne som lyste starkt. Njöt av omgivningen samtidgt som ja cykla va obeskrivlig känsla. Gjorde små planer samtdigt. Life is good!

Idag va jag barnvakt åt lillebror igen. Ibland hinner ja inte me hur hans pyttesmå händer är överallt och pyttesmåfötter rör sig så snabbt. Men ska inte klaga han va rätt lugn mesta dels av tiden.

Umgicks sedan med mamma och lillebror tog en promenad och handla lite mat. 

Fika med Mar och hans vän. Det va trevligt. Prata om allt mellan himmel o jord.

Drog vidare till solapallatset o sola lite. Mkt nöjd!

Nu ska jag äta sallad som innehåller bla avocado valnött italiens mix feta ost o mkt mer. Till det ska ja ha iste mums! Nä nu hugger ja in ! Tillsammans med en film såklart.

Önskar er lika trevlig onsdag kväll!!


Ohh minnen !!
Det va när den här låten kom ut ja och Iva blev vänner.
Hon påminde mig om låten och påpeka x antal ggr ja spela sönder låten för henne haha! Vilket ja gör med andra låtar fortfarande för henne! But baby still love me! Saknar våra gamla tider med busigheter! Men massor väntar oss i sommar!
Haha jag o hon e så sjuka ihop vi får till allt så bra på konstigaste sätten.


Peace N Love

Smile And The Whole World Smiles With You

God morgon tjockissar!

Vakna för stund sen åt frukost med mamma otroligt mysigt.
Verkar som d blir fint väder idag *hoppas*.
Idag känner ja mig mörk. Har på mig bara svarta kläder och svart nagellack.
Hade sotade ögon tom mamma vart chockad såg fint ut.
Men ja orka inte gå runt o se ut som en punkare.
Idag har ja inte planerat nått. Min lediga dag innan 5 dagars streck av jobb.
Jag ska till stan och köpa ett par nya skor och sola. Jag har blivit så blek ush.

Här är lite bloggar ja läser:


http://ivonne.blogg.se/ Min andra halva
http://gynning.net/ Carolina är skön och hon är bara sig själv men mest av allt så snygg

Önskar er en underbar dag!

True

They cannot take away our self-respect if we do not give it to them." Mahatma Gandhi

Trafikvarning

Hej alla underbra!

seg uppdate men haft massa att stå i. Bra o dåliga saker men för det mesta dåliga saker. D är en jätte dålig period just nu men hoppas d vänder snart.

Idag har jag vart barnvakt åt minsta bror 2 år urmysigt vi har lekt o lekt. Han e så tok underbar gör såna fina miner och ler o skrattar så man blir så lugn. ja ville nästan tt d inte skulle ta slut.
Träffa Suzzi och Gabbe för lite shopping. Lekte med Gabbe så ja nästan skämde ut oss andra barnen avundades. Jag och Gabbe pröva olika mössor och solglasögon gud så roligt man kan ha fick nästan ont i magen.

Jag har börja cykla nu woppppiii får se hur länge d varar. Igår cykla ja 16km och idag hela 2 mil. Hoppas d håller hela sommaren. Gör d här inte för nån bantning e nöjd över min kropp som det är. Gör d endast för kondisen. Ja som röker ibland har ultra dålig kondis. MEN ja ska sluta röka I promise. Ja har ju astma så d är d största skälet- Vill bli av d m d. Men detta lär ju ta större skada säkert. Jag cyklar som en galning ibland för ja e så stressad när ja blir sen. Vilket sker ofta. Förra året lyckades ja ramla o slog mitt vänstra knä och armbåge rejält. Åkte samma kväll till sthlm och festa omplåstrad med finkläder d såg riktigt sjukt ut men kul hade jag och d va värt d :p. Så har ja haft för många nära dödens upplevelser. I år ska ja försöka ta d lugnare vill leva.


Peace N Love

Vilodag

Så skönt med regn älskar hur d droppar mot fönstret!!

Idag är jag hemma bara o vilar. Önskar ja hade mer krafter men min kropp vill inte.
Fick stanna hemma från jobbet idag blää ångra mig lite sen men kroppen orkade inte.

