Run the show

Nu ska ja ta snabb dusch hoppa i kläder och dra till Iva Min andra halva! Som bor på andra sidan stan igen blää!
Glad för det men det är så låååååååångt!!!

Let it goFörnya aldrig en gammal kärlek, oavsett hur mycket du älskade honom/henne, att återställa en gammal kärlek är att läsa samma bok och veta i förväg sitt slut!!

Shut it down jao


Can't tell me nothing now baby I know how to fly

Can't nothing hold me down I'm going to touch the sky
Can't nothing no , hold me down
Can't nothing no, hold me down
Can't nothing no, hold me down

Now watch me now watch me watch me shut this thang

I hit the check pot check, check, check, check, check, check , ching

Real peoples do real things on the road to get diamond rings
Moved up from the streets graduated hustla' on it's way to a entrepreneur undefeated.

Now baby save me from the game before replacement
my life's a movie, call me martin scorsese

I can get less if you love me or hate me life's a bitch now fuck you and pay me

Sube sube, hasta las nubes, para adelante, no mires pa'tras

Can't tell me nothing now
Baby I know how to flyy

Can't nothing hold me down
I'm going touch the sky

Lose my mind now honey now pay me whats you own me my mens A hurricane you should see the way she glow it i dont make it rain i Speak that global warming this same no biggy aint ready to dance

Now watch me now watch me watch me shut this thang

IT'S MY LIFE I'MMA DO IT AND DO IT IF YOU DON'T LIKE IT IT'S COOOOL F.U.C.K  Y.O.U

Iam sorry......NOT !!!

YOOOHOOO!!

Jag är sorry att me inte blooggat!!
Men egentligen inte ...Jag har gjort annat viktigare. Spenderat tid med mig och vänner och min underbara familj. Jag har träffat nya underbara människor.

I veckan har jag bl.a..

- Jobbat på Pelle en hel nu när chefen är borta och det innebär mkt ansvar. Men nu är chefen äntligen tbx så jag kan släppa d för d vart ruch att jag från självmordbenägen till zombie. Jag har vart Gordon Ramsay i köket mot personalen. Men det har lönat sig för de har blivit sjukt duktiga och en vecka utan nån skada skedd eller problem! Under tiden har jag träffat olika människor underbara kunder 99 % iaf.

- Träffat underbara vänner. Utgång och haft sjukt roligt minnesvärda kvällar. Film/mys kvällar. Stan/uteserveringar. Spec. vänner jag inte ser varje dag. Skönt med semester.

- Familjen gud de har vart otroliga. Mamma med sina bakelser Pappa med sin humor syskonen som gör mig orolig och älskar att driva med sin stora syster!

- Kärleken Underbar har det vart obeskrivligt skönt.

- Händelser?

- Träffa på ett gammalt par som kom från Växjö och jag har alltid velat åka dit. Efter max 5 mins samtals tid erbjöd de sovplats och allt. Kvinnan lämna sitt visitkort. Helt underbar och jag blev helt varm. HAha ja min första tanke som er va....va vill hon? Vet faktiskt själv inte kanske inte ska slakta mig och bara ville va snäll........man kan ju iaf hoppas:p

- En kille på vespa som körde mot bussen krocka och ramla. Han satte sig upp och åkte i väg när hälften av delarna på hans vespa va kvar. Nått olagligt men farligt va d. Alla tappa hakan!

- Har äntligen fått min mobil från verkstan nu och är nöjd som en bebis med napp. Dock fått nog nånför nån med privat nummer diggar mitt nummer och terrorisierar mig dag som natt. Förstår inte vrf?! Vrf inte bara söga vem du är jag bits inte:p Aja det är väl bara min röst den personen är efter. Förstår att personen saknar mig men PRATA gärna! Plus folk jag inte behöver i mitt liv har mitt nummer så dax att byta nummer nu ! Gör det innan onsdag beställt hem nytt nr Ni kommer få de nya numret innan dess. Ni som förtjänar de vill säga haha:p 
 
Så har veckan vart inte händelserikt för en annan men för mig har det vart dunder. Har märkt en sak vad ett leende kan göra eller vara extra trevlig mot folk en vän, granne eller servicepersonal på mcd kanske? Helt otroligt va man får tbx. Bara känna att du gör en annans dag. För mig gör ett leende mkt. Kan va en gammal gubbe som tackar och ler när man håller upp dörren bara. Jag har inte haft nått annat än ett leende på läpparna och underbar känsla. Vrf ? Vet ej inte kär nej. Men vart bara lycklig. tills nu då när man får höra otroliga grejer men det kommer inte hindra mig att le igen.

ac denna underliga värld vi lever i....och folk sluta se mina stavfel jag skriver snabbt och orkar inte hålla på tänka på stavningen! Det är bara min svenska lärare som får kräva.


