Smile...It Will Either Warm There Heart Or Piss Them Off..Either Way You Win

Vilken kväll o natt jag hade igår. Sjukt tacksam för igår. Att ha så underbara människor runt mig värmer. Även om jag inte alls känner de sååå bra kändes de bra att ha possetiv energi run om mig. Inte nog med det underbara sällskapet så vann mitt favo lag! 
 
Idag har jag tillbringat dagen med familjen och gjort lite små pyssel...Nu ska jag rymma till min favo stad sthlm tills imorgon.
 
 
Underbara killar! Här fattas dock Ivonne, Josef och Ali. 
YEAh! Denna vinst va de värda! LOS BLANCOS i mitt  ♥ för EVIGT
Min Pärla är hemma! Vilken Lycka!

Strength never comes to those who are strong, it often comes to those are weak, because, for all they need is to motivate themselves to be back with life

Ohhh jag orkar verkligen inte. Vilken dag jag vet inte om nån har lagt förbannelse på mig eller satt onda ögat. Sen jag vaknat har saker o ting gått upp o ner. Helt otroligt. När nått possetivt dykt upp har de slagits omkull av all negativitet inget verkligen inget har gått min väg. Känns som jag kommer gå in i vägen. Jag vet varken bu lr bä längre. Livet har tagit en väg där de bara går neråt just nu. Dagen slutar nu med hemsk besked. Ännu en person har gått bort. Jag vill ba spricka av alla känslor som samlats till en bomb som kommer inte ut. Sitter med gråten i halsen och försöker göra verkligen allt för att stå på bena. Jag behöver all styrak jag kan få. Jag ska strax gå o umgås med vänner. Behöver en lugn kväll med nära.
 

Lord Bless Our Week. Let Our Hearts Understand That The Fear Of Suffering Is Worse Than The Suffering Itself

 
Vilken dag! Inte nog me att dagen börja me att jag vakna helt på fel sida. Hade en riktig´jobbig dröm. Drömde om att jorden höll på gå under på grund av ilumunati teorin förstördes allas liv. Jag försökte rädda nära o käras liv. Jag va helt skärrad tills jag upptäckte att de va en dröm. Resten av dan har varit lite dryg pågrund av små grejer egentligen men så kan vissa dagar va bläää!
 
Jag skulle varit ledig idag egentligen men ställde upp för en kollega. Jag fixa masssaa grejer som jag kom på under helgen. Både privat och jobbmässigt. Men nu har listan iaf minskat. Imorn är jag ledig och då ska jag ta tag i de som är kvar.
 
 
 
 

The only time you fail is when you fall down and stay down

Nu sitter jag i personalrummet och fikar. Precis innan fikat såg jag en groda på golvet. Förstår inte vart den kommer från men runt de här stället har man ju sett olika djur som harar, ugglor änder som satt sitt bo osv.
 
Jag är rätt seg idag. Igår slapp jag jobba hela dagen för en kollega ville byta. Så jag fick sluta 13. Gårdagens händelse va att jag hade sockersug och mina underbara kollegor ställde upp o baka för min skull!!:D
Åkte snabbt hem sen till Concy för att mysa me henne och Diana. Vi satt och titta på filmer och åt MASSA gottgott!! Mot kvällen åkte jag hem till Hussein som jag va bjuden på middag hos med Ivonne, Richard och barnen. Adi kom och joina också. Vi kolla på film och umgicks.
 
Efter middagen myste jag med denna charmören! Himmelsk gullig!!
 
 
Idag är min plan på att hem och vila umgås med familjen!!
 
 

Appreciate what you have before it becomes what you had

Ohh jag e helt slut. Hade lång dag igår. Och idag är jag ba sur för hur matchen sluta inte och ens d fina vädret kan pigga upp mig. Idag jobbar jag till 21. Troligtvis åker jag bara hem efter. Jobbar dag imorgon.
 