Igår tog ja d ganska lugnt. Jobba på pelle urmysigt. Fick tillbringa massa tid med min chef som jag inte träffat på länge. Trodde d skulle va rätt lugnt igår så jag och Joa satte oss ute vid solen o d tog inte mer än 5 min vila o d ba kom kunder. Efter jobbet träffade jag Can som hälsa på båda vi va helt döda o trötta så vi tog d lugnt satt o snacka massa skit. Sen drog ja till Suz och skulle spela kubb men sega ja kom sent så vi gick in o spela lite spel d va kul.

Nothin' But LoveHere I sit by my window thinking about all the things that I´ve been through
There were times where I never thought I get to where I got to
Had some angels to guide me, someone to ? lay on all my love
Now this is my chance to say ain´t go nothin but love

For my family that raised me
To anyone who tried to hate on me
Even the one´s who tried to break me, even the one´s who tried to take me down

There´ve been haters since this world been going ´round
Why they take a thing and trying to crush them down
I ain´t even trying to hold on to that now
Ain´t got nothin but love for you

I could hold on to pain but that ain´t what my life´s about
I ain´t blaming nobody if I ain´t got my stuff worked out
I got love for my self, ain´t gonna regret anything I´ve done

To all the givers and the takers
To my crew from way back when
To the cold wars and the stares
And the ones that I ain´t met
For my self for sticking with me
For the one´s I miss from up above
Anyone who´s ever been a part of me
Ain´t got nothin but love

Tröttis

Shuu leeen:p

Sitter på jobbet när d så härligt väder. Chefen ringde skulle vart ledig idag men efter massa bön o komplimanger så kunde jag inte neka! Ångrar mig lite nu men har hft det skoj hittills. Det är ganska lugnt så lär bli lååång kväll. Inte planerat nått efter. Men tror d lär bli nått efter med tanke på hur mkt energi ja kommer ha i kroppen efter denna kväll!

Nä nu ska ja ut o sola lite!! E så bleeek!

I have been impressed with the urgency of doing. Knowing is not enough;
we must apply. Being willing is not enough; we must do." Leonardo da Vinci

Be strong

 

- People change
- Things go wrong
- Shit happens
- Just hold on 
- Life goes on
Gunun birinde

En gammal underbar classicer!!

Günaydin ✿ God Morgon

Gud vad jag älskar sommaren sjukt fint väder!

Gick med småsyskonen till skolan idag härligt väder tog mig en längre promenad hem. Nu ska jag plugga lite i teoriboken med lite frukost i balkongen.

Idag ska jag: Träffa min brukare ta en glass vid ån och luncha. Sen till Gabbes dagis för Suz har bjudit mig på hans knytkalas. Ska bli kul. Sen till stan igen för möta upp syrran Hen för fika. Kvällen får visa sig blir ändå aldrig som man tänkt sig. Men det älskar jag med livet fullt av överraskningar!
På Fridays! Älskar d stället!
En glassig margarita på en sen vinterkväll kan aldrig slå fel!
Jo om man heter Iva och heller den över mig!
God va den! Ska pröva en sån igen fast nu på sommaren.

Life is what u make it

Om du tänker för länge på nästa steg,
kommer du att tillbringa livet stående på ett ben


It's far from overWhat am I doin’? What am I doin’?
Oh, yeah, that’s right, I’m doin’ me
I’m doin me
I’m livin’ life right now, mayne

And this what I’ma do ’til it’s over
‘Til it’s over
But it’s far from over…..

But point the biggest skeptic out, I’ll make him a believer

If you thinkin’ I’ma quit before I die, dream on
Man, they treat me like a legend, am I really this cold?
I’m really too young to be feelin’ this old

Man, nobody’s never done it like I did it

yoyo

God dag! Vakna för några timmar sen. Väcktes av tel som ringde. Brr..
Nu sitter jag i balkongen äter lunch och solar underbart väder. Städade rummet lite hade lämnat d som andra kriget vart där bev stresstigt på slutet.