Now I'ma do this thing like it ain't done before

A lotta them be wishin' that they was in my position

Anything I want
I'ma get it 'cuz I know I need it

It's Fidde comin' and I know you heated
Anything I need
Gotta have it, bet I'm gonna grab it

Ain't nothin' better than the satisfaction
Everything I am
Just because I had to make it happen

Jag är inte perfekt

Men det är inte du heller...

Vem är du som ska dömma mig?

Jag är lycklig att sånna människor inte finns längre runt om mig som er. Älskar att snacka skit bakom och inte komma fram för ni är fega och äckliga. Jag har aldrig vart vän med någon sen gått runt och snackat om min väns privatliv eller snackat skit om den personen bara för vi är ovänner. Jag kan av ilska slängt nån kommentar men aldrig inget ja inte skulle kunna säga till min vän eller säga grejer bara för vi inte är vänner. En person har jag snackat skit om och med all rätt alla som känner mig vet tt jag borde gjort mer henne för hon va skam för att kallas vän.

Jag blir mer och mer besviken på folk hur de hanterar saker för att låta grymma eller skylla ifrån sig saker och inte vill visa sig dåliga. Envisa sig om att de har rätt när de snackar bara skit för de är för trångsynta tt inte inse sina fel.

Varför inte bara komma till mig och säga saker runt till folk och sen låtsas som det regnar. Fan tror ni jag kommer göra döda er ? Vad är de värsta som kan hända ? Istället för gå runt till folk som går och startar saker men det slutar ändå ALLLTID med att mina öron får höra det. Ta tag i era fucking kragar och se mig i ögonen och stå för ert SKIT snack. Jag vet vem jag är jag är inte perfekt . Jag skulle aldrig skada nån medvetet om nån inte gjort mig illa. Jag ångrar en sak i mitt liv. Men resten står jag för. Jag har alltid bra skäl till de jag gör om ni kände mig skulle ni förstå. Jag gör misstag oxå självklart vem gör inte de. Men aldrig gjort nått att vart dålig människa eller att en annan ska ha rätt att dömma mig. Jag är grymt mkt bättre än er Haters! vrf ? JO för jag kan stå för ALLT jag gör och försöker inte soppa undan skiten. Vart har ni eran moral och etik?

Hur mkt än vi haft våra upp och ner gångar aldrig trott att nån av mina vänner skulle bete sig så fult. Lek perfekta och gå runt och peka på folk. Jag ha aldrig dömt er vrf ska ni komma dömma mig? Jag släpper inte in folk lätt i mitt liv tvärtom för svårt och trodde aldrig detta om er. Att ni skulle hamna i mitt liv. Men folk visar väl inte alltid sin sanna jag på en gång. Jag har svårt att släppa folk. Jag är naiv och har alldeles för lätt att förlåta folk ibland. Och det här är slutet. Dessa grejer jag tagit upp är grejer är från förr och nuet och från 3 olika pers spec. Det brast för mig idag. Fick höra nått mer som jag inte väntat mig alls tyvärr.


Kul med rykten saker jag aldrig vetat om mig själv får jag höra från höger och vänster. Senaste va att jag va förlovad med en kille sen bröts det.....Aldrig ens snackat med människan eller vart riktigt förlovad.


Deuces

Like the Phoenix bird I will always rise from the ashes againThere's gonna'be some stuff that your gonna'see that's gonna make it hard to smile in the future. But whatever you see, through all the rain and pain. You gotta keep sense of humor. Gotta able to smile through all this bullshit Remember that *smile*/ Tupac Shakur

Inception

MÅSTE SE!!!

Strong Will Continue

Hålllööö!

Nu har jag jobbat idag med på min semester! TREVLIGT! Nej inte om man har konstiga o jobbiga kunder! Klagar på saker bara för att klaga bara för att d haft en jobbig dag och om de d klaga på var något nödvändigt ändå och inte påhittade saker o vissa VÄLDIGT onödiga saker! Eller en kvinna som kommer in o begär nått gratis för hennes man fyller år! D är lugnt vi bjuder men va fan bjuder du inte själv snåla kärring! Hatar snålisar! Klagar på priserna och jag är en fika torsk som fikat överallt i uppsala men d är fan inte dyrt hos oss d är tom för billigt!!! Hade så mkt aggression i mig så sparka på grannes onödigt stora cykel den behöver stor kedja för den är så stor och tung! Den tog så mkt plats och jag blev arg men d sluta som på alla filmer att ja fick ont i tån och blev ännu mer arg! Jag brukar inte bli så här sur men idag va d för mycket bara.