Igår va jag ledig så passa på att göra grejer. För jag kanske inte ´hinner nu när jag ska jobba hela helgen.
träffa Hanna och fika på Unico sen Träffa jag Ömer och fika på Waynes sen Hem till Ivonne som fixa oxå fika fika till mig. Medans vi vänta på resten av gänget satt jag hon och Hussein och titta på film. När alla va där tittade vi på matchen. Jag satt bland 5 st Barca fan. De va tufft men jag stod på mig:D
 
 
 
Vrf?? Hahaha
 
Riktigt grym kväll!!

Be The Type Of Person You Wan't To Meet

Gööööd Mörnin!!
 
Ush vilken hemsk morgon!! Vaknat av o till. Har legat i sängen en timma tills postgubben ringde på. Fick ett av mina pkt äntligen. De andra kommer dröja några veckor triiist. Så min morgon blev lite bättre iaf! I tisdags hade jag en underbar morgon. Tog hand om mig. Andligt och kroppsligt. Ingen stress och mobil bara slappna av och göra pedekyr och manekyr med hårinpackining etc. De va otroligt skönt. Sen kunde jag jobba utan problem. Igår Blev de jobb till 13. Bråka lite me en kollega som jag gillar o irritera så till slut blev han så sur så han kasta tallrik på golvet?!. Efter jobbet fika jag me min brukare på cafe Linne åt deras enormt goda macka med fetaost. Hon hade varit på reggae festivalen och berätta olika historier. Sen gick jag en sväng till solariumet och som tur träffa jag på Adi så de blev sällskap hem. Mot kvällen träffa jag Ivonne. Vi gick på bio och såg filmen Expendables 2. Den hade bra action scener. Men hade de inte varit så bra skådisar hade nog inte filmen fått 4 av 5 från mig. Efter filmen satt vi oss på vårat favo ställe som vanligt!
 
Idag är jag helt ledig. Planerat in en träff med Hanna på stan sen får jag se. Mot kvällen ska jag till heidenstam för att se El classico! Vamos Los Blancos!!
 
 
Här kommer lite bilder gott o blandat!
 
Jag o min underbara kusin!  Sista dagen efter massa äventyr på stranden så gav han sig iväg till cypern!!
 
Iva o Micke På Toni på golvet Som får stryk igen..
Hjälpte polisen och lösa ett fall hehe trodde jag skulle aldrig göra men kul va d
Utgång me kollegorna innan semestern! En oförglömlig kväll!! Enda killen här och han syns inte!
Jag o min man ! Hitta han i Turkiet .
Älskar den här bilden på kusinen o brossan! Så mysig!

Being hurt is something you can't stop from happening, but being miserable is always your choice

Sitter framför tvn. Hittat olika serier som är bra och för en gångs skull är d svårt o välja. Annrs stänger jag av tvn ganska fort för hittar inget bra. Sitter med en glass och smaskar. Jag borsta tänderna för inte så länge sen så blir en ny omgång snart! 
 
Jag har haft en ganska skön måndag. Börja dagen me lite städning sen gick jag till blodgivningen gav blod. Dem är så grymt bra som jobbar där. Tar verkligen god hant om en. Önskar de va fler som kunde vara blodgivare. Sen drog jag till jobbet. Efter jobbet åkte en stund till Heidenstam. Tittade på film (Avangers) med Richard, Husse och Toni. De va kul och hänga me pojkarna.
 
Imorn blire lugn dag. Ska sola fixa två ärenden på stan sen jobba!
 
 
 På blodcentralen
 
Ric får nog av Toni hehe
  

Worry is a total waste of time. It doesn’t change anything. All it does is steal your joy and keep you very busy doing nothin

ohh vilken seeeg dag!! Efter jobbet igår va jag helt slut så jag gick hem direkt. Jobbade 14 timmar me 1 timma rast!!
 
Idag har jag inte orkat heller göra nått spec. Bara varit med familjen de är ju Eid idag. Pratat massor me släkten! Saknar de väldigt mkt. Vore dunder och va me de idag.
 
Jag hat beställt lite kul från nätet iaf som gjort mig lite gladare! Ska snart ut snabbt och köpa cigg. Sen hem och lata igen. 
 