Igår va skit kul. Skratta så jag fick ont i magen flera ggr. Blev lite dans oxå. Inte min musiksmak men med rätt gäng så vore inga problem. Jag lyckades ramla från trappa haha fråga mig inte hur men d känns idag kan jag säga. D va max 5 trappsteg som tur. Får skylla mig själv hade rätt så höga klackar. Fick för många komplimanger för d och d togs massa bilder på skorna ja hade på mig hahaha. Fick väl för mkt lufft. Resten drog till flustret men jag va alldeles för trött.

Idag känner jag för massa saker grill fika bio men är så trött får se om jag inte bara hemma o degar.
Man har ju åldrats inte som gamla goda tiden då man inte tyckte tiden aldrig räckte.Blogg ya later !

Glöm aldrig

Forgive but not forget, or you will be hurt again. Forgiving changes the perspectives. Forgetting loses the lesson.

Thank Good It's Friday

Sorry för bloggtorkan har haft fullt upp med jobb och massa annat småfix.

Träffa min underbara Bula  som åker till usa och är borta HELA sommaren. Skönt och va med henne blev massa skratt och känslomässiga stunder. Vet inte hur jag kommer klara d. USH.

Ikväll ska jag på fest med kollegorna. Ska bli dunder. Nu ska jag bygga på mitt rum sen börja fixa mig.
Imorn e jag ledig får se vad dagen har att bjuda på då.

Ha en trevlig kväll!


10 bra tips för bra mående

Läste denna ur en artikel som jag tyckte va bra.

Tankens Kraft & Känslans Kraft

1. Vad vill du förändra?

Gör en lista som tydliggör vad du inte är nöjd med

2. Priotera

Ofta vill man förändra allt på en gång.
Det kan innebära att man inte kommer förändra någonting = besvikelse

3 Lista för- och nackdelar

Alla förändringar har nackdelar, även om du tillexempel vill sluta rökaOm du inte tydliggör det negatuva kan den bli en anledning till att du inte lyckas

4. Ta små steg

Om du förändrar allt från en minut till en annan - vid tolvslaget på nyårsafton till exempel - blir det onödigt dramatiskt. Då har du inte tränat på att möta det nya, utan undvikder det bara som varit

5. Skönmåla inte det gamla

När du gjort listan över det posetiva och negativa, så håller du dig till den posetiva listan.
Läs regelbundet för att påminna dig själv!

6. Anteckna framsteg

För att orka förändra behöver du lyfta fram de små framstegen.
Shaffa en fin segerbok där du varje dag skriver om små framsteg

7. Räds inte tomrummet

När du förändrar så lämnar du det invanda beetendet. Det kan skapa tomhetskänslor och deppighet. Förbered dig på att det kan kännas tomt under en period.

8. Fokusera framåt

Fantisera om alla fördelar som en förändring kan ge dig.
De tankar ger dig glädje, lust och energi för att orka förändra

9. Utmana din självbild

Din identitet sitter inte i det som varit. Jobba med att tänka * Jag är värd att få det ännu bättre*

10. Belöna dig själv!

Lyft fram framstegen du gör och belöna dig själv ordentligt. Unna dig härliga lyxsaker för att visa dig själv att du är värdefull. Påminn dig om att du lämnat något som inte var bra.

Du är på väg mot något bättre!

Sol underbara sol försvinn aldrig

Hos Suz nu. Våldgästar henne. Får inte nog av henne.

Efter träffen med min brukare gick jag o kidnappa Kad från bibblan med mig och plocka upp Hen efter hennes jobb. Vi tog en fika satt ute och njut av d fina vädret. Ska tbx till stan snart för träffa Moh. Segisen åker från sthlm så tar lite tid.

