Holding on to anger is like grasping a hot coal with the intent of throwing it at someone else; you are the one who gets burned.

Sköna låtar jag spelat sönder Gott o Blandat!!
  
 
Släppa loss till den här låten på dansgolvet 
Så fin låt
Grym text  
Sköön 
Cockiii 
Sköön text
Sköön
Sköön
Sköön
Sköön

Fear is only as deep as the mind allows.

Shuuhululuu!!
 
Imorgon är sista dagen på året! Sitter o tänker på året som gått och jag känner att mkt har hänt. Listan är för lång för att ens börja!  Jag hoppades på en sak förra året att detta år skulle bli bättre än förra. Och den önskan uppfylldes till hundra!  Självklart finns d en del saker jag velat änrat på men de meningslöst och se tbx på. Saker o ting slutar på annat sätt än man hoppats på och allt i de finns en mening. Jag har inte haft större förluster som kan få mig sömnlös om nätter och har ryggen fri. Saknar ibland vissa o de är inge synd att de inte finns kvar men är glad att jag träffat de. Jag har tre önskemål till nästa år och de är körkortet, plugga och va vältränad till sommaren. Jag har hopp och mål nu äre bara att få tummen ur röven o köra på!! Jag är tacksam för de jag har. Jag har så underbara människor runt mig. Jag kunde inte önska mer. Jag vet att jag dock varit helt off o varit kass på höra av mig ska ändra på de!! 
 
Nu ska jag dra o träna o sola lite tror jag. Sen får jag se om ja hamnar hemma igen lr hos kompisar.
 
Här kommer lite pics gott o blandat:
Uppsala Lucia på jobbet
Världens sötaste pepparkaks prins överraska mig på jobbet!! 
Pyntade för julafton på jobbet! 
Blommor till världens bästa mamma som fixat klart examen med toppbetyg! Superwomen min förebild!
En helkväll med brudarna!
Hell to the yeah! Grym kväll
Överrasknings möhippa för min ängel! En kväll att minnas för evigt!
Från kära kollegor heheh
Jag gjorde dolma för första gången och om jag lyckades? WOOW
Myskväll med Concy efter massa shoppande precis vad som behövdes!
Handling klar för nyårsafton!

Fall seven times, Stand upp eight

Snart är skönaste dagen på veckan slut. Har varit ledig idag o bara varit hemma o vilat. Ser inte fram emot imorgon. Jobbar långt arbetspass och bestämt mig att gå träna efter. Jag som älskar annrs att träna tycker de drygt o gå dit men när jag är där vill jag inte gå. Häromdan va jag där till tolv på natten o hade varit där tre timmar då! Eftersom jag haft latis dag idag blire träning imorn och inga ursäkter accepteras!! Jag har inget alls planerat inför veckan konstigt nog. Kanske lika bra när den veckan varit så hektisk! Hade tänkt sätta upp lite bilder men de är sparade på jobbets data. Så här kommer två låtar jag fastnat för och lite sköna insta bilder.
 
 
Hatar frisörer som gör så här! Tack vare de har jag frisör skräck. Älskar mitt hår sen jag klippte sist men vågar inte gå till frissan för de kommer klippa för kort!! Så funderat ett tag på om jag ska klippa mig lr inte och om de nån som vet bra frissa! Säg till tack.
ÄLSKAR den här hahah
 
borde ha så på varje ställe
 
 
RSS 2.0