 

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong

Vilken daaaaaaaaaaaag!! Jag ska jobba 7-21 med 45 min rast idag!! Har vaknat me hemsk magsmärta så jag har sovit riktigt dåligt. Skyller på gårdagen. Åt så otroligt mkt blandade saker. Och kom hem sent. Ikväll lär jag hem och kasta mig på sängen efter jobbet.
 
Vill tbx till de här se på fotboll
 
och chilla till skön film som denna! vilken röööööööööst hon har!

In the end, people will judge you anyway. Don't live your life impressing others. Live your life impressing yourself

Sitter och väntar på att klockan ska gå i personalrummet. Snart slutar jag! Vilken dryg dag de har varit ush!! Kunde gå upp imorse kände mig riktigt sliten. Och att de spöregna gjorde inte saken bättre!! Jag har känt mig nere sen igår. Vet inte vrf men nu känns de som allt bara är skit! Jag känner mig känslomässig och väldigt grinig. Folk tycker att jag har attetyd! Vet inte vart de kommer från. Vill inte va sån!!! Ikväll ska jag hem och dra täcket över huvudet och hoppas på att all de mörka försvinner tills imorgon!
 

Don't waste your time with explanations; people only hear what they want to hear.

Let Your Past Make You Better, Not Bitter

Här kommer lite citat och en skön låt att lyssna till de!
 
 
 

Courage is what it takes to stand up and speak, Courage is also what it takes to sit down and listen

Just nu känns de som jag snart klättrar på väggarna av rastlöshet. Jag har somna tidigt så sov ut idag sen har jag bara jobbat. Varit hemma nu och ätit mat och kollat genom mejl och surfat på nätet. Vet inte vart jävla energin kom från men jag är pigg och vill göra nått. Men VAD?!?! Och NU?! Skulle jag inte upp om 6 tim skulle de inte va svårt,.
 
Imorn ska jag jobba till 14 sen ska jag försöka hitta på skoj!
 
Här en bild från jobbet häromdan litle bit bored!  Bjuder på den:p
Min fina kopp! Hur lycklig som helst när jag fick den!
 

Lord, Bless Our Week. The Pain Of Yesterday is The Strenght Of Today !

Jag har 30 min kvar av min arbetstid sen är den gjord. Vilken dag. Det har varit fullt rulle ända tills nu. Det har varit på ett sett skönt för tiden går ju lite snabbare. Dagens händelse va nog att vi stod o kolla på OS avslutningen på tvn och när Spice Girls uppträdde börja nästan alla kollegor dansa!! Hahaha. Såg inte klokt ut men kunderna fick ett gott skratt.
 
Min helg har varit helt underbar!! Fredags jobba jag till 13. Träffade min brukare och fika på fågelsången. Sen åkte hem och träffa upp syskonen och tog dem på bio. Såg Spiderman. Filmen va bra om man inte redan hade sett spiderman. De va liksom bara en kopia. Mot kvällen träffa jag mina pinglor. Hade rikigt grym återförening. Vi hade inte setts på ett bra tag. Lördagen vakna jag sent så blev lite stressigt. Jag hann iaf med att gå förbi Concy och gänget i eriksberg som grilla innan jag drog till heidenstams och spela spel och umgås me underbara gänget. Kvällen sluta hos mina pinglor igen Marie, Tess och Linda! Söndagen va jag helt slut och bara latade!
 
Nu ska jag hem och byta om sen tbx till stan och träffa Iva.
 
Här mös underbara sälskapet!
Sötnosarna på Edensberg <3
Marie o Linda hos Tessi <3
Grym kväll med underbara människor<3
Mina sockerbitar!!
 
 

Things may happen for a reason, but sometimes things happen to give you a reason...

Sitter åter på jobbet och har rast. Varit ledig Mån-Tis skulle varit ledig även idag om jag inte jobba för en kollega.
Trist ock åka ifrån sthlm! Har alltid lika trevligt där varje gång, Träffa Cemil, Can, Athena, Jiaw , Zahra o Mogge! På två dagar?!?!  Jag blir själv chockad me tanke på att jag åkte in rätt sent på kvällen! Vill tbx i helgen men får se hur jag gör. Ledig i helgen så nått vill jag hitta på!
 