Gud så berörande 


Det som inte dödar dig gör dig starkare

Can ♥

Jag är så överlycklig som har dig i mitt liv. Att du gör dagarna ljusare. Finns ingen som du!
Tack för att du är strykan i mig. Glad att du finns i mitt liv även hur det än är nu. Jag Älskar dig


Henna Tattoo


Underbar Känsla

Hade sjukt skön dag igår. Med känsla i mig som jag inte kunde sätta fingret på men d var obeskrivlig bra känsla. Min dag va på topp. Jag tog det ganska lugnt igår. Dagen började ganska segt älskar lugna morgonar då man varken stressar eller gör så mkt. Mkt bättre start på dagen. Jag övningskörde och d gick sjukt bra faktist.
Jag är nöjd. Sen drog jag hem till Den o Mal och käkade med de och suz. Det va jätte trevligt. Jag o suz drog hem till henne och fikade. Mal kom förbi sen och vi drack lite vin o snacka om hur det är att va tjej och massa annat. Det va mysigt. Klockan gick så snabbt kom fram till att jag tillbringade sammanlagt 8 timmar i sträck med min fru Suz. Helt otroligt hur tiden gick så fort. Jag får aldrig nog av henne. Hon har sån possetiv energi man kan inte låta bli.
 

Nu ska jag gå o träffa tjejen jag är kontakt person till sen snabbis på stan innan jag träffar Moh över en fika.

My Sunshine

We Ride 2gheter And Die 2gheter!


HAhaha d här passar oss så bra. Kommer aldrig glömma


Så sjukt Glad som har dig i mitt liv ! Min andra halva!


 

Min kärlek till dig är obesrkivlig.

Anneler Günü / Morsdag

Idag firas morsdag i Turkiet. Jag förstår inte vrf hela världen inte har samma datum. Finns säkert nått vettigt svar till detta...hoppas jag iaf. Men är glad att denna dag finns. Som en påminnelse för vad vi har eller haft. Ett dygn av 356 dagar räcker absolut inte att ge sin mor lite extra uppskattning men denna dag ska finnas ändå så man kan få tänka efter en extra gång.

Jag är så sjukt stolt dotter till två mammor. Min biologiska mamma som gick bort när jag va liten. Ingen kan absolut ta hennes plats. Jag har tyvärr inte så många minnen kvar för hennes bortgång va i tidig ålder för mig.
Men det jag har kommer ihåg kommer jag ha kvar i mitt hjärta och bevara för alltid.
Min nuvarande mamma är underbar jag är tacksam att jag fått henne i mitt liv. Jag vet inte alls va ja skulle göra utan henne. Hon har stått ut m mig i alla väder. Och aldrig gett upp på mig. Alltid väglett mig. Hon är en av få människor jag kan säga att jag ser verkligen upp till. Hon är enormt stark. Sen har jag lite låsas mammor som kallar mig för sin dotter och de uppskattar jag enormt mkt också.
Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Kaç geceler bana ninni söylerdi
Hasta olunca oydu başucumda bekleyen
Biraz yorulmayayım, üzülmeyeyim, hemen
Alır kucağına okşardı, saçlarımı öperdi.

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Uzun kış geceleri masal masaldı
Güzel çoban kızları, iyi kalpli sultanlar
Bir suyun akışı gibi geçip gitti zamanlar
Şimdi ne o dünkü çocuk, ne de o masal kaldı.

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Yıkayan oydu mürekkep lekeli parmaklarımı
Akşam biraz geciksem yollara düşerdi
Sokağa çıkarken «Yavrucuğum üşütme» derdi.
Hemen bir kazak örerdi biraz boş kaldı mı.

Nasıl hatırlamam anacığım nasıl
Bilirim yine kalbinde yerim anacığım  
Vefalı ellerinden öperim anacığım.

4 år och 4 månader

Träffa på sötaste ungen på hissen nyss. Hon hade leende man kunde dö för och ögonen helt magiska. Små pratade med henne och hon blev helt fäst vid mig. När hon skulle av vägra hon gå. Hon ville tt vi skulle hem till henne. Hennes mamma fick muta o dra henne hem. Hon vägrade släppa hissen. Jag o hon är kompisar nu och ska ses igen har vi bestämt. Helt underbar känsla det gjorde min kväll. Tänk va småsaker gör med en.