Igår tog jag ett kvällsdopp i länna. Härligt! Känns som ja vill göra d ikväll också men ska till Con och grilla. Det kommer bli minst lika roligt. Det blir utgång efteråt men jag stannar nog kanske går ut imorn och fira Ibr som fyller år.

Idag är en jobbig dag. Saknar min barndom! Tänkte på d nu när jag åkte förbi min gamla skola i grundskolan. Inte för att skoltiden va en dans på roser. Jag vart dåligt behandlad och mobbad. Men det har gjort mig till den jag är idag stark. Synd att sånt ska finnas bland barn iaf. Men självklart hade ja det bra också. Jag har massa bra minnen också därifrån.

Wild n Crazy

Känner mig på damphumör! Vill göra nått....nått galet!! ... Men vad vet ja inte det klurar jag på.

MONDAY

HEY!

Nu har jag äntligen semester så sjukt skööööööönt! Ska jobba dock lite på Pelle och va handledare där också. Men får chansen att umgås med min chef som även är en av mina närmaste.

Igår efter jobbet åkte ja ner till frugan och spelade Okey(turkisk spel) med Emi, Mal Och Cas. Det va kul jag vann så klart! Ja jag ljuger kom på andra plats. D får duga! Det va mysigt vi satt på balkongen bl.a. och det pratades om ALLT mellan himmel och jord! Jag är inte den som är så pryd av mig men jag fick mina chockar hihi! Klockan blev mkt och jag missa bussen somna hos frugan! På morgonen kom Gab fram till mig och gav mig ett armband som han själv gjort och som mitt namn stod på! Hur glad tror ni jag vart!! Vart alldeles varm i hela kroppen! Jag är så glad fortfarande och har på mig armbandet.

Imorgon ska jag till Pelle och jobba lite. Sen kommer min dejt som min chef ska få träffa lite nervöst. Viktigt för mig vad hon tycker. Och han är viktig för mig oavsett så ja vill att d ska ses! Spännande!

Jag orkar inte är så trött på det här men ytterligare en mobil är sönder! Jag vet inte hur men mina händer har nått emot mobiler så jag är utan mobil. Ska låna nån snart tills jag får tbx min från reparation!Jag går inte ens in på facebook längre eller msn. Orkar inte med data. Ni som behöver få tag på mig mejla eller hemtel!

Jag har två veckors semester nu. Har så lite för jag sparar till vinter eller nästa sommar då jag ska till Turkiet och resa runt där. Under min semester nu ska jag fundera på vad jag vill göra efter sommaren. Behöver lite förändring i mitt liv känner jag nu. Och ta tag i jävla körkortet! FAN!

In life you need either inspiration or desperation.
/

 

Tony Robbins

zombie

God kväll!

Jag är helt slut egentligen men inte sömnig av nån konstig anledning! Ska upp tidigt imorn för ja ska jobba 7-16! Idag har jag jobbat 7-21 med tre timmars rast då jag sov två. Igår efter jobbet åkte ja ner till frugan Suz och drack lite vin med henne och Cas på balkongen. Sjukt underbart. En mysig tjejkväll helt enkelt! Dock blev klockan mkt så det va dax och åka hem. Somnade sent och blev bara en timmas sömn. Hade svårt att somna:(Så idag har jag vart grinig trött och dampbarn. Jag hade planerat vattenkrig på jobbet idag men va för trött för d tyvär. Blev iaf brottning i köket jag och en arbetskolega fick damp haha! Ikväll har jag bara varit och ätit massa onyttigheter tyvär'!
Nu ska jag se på en film som ja somnar till hopps jag! Imorn ska jag till frugan för Okeykväll hoppas jah! Long time ago!

Peace!

Två gamla favoriterTry My Love?

God morgon!

Idag tog jag lång sovmorgon! Sov på balkongen tänkte lite svalare och ja d va d till solen dök fram och nästan brände mig! Men d va riktigt skönt faktist. I hemlandet sover vi på tak obeskrivligt underbart. Luften där är lite annorlunda delvis inte lika kvavt. Har ätit frukost och nu drog familjen för att bada o d känns riktigt kul när ja ska till jobbet! USH!

Jag har förlorat en del telefon nummer IGEN! Jag lämna in mobilen ja den nya! Den pajja jag vet inte ens vrf men nu har ja en mobil med hälften av mina nummer. Skicka mig era nummer igen.


Jasmin karas nya singel. Hon är från örebro och har massa fans i newyork och börjar bli större o större här i sverige.
Hon kommer säkert komma långt och det är inte bara för att jag vart med en av hennes musik videor:p Hennes nya singel spela i alla radiostationer ni känner säkert igen den. Jag digga låten. Kul med folk som satsar på nått d brinner för och ger inte upp.
Lyssna och Njuut!