Ikväll vet jag inte än. Joina Micke o Toni på utomhus bio ? Eller dra m Iva o sitta nånstans? Eller ba hem och vila upp? Det får visa sig!
 
Här kommer iaf lite bilder. Tack vare Zahra som påminde om att ta kort. Önskar jag tagit fler!
 
MUMS Riktigt god middag med mina underbara finisar!
Jag o hjärtat försöker få till en bra bild!
Ja vi lyckades till slut innan mogge skulle misshandla oss:D
Nybakta kaka, baklawa, khadajf?!, Naturgodis, Bullar!! Omg I was in heaven!
 
 

Make peace with your past so it won't destroy your present

Nu har jag bestämt mig de blir en liten trip till sthlmo!!
 
Första besöket blir hos Cemiiiiil!!
 
Här kommer lite bilder från lördas:
 
Gzim ledsen att han ska lämna Rico själv '
En glad Husse
Svägerskan o Svågern
Boys Boys Boys! Från friden jag kom med skaka ni om min kväll hihi!<3
 
 
 

Lord, bless our week. May we have the strength of the mountain and the wisdom of the water

Vakna rätt tidigt idag o de är jag riktigt glad över. Hatar och sova bort dagen. De va ju för att jag somna rätt tidigt igår. Idag är jag barnvakt. De va roligt i början men nu börja jag få ont i huvet. Han är rastlös och jag kan inte ta ut han pga att han skadat sitt ben. Nu är han hemma och inget duger mer än spela spel krigsspel. Men han har han fått lite fika och lugn för stunden sitter och ser på OS?!?! 
 
Idag vet jag inte än om jag ska till sthlm eller vänta me de tills imorgon och ta en fika med nån på stan?!?!
Jag ska vila på saken. 
 
 

Och idag har lilla "syrran" Inez namnsdag Grattis hjärtat önskar du va här!! Men skitungen är enda i Etopien! Längtar tills hon kommer hem!
 
 
 

The best way to predict the future is to invent it.

Ska lägga mig nu. otroligt nog. Helt slut efter igår. Vilken kväll natt o morgon. Kom hem 7 typ. Det var händelserikt. Mest possetivt. Dock tills jag fick reda på en person gått bort. Tragiskt livet kan ta slut så fort.

Jag har jobbat och nu är jag slut. Tur att jag hann få lite sömn innan jobbet.
Ska upp o va barnvakt tidigt imorn. Ska bli kul o umgås själv m min sötis.

You are what you think

 Goood moriin!
 
Sitter på jobbet och hoppas på att tiden ska gå fortare! Känner mig på hugget. Sitter som en tickande bomb grinig o kaxig! Kolegorna orka inte me mig så de har dragit ifrån mig hehe!
 

Everyone comes with baggage. Find someone who loves you enough to help you unpack.

 
 
 
 

Silences make the real conversations between friends. Not the saying but the never needing to say is what counts.

 
Jag har inte blogga på länge ser jag nu. På två hela månader!!
 
Jag orkar inte skriva hela sommaren detaljerat så de blir kortfattat. Jag har varit i turkiet fem veckor. 5 helt underbara veckor. Grymt skönt att hälsa på släkten!  Varit sjuk en vecka efter resan. Och väldigt seg o lat senaste veckan.
Men ska göra mitt bästa och ändra på de o bli mer energisk igen!!! Trots allt livet är va du gör de till,,,;) 
 
Har inte saknat nått här mer än vännerna. Trist och va tbx till jobbet nu när de flesta ordinarie är på semester. Jag tränar inget nu. Ska nog ta tag i det. Mest deppad att över att många av mina närmaste vänner är utomlands. Saknar er Hena, Ula och Inez. Och nu ska Athena lämna Sverige ett halv år till ett år!! Även om jag vet vilket livserfarenhet de får gör de grymt ont. Jag är lite mesig sv mig vill alltid ha nära o kära nära mig!! o
 
Grymt sköööööön låt!!
RSS 2.0