I'm tired of bein' the victim of hate
Skin head, dead head
everybody gone bad
situation, aggravation
everybady allegation
in the suite, on the news
everybody dog food
bang bang, shock dead
everybody's gone mad

beat me, hate me
you can never breake me
will me, thrill me
you can never kill me
do me, sue me
everybody do me
kick me, strike me
don't you black or white me

I am the victim of britality, now
I'm tired of bein' the victim of hate

Be thankful

Today don't beg, don't ask, just thank God in silence for all the blessings in your life.

Slut som artist

Ohh jag e så döööd! Har nog åldersförkalkat haha. Sov två timmar inatt satt uppe sent med baba och byggde upp möbler till mitt rum som jag gjort om. Tvinga me Mamma och Ivonne till Ikea igår. Tack o lov att d orka stå ut med förrvirade lilla jag som va uppstressad. Fick impulsiv ryck att dra dit. Nu är d hälften kvar men det blev massa gjort som tur. Känns riktigt bra!!:D

Riktigt underbar låt!

Lev i nuet och uppskatta småsakerna

- Skjut inte upp till morgondagen vad du kan ha glädje av i dag. /John Billings

Nytt hopp

Prata med Anne/Mamma. Vi diskuterade mitt liv som det är nu. Och hur jag ska göra i framtiden. Haft svårt att välja utbildningar och en del saker jag inte är nöjd med riktigt nu. Hon gav mig riktigt bra tips och pumpa i mig massa förhoppningar och råd om min framtid. Nu vet jag men kommer inte tala om det för nån tills jag är där.
Ser fram emot d riktigt mkt.Orolig kväll

HejHopp!


Ush Va så orolig för en vän som satt på akuten igår. Som tur mår hon bättre efter en del ommoment men vart grymt nojjig.  Jag va på jobbet till sent så jag kunde inte gå till henne så vart ganska psykad. Som tur mår hon bättre nu. Bäst för henne för vet ej va ja ska göra utan henne. My Sunshine!
Känn Dig FriLife is like cooking; before choosing what you
love, try everything

Körkort

Idag har jag övningskört! Kändes underbart att va bakom ratten igen. Tyvär va d länge sen så d gick inte som ja ville. Men nu ska jag satsa så innan sommaren e slut ska ja va klar.
Ska till en kompis och se på en rulle nu!

Ha d bjeeest

DANCE

VILL DANNNSSAAA! Är så trött på krogen men saknar ut o dansa! Får dra ut snart med min partner in crime Iva och slå klackarna i taket!

OHHH 

Gammal Goding

Jag är torsk för musik! Och denna är en gammal men bra låt.

Massage

WIIWOOWOWOOOPPPWIIPPIII Sjukt skön dag idag!

Somna som en bebis igår jobbade sen lång promenad runt gränby området me två vänner. Mer av sånt blir d närmare sommaren gud va kallt d vart!
 
Idag har jag jobbat fram till 13. D va kul. Förutom biten jag hamna på golvet haha tack vare Seb sjuksköterskan på jobbet.

Nu ska jag på MASSAGE
!!  Lycklig? Obeskrivligt mkt. Det behövs min kropp känns som 700 år gammal.


 
xoxoxo  

Busunge!

Lät min lillebror leka med min mobil under tiden ja höll på fixa lunch åt han. Sen hittar inte jag mobilen o efter massa letande frågar jag han. Men skitungen springer till balkongen hela tiden. Han e ju 2 år och jag tänker inte förstår han va ja menar......men sen...efter lite tänkande kom ja fram till Japp han hade slängt mobilen från balkongen 6 våningen dessutom! Men ska inte klaga mobilen klara sig sjukt nog! Hahah vilken busunge

Put It In A Love Song

Underbar låt. Kan inte låta bli att dansa till den !! WORK IT  


If you do the right thing, we can be together
I'm not easy, yeah, you gotta work for it
I'm the real thing, yeah, you gotta please me

 All that talk, and boy you better walk it
All this this and that, can you do better?