Peace n Love

OYe BabYÄlskar vädret! Folk sluta klaga för fan! Jag skiter i om svettet rinner o byter massa plagg eller jobba och hjärnan är död! Så värt det! Tänk vilken vinter vi haft o kommer komma! Njuter så länge d varar!

Igår: Va jag hemma hos min frus bror och käkade efter att vart med barnen ute och badat i poolen.
Jag och frugan åkte ner till stan för att träffa upp några arbetskompisar och satte oss på Åkanten.
Kvällen slutade att vi tog ett par glas på Le parc och sen åt på Max!

Idag: VILA jag e så gott som död har vart hemma med familjen tills nu. Annrs har alla vart på olika håll den här veckan knappt hinnit umgåts. Men nu kommer min kanske blivande prins och plockar upp mig. Ska ta en fika.
Sen får jag se vart jag hamnar ikväll. för en helgen kommer va fullt av jobb.

Drottningen måste bäras så klart! går inte mer än nödvändigt!


Recognize problems when they are still small and deal with them before they grow. And learn how to distinguish between a quick summer rain and a devastating hurricane/ PC

Kryssa

Godmornin!

Är nyvaken. Får ångest när jag ser klockan. Spenderat alldeles för många timmar i sängen. Nu ska ja ut och sätta mig i solen hitta ett underbart ställe inte så långt från mig som man får va själv.

Idag åker jag till Stockholm sen ska jag med några kompisar på kryssning vet inte ens vilka som kommer eller vart vi åker. Men det blir säkert kul! Hen kommer vara med och då har vi bestämt att det här blir för delvis för att fira våran vänskap som varat i 13 år wiii! Sen stannar jag nog kvar i Hufvudstaden vet ej när jag kommer tbx!Bild tagen från Sala igår!

Hög på sol o sommar

Gud så sjukt underbart senaste dagarna har varit lr senaste veckorna? Tiden går så fort! Jag har haft det urmysigt och hoppas verkligen att hela sommaren fortsätter lika soligt och varmt.

Senaste tiden har jag umgåtts bara med familj och vänner. Har bl.a. solat, grillat sett fotboll ute osv. Jag kan inte begära någonting mer. Önskar jag kunde träffa lite andra av mina vänner men inte hunnit än. Men semester snart wiii.

Nu äntligen har jag köpt en ny mobil! Sony Ericssons Xperia Mini pro ! It's LOVLY! Den är perfekt för mig. Nu kan jag nås mkt lättare svarar iaf mkt bättre på samtal nu än förr! OBS en del av mina nummer sparade inte på sim så skicka gärna erat nr till mig. Jag kommer avsluta min Facebook i veckan känner att jag inte har nån nytta av den nu under sommaren spec. fan sitter framför den lite för mkt känner jag. Haha! Så kommer nås enbart på mobilen och mejl.

Men som ni vet inget kan va perfekt och det som är bra varar förstås inte länge. Fick reda på en sak som gjorde mig ledsen och besviken tyvärr. En vän har bettet sig respektlöst mot mig. Det har pågått ett tag men jag har låtit det stå på is trodde på att personen skulle förändras men icke. Jag hatar att ha tomma bollar i luften och gillar att va rak på sak. Men det här är inget jag kan göra nått åt. Jag vet att sitsen är inte lätt och förstår till en viss procent vrf detta har skett men det är långt från ok och skulle vi gå varsitt håll skulle jag inte ha nått emot det. Det är som tynger ner mig är att vi vart vänner så många år och upplevt och delat saker ihop. Vrf kan folk inte bara vara ärliga och säga som det är direkt??...


En kompis sa till mig för inte så länge sen att hur nära än dina vänner är och hur länge du än känt dem kan du aldrig lita på de. Jag kunde inte tro på de han sa och nekade jag vet att jag har vänner som skulle kunna ge ALLT för mig och det litar jag på. Han sa även Lita endast på dig själv och va aldrig beroende av någon annan vilket jag kan hålla med om. Men hur kan man va säker på det egentligen till 100 % ? Ibland kan man inte ens lita på sig själv för man gör saker och ting själv som man aldrig kunnat ana. Jag vet inte kanske min ilska som talar nu men är så besviken på mänskligheten och dess beteende.

  


Behandla andra som du själv vill bli behandlad

RISE UP

Hey U!

Under dessa soldagar har jag inte gjort mer än jobba sen hängt ute på bryggan vid ån, uteservering lr en gräsmatta ! Sommaren är för kort redan juli! Bäst att passa på innan värmen försvinner. Imorn ska d bli 30 + mig hittar ni närmast vattnet!

Nu ska ja ut vet ej vilket håll visar sig bussen får vägleda mig! haha! Håll i hatten här kommer jag:p

(BUHU att Brasilien förlora!!!!)

RSS 2.0