If you want me love and all my time
Part of my plans and part of my mind

Gotta work it baby,
work it out If you want me baby,
Work it out

Frustration

Är så jäkla nyfiken av mig tyvär! D nån som ringer mig med dolt nr! D tog stopp ett tag men förrigår va d nån som ringde igen mitt i natten. Vakna som tur ej av d men ändå så nyfiken. Vrf sånna barnsligheter?!?! Sånt gjorde man när man va BARN! Kan folk inte växa upp o ta sig i kragen och va rak på sak bara! Vem e du? Va vill du? Har du inget liv?

Boktorsk

Nu sticker jag till min Bula. Har ätit underbar frukost i balkongen och njutit av d fina vädret. Satt och läst bok. För tillfället läser jag Stäppens Krigare (Djingis Khan) som är skriven av Conn Iggulden. Verklighetsbaserad bok d gillar jag. Så skönt och få tbx mitt läsarintresse. Blivit mer o mer på sistonde wiiiiii


Shine and the whole world will shine with you

Shine with joy and without fear! No one lights a lamp to hide it behind the door./PC

NADA

Livet är fullt av överraskningar. I LOVE IT! Har vart med om lite utmaningar idag och besegrat d mesta med rak rygg och ett leende. Ibland är livet så komplicerat. Men d spelar ingen roll för jag skulle tröttna på d lätta sakerna. Att kämpa för nått svårt gör resultatet mer värt för mig. Jag gillar absolut inte för mkt drama men d ska finnas en viss spänning och äventyr i d mesta ändå. Sen gör d så att ja uppskattar små saker mer. Less is more. Tar inget för givet. Har haft beslut ångest för en sak som ja hade mellan två val. Men idag kom jag fram till tt inget dög. Absolut inte för mig.
Fin låt

one step at a time

Hemma nu efter en underbar dag. Träffa mina pinglor Jiji och Goci som jag saknat så otroligt mkt. Vi tog en fika på mitt favoställe. Borde ha vip på d stället så ofta som ja e där. D va så trevligt att tiden gick så snabbt fick nästan inte nog. Hann träffa två andra kompisar snabbis innan jag o Iva besämde oss att gå på filmen Kick Ass. Jan, Osm och Sel haka på men sakna Kad. Så efter bion träffa jag o Iva han över te och tog d lugnt.

 Imorn träffar ja Ula som är i uppsala oxå o hälsar på. Ska bli dunder! Blir dock inte så länge för drar till jobbet ganska tidigt.


Jag och Mitt Ögonsten!

Help others because of YOU feel self fulfilled when You do that

Some people help others just to make themselves feel better than they really are./PC

OOhhMMMyyGGoooshh

SÅ äkligt bra låt ! Spelat SÖNDER den! Oh Usher e så het på videon älskar när killar kan dansa. Mörka killar är inte min smak men han o Chris brown e ögongodis ju!!

Ut m d gamla in m d nya!

Yes Im back!
 

Haft d så sjukt bra på sistonde! Fått massa energi från höger som vänster. O nu väntar d ännu bättre tider våren är verkligen här och snart är d sommar! Så sjukt nu ut m gammalt skit o in m nytt. Är säker nu på va ja vill säkrare än nånsin! Gäller verkligen tt ta tag i sitt liv för livet går INTE i repris! Har så sjukt underbara människor runt mig. Jag kunde inte begära mer. Under den jobbiga tiden så har ja haft min andra halva Iva ja så glad som haft henne vid min sida och som stått ut min aggresiva humör och rykt upp mig. Och får inte glömma min fru Suz, som gör
dagarna lättare ger mig så possetiv energi hon har sån utstrålning omöjligt tt missa. Och många fler människor ni vet vilka ni är!

 

Nu har ja sålt våran söta kanin. Lillebror blev ledsen o ba grät hehe så jobbigt o se han.
Nu ska ja ut nu träffa lite folk sjukt svårt o bestämma mig för saker. D nått nytt hahah hatar att få för många alternativ. Men får planera bättre. Får se om ja hinner me allt. Men första prio är tt träffa två av mina pinglor från sthlm. Jiji och Goci. Ska träffa upp d med Iva. .
RSS 